trio met moeder en dochter prijs neuken

SufGeneukt - Snurk, Gaap, kraak! OudNeuktJong - Wat een leeftijdsverschil. SheMaleFilms - Meiden met pikken! Ik manoeuvreer mijn pik tussen haar schaamlippen. Mijn eikel gaat langzaam naar binnen. Jeetje was is ze nou. Ondanks ze drijf nat is moet ze toch even op haar onderlip bijten en vertrekt haar gezicht als mijn pik verder naar binnen glijdt. Even zucht ze diep als hij er helemaal in zit. Ik zak dan nog iets verder onderuit en duw mijn pik nog iets verder.

Met grote ogen kijkt ze me aan en begint langzaam nu op en neer te gaan met haar onderlichaam. De bank is ondertussen drijf nat van ons zweet en geil. Dan staat Roos op en neemt me mee naar boven. Snel blazen we de kaarsjes uit en nemen nog een wat water mee naar boven.

Boven gaan we zo nog een paar uur verder. Wetende dat de kinderen slapen houden we ons enigszins rustig. Inmiddels was haar kut ook wat ruimer geworden. Ik weet niet of het door het buikdansen komt, maar haar kutspieren kon ze ook enorm aanspannen.

Dat deed ze dan ook net voor dat ik klaar kwam. Wat een heerlijk gevoel gaf dat. Het was nu 5. We kropen dicht tegen elkaar aan en genoten nog lekker na en doezelde nog even weg. Al snel was het 6. Bij het hotel aangekomen namen we kort afscheid. Roos was verdrietig, wat ik me goed kon voorstellen. Ik stelde haar voor elkaar weer snel te zien. Weer thuis aangekomen belde, mailde en sms’en we elkaar elke dag. Een week was voorbij en volgende week was Roos jarig. Ze belde op of ik het leuk vond als ze 4 dagen naar mij zou komen en we samen haar verjaardag zouden vieren.

Voor haar kinderen, vrienden en familie zou ze het wel op een ander tijdstip vieren. Woensdag avond de week daarna haalde ik haar op het vliegveld op. Roos zag er stralend uit en was gekleed in een jurk met mocassins. Stond haar erg sexy. Het liefst waren we ergens direct een toilet in gedoken om elkaar even goed te begroeten, maar besloten maar snel naar mijn huis te rijden.

Toen we bij de aangekomen deed Roos voor het instappen haar slip uit en gooide deze naar me toe. Haar slipje was goed nat en rook erg lekker. In de auto konden we elkaar maar net beheersen. Bij mij thuis aangekomen zijn we direct het bed in gedoken. Donderdag hebben we ook de hele dag in bed of elders in huis de liefde bedreven. Vrijdag was ze jarig. Lekker ontbijt op bed met aardbeien, slagroomspuit, verse jus, om weer op krachten te komen.

Al snel was het weer avond en waren we letter uitgeput en moe. Ik had echter nog bij een leuk restaurant een tafel gereserveerd dus schoten we na een snelle douche onze kleren aan en gingen op weg naar het restaurant. We waren nog net op tijd voor de keuken sloot. Het eten smaakte er niet minder om even als de lekker wijn. Goed met 2 glazen mag je toch nog rijden.

Na het eten vroeg ik aan Roos of ze zin had in te gaan dansen en nog wat in het centrum te gaan drinken. Ze keek me diep in de ogen aan en wreef over mijn been naar mijn pik die weer reageerde. Nee ik ga liever naar huis zei ze lachend. Ik voelde toch welk dat mijn pik enigszins pijnlijk aanvoelde nu hij weer stijf werd. Goed met z'n vrouw was dat geen probleem. Toen we bij mij thuis waren gingen we weer direct naar boven. Roos was zo klaar met uitkleden. En lag alweer op haar rug met opgetrokken been verleidelijk te wachten.

En weldra lagen we weer te neuken. In eens begon ze te vertellen dat ze laatst haar oudste dochter 17jr met haar vriendje had horen neuken. Ze werd plotsklaps drijfnat en mijn pik werd keihard. Blij keek ze in mijn ogen en kort daarna kom ik ineens klaar. Die nacht hebben we weer normaal geslapen.

