vingeren gratis opa neukt tiener

...

Vet wijf neuken poepseks filmsvingeren gratis opa neukt tiener

...


Plassex dating skijken


Ey kut , ik kom duidelijk net als een zuiplap prachtig. Ik zie dubbel kiezel steen Me broertje en ik fokken je op , flessen kiezelstenen kapot op je kop.

Van onder de grond ja daar graaf ik hem op. Steen en ik me bro'tje door je ramen gepopt , pop pop 'm op je kutje. Dit Steen en ik kiezel en steen in je hutje. Yo bro'tje ik kan niet meer staan. Kan jij daar voor mij een paar biertjes halen en naar huis toe komen om me op te rapen , oo ohooh Yo bro'tje ik kom nu dr aan ik weet niet of we nog thuis bier hebben staan. Een uurtje of wat want ik ben bezopen , plus ik kan niet meer staan gaan of lopen.

Broer en ik ik bro en ik door je ramen je woning in , prins pils scheit aan de koningin. Door je ramen over je vensterbank door je ruiten heen , white trash ernstig lam. Bro en ik steen kiezel grind op je hoofje via je zolderraam naar binnen gekomen. Gooi steen door je ruiten heen pass me meer bier pa-pass me meer zuipen steen! Dit is mijn lul in je oren nou luister eens , focking kiezelsteen grindtegel door je ramen heen.

Steen en ik focking hooligan broertjes , we houden van die sletjes doe de groeten aan die hoertjes , spring door je ramen , zie wat ik doe , we worden pissed op die bitches die niks willen doen. Yo bro'tje het bier word op ik word nuchter en sober , kan jij voor mij naar de Albert Heijn lopen , of de Soeper de boer hij is net open , ik word langzaam , langzaam niet meer bezopen Yo bro je moet nu egt komen gast , breng die shit mee ,yo over en uit.

Steen met danny uit de losse pols. This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Playlist of Steen - Steenpuist. Dead Homies - Achterbanksessie. Steen - Kanker talent. Steen - Dit is de shit. Steen 03bier - Drink drop tot je dronke wort.

Steen - Kanker Talent. Steen - Steen puist. Wanneer was die uitzending juist? Je stelt de verantwoordelijkheid van de ouders in vraag, tenminste voor zover het gaat om de dresscode. Omdat het nu eenmaal om minderjarigen gaat?

Tonen de volwassenen het juiste voorbeeld? Hoe dan ook, dit zegt niets over het initiatief van de organisator. Organiseren van evenementen, fuiven ed, voor minderjarigen is tegenwoordig een gevoelig thema. Ouders maken zich ongerust, en dikwijls met reden, zeker in de steden. Als ouder ben je al tevreden dat de stad mee instaat voor de veiligheid. Je kan je tieners toch niet opsluiten met een pc en een playstation.

Ik stel vast dat wij, als tiener, vroeger een pak meer mogelijkheden hadden om te fuiven. En er werd nogal wat gefuifd. Zelfs tijdens de week. En wat er toen al eens op fuiven en t-dansants ed gebeurde wil je zeker niet weten. Ja, kom als het maar gezellig is, Maar wij waren meestal wel al meerderjarig he, of toch zo goed als, Leven zoals het moet zijn.

Dat was dan toch niet de 'mainstream jeugd' waartoe jij behoorde. Ik hoor mijn moeder bezig over fuiven vanaf een jaar of zestien spreek over de jaren zeventig , vaak georganiseerd door leerlingen van de school of de jeugdclubs. De normale uitgaansuren waren van ongeveer Het waren toen vooral pintjes of aanverwanten.

De sixties waren al gepasseerd dus occassioneel kwam er ook wel eens wiet aan te pas, maar zeker niet problematisch bij de meesten. Aan den univ met 18 jaar werd het natuurlijk wel een ander verhaal, en werd het nachtleven een stuk duisterder Maar dan spreken we over bijna volwassenen van 18 jaar en niet over kindjes van 12, 13, 14 of 15 jaar oud!

Ouders die hun kinderen daar naartoe sturen verdienen een zwangere veertienjarige dochter. Ik heb de indruk dat wie de reportage niet gezien heeft, het probleem niet zo goed begrijpt. Mij gaat het om de verregaande seksualisering van de jeugd.

Wellicht word ik gewoon oud, want ik ben er me evenzeer van bewust dat ik als jarige niet geweten zou hebben wie eerst te vingeren daar in de Noxx. Die uitzending was gisteravond en viel onder de gewone 'Koppen', dus niet XL want dat is elke dinsdag. Volwassenen geven inderdaad niet altijd het goede voorbeeld, maar als bijv.

Tegenover minderjarigen hebben hun ouders wel degelijk een grote verantwoordelijkheid. Kinderen en jongeren dienen soms tegen zichzelf en de omgeving beschermt te worden en in eerste instantie dienen ouders hierop toe te zien.

U hieraan onttrekken of soms zelfs kinderen aanmoedigen 'volwassen' gedrag te stellen, getuigt niet bepaald van veel opvoedkundige kwaliteiten. Deze party's geven ouders vooral een vals gevoel van veiligheid en ze sussen hun geweten door te denken dat hun kinderen daar in het oog worden gehouden. Dit is echter zeer relatief, en je wilt zeker niet altijd weten wat er nu op zulke evenementen gebeurt.

Dat hoeft ook niet noodzakelijk een probleem te zijn, ik was er zelf ook vroeg bij. Maar dan niet in een omgeving waarin kinderen want dat waren het zich blijkbaar aangespoord voelen halfnaakt en opgemaakt als een prostitué suggestief te kronkelen rond leeftijdsgenootjes. Liever dat mijn kind zich een keer laveloos drinkt in het jeugdhuis op z'n vijftiende dan leert hij het misschien wel af , dan naar de pseudo-steriele omgeving van zo'n club als de Noxx te laten gaan.

Dan is het ineens gedaan met de goesting. Ik moet toegeven dat er bij ons toch ook veel meer drank en drugs en veel minder opgetutte tenminste sletjes aan te pas kwamen. Anderzijds maak ik me ook geen illusies over die 'veilige' fuiven: Dat zouden wij toch gedaan hebben in ieder geval.

Maar dat is niet erg: Waar stuur je in godsnaam nu weer op aan? Wat heeft dit dan in godsnaam met het topic te maken? Ik hoop dat je weer geen spoken ziet. En ik wilde enkel maar suggereren dat eens te veel drinken in je jonge jaren niet problematisch op lange termijn hoeft te zijn. Bij ons waren er meer opgetutte sletjes dan drugs A night to remember Kinderen van die leeftijd willen echt niet dat hun ouders zich gaan bemoeien met hun eventuele seksuele escapades.

Ik hoorde indertijd van vele leeftijdsgenoten zeggen dat ze het genant vonden dat ouders hun kinderen condooms aanreikten. Zelf werd ik ontgroend je begrijpt wel waarover ik het hier heb op m'n veertiende, vrij jong dus, maar ik had wel reeds de 'balls' om zelf mijn kapoten te gaan draaien in de automaat. Mijn ouders hadden ook zoiets van, als je oud genoeg bent om van katoen te geven, dan ben je ook volwassen genoeg om zelf je voorzorgen te nemen.

Ja, als hun mama Lady Gaga heet wel. We zijn er maar mee aan het lachen he, Pas op als uw kinders houseparties beginnen geven Anna In zo'n jeugdhuizen kunnen die twaalf- tot vijftienjarigen iets zattere en iets foutere zestienjarigen helikoptertje zien spelen.

Maar ik ben het au fond wel met je eens natuurlijk. Ik zou dit gruwelijk hebben gevonden moesten mijn ouders dit op die manier gedaan hebben. Zeg, maar als jij zelf zo verantwoordelijk was, waar maak je je dan eigenlijk zorgen om?

