vakantie sex natte kutjes be

...

Gratis seks advertenties gratis .nl


vakantie sex natte kutjes be

...
Buitensex enschede amateur escort limburg


Die kleine Strandschlampe auf Mallorca. Duits koppel gaat de anaal uitdaging aan. John Spion werkt zelfs in zijn vakantie. Blonde meid nodigt twee vrienden uit in haar tentje. Peddelen en pijpen in Frankrijk. Optimaal profiteren van je all inclusive vakantie. Hollands stel maakt eerste seksfilm op vakantie. Johnny op vakantie in Mexico. Ik ben een 29 jarige jongen, blond haar blauwe ogen normaal sportief uiterlijk en sinds een aantal maand weer vrijgezel.

Omdat erbij mij thuis verbouwd werd zat ik een 2 weken op center parcs. Het was niet in het hoogseizoen dus heerlijk rustig. Ik zat er al een paar dagen toen er opeens een auto stopte voor mijn huisje en ik iemand naar het huisje zag lopen naast mij. Ik lette er verder niet op en ging verder met mijn laptop om nog wat te werken. Ze vroeg of ik even wou helpen met de openhaard in het huisje aan te steken. Haar dochter van 4 vond dit zo leuk maar zij had geen idee hoe het werkt.

Ik loop met der mee in het huisje stelt ze zich voor als Laura 27 jaar, ik bekijk haar een mooie brunette met de rondingen op de juiste plaats. Haar dochter van 3 komt ook vrolijk naar me toe en geeft me een handje en stelt zich voor als Kim. Ze brengt me naar de openhaard want die wil ze aan hebben.

Ik maak hem aan voor ze, en na een half uur met alles uitgelegd te hebben praat ik nog wat na met Laura. Ze is hier alleen met der dochter haar man is te druk om vrij te nemen.

Zonde denk ik nog bij mezelf ik zou voor haar vrij nemen en ga terug naar mijn huisje. De volgende dag nadat ik smorgens heb gewerkt ga ik smiddags even naar het zwembad om wat baantjes te kunnen trekken en even te kunnen relaxen. Ik kom daar Laura en Kim ook tegen, ze vragen om bij hun te komen liggen.

Ze liggen bij het kinderbadje mijn oog valt meteen op Laura, na al een bevalling heeft ze nog een prachtig lijf in der bikini. Maar corrigeer mezelf dit kan niet ze is tenslotte getrouwd. De middag vliegt voorbij bij het teruglopen naar het huisje bedankt laura mij, ik vraag waarvoor? Voor de gezelligheid en hoe leuk je met mijn dochter om gaat, mijn man heeft er nooit tijd voor of neemt er geen tijd voor.

Meteen vraagt ze of ik kom eten ze willen patat bestellen. Ik zeg me even op te frissen en dan te komen. Zonder enige schaamte ligt hij nu zijn moeder te neuken op het strand. Ik bewerk mijn klit en mijn eerste orgasme giert door mijn lijf, voel het kutgeil over mijn hand lopen. Remco gaat rustig door met in mij te stoten, heerlijk diep zit hij in mij, zeg tegen hem "af en toe moet je even stil liggen, zodat je niet snel klaarkomt" Hij fluistert nu steeds geilere praat in mijn oor.

Hij heeft een heerlijk constant neuk tempo, als een heipaal voel ik hem steeds in mij stoten. Ik vinger en speel met mijn klit, die steeds groter wordt.

Weet niet hoe lang we geneukt hebben ondertussen, maar roep naar hem, "neuk me nu hard en diep en spuit me vol". Als ik nu klaar ga komen weet ik dat het heftig zal zijn, en ik denk hetzelfde voor Remco. Aan zijn ademhaling merk ik dat hij ook bijna komt. Dan voel ik de eerste straal sperma in mij, een laatste kneep in mijn klit en ik kom ook. Wat er gebeurt, en op welke manier weet ik niet precies meer, maar ik voel onophoudelijke stralen sperma in me.

Remco heeft me stevig vast zodat hij op me kan blijven liggen, en belangrijker in me kan blijven. Dit is neuken en klaarkomen op zijn allerbest, als na een poosje Remco van me afrolt, en naast me komt liggen zegt hij ; "nooit geweten dat sex zo geweldig lekker kan zijn".

Je hebt vannacht moeten beloven dat je me twee keer per dag vol spuit en dit was de eerste keer. Het is ondertussen wel erg nat onder mij geworden, er is veel geil uit mijn kut gekomen en er loopt ook zaad van Remco uit mijn kont.

Als ik op sta merk ik dat ik niet zo stevig op mijn benen sta, als ik rond om mij heen kijk, zijn er verschillende stelletjes, die lachend naar ons kijken, en twee zijn er die hun duim opsteken.

Tegen Remco zeg ik "ik denk dat we wel een heftige life show hebben gegeven". Maar voel me toch een beetje ongemakkelijk, dat wij nu en op deze manier de aandacht hebben. We wandelen samen naar het water, is wel lekker even afkoelen, ga tot mijn borsten het water in, en maak het tussen mijn benen een beetje schoon. Remco ondersteund mij, hij is een kop groter dan ik, dus ik hang een beetje tegen zijn borst aan en hij speelt ondertussen met een tiet. Als ik klaar ben dan draai ik me naar heb met mijn borsten tegen hem aan en wil hem een kus geven.

Om dat te vergemakkelijken tilt hij mij op, en zoenen we, dan merk ik dat die geile dekhengst al weer met een stijve staat en mij op zijn paal wil laten zakken.

Voel hem weer in mijn kut komen en geniet weer van dat binnendringen, "Geile beer, raak jij nooit uitgeneukt? Ik hang om zijn nek en steeds al ik me laat zakken komt de volle lengte van zijn paal in mij. Iedere keer dat hij op zijn diepst zit komt zijn schaambeen hard tegen mijn klit. Al tongzoenend, om niet teveel geluid te maken neuken we met elkaar. Al vrij snel voel ik dat hij weer gaat spuiten, nu in mijn kut, en ik kom ook bijna klaar.

vakantie sex natte kutjes be