Zaterdag en zondag hebben we wat dingen ondernomen maar vooral van elkaar genoten. Zondag aan het einde van de middag vloog Roos weer terug. Ze wilde niet dat ik mee naar binnen ging bij het vliegveld, ze miste me nu alweer De weken daarna hadden we het beide druk en duurde ruim een maand voor dat ik weer tijd had om 1 of 2 dagen vrij te nemen.

Om op vrijdag avond heen te rijden en zondag weer terug vond ik iets te kort. Roos stelde voor om het weekend te komen wanneer haar jongste dochter Fenna zou verjaren. Ik kon de vrijdag voor dat weekend vrij nemen, dus dat kwam mooi uit. Roos vroeg of ik het jurkje, wat we beiden zaterdags toe ze bij mij was hadden gezien, voor Fenna wilde meenemen en gaf mij haar maat door. Ze had toch spijt dat ze het toe niet mee had genomen en ik had meteen een cadeau voor haar verjaardag.

Voor ik vertrok die donderdag had ik voor de dames alle drie nog lekker bonbons meegenomen. Ik vertrok lekker op tijd die dag, maar voor de grens was een groot ongeval en had hierdoor ruim 2 uur vertraging opgelopen en kwam tegen 1. Ik had met haar afgesproken te bellen als ik bij een bepaalde afslag was. Het laatste stuk naar haar huis was wat lastig uit te leggen en ik het geen navigatie bij me. Even later nadat ik Roos had gebeld kwam ze aan rijden.

Ze stapte uit een rende op me af en sprong in mijn armen. Ze rook naar geil.. Ze had alleen een jurk aan en voelde niets er onder. Jij geile vrouw en gaf haar een tik op haar billen en vlug rede ze naar haar auto.

Moets behoorlijk rijden om haar op die landweggetjes bij te houden. Bij Roos aangekomen doken we direct het bed in. Ik had 10 uur in de auto gezeten en was aardig moe maar voor het slapen gaan hebben we nog tot 3 uur elkaar lekker verwend.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Roos al uit bed. De kinderen moesten immers naar school. Snel had ze een paar boodschapjes gedaan, zoals bij de bakker verse boordjes gehaald. Ik lag lekker op bed nog wat uit te rusten toen Roos de kamer op kwam.

Ze kwam op mijn pik zitten en merkte dat ze weer sliploos was. Ja doe ik in de zomer vaak hoor, zei ze lachend. Lekker als je fietst. Inmiddels trok ze haar jurk over haar hoofd uit en vroeg of ik klaar was om haar wild te neuken.

De kinderen waren nu immers niet thuis. Een half uur heb ik haar op verschillende standje hard door gesmeerd. Wat werd ze wild en geil, meer, harder, riep ze met haar nagels in mijn rug en kwam een paar keer kort achter elkaar klaar. Uitgeput vielen we op bed neer toen plots de deurbel ging. Roos trok helemaal bezweet snel haar badjas aan en ging naar beneden. Even later kwam ze lachend naar boven.

Het raam op de slaapkamer stond open en de buurvrouw maakte zich zorgen! Of was gewoon nieuwsgierig. Die dag was het lekker weer en de kinderen waren vroeg terug van school. Voor het eerst maakte ik kennis met de kinderen. Hilde, de oudste, blond kort haar en slank.

Tobias haar vriend en Fenne 12jr en lang donker haar iets langer en slanker dan haar oudere zus. Ook was ze iets verlegen, maar een hele mooie meid. Je zou haar geen 12 geven, zei ik tegen Roos. Ja zei ze, maak me een beetje zorgen om alle aandacht die ze krijgt van de jongens. Vaak zijn ze uit de vrienden groep van Hilde en al 18 jaar of ouder.

Roos maakte heerlijke pasta en Hilde en Fenna maakte de salade terwijl ik met Tobias buiten de tafel dekte en even nader met elkaar kennis maakte. Het eten was heerlijk. Na het eten besloten we ergens aan de Donau te gaan liggen. De vriend van Hilde had daar met vrienden afgesproken.