Toen ik die leeftijd had, zopen mijn vriendjes en ik erop los, gebruikten we drugs en neukten we altijd zonder condoom. Ah ja, die meisjes namen toch hun pil en aids was toen nog gewoon voor negers en homo's. En daarom mogen mijn kinderen - als die er ooit al zouden komen - niet buiten voor hun 21ste. Steve nooit te oud om te leren he, Maar, nu gaan we het even van de andere kant bekijken hoor: Daar hebben ze geen feest voor nodig, zeker geen feest met toezicht.

Ze leren niet dat je ook eens met wat minder of geen drank uit je dak kan gaan. Bij kinderdisdo's onder toezicht zal je ook best weleens de pech hebben dat je niks meegesmokkeld kreeg ofzo, of misschien is het er wel zo eentje wiens eerste gedachte helemaal niet was "he, een feest, dan moet ik drank mee". Zo leren ze om die dingen los van elkaar te zien, wat ze later een hoop kotspraktijken en auroongelukken kan besparen.

Dus ouders moeten feesten juist aanmoedigen, toch? Ik moest ook even denken, maar dat heb ik toch nog weinig gezien hoor, zeker op feesten met jarigen erbij. Uw spel als de rotorbladen van een helikoptertje laten ronddraaien, bij voorkeur vanop een tafel.

Om maar te zeggen: Dat kan in een dancing, in een jeugdhuis, in een maïsveld of in de boskes langs een wegkant. Uw bezorgdheid gaat daar niet veel aan veranderen. Van vingeren worden meisjes niet zwanger hoor ;. Bij ons in de buurt word er trouwens ook eens in de twee weken zo'n frisdinges gehouden, in een gebouwtje naast de kerk.

Dus als er iemand wijn te pakken weet te krijgen, dan smaakt die zalig. Je verwart je jeugdhuis met de chiro, denk ik. In ons jeugdhuis werd er gezopen, geheadbangd, gevoosd, weed gesmoord in het parkje ernaast en eventueel gepoept in datzelfde parkje , maar homoerotische spelletjes heb ik er nooit gezien. Van vingeren worden meisjes niet zwanger hoor ; Ik wilde het stijlvol houden. Dat deed ik vroeger ook http: Ah ik dacht dat ze hiermee aan het spelen waren. Je kan ook een vrouwelijk publiek behelicopteren natuurlijk Ik heb nooit in de chiro gezeten, en hoorde er ook niet veel over.

Goed mogelijk dat dat daar ook gebeurde. Ik zal eens op het Flair- of Fancyforum vragen of de sletjes dat charmant vinden. Soit, om even serieus te blijven. Vroeger gebeurden die zaken ook allemaal maar alleen niet in zo een gecontroleerde setting als de NOXX.

Vroeger waren er 14 jarige meisjes die met hun broek tot op hun enkels achter de kerk stonden, nu hebben ze de broek niet meer aan en gebeurt het in de toiletten. We kunnen dit alleen toejuichen want zo moeten de jongens tenminste hun hand niet meer in alle mogelijke posities wringen om in die onderbroek te geraken met allerhande polsblessures als gevolg.

Om te besluiten, serieus blijven blijkt moeilijk in dit topic. Je zat drinken in een disco is voor en minderjarige onbetaalbaar. Hieraan zie je dus effectief hoe beperkt je kennis is. Eens die fris-feesten wat bekender worden gaan de pedo's als een mot naar vlam daar rondhangen in de auto. Zelf in al mijn jaren bij de scouts nooit benaderd boehoe, ik was niet goed genoeg voor de pedo's.

Dat klopt dan weer wel. Ja, dat vonden wij ook een leuk spelletje op de jongensgang van het vakantiekamp. Net als zien wie de 'grootste' heeft, om het verste plassen of naar de meisjeskamers sluipen en daar wat belachelijk doen.

Allemaal niets mis mee. Lichamelijke 'ontdekkingen' horen immers bij het opgroeien. Maar in de gepaste 'setting', niet op de dansvloer van de Noxx. Dat is ook logisch. Aan de ene kant vinden we het als volwassene stuitend om onze potentiële dochter daar vermomd als kindhoer te staan draaien met hun gat. Maar tegelijk weten we dat we als tiener onze ouders de oren van de kop zouden gezaagd hebben om toch maar in de buurt van diezelfde kindhoeren te gaan rondhangen.

Als we zelf nog 14 waren, dan zouden die fris-feesten - bij gebrek aan een goede Nederlandse variant - 'pure awesome' geweest zijn. U heeft het wel over een hele 'grellige' scouts. Baseert u bovenstaande uitlatingen op iets? OK, de drank is er goedkoper omdat scoutsmensen of jeugdhuizen nu eenmaal mindere geldwolven zijn dan dure en trendy dancings.

Maar dat heeft niets met ethiek naar die jongeren toe te maken. Je zou je trouwens verbazen hoeveel geld sommige koters van hun ouders meekrijgen om een nachtje te gaan stappen in een dancing. En ook op die frisfuiven moeten de colaatjes en fristikes betaald worden, en wel heel duur!

Wat drugs betreft, sommige scouts paffen eens een jointje teveel, maar daar ga je niet dood van. Van de chemische troep in de dancings echter mogelijk wel! Als er eens in jeugdhuizen of op chirofuiven gevochten wordt, dan zijn het meestal externe boelzoekers die de oorzaak zijn. Zoals de allochtone medejeugd afgelopen weekend in Zelzate.

Dat van die wannabe pedo's zijn echt wel indianenverhalen. Het is onvermijdelijk dat dit ergens wel eens gebeurd, maar de jongeren worden de dag van vandaag met veel grotere gevaren geconfronteerd. U bent zo iemand die ik in een vorige post heb omschreven als het soort mensen dat achter elke boom in het park een pedo meent te herkennen. Als er gevochten werd was dat inderdaad op van die boere fuiven, ik heb maar een keer meegemaakt eigenlijk dat er in een dancing gevochten werd, en dat waren dan eigenlijk de portiers die een of andere zate kloot hadden buiten gesmeten.

Ja ge kon daar zuipen tot en met, maar van zodra het te gortig werd buiten. Dat was dan misschien weer een opluchting: Het idee rond nultolerantie in bepaalde gemeente s is ook net ingegeven door geweld op scoutsfuiven. Onmogelijk, disco's hebben permanentie op de parking. Mensen in auto's worden verzocht ergens anders te gaan staan.

Dat is zever Nope. Scouts kunnen gewoon goed zwijgen. De gemiddelde scout kan qua zuipen en smoren de gemiddelde militair aan. Ah, dan zal ik mijn scoutingkennis eens bijdragen. Op scoutingfeesten kennen meer mensen elkaar, en vaak zat ontstaan er inderdaad ruzies. De hoofdverantwoordelijken zijn meestal oudere leden met ervaring en bovendien doet de gehele "thuisgroep" vaak enigzins rustigaan met drank.

Als het uit de hand loopt heb je daardoor al gauw een man of tien er tussen staan die beduidend beter bij kennis zijn dan de dronken aap die ruzie zoekt. Bovendienis het handig bij het opruimen als het hele zootje niet buiten ligt te kotsen. Hoewel ik niet ontken dat feesten waar jonge mensen komen een aantrekkingskracht hebben op mensen die jonge mensen zoeken word dit binnen de scouting veel beter in de gaten gehouden dan in een omgeving waar niet iedereen elkaar kent.

Leiders met pedo-neigingen hebben meestal een nogal korte scoutingcarriere voor ze op de zwarte lijst belanden. Mensen die niet bij de scouting horen komen er uberhaubt al niet in. Dat kan heel goed kloppen. We zijn meestal niet zo flauw dat we alles en iedereen kapot gaan lopen controleren.

Wel blijft het in mijn ervaring meestal beperkt tot hier en daar een jointje, het zijn toch geen echte drugsfeesten hoor. Scoutingfeesten waar drank word geschonken kom je voor je zestiende niet in. Ik ga niet beweren dat er niet hier en daar een jarige mee mag, maar de feesten voor die van 12 zijn toch echt geheel zonder drank, ook de leiding blijft dan nuchter.

En je zegt zelf al dat er veel word gedronken met goedkeuring van de ouders. Vooral bij de jongeren denk 16, 17 jaar worden er vaak afspraken gemaakt over beperkte bierconsumptie, twee bier per avond ofzo. Maar als ouders het goed vinden dat ze zich klem zuipen is het goed toch? Of hebben ouders niks meer te zeggen over hun kinderen? Stiekem is de scouting nog best betuttelend wat dat betreft.

Het is echt geen spuit- en slikfestijn voor 12 jaar en jonger hoor, zoals jij lijkt te denken. Breekt mij den bek niet open over sommige verpleegsters jong Die chemische troep is helemaal niet aanwezig op die FRIS fuiven en ik denk niet dat er al extreem veel doden gevallen zijn door een overdosis tongdraaien, tetteke ros of vingeren. Misschien dat je je vinger kan breken wegens gebrek aan ervaring of een tongverrekking kan oplopen, maar veel meer zal het toch niet zijn.

Vroeger liepen kinderen verkleed als wonderwomen of whatever, nu lopen ze rond als Lady gaga. Dit doet me denken aan mijn vakantie in Hongarije. Daar werden we zowat gestalkt door een hele "creepy" gozer, echt zo'n vies ventje dat met een zonnebril op naar alle vrouwen loopt te gluren, bijpassende kleding, kale kop, het hele plaatje.

Hij gedroeg zich zelfs enigzins stoned, leek niet helemaal in contact te zijn met de rest van de wereld. Uiteindelijk bleek dat het de security guard van de naastliggende rommelmarkt was. Dat vind ik dan weer getuigen van een vreemde dubbele moraal. In de setting van een kinderkamp is het blijkbaar aanvaardbaar om allerlei zaken met elkaars fluit uit te halen, maar schaarsgeklede snolletjes in de Noxx zijn bah.

Mijn scoutperiode qua leeftijd is over, dus misschien dat er inderdaad een aantal maatregelen zijn genomen maar de dingen die ik zag toen ik de juiste leeftijd had hebben mij simpelweg gedegouteerd. Idem, het kan liggen dat ik een slechte generatie of regio van scouts heb mogen aanschouwen.

Maar het beter praten van scouts tov disco's gaat er bij mij niet in. Ja wat wilt ge nu, Nooit in dancings geweest. En om de een of andere reden spreekt het me ook niet aan.

Tentfuiven en jeugdhuizen waren voor mij de standaard. Al bij al zijn die idd wellicht een beetje gevaarlijker op vlak van alcoholisme dan dancings. In een discotheek laat men het wellicht minder snel dan op een festivalletje toe dat je ligt te slapen voor de stereo.

Ja da tongdraaien ge moet wel zorgen dat ze op tijd eens kan ademen anders kust ge ze een hersenbeschadeging En dat gedoe over dat vroeger de jeugd zoveel onschuldiger was word al generaties geroepen, en slaat nog steeds nergens op. Waar ter wereld je nou gaat kijken, of het nou taboe is of toegestaan, of het in het westen is of in de Afrikaanse bush, overal worden er dingen ontdekt in de pubertijd. Het hoort er allemaal bij. Zodra de meisjes naar de jongens beginnen te kijken gaan ze proberen er leuk uit te zien.

Degene die hard roepen dat ze er als snollen uit zien balen misschien wat dat ze er zelf te oud voor zijn geworden, maar geloof me, toen u zestien was zagen ze er niet veel erger uit. Ik betrap me zelf ook op een veranderende visie hoor. Toen ik 12 was was ik een hele vent, bijna volwassen, in mijn ogen dan.

Nu zijn de jarigen echt nog kinderen. En wanneer ik 50 ben zijn die studenten ook allemaal compleet onvolwassen en onverantwoordelijk. Dat kan ik mezelf nu alvast verzekeren. Maar dat zegt een stuk meer over mij dan over de wereld Tentfuiven en jeugdhuizen waar voor mij de standaard. Al bij al zijn die idd wellicht een beetje gevaarlijker op vlak van alcoholisme dan dancings, maar goed. In een discotheek laat men het wellicht niet toe dat je ligt te slapen voor de stereo van een festivalletje.

Dan vliegt ge in de meeste gevallen inderdaad ook buiten Het ex lief van mijne maat, heeft met die gast zijn kloten staan spelen niet gewoon Uiteindelijk hebben ze die ook weggehaald anders was m gewoon omver gevallen Dat waren eigenlijk 3 echte sletten die grieten, Hoewel die van de OK duidelijk lieten verstaan dat ze mannen zochten.

Ja dat zijn zo wat meer ijzervreters he, Is zien of dat ik later daar een stage mag doen. Dat 'kinderkamp' vormde een beschermende omgeving die er in een megadancing helemaal niet is.

Om al een belangrijk onderscheid te geven: Je werd er als kijker bijna ongemakkelijk van te moeten kijken naar jarigen die zich als goedkope del gedragen. Bovendien is de band op zo'n 'vakantiekamp' toch al iets sterker onder elkaar dan op zo'n evenement waar je buiten je eigen 'volk' praktisch niemand kent en al direct alles gaat blootgeven en dat laatste mag je hier bijna letterlijk nemen.

Overigens moet je die escapades op zo'n vakantiekamp niet overdrijven, we hadden vooral een grote mond en overdreven door op te scheppen over onze zogenaamde ervaringen, als er al iets echt gebeurde was het beperkt tot naar elkaar kijken.

Voor de rest haalden we niets met elkaars fluit uit, ik kan me niet herinneren dat er een speelkameraadje aan m'n edele deeltje heeft gezeten althans niet van hetzelfde geslacht ;-. Maar we hielden zeker geen orgieën of zo. In de Noxx leek dit er wel naartoe te gaan. Als doktoor of in de verpleging? Bon, als je er een reportage over wil maken is het nogal logisch dat er eens een camera aan te pas komt. Normaal zie je die ook niet tijdens die feestjes. Qua non-argument kan deze wel tellen.

Daarna beginnen je te vertellen dat we de escapades op kamp met een korreltje zout moeten nemen waarna je naadloos overgaat tot het uitvergroten van de dingen die zogezegd allemaal in de NOXX gebeuren. Echt hylarisch en wel degelijk getuigend van een dubbele moraliteit in die zin dat je de dingen die jij leuk vindt Chiro, kamp, jeugdhuis, je lazarus zuipen wel ok vindt en dat je dingen die jij niet leuk vindt discotheken niet ok vindt voor kinderen.

In de verpleging Dan moet ge toch overal een keer stage lopen, Allee in onzen tijd was dat toch, 3 weken les geloof ik en 3 weken stage. Dan moet ge toch overal een keer stage lopen, Zoiets ongeveer maar in het derde jaar mag je bepaalde voorkeueren geven ivm diensten. Bwa, ik denk dat je die escapades in de Noxx toch ook wat overschat, hoor.

Toen ze aan dat koppeltje jarigen vroegen of ze ook verder gingen dan kussen, hoorde ik toch vooral gegiechel. Maaike ziet hem lopen en vraagt waarom de man zo'n grote ton meeneemt. Maar na twee jaar zei het kind opeens: Maar de volgende dag belt oma op dat opa overleden is. Na twee weken zegt het kind opeens z'n tweede woordje: Maar de volgende dag belt de dokter op dat oma dood is.

Dus die ouders vinden het toch wel raar dat het alweer na het woordje van hun kind gebeurd. Na twee weken zegt het kind: Maar hij word toch gewoon weer wakker en begint rustig aan z'n ontbijtje, niks aan de hand.