Het was warm dus daar hadden we wel oren naar. Hilde was als eerste omgekleed en liet aan Roos haar nieuwe bikini set zien die ze van Tobias had gekregen. Roos en ik ruimde de tafel af terwijl de kinderen alvast naar het water gingen.

Bij de Donau aan gekomen waren de kinderen met een groep in het water aan het spelen en riepen ons ook, maar Roos vond het water veel te koud. Ik vond het anders ook niet super warm. We besloten een stukje verder op te gaan liggen. Roos was wat onrustig. Ik vroeg aan haar wat er was. Wil je je dochter soms een beetje in de gaten houden. Ja Fenna lijkt veel ouder en de jongens vinden haar ook zo aantrekkelijk.

Heb vertrouwen zei ik, daarop antwoorde ze, er mist gewoon een man in ons gezin die me kan bijstaan als ik onenigheid heb over tijdstip van thuis komen enz. Ik omarmde haar en zei kom we gaan naar huis en heb gewoon vertrouwen, Tobias en Hilde zijn er tenslotte ook bij. Ondertussen had ik met Roos verder gesproken over Fenna. Haar zus is fotograve en had al een paar keer gevraagd of ze een rapportage van Fenna mocht maken om haar in te schrijven als model.

Het maakte Roos bang. Bang dat ze op jonge leeftijd al met de grote wereld in contact kwam. Wat wil ze eigenlijk zelf vroeg ik Roos. Nee, ze heeft niet de behoefte. Goed, dan moet je het ook niet doen. Niet langer over piekeren. Dat mis ik dus zei Roos, een partner om dit soort dingen te bespreken. Wat gaan we morgen doen met Fenna's verjaardag. Daar hebben we het eigenlijk nog niet over gehad.

Tobias moet met zijn band op een festival spelen dus Hilde gaat met hem mee. Ik heb Fenna beloofd dat we morgen eerst gaan shoppen en daarna met z'n drieën uit eten gaan.

Nou dat lijkt me gezellig. Die avond zijn we op tijd naar bed gegaan en vrij snel in slaap gevallen. De volgende ochtend hebben Hilde en Tobias al gegeten toen we om 9.

Ze waren klaar voor vertrek. Nog net voor ze vertrokken kwam Fenna in haar pyjama naar beneden met haar duffe kop. En ontving van iedereen de felicitaties. Ik gaf haar 3 zoenen, blijkbaar is het gebruikelijk dat ze daar maar 2 zoenen geven. Tijd voor de cadeautjes! Hilde en Tobias waren al weg. Goed die bonbons lopen niet weg zie Roos en anders eet ik ze wel op. Snel liep ik naar boven op de jurk voor Fenna te halen. Intussen was ze al meer wakker. Ze pakte het uit en was erg blij, ik ga hem vandaag gelijk aan doen.

Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer. Mijn tante veraste mij.

..

Sm extreem pijpende vrouw


trio met moeder en dochter prijs neuken

SufGeneukt - Snurk, Gaap, kraak! OudNeuktJong - Wat een leeftijdsverschil. SheMaleFilms - Meiden met pikken! Ik manoeuvreer mijn pik tussen haar schaamlippen. Mijn eikel gaat langzaam naar binnen. Jeetje was is ze nou. Ondanks ze drijf nat is moet ze toch even op haar onderlip bijten en vertrekt haar gezicht als mijn pik verder naar binnen glijdt.

Even zucht ze diep als hij er helemaal in zit. Ik zak dan nog iets verder onderuit en duw mijn pik nog iets verder. Met grote ogen kijkt ze me aan en begint langzaam nu op en neer te gaan met haar onderlichaam.

De bank is ondertussen drijf nat van ons zweet en geil. Dan staat Roos op en neemt me mee naar boven. Snel blazen we de kaarsjes uit en nemen nog een wat water mee naar boven. Boven gaan we zo nog een paar uur verder. Wetende dat de kinderen slapen houden we ons enigszins rustig. Inmiddels was haar kut ook wat ruimer geworden.

Ik weet niet of het door het buikdansen komt, maar haar kutspieren kon ze ook enorm aanspannen. Dat deed ze dan ook net voor dat ik klaar kwam. Wat een heerlijk gevoel gaf dat. Het was nu 5. We kropen dicht tegen elkaar aan en genoten nog lekker na en doezelde nog even weg. Al snel was het 6. Bij het hotel aangekomen namen we kort afscheid. Roos was verdrietig, wat ik me goed kon voorstellen. Ik stelde haar voor elkaar weer snel te zien. Weer thuis aangekomen belde, mailde en sms’en we elkaar elke dag.

Een week was voorbij en volgende week was Roos jarig. Ze belde op of ik het leuk vond als ze 4 dagen naar mij zou komen en we samen haar verjaardag zouden vieren.

Voor haar kinderen, vrienden en familie zou ze het wel op een ander tijdstip vieren. Woensdag avond de week daarna haalde ik haar op het vliegveld op. Roos zag er stralend uit en was gekleed in een jurk met mocassins. Stond haar erg sexy. Het liefst waren we ergens direct een toilet in gedoken om elkaar even goed te begroeten, maar besloten maar snel naar mijn huis te rijden. Toen we bij de aangekomen deed Roos voor het instappen haar slip uit en gooide deze naar me toe.

Haar slipje was goed nat en rook erg lekker. In de auto konden we elkaar maar net beheersen. Bij mij thuis aangekomen zijn we direct het bed in gedoken. Donderdag hebben we ook de hele dag in bed of elders in huis de liefde bedreven. Vrijdag was ze jarig. Lekker ontbijt op bed met aardbeien, slagroomspuit, verse jus, om weer op krachten te komen. Al snel was het weer avond en waren we letter uitgeput en moe.

Ik had echter nog bij een leuk restaurant een tafel gereserveerd dus schoten we na een snelle douche onze kleren aan en gingen op weg naar het restaurant. We waren nog net op tijd voor de keuken sloot. Het eten smaakte er niet minder om even als de lekker wijn.

Goed met 2 glazen mag je toch nog rijden. Na het eten vroeg ik aan Roos of ze zin had in te gaan dansen en nog wat in het centrum te gaan drinken.

Ze keek me diep in de ogen aan en wreef over mijn been naar mijn pik die weer reageerde. Nee ik ga liever naar huis zei ze lachend. Ik voelde toch welk dat mijn pik enigszins pijnlijk aanvoelde nu hij weer stijf werd. Goed met z'n vrouw was dat geen probleem.

Toen we bij mij thuis waren gingen we weer direct naar boven. Roos was zo klaar met uitkleden. En lag alweer op haar rug met opgetrokken been verleidelijk te wachten.

En weldra lagen we weer te neuken. In eens begon ze te vertellen dat ze laatst haar oudste dochter 17jr met haar vriendje had horen neuken. Ze werd plotsklaps drijfnat en mijn pik werd keihard. Blij keek ze in mijn ogen en kort daarna kom ik ineens klaar. Die nacht hebben we weer normaal geslapen. Zaterdag en zondag hebben we wat dingen ondernomen maar vooral van elkaar genoten. Zondag aan het einde van de middag vloog Roos weer terug. Ze wilde niet dat ik mee naar binnen ging bij het vliegveld, ze miste me nu alweer De weken daarna hadden we het beide druk en duurde ruim een maand voor dat ik weer tijd had om 1 of 2 dagen vrij te nemen.

Om op vrijdag avond heen te rijden en zondag weer terug vond ik iets te kort. Roos stelde voor om het weekend te komen wanneer haar jongste dochter Fenna zou verjaren.

Ik kon de vrijdag voor dat weekend vrij nemen, dus dat kwam mooi uit. Roos vroeg of ik het jurkje, wat we beiden zaterdags toe ze bij mij was hadden gezien, voor Fenna wilde meenemen en gaf mij haar maat door. Ze had toch spijt dat ze het toe niet mee had genomen en ik had meteen een cadeau voor haar verjaardag. Voor ik vertrok die donderdag had ik voor de dames alle drie nog lekker bonbons meegenomen.