Dus hij gaat de hond uitlaten ligt de melkboer daar dood op de stoep! De bankbediende ligt met zijn vrouw in bed. Hij voelt zijn mannelijkheid bewegen. De beurs is toch nog geopend. Als de drogist 's maandags om negen uur zijn zaak opent, staat die man er weer. Ze geven gratis punten weg. Blog tegen de regels? Gratis blog op http: To get the gold price , please enable Javascript. Er komt een man bij de dokter en zegt: Dan ga ik met de taxi naar mijn werk: Dan kom ik op mijn werk: Dan begint het tijd te worden voor de lunch, dus: Dan komt het meisje met de thee, met haar nog twee keer.

En als het dan tijd wordt om naar huis te gaan nog een keer de secretaresse, de telefoniste, de receptioniste, de taxichauffeuse.

Dan kom ik thuis, dan neem ik mijn vrouw twee keer voor het eten, na het eten een keer op de tafel, een keer op de bank, in de badkamer, op de gang, voor het bed en twee keer in bed en dan ga ik slapen. En als ik 's morgens wakker word, dan begin ik weer opnieuw. Thuis zijn er al klachten. Hollekidee, die loopt daar te zingen en heeft het naar z'n zin.

De dokter onderzoekt haar, en inderdaad, de grote tiet hangt tot op haar knieen. Begint de man te huilen Zegt die brede gast kom op, tis maar n pilsje Zegt de man, ik kwam vanochtend op mn werk, werd ik ontslagen..

Ik naar huis, mn vrouw weg, meubels alles weg Ik naar de bank, al mn geld weg Ik dacht, ik pleeg zelfmoord Ik naar de treinovergang, wachten, heeft de trein vertraging Ik naar huis, dacht hang mezelf op, knapt het touw Dan maar naar de kroeg, bestel ik me een pilsje, gooi t vol met vergif en drink jij t op!!!

Drie vrienden zitten in het café, en praten over de zwangerschap van hun vrouwen. Waarop de man zegt: De directeur van Grolsch vraagt de ober, Mag ik een Grolsch van U. De ober geeft hem een glas Grolsch en de directeur geniet zichtbaar. Dan vraagt de Directeur van Heineken om een lekker glas Heinelen. Het wordt hem voorgezet en ook hij lijkt te genieten.

Vervolgens vraagt de directeur van Bavaria om een glas water.

vingeren gratis opa neukt tiener

Geile party jose neuken


Juist niet, veel te sletterig die blote benen. Te jong, dit is gewoon een poging om de kinderen warm te maken voor discotheken. Klanten ronselen voor een zekere toekomst? Ben ik het volmondig mee eens, dit initiatief is ingegeven uit puur commerciële overwegingen, zonder bij de maatschappelijke gevolgen na te denken. Het is een publiek geheim dat veel discotheken op hun retour zijn en dat de 'gouden jaren' van de jaren negentig al lang passé zijn. Om jonge zieltjes aan zich te binden, komt men af met zulke 'bedenkelijke' strategieën.

Het komt niet voor niets overwaaien uit Nederland, die 'calvinisten' daar zouden zelfs hun eigen moeder verkopen voor wat geldelijk gewin. Volgende keer sturen we ze naar plopsaland: De fuiven die jij aanhaalt daar heb ik idd al van gehoord, maar deze zijn niet te vergelijken met dat gedoe in de Noxx daar. Overigens, in Mechelen zijn dit wel degelijk fuiven, en geen dancing zoals in Antwerpen het geval was. Volgens mij heb je echt niet naar die reportage gekeken, sorry, maar ik kan geen ander woord voor die meisjes bedenken.

Als verantwoorde ouder kan je met zulke outfit toch onmogelijk akkoord gaan? Nu, als ze de echte dancings daarmee niet mogen binnengaan, kunnen ze direct 'den boulevard' gaan doen! Groot gelijk, er moet nog wat 'magie' aanwezig zijn!

Iets om naar uit te kijken. Jonge tieners moet je niet gaan forceren door hen zaken aan te reiken waar ze nog niet rijp voor zijn. Als je kinderen verantwoord opvoeden gelijkstelt met betutteling dan heb je misschien een punt, maar ik betwijfel het ten zeerste!

Ook de PS spelen dient met mate te gebeuren, zeker onder de veertien jaar. Tegenwoordig wil men langs de ene kant de kindertjes onder een glazen stolp plaatsen, langs de andere kant mogen ze gedragingen stellen die niet bij de leeftijd horen.

Ik heb de reportage in Koppen XL inderdaad niet gezien. Ben nog eens gaan piepen op deredactie. Wanneer was die uitzending juist? Je stelt de verantwoordelijkheid van de ouders in vraag, tenminste voor zover het gaat om de dresscode. Omdat het nu eenmaal om minderjarigen gaat? Tonen de volwassenen het juiste voorbeeld? Hoe dan ook, dit zegt niets over het initiatief van de organisator. Organiseren van evenementen, fuiven ed, voor minderjarigen is tegenwoordig een gevoelig thema.

Ouders maken zich ongerust, en dikwijls met reden, zeker in de steden. Als ouder ben je al tevreden dat de stad mee instaat voor de veiligheid. Je kan je tieners toch niet opsluiten met een pc en een playstation.

Ik stel vast dat wij, als tiener, vroeger een pak meer mogelijkheden hadden om te fuiven. En er werd nogal wat gefuifd. Zelfs tijdens de week. En wat er toen al eens op fuiven en t-dansants ed gebeurde wil je zeker niet weten.

Ja, kom als het maar gezellig is, Maar wij waren meestal wel al meerderjarig he, of toch zo goed als, Leven zoals het moet zijn. Dat was dan toch niet de 'mainstream jeugd' waartoe jij behoorde. Ik hoor mijn moeder bezig over fuiven vanaf een jaar of zestien spreek over de jaren zeventig , vaak georganiseerd door leerlingen van de school of de jeugdclubs.

De normale uitgaansuren waren van ongeveer Het waren toen vooral pintjes of aanverwanten. De sixties waren al gepasseerd dus occassioneel kwam er ook wel eens wiet aan te pas, maar zeker niet problematisch bij de meesten. Aan den univ met 18 jaar werd het natuurlijk wel een ander verhaal, en werd het nachtleven een stuk duisterder Maar dan spreken we over bijna volwassenen van 18 jaar en niet over kindjes van 12, 13, 14 of 15 jaar oud!

Ouders die hun kinderen daar naartoe sturen verdienen een zwangere veertienjarige dochter. Ik heb de indruk dat wie de reportage niet gezien heeft, het probleem niet zo goed begrijpt. Mij gaat het om de verregaande seksualisering van de jeugd. Wellicht word ik gewoon oud, want ik ben er me evenzeer van bewust dat ik als jarige niet geweten zou hebben wie eerst te vingeren daar in de Noxx.

Die uitzending was gisteravond en viel onder de gewone 'Koppen', dus niet XL want dat is elke dinsdag. Volwassenen geven inderdaad niet altijd het goede voorbeeld, maar als bijv. Tegenover minderjarigen hebben hun ouders wel degelijk een grote verantwoordelijkheid. Kinderen en jongeren dienen soms tegen zichzelf en de omgeving beschermt te worden en in eerste instantie dienen ouders hierop toe te zien. U hieraan onttrekken of soms zelfs kinderen aanmoedigen 'volwassen' gedrag te stellen, getuigt niet bepaald van veel opvoedkundige kwaliteiten.