Ik vertrok lekker op tijd die dag, maar voor de grens was een groot ongeval en had hierdoor ruim 2 uur vertraging opgelopen en kwam tegen 1. Ik had met haar afgesproken te bellen als ik bij een bepaalde afslag was. Het laatste stuk naar haar huis was wat lastig uit te leggen en ik het geen navigatie bij me. Even later nadat ik Roos had gebeld kwam ze aan rijden. Ze stapte uit een rende op me af en sprong in mijn armen.

Ze rook naar geil.. Ze had alleen een jurk aan en voelde niets er onder. Jij geile vrouw en gaf haar een tik op haar billen en vlug rede ze naar haar auto. Moets behoorlijk rijden om haar op die landweggetjes bij te houden.

Bij Roos aangekomen doken we direct het bed in. Ik had 10 uur in de auto gezeten en was aardig moe maar voor het slapen gaan hebben we nog tot 3 uur elkaar lekker verwend. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Roos al uit bed. De kinderen moesten immers naar school. Snel had ze een paar boodschapjes gedaan, zoals bij de bakker verse boordjes gehaald.

Ik lag lekker op bed nog wat uit te rusten toen Roos de kamer op kwam. Ze kwam op mijn pik zitten en merkte dat ze weer sliploos was. Ja doe ik in de zomer vaak hoor, zei ze lachend. Lekker als je fietst. Inmiddels trok ze haar jurk over haar hoofd uit en vroeg of ik klaar was om haar wild te neuken. De kinderen waren nu immers niet thuis. Een half uur heb ik haar op verschillende standje hard door gesmeerd. Wat werd ze wild en geil, meer, harder, riep ze met haar nagels in mijn rug en kwam een paar keer kort achter elkaar klaar.

Uitgeput vielen we op bed neer toen plots de deurbel ging. Roos trok helemaal bezweet snel haar badjas aan en ging naar beneden. Even later kwam ze lachend naar boven. Het raam op de slaapkamer stond open en de buurvrouw maakte zich zorgen! Of was gewoon nieuwsgierig. Die dag was het lekker weer en de kinderen waren vroeg terug van school. Voor het eerst maakte ik kennis met de kinderen.

Hilde, de oudste, blond kort haar en slank. Tobias haar vriend en Fenne 12jr en lang donker haar iets langer en slanker dan haar oudere zus.

Ook was ze iets verlegen, maar een hele mooie meid. Je zou haar geen 12 geven, zei ik tegen Roos. Ja zei ze, maak me een beetje zorgen om alle aandacht die ze krijgt van de jongens. Vaak zijn ze uit de vrienden groep van Hilde en al 18 jaar of ouder. Roos maakte heerlijke pasta en Hilde en Fenna maakte de salade terwijl ik met Tobias buiten de tafel dekte en even nader met elkaar kennis maakte. Het eten was heerlijk. Na het eten besloten we ergens aan de Donau te gaan liggen. De vriend van Hilde had daar met vrienden afgesproken.

Het was warm dus daar hadden we wel oren naar. Hilde was als eerste omgekleed en liet aan Roos haar nieuwe bikini set zien die ze van Tobias had gekregen. Roos en ik ruimde de tafel af terwijl de kinderen alvast naar het water gingen.

Bij de Donau aan gekomen waren de kinderen met een groep in het water aan het spelen en riepen ons ook, maar Roos vond het water veel te koud. Ik vond het anders ook niet super warm. We besloten een stukje verder op te gaan liggen.

Roos was wat onrustig. Ik vroeg aan haar wat er was. Wil je je dochter soms een beetje in de gaten houden. Ja Fenna lijkt veel ouder en de jongens vinden haar ook zo aantrekkelijk.

Heb vertrouwen zei ik, daarop antwoorde ze, er mist gewoon een man in ons gezin die me kan bijstaan als ik onenigheid heb over tijdstip van thuis komen enz.

Ik omarmde haar en zei kom we gaan naar huis en heb gewoon vertrouwen, Tobias en Hilde zijn er tenslotte ook bij. Ondertussen had ik met Roos verder gesproken over Fenna. Haar zus is fotograve en had al een paar keer gevraagd of ze een rapportage van Fenna mocht maken om haar in te schrijven als model.

Het maakte Roos bang. Bang dat ze op jonge leeftijd al met de grote wereld in contact kwam. Wat wil ze eigenlijk zelf vroeg ik Roos. Nee, ze heeft niet de behoefte. Goed, dan moet je het ook niet doen. Niet langer over piekeren. Dat mis ik dus zei Roos, een partner om dit soort dingen te bespreken. Wat gaan we morgen doen met Fenna's verjaardag. Daar hebben we het eigenlijk nog niet over gehad.

Tobias moet met zijn band op een festival spelen dus Hilde gaat met hem mee. Ik heb Fenna beloofd dat we morgen eerst gaan shoppen en daarna met z'n drieën uit eten gaan. Nou dat lijkt me gezellig. Die avond zijn we op tijd naar bed gegaan en vrij snel in slaap gevallen. De volgende ochtend hebben Hilde en Tobias al gegeten toen we om 9. Ze waren klaar voor vertrek. Nog net voor ze vertrokken kwam Fenna in haar pyjama naar beneden met haar duffe kop.

En ontving van iedereen de felicitaties. Ik gaf haar 3 zoenen, blijkbaar is het gebruikelijk dat ze daar maar 2 zoenen geven. Tijd voor de cadeautjes! Hilde en Tobias waren al weg. Goed die bonbons lopen niet weg zie Roos en anders eet ik ze wel op. Snel liep ik naar boven op de jurk voor Fenna te halen.

Intussen was ze al meer wakker. Ze pakte het uit en was erg blij, ik ga hem vandaag gelijk aan doen. Klik hier voor meer webcams!! Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer. Mijn tante veraste mij.

..

Later werd ik wakker van je vingers die over mijn spleetje gingen. En ik voelde je penis weer tegen mijn bips. Het was echt heel lekker Bart en ik ben nooit zo lekker klaargekomen. Heb je al eens eerder iets met een jongen gedaan Vera? Nee, ik heb wel een vriendje gehad maar daar heb ik alleen mee gekust. Heeft hij ook niet aan je borstjes gezeten? Dat wel maar alleen boven mijn kleren.

Oké, we gaan zo weer rijden maar we moeten wel even afspreken hoe we nu verder gaan. Waar wil je vannacht slapen, boek ik een kamer voor je of slapen we in één hotelkamer? Ik wil alleen maar bij jou slapen Bart ook al is er geen onweer.

Oké, een kamer dus. We zien wel hoe het verder gaat. We vervolgde onze reis, stukje door Zwitserland en dan Oostenrijk in. Daar stopte we in een stadje bij een leuk hotel. Ik nam er een kamer en vertelde dat Vera mijn dochter was. Niemand maakte een probleem. Snel uitpakken even douchen en de stad in om de benen te strekken en later een hapje te eten.

Na het eten wilde Vera eigenlijk gelijk terug naar het hotel. Dus dat hebben we maar gedaan. Ze poetste haar tanden kwam terug in de kamer en begon zich voor me uit te kleden. Alleen haar behaatje en onderbroekje hield ze nog aan. Ik stond er bij en keek er na en wist niet wat te doen, die kleine meid was echt een schoonheid, vannacht had ik haar niet echt kunnen bekijken maar nu dus in volle glorie.

Slank nog smalle heupen en kleine borstjes in een mooi behaatje verpakt. Eindelijk vond ik mijn stem terug, je bent een hele mooie meid Vera zo iets moois heb ik nog nooit gezien, daar kan geen volwassen vrouw aan tippen.

Vera glunderde, vind je me echt mooi Bart? Ja meisje je bent prachtig. Daarop deed ze haar beha en slipje ook uit. Ik zag 2 kleine puntige borstjes met vrij grote tepels voor een 13 jarig meisje en haar poesje had al een behoorlijk bosje schaamhaar.