Deze party's geven ouders vooral een vals gevoel van veiligheid en ze sussen hun geweten door te denken dat hun kinderen daar in het oog worden gehouden. Dit is echter zeer relatief, en je wilt zeker niet altijd weten wat er nu op zulke evenementen gebeurt. Dat hoeft ook niet noodzakelijk een probleem te zijn, ik was er zelf ook vroeg bij. Maar dan niet in een omgeving waarin kinderen want dat waren het zich blijkbaar aangespoord voelen halfnaakt en opgemaakt als een prostitué suggestief te kronkelen rond leeftijdsgenootjes.

Liever dat mijn kind zich een keer laveloos drinkt in het jeugdhuis op z'n vijftiende dan leert hij het misschien wel af , dan naar de pseudo-steriele omgeving van zo'n club als de Noxx te laten gaan. Dan is het ineens gedaan met de goesting. Ik moet toegeven dat er bij ons toch ook veel meer drank en drugs en veel minder opgetutte tenminste sletjes aan te pas kwamen.

Anderzijds maak ik me ook geen illusies over die 'veilige' fuiven: Dat zouden wij toch gedaan hebben in ieder geval. Maar dat is niet erg: Waar stuur je in godsnaam nu weer op aan? Wat heeft dit dan in godsnaam met het topic te maken? Ik hoop dat je weer geen spoken ziet. En ik wilde enkel maar suggereren dat eens te veel drinken in je jonge jaren niet problematisch op lange termijn hoeft te zijn.

Bij ons waren er meer opgetutte sletjes dan drugs A night to remember Kinderen van die leeftijd willen echt niet dat hun ouders zich gaan bemoeien met hun eventuele seksuele escapades. Ik hoorde indertijd van vele leeftijdsgenoten zeggen dat ze het genant vonden dat ouders hun kinderen condooms aanreikten. Zelf werd ik ontgroend je begrijpt wel waarover ik het hier heb op m'n veertiende, vrij jong dus, maar ik had wel reeds de 'balls' om zelf mijn kapoten te gaan draaien in de automaat.

Mijn ouders hadden ook zoiets van, als je oud genoeg bent om van katoen te geven, dan ben je ook volwassen genoeg om zelf je voorzorgen te nemen. Ja, als hun mama Lady Gaga heet wel. We zijn er maar mee aan het lachen he, Pas op als uw kinders houseparties beginnen geven Anna In zo'n jeugdhuizen kunnen die twaalf- tot vijftienjarigen iets zattere en iets foutere zestienjarigen helikoptertje zien spelen.

Maar ik ben het au fond wel met je eens natuurlijk. Ik zou dit gruwelijk hebben gevonden moesten mijn ouders dit op die manier gedaan hebben. Zeg, maar als jij zelf zo verantwoordelijk was, waar maak je je dan eigenlijk zorgen om? Toen ik die leeftijd had, zopen mijn vriendjes en ik erop los, gebruikten we drugs en neukten we altijd zonder condoom.

Ah ja, die meisjes namen toch hun pil en aids was toen nog gewoon voor negers en homo's. En daarom mogen mijn kinderen - als die er ooit al zouden komen - niet buiten voor hun 21ste. Steve nooit te oud om te leren he, Maar, nu gaan we het even van de andere kant bekijken hoor: Daar hebben ze geen feest voor nodig, zeker geen feest met toezicht. Ze leren niet dat je ook eens met wat minder of geen drank uit je dak kan gaan. Bij kinderdisdo's onder toezicht zal je ook best weleens de pech hebben dat je niks meegesmokkeld kreeg ofzo, of misschien is het er wel zo eentje wiens eerste gedachte helemaal niet was "he, een feest, dan moet ik drank mee".

Zo leren ze om die dingen los van elkaar te zien, wat ze later een hoop kotspraktijken en auroongelukken kan besparen. Dus ouders moeten feesten juist aanmoedigen, toch? Ik moest ook even denken, maar dat heb ik toch nog weinig gezien hoor, zeker op feesten met jarigen erbij. Uw spel als de rotorbladen van een helikoptertje laten ronddraaien, bij voorkeur vanop een tafel. Om maar te zeggen: Dat kan in een dancing, in een jeugdhuis, in een maïsveld of in de boskes langs een wegkant.

Uw bezorgdheid gaat daar niet veel aan veranderen. Van vingeren worden meisjes niet zwanger hoor ;. Bij ons in de buurt word er trouwens ook eens in de twee weken zo'n frisdinges gehouden, in een gebouwtje naast de kerk.

Dus als er iemand wijn te pakken weet te krijgen, dan smaakt die zalig. Je verwart je jeugdhuis met de chiro, denk ik. In ons jeugdhuis werd er gezopen, geheadbangd, gevoosd, weed gesmoord in het parkje ernaast en eventueel gepoept in datzelfde parkje , maar homoerotische spelletjes heb ik er nooit gezien.

Van vingeren worden meisjes niet zwanger hoor ; Ik wilde het stijlvol houden. Dat deed ik vroeger ook http: Ah ik dacht dat ze hiermee aan het spelen waren. Je kan ook een vrouwelijk publiek behelicopteren natuurlijk Ik heb nooit in de chiro gezeten, en hoorde er ook niet veel over. Goed mogelijk dat dat daar ook gebeurde. Ik zal eens op het Flair- of Fancyforum vragen of de sletjes dat charmant vinden.

Soit, om even serieus te blijven. Vroeger gebeurden die zaken ook allemaal maar alleen niet in zo een gecontroleerde setting als de NOXX. Vroeger waren er 14 jarige meisjes die met hun broek tot op hun enkels achter de kerk stonden, nu hebben ze de broek niet meer aan en gebeurt het in de toiletten. We kunnen dit alleen toejuichen want zo moeten de jongens tenminste hun hand niet meer in alle mogelijke posities wringen om in die onderbroek te geraken met allerhande polsblessures als gevolg.

Om te besluiten, serieus blijven blijkt moeilijk in dit topic. Je zat drinken in een disco is voor en minderjarige onbetaalbaar. Hieraan zie je dus effectief hoe beperkt je kennis is. Eens die fris-feesten wat bekender worden gaan de pedo's als een mot naar vlam daar rondhangen in de auto. Zelf in al mijn jaren bij de scouts nooit benaderd boehoe, ik was niet goed genoeg voor de pedo's. Dat klopt dan weer wel. Ja, dat vonden wij ook een leuk spelletje op de jongensgang van het vakantiekamp.

Net als zien wie de 'grootste' heeft, om het verste plassen of naar de meisjeskamers sluipen en daar wat belachelijk doen. Allemaal niets mis mee. Lichamelijke 'ontdekkingen' horen immers bij het opgroeien. Maar in de gepaste 'setting', niet op de dansvloer van de Noxx. Dat is ook logisch. Aan de ene kant vinden we het als volwassene stuitend om onze potentiële dochter daar vermomd als kindhoer te staan draaien met hun gat. Maar tegelijk weten we dat we als tiener onze ouders de oren van de kop zouden gezaagd hebben om toch maar in de buurt van diezelfde kindhoeren te gaan rondhangen.

Als we zelf nog 14 waren, dan zouden die fris-feesten - bij gebrek aan een goede Nederlandse variant - 'pure awesome' geweest zijn. U heeft het wel over een hele 'grellige' scouts. Baseert u bovenstaande uitlatingen op iets? OK, de drank is er goedkoper omdat scoutsmensen of jeugdhuizen nu eenmaal mindere geldwolven zijn dan dure en trendy dancings.

Maar dat heeft niets met ethiek naar die jongeren toe te maken. Je zou je trouwens verbazen hoeveel geld sommige koters van hun ouders meekrijgen om een nachtje te gaan stappen in een dancing. En ook op die frisfuiven moeten de colaatjes en fristikes betaald worden, en wel heel duur! Wat drugs betreft, sommige scouts paffen eens een jointje teveel, maar daar ga je niet dood van.

Van de chemische troep in de dancings echter mogelijk wel! Als er eens in jeugdhuizen of op chirofuiven gevochten wordt, dan zijn het meestal externe boelzoekers die de oorzaak zijn. Zoals de allochtone medejeugd afgelopen weekend in Zelzate. Dat van die wannabe pedo's zijn echt wel indianenverhalen.

Het is onvermijdelijk dat dit ergens wel eens gebeurd, maar de jongeren worden de dag van vandaag met veel grotere gevaren geconfronteerd.

U bent zo iemand die ik in een vorige post heb omschreven als het soort mensen dat achter elke boom in het park een pedo meent te herkennen. Als er gevochten werd was dat inderdaad op van die boere fuiven, ik heb maar een keer meegemaakt eigenlijk dat er in een dancing gevochten werd, en dat waren dan eigenlijk de portiers die een of andere zate kloot hadden buiten gesmeten.

Ja ge kon daar zuipen tot en met, maar van zodra het te gortig werd buiten. Dat was dan misschien weer een opluchting: Het idee rond nultolerantie in bepaalde gemeente s is ook net ingegeven door geweld op scoutsfuiven.

Onmogelijk, disco's hebben permanentie op de parking. Mensen in auto's worden verzocht ergens anders te gaan staan. Dat is zever Nope. Scouts kunnen gewoon goed zwijgen.

De gemiddelde scout kan qua zuipen en smoren de gemiddelde militair aan. Ah, dan zal ik mijn scoutingkennis eens bijdragen. Op scoutingfeesten kennen meer mensen elkaar, en vaak zat ontstaan er inderdaad ruzies. De hoofdverantwoordelijken zijn meestal oudere leden met ervaring en bovendien doet de gehele "thuisgroep" vaak enigzins rustigaan met drank. Als het uit de hand loopt heb je daardoor al gauw een man of tien er tussen staan die beduidend beter bij kennis zijn dan de dronken aap die ruzie zoekt.

Bovendienis het handig bij het opruimen als het hele zootje niet buiten ligt te kotsen. Hoewel ik niet ontken dat feesten waar jonge mensen komen een aantrekkingskracht hebben op mensen die jonge mensen zoeken word dit binnen de scouting veel beter in de gaten gehouden dan in een omgeving waar niet iedereen elkaar kent.

Leiders met pedo-neigingen hebben meestal een nogal korte scoutingcarriere voor ze op de zwarte lijst belanden. Mensen die niet bij de scouting horen komen er uberhaubt al niet in. Dat kan heel goed kloppen. We zijn meestal niet zo flauw dat we alles en iedereen kapot gaan lopen controleren.

Wel blijft het in mijn ervaring meestal beperkt tot hier en daar een jointje, het zijn toch geen echte drugsfeesten hoor. Scoutingfeesten waar drank word geschonken kom je voor je zestiende niet in. Ik ga niet beweren dat er niet hier en daar een jarige mee mag, maar de feesten voor die van 12 zijn toch echt geheel zonder drank, ook de leiding blijft dan nuchter.

En je zegt zelf al dat er veel word gedronken met goedkeuring van de ouders. Vooral bij de jongeren denk 16, 17 jaar worden er vaak afspraken gemaakt over beperkte bierconsumptie, twee bier per avond ofzo.

Maar als ouders het goed vinden dat ze zich klem zuipen is het goed toch? Of hebben ouders niks meer te zeggen over hun kinderen? Stiekem is de scouting nog best betuttelend wat dat betreft. Het is echt geen spuit- en slikfestijn voor 12 jaar en jonger hoor, zoals jij lijkt te denken. Breekt mij den bek niet open over sommige verpleegsters jong Die chemische troep is helemaal niet aanwezig op die FRIS fuiven en ik denk niet dat er al extreem veel doden gevallen zijn door een overdosis tongdraaien, tetteke ros of vingeren.

Misschien dat je je vinger kan breken wegens gebrek aan ervaring of een tongverrekking kan oplopen, maar veel meer zal het toch niet zijn. Vroeger liepen kinderen verkleed als wonderwomen of whatever, nu lopen ze rond als Lady gaga. Dit doet me denken aan mijn vakantie in Hongarije. Daar werden we zowat gestalkt door een hele "creepy" gozer, echt zo'n vies ventje dat met een zonnebril op naar alle vrouwen loopt te gluren, bijpassende kleding, kale kop, het hele plaatje.

Hij gedroeg zich zelfs enigzins stoned, leek niet helemaal in contact te zijn met de rest van de wereld. Uiteindelijk bleek dat het de security guard van de naastliggende rommelmarkt was. Dat vind ik dan weer getuigen van een vreemde dubbele moraal. In de setting van een kinderkamp is het blijkbaar aanvaardbaar om allerlei zaken met elkaars fluit uit te halen, maar schaarsgeklede snolletjes in de Noxx zijn bah. Mijn scoutperiode qua leeftijd is over, dus misschien dat er inderdaad een aantal maatregelen zijn genomen maar de dingen die ik zag toen ik de juiste leeftijd had hebben mij simpelweg gedegouteerd.

Idem, het kan liggen dat ik een slechte generatie of regio van scouts heb mogen aanschouwen. Maar het beter praten van scouts tov disco's gaat er bij mij niet in.

Ja wat wilt ge nu, Nooit in dancings geweest. En om de een of andere reden spreekt het me ook niet aan. Tentfuiven en jeugdhuizen waren voor mij de standaard. Al bij al zijn die idd wellicht een beetje gevaarlijker op vlak van alcoholisme dan dancings. In een discotheek laat men het wellicht minder snel dan op een festivalletje toe dat je ligt te slapen voor de stereo.

Ja da tongdraaien ge moet wel zorgen dat ze op tijd eens kan ademen anders kust ge ze een hersenbeschadeging En dat gedoe over dat vroeger de jeugd zoveel onschuldiger was word al generaties geroepen, en slaat nog steeds nergens op. Waar ter wereld je nou gaat kijken, of het nou taboe is of toegestaan, of het in het westen is of in de Afrikaanse bush, overal worden er dingen ontdekt in de pubertijd.

Het hoort er allemaal bij. Zodra de meisjes naar de jongens beginnen te kijken gaan ze proberen er leuk uit te zien. Degene die hard roepen dat ze er als snollen uit zien balen misschien wat dat ze er zelf te oud voor zijn geworden, maar geloof me, toen u zestien was zagen ze er niet veel erger uit.

Ik betrap me zelf ook op een veranderende visie hoor. Toen ik 12 was was ik een hele vent, bijna volwassen, in mijn ogen dan. Nu zijn de jarigen echt nog kinderen. En wanneer ik 50 ben zijn die studenten ook allemaal compleet onvolwassen en onverantwoordelijk. Dat kan ik mezelf nu alvast verzekeren. Maar dat zegt een stuk meer over mij dan over de wereld Tentfuiven en jeugdhuizen waar voor mij de standaard.

Al bij al zijn die idd wellicht een beetje gevaarlijker op vlak van alcoholisme dan dancings, maar goed. In een discotheek laat men het wellicht niet toe dat je ligt te slapen voor de stereo van een festivalletje. Dan vliegt ge in de meeste gevallen inderdaad ook buiten Het ex lief van mijne maat, heeft met die gast zijn kloten staan spelen niet gewoon Uiteindelijk hebben ze die ook weggehaald anders was m gewoon omver gevallen Dat waren eigenlijk 3 echte sletten die grieten, Hoewel die van de OK duidelijk lieten verstaan dat ze mannen zochten.

Ja dat zijn zo wat meer ijzervreters he, Is zien of dat ik later daar een stage mag doen. Dat 'kinderkamp' vormde een beschermende omgeving die er in een megadancing helemaal niet is. Om al een belangrijk onderscheid te geven: Je werd er als kijker bijna ongemakkelijk van te moeten kijken naar jarigen die zich als goedkope del gedragen. Bovendien is de band op zo'n 'vakantiekamp' toch al iets sterker onder elkaar dan op zo'n evenement waar je buiten je eigen 'volk' praktisch niemand kent en al direct alles gaat blootgeven en dat laatste mag je hier bijna letterlijk nemen.