Ik wil met je naar bed Bart. En ik wil je penis ook zien. Het is een penis Vera maar meestal noem ik dat lul of pik, penis is voor de dokter, net als vagina. Ik kleedde me uit tegen de tijd dat ik bij mijn onderbroek was aan gekomen stond mijn pik stokstijf.

Vera keek met grote ogen. Ik heb nog nooit een pe.. Hoe kan dat ooit in mijn kutje passen vroeg ze. Het past Vera maak je geen zorgen maar zou je die echt in je buikje willen voelen, echt neuken.

Ja Bart, ik droom er al een jaar over hoe het zou zijn om een echte pik in me te voelen. Ik denk daar steeds aan als ik met mezelf speel. We zullen wel zien wat er gebeurt. Naar bed jij, ik kom er zo aan, eerst even plassen. Even later kroop ik bij Vera in het bed. Haar blote lijf tegen het mijne. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kuste haar lippen voor het eerst. Haar mond ging open en mijn tong glipte naar binnen. We kusten steeds heftiger en Vera werd er snel goed in. Mijn handen gingen naar haar kleine tietjes en ik streelde haar tepels.

Vera begon licht te kreunen ik liet een hand naar haar kinderkutje glijden, kwam weer in dat harige bosje. Ik stopte met kussen, keek Vera aan en vroeg of ze er ooit over had gedacht om die haartjes weg te scheren. Daar had ze nooit bij stilgestaan. Ik vind een kaal kutje bij een meisje veel mooier Vera, mag ik je poesje scheren?

Vera vond het prima als ik dat wilde. Ik ging uit bed naar de badkamer pakte scheergel en scheermesje en een handdoek. Ik legde een handdoek onder de billen van Vera spoot wat gel in mijn handen en masseerde daar haar poesje mee.

Toen schoor ik snel alle haartjes weg. En een prachtig kinderkutje kwam te voorschijn. Ik waste het kutje schoon met een washand en veel water. De handdoek haalde ik weg en daar lag mijn kleine Princes. Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar nu kale kutje te kussen, Vera wist niet wat haar overkwam.

Bart vind je dat niet vies? Nee hoor, lekker juist en hoe vind jij het? Aan de kirrende geluidjes wist ik dat ze het aangenaam vond, de smaak van scheerschuim was al nagenoeg weg en maakte plaats voor de intieme smaak van haar tienerpoesje. Ik likte haar spleetje sabbelde aan haar klitje en al snel kwam Vera klaar. Ik ging weer naast haar liggen, haar hand ging naar mijn pik, voelende en verkennend betaste ze mijn gezwollen pik. Ik liet haar begaan, haar hand op en neer over mijn lul bracht me op de rand van een orgasme.

Maar ik wilde dat ze mijn eerste orgasme goed kon zien. Dus ging ik boven haar kutje zitten en begon zelf aan mijn stijve te sjorren, let op Vera dan zie je hem zo spuiten. En binnen een paar seconden spoot ik over haar tienerborstjes. Grote stralen zaad spetterde op haar tietjes en deels in haar gezicht. Wow Bart, dat was mooi, en zo veel sperma, dat had ik nooit verwacht. Ik heb zelfs wat op mijn gezicht. Ze likte met haar tong een beetje van mijn zaad van haar lippen.

Ze spuugde het gelijk weer uit. Vind je mijn zaad vies Vera? Vies, ik weet het niet. Erg lekker in ieder geval niet. Je moet er aan wennen schatje.

Ik weet het niet, misschien wen ik er wel nooit aan. Ze pakte mijn nu slappe en door zaad besmeurde pik in haar hand, speelde er een beetje mee en boog toen haar hoofd er naar toe. Voorzichtig nam ze mijn pik in haar mond en begon er langzaam aan te sabbelen en zuigen. Het duurde niet lang voor mijn staaf weer rechtstond in volle glorie.

Vind je het niet meer vies nu? Nog wel een beetje maar ik wilde je zo schoon maken en bovendien heb je mijn spleetje ook gelikt. We lagen achterover, ik streelde haar buikje en Vera lag als een poes te spinnen. Bart, ga je nu ook echt seks met me hebben vroeg ze. Echt seks, wat bedoel je daar mee? Nou dat je je piemel in mijn spleetje stopt. Zou je dat willen? Ja heel graag maar ik wil niet zwanger worden en ik weet niet of je condooms heb. Condooms zijn niet nodig schat, ik ben een aantal jaren geleden gesteriliseerd dus voor een eventuele zwangerschap hoef je bij mij niet bang te zijn.