Overigens moet je die escapades op zo'n vakantiekamp niet overdrijven, we hadden vooral een grote mond en overdreven door op te scheppen over onze zogenaamde ervaringen, als er al iets echt gebeurde was het beperkt tot naar elkaar kijken.

Voor de rest haalden we niets met elkaars fluit uit, ik kan me niet herinneren dat er een speelkameraadje aan m'n edele deeltje heeft gezeten althans niet van hetzelfde geslacht ;-. Maar we hielden zeker geen orgieën of zo. In de Noxx leek dit er wel naartoe te gaan. Als doktoor of in de verpleging?

Bon, als je er een reportage over wil maken is het nogal logisch dat er eens een camera aan te pas komt. Normaal zie je die ook niet tijdens die feestjes. Qua non-argument kan deze wel tellen. Daarna beginnen je te vertellen dat we de escapades op kamp met een korreltje zout moeten nemen waarna je naadloos overgaat tot het uitvergroten van de dingen die zogezegd allemaal in de NOXX gebeuren.

Echt hylarisch en wel degelijk getuigend van een dubbele moraliteit in die zin dat je de dingen die jij leuk vindt Chiro, kamp, jeugdhuis, je lazarus zuipen wel ok vindt en dat je dingen die jij niet leuk vindt discotheken niet ok vindt voor kinderen. In de verpleging Dan moet ge toch overal een keer stage lopen, Allee in onzen tijd was dat toch, 3 weken les geloof ik en 3 weken stage.

Dan moet ge toch overal een keer stage lopen, Zoiets ongeveer maar in het derde jaar mag je bepaalde voorkeueren geven ivm diensten.

Bwa, ik denk dat je die escapades in de Noxx toch ook wat overschat, hoor. Toen ze aan dat koppeltje jarigen vroegen of ze ook verder gingen dan kussen, hoorde ik toch vooral gegiechel. En blijkbaar is de leeftijd waarop jongeren voor het eerst seks hebben toch ook niet spectaculair gestegen. Aan de andere kant zijn 'beschermde' omgevingen daarom niet altijd veiliger. Ik ben ooit op een twee weken durende schoolreis geweest tijdens de vakantie toen ik 14 was.

Dag twee had ik 'touche' bij een meisje. Wij hebben vervolgens iedere nacht samen doorgebracht, hoewel dat uiteraard strikt verboden was. Voor hetzelfde geld was ik toen ook thuisgekomen met een druiper of zij met een ongewenste zwangerschap. En uiteraard word je er als volwassene ongemakkelijk van als je je potentiële dochter daar zo ziet staan.

Ik ben er zeker van dat volwassenen vroeger er even ongemakkelijk van werden als ze ons als jarigen uitgebreid zagen muilen. In sommige gevallen is het ook gewoon lachwekkend, zoals dat jarig knaapje op het eind hij zag er 9 uit die met een uitgestreken gezicht vertelt dat hij toch alweer 3 jaar single is. Hij vindt zichzelf, zoals Bovenbuur eerder al aanhaalde, vast een volwassen vent, terwijl hij voor een volwassene nog een kind is.

Waar je je wel vragen bij kan stellen is bij de opzichtige seksualisering van die jonge meisjes of bij de commerciële aard van zulke evenementen. Ah nee bij ons was dat ik denk al zeker van in het tweede jaar en ik denk zelf vanaf het eerste jaar.

In het derde jaar deden ze wel vooral technische diensten als ik mij niet vergis, Maar zover ik nog weet doorliepen die zo goed als alle diensten. Wie tien jaar geleden discotheken OK vond voor kinderen werd in een gekkenhuis gestoken! Dat zijn nu eenmaal geen plaatsen waar kinderen zich moeten begeven.

Als er iets goeds is aan de States, dan is het wel dat je je in vele staten pas op je 21ste naar de discotheek mag begeven niet dat de jeugd daar zediger is of zo, maar ze blijven tenminste uit dancings buiten.

Zelf ga ik wel degelijk sporadisch naar dancings, maar voel me er steeds minder thuis. Ook tijdens 'gewone' avonden is de leeftijd stelselmatig aan het zakken, eens de twintig voorbij ben je een 'oude bompa', laat staan als je naar de dertig aanloopt!

Kinderen moeten kinderen blijven, creëer geen behoefte die er niet hoeft te zijn. Het grote probleem is dat ouders te veel 'vriend' van hun kinderen willen zijn. Koters hebben nu eenmaal structuur en beperking nodig en ze zullen je er later dankbaar voor zijn.

Zelf vond ik de regeltjes van mijn ouders die niet overdreven streng waren toen ik jonge tiener was ook enorm stom, maar het besef dat deze noodzakelijk zijn om op te groeien komt pas als je zelf wolwassen bent. Ouder-kind is en blijft een hiërarchische relatie, maar vele ouders lijken dit nu te negeren en willen de beste vriend van zoon of dochter zijn. Ik kan je bezorgdheid over seksualisering en commerciële uitbuiting volledig onderschrijven.

Kinderen worden al genoeg ongewild gebruskeerd via het internet en andere massamedia, met het aanmoedigen van initiatieven als dancingbezoeken willen we ze helemaal 'ontkinderen'. Vroeger had zich naar volwassene ontwikkelen en ouder worden nog iets magisch. Met het bereiken van een bepaalde leeftijd verkreeg je zekere privileges die jongere lieden niet hadden. Zo mocht je op zekere leeftijd eindelijk KNT-films bekijken, een eerste pint drinken, binnen mogen op bepaalde fuiven, naar dancings gaan, met de brommer rijden, enz.

Bij die privileges kon je dan reikhalzend uitkijken naar de 'verboden vruchten' waar je al zo lang van droomde. Deze dingen diende je zelf te ontdekken, ze werden je niet opgedrongen vanuit de 'volwassen wereld'. Zoals hier reeds aangehaald ben ik overigens ook van mening dat de leeftijdscategorie jaar veel te groot is. Een twaalfjarige staat er mentaal naast lichamelijk heel anders voor dan een vijtienjarige, dit kan naast objectieve leeftijd ook nog eens verschillen van persoon tot persoon.

Overigens zijn veel twaalfjarigen mentaal nog echte 'lagere schoolkindjes'. En die gaan we dan bruuskeren door ze in de Noxx te gooien?

Akkoord, er zijn waarschijnlijk al vrijftienjarigen die matuur genoeg zijn om naar een dancing te gaan, maar hoe kan je deze selecteren uit de rest? Er is nu eenmaal wetgeving nodig en 16 jaar lijkt me een redelijke leeftijd om ervan uit te gaan dat jongeren verantwoord kunnen uitgaan.

Hoeveel hoeveel jaar geleden spreek je dan. Hij was er een 1 voor vergeten zetten , dat lijkt wel jaar geleden Toen gingen ze anders zo hard los op de ragtime dat ze even later zelfs in Amerika de drooglegging invoerden. En jaar geleden was het helemaal erg, toen dronk men uit gezondheidsoverwegingen de hele dag bier in plaats van water, dat moet een gezellige boel geweest zijn, om over de wilde feesten met drummuziek van jaar geleden nog maar te zwijgen, dat moet een dolle boel zijn geweest, de verleiding van zo'n zacht berevelletje in zo'n warme grot, en dat zonder condooms.

Ja toen werd er ook niet zo moeilijk gedaan over een verkrachting hier of daar of wat vrouwen gaan pieken bij de naburige stam, tienerzwangerschappen waren normaal, want op onze leeftijd , lag je er hoogstwaarschijnlijk gewoon al onder Blijkbaar wanen die katholieken en die priesters zich nog in die tijd Nu wordt er ook niet moeilijk over gedaan.

Verkrachtingen, zelfs van minderjarigen, worden lichter bestraft als softdrugs, vandalisme, Tienerzwangerschappen zijn trouwens gewenst. Men moet de autochtone bevolking toch op peil houden. De meeste "geimporteerde" kinderen hebben trouwens al slachtingen meegemaakt, met wapens leren omgaan, leren slachten an sich en hier mag de jeugd nog geen beschermde danszaak binnen?

Geen wonder dat er een generatie volgzame schapen gecreeërd worden. Uiteindelijk wordt de discussie gevoerd door wie nog geen kind heeft geproduceerd, laat staan een partner te veroveren die het met alles eens is. Zo zijn we toch: Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig, kindjes tussen 12 en 15 naar de dancing sturen dat is al voldoende om niet verder te lezen Persoonlijk heb ik er niet op tegen.

Of ze nu uitgaan op een verjaardagsfeestje of eens een keertje naar een discotheek gaan. Ok, het is een instelling voor volwassenen, en ze zullen voor hun 18 ook nooit in La Rocca of in een Illusion binnen mogen, maar dat ze nu eens proeven van hoe het later ga zijn en dit dat nog zonder alcohol, drugs en sigaretten , is m.

Toen ik vroeger nog een kind was, mocht ik ook eens slokje drinken van een pint terwijl dit ook niet onder de 16 mag Ik heb ook eens met ons vader in een bedrijf rondgelopen om zijn werk te zien terwijl kinderen daar ook totaal niet thuishoren Wie heeft er trouwens in zijn jeugd nooit eens een sexboekske vastgehouden, of eens in de sexshop binnen geglipt voor naar de blote-wijven-foto's te gluren? Zijn we daar dan zo slecht van geworden? Ik denk het niet.. En als die kledij je stoort..

Vroeger bij de jeugdbeweging, verkleedde je je toch ook als je bvb. Je wordt oud, man. Illusion bestaat toch nog, en dat zit toch elk weekend goed vol. Playboy en consoorten bestaan toch ook nog zeker? Ik dacht dat Illusion al een jaar of tien dicht was. Oei, dan word ik vast oud. Dien heeft even dicht geweest ja.. Nu goed, ik ben daar maar een paar keer geweest, want trance is nooit mijn ding geweest. Mijn avonturen speelden en spelen, maar met een sterk verlaagde frequentie zich meestal af in Café d'Anvers, Café Capital, Club Geluk, de Fuse en de Petrol af.

Trance is één van mijn favoriete muziek, maar ben zelf nooit in Illusion geweest. Kben eigenlijk in mijn jeugd weinig in discotheken geweest. Nu word ik er 26, en begin ik er te oud voor te worden, vrees ik: Ik heb mijn "ergste" lees: Nu ben ik 30 en ik ben vorig weekend nog Petrol geweest.

Altijd wel veel jong volk, maar ik voel me daar altijd op mijn gemak. Capital was ook nog tof, veel ouder volk, maar dat hebben ze deze zomer platgebrand. CDA ga ik nog wel eens naartoe als het een DJ is die ik echt wil zien, maar tegelijk voel ik me daar soms wel echt oud. Ook altijd veel zatte Hollanders. Buiten Antwerpen ga ik nog maar zelden weg: D Those were the days! Freespirit, om heel eerlijk te zijn, he. Gegeven alles wat jij op dit forum al hebt geschreven over kinderen en hoe daar wel en niet mee omgegaan moet worden, denk ik dat het dringend tijd is dat jij hulp zoekt.

Ik meen dit echt. Dat is een klacht van een klant. Een vrouw doet open. Het blijkt een collecte te zijn voor de vrijwillige brandweer. Als hij vragen stelt, wil ik dat je goed antwoordt. Dus Pieter als ik je vraag hoelang je al bij het leger bent, wat antwoord je dan? En hoe oud ben je? Wat drink je het liefst: De volgende dag komt de generaal bij Pieter: Hoelang ben jij al bij het leger? Weet u wel wat het kost om zo'n ding te vervoeren? Op het moment dat ze weg wil rijden, klopt de herder op het raam en zegt: Dan komt er ineens een zwerver aan en die zegt tegen dat domme blondje: Zegt er een dokter tegen een patiënt: Waarop de patiënt zegt: Henk moest voor zijn nummer worden gekeurd voor militaire dienst.

Bij de ogentest vroeg de arts hem wat er op de kaart stond. Henk, slechte ogen simulerend, 'welke kaart? Hij werd natuurlijk afgekeurd voor militaire dienst. Om dat te vieren ging Henk 's avonds naar de bioscoop. Toen de film was afgelopen en het licht weer aanging zag Henk tot zijn schrik dat hij naast de arts zat. Hij boog zich naar de arts en vroeg: De ton is zo groot dat hij hem voor zich uit moet rollen.

Maaike ziet hem lopen en vraagt waarom de man zo'n grote ton meeneemt. Maar na twee jaar zei het kind opeens: Maar de volgende dag belt oma op dat opa overleden is.

Na twee weken zegt het kind opeens z'n tweede woordje: Maar de volgende dag belt de dokter op dat oma dood is. Dus die ouders vinden het toch wel raar dat het alweer na het woordje van hun kind gebeurd. Na twee weken zegt het kind: Maar hij word toch gewoon weer wakker en begint rustig aan z'n ontbijtje, niks aan de hand.

Dus hij gaat de hond uitlaten ligt de melkboer daar dood op de stoep! De bankbediende ligt met zijn vrouw in bed. Hij voelt zijn mannelijkheid bewegen. De beurs is toch nog geopend. Als de drogist 's maandags om negen uur zijn zaak opent, staat die man er weer.

Ze geven gratis punten weg. Blog tegen de regels? Gratis blog op http: To get the gold price , please enable Javascript.

Er komt een man bij de dokter en zegt: Dan ga ik met de taxi naar mijn werk: Dan kom ik op mijn werk: Dan begint het tijd te worden voor de lunch, dus: Dan komt het meisje met de thee, met haar nog twee keer. En als het dan tijd wordt om naar huis te gaan nog een keer de secretaresse, de telefoniste, de receptioniste, de taxichauffeuse. Dan kom ik thuis, dan neem ik mijn vrouw twee keer voor het eten, na het eten een keer op de tafel, een keer op de bank, in de badkamer, op de gang, voor het bed en twee keer in bed en dan ga ik slapen.

En als ik 's morgens wakker word, dan begin ik weer opnieuw. Thuis zijn er al klachten. Hollekidee, die loopt daar te zingen en heeft het naar z'n zin. De dokter onderzoekt haar, en inderdaad, de grote tiet hangt tot op haar knieen. Begint de man te huilen Zegt die brede gast kom op, tis maar n pilsje Zegt de man, ik kwam vanochtend op mn werk, werd ik ontslagen..

Ik naar huis, mn vrouw weg, meubels alles weg Ik naar de bank, al mn geld weg Ik dacht, ik pleeg zelfmoord Ik naar de treinovergang, wachten, heeft de trein vertraging Ik naar huis, dacht hang mezelf op, knapt het touw Dan maar naar de kroeg, bestel ik me een pilsje, gooi t vol met vergif en drink jij t op!!! Drie vrienden zitten in het café, en praten over de zwangerschap van hun vrouwen. Waarop de man zegt: De directeur van Grolsch vraagt de ober, Mag ik een Grolsch van U. De ober geeft hem een glas Grolsch en de directeur geniet zichtbaar.

Dan vraagt de Directeur van Heineken om een lekker glas Heinelen. Het wordt hem voorgezet en ook hij lijkt te genieten. Vervolgens vraagt de directeur van Bavaria om een glas water.

vingeren gratis opa neukt tiener