Wat zou je moeder ervan zeggen als je zwanger terug zou komen, ik moet er niet aan denken. En wat te denken van tante Chantal, die zou ook niet blij zijn als ze wist dat we seks hadden zei Vera. Daar zou je je nog wel eens ik kunnen vergissen Vera, Chantal en ik hebben een zeer open huwelijk.

Voor we vertrokken vroeg ze hoe ik tijdens deze reis aan mijn seksuele trekken zou komen. Ze weet dat ik onderweg wel eens een meisje op scharrel voor een hete avond. Toen ik haar zei dat het wel een paar keer masturberen in de badkamer zou worden keek ze me aan en zei of je kijk eens lief naar Vera, en helpt die je een handje.

Toen zei ik dat dat zeker niet zou gebeuren, nu denk ik er anders over. Ga je me nu dan neuken Bart? Nog niet schat, je bent nog jong, je poesje is erg strak en moet eerst wat voorbereiding krijgen, een beetje op rekken enzo. Je weet dat de eerste keer best wel pijn kan doen he. Dat kan me niet schelen ik wil het of het pijn doet of niet. Oké schatje maar vandaag niet, we gaan slapen morgen hebben we weer een lange rit voor de boeg.

De volgende morgen werd ik gewekt door een warme kus op mijn mond, ik dacht dat je nooit wakker zou worden slaapkop zij Vera. Ik keek op de klok, half zeven, we hebben nog een half uurtje Vera, het ontbijt is pas half acht. Dat weet ik maar ik wil eerst nog even met je seksen Bart. Ze dook onder de lakens en nam mijn pik in haar kleine mondje dat ging overigens maar net. Ze begon me te pijpen. Niet dat ze dat zo goed deed, het was ook pas haar 2 e keer maar ik spoot binnen vijf minuten dat geile mondje vol met zaad.

Ze slikte het door en begon weer te zoenen, ik proefde mijn zaad in haar mond. Mijn handen gleden over haar lijfje naar haar kontje. Ik streelde haar gladde bips en liet mijn vinger in haar enigszins vochtige kutje glijden, mijn ervaren vinger werk bezorgde haar een snel orgasme. Nu douchen, inpakken, ontbijten en weg schat we gaan vanavond wel weer verder. Tijdens het ontbijt even de kaart op tafel.

Hoe rijden we vandaag Bart? Vanmorgen nog door Oostenrijk, met een paar stevige bergpassen, ik hoop dat je die mooie bochtige bergweggetjes mooi vind Vera. Dan gaan we een stukje door Italië maar dat is maar een uur of 2.

Dan Slovenië in, ook daar rijden we maar een paar uur, daar zien we meer van op de terugweg. Ik denk dat we net over de Sloveense grens in Kroatië overnachten. We vertrokken met een zonovergoten hemel een werkelijk schitterende dag al snel werd het te warm en moest er een laag kleding uit. Vera had alleen een shirtje en een onderbroekje aan onder het motorpak, ik trouwens ook. Ergens in Italië langs de kant van een landweggetje stopte we voor de lunch. Er kwamen wolken over drijven, ik keek even op mijn tablet hoe het weer zich zou gaan ontwikkelen deze middag.

Er zou aan het einde van de middag een groot gebied met onweer over komen. Ik vertelde het Vera en die betrok al, moeten we door het onweer rijden vroeg ze bang. Nee liefje we stoppen voor het zo ver is, we zoeken voor die tijd wel een hotelletje of iets dergelijks.

We rijden verder, stopte rond half 3 nog even om te tanken. We reden net Slovenië binnen toen in de verte af en toe al een bliksemschicht te zien was. Het grens dorp had maar één hotel, dus daar maar naar toe, het was niet veel bijzonders maar de kamer was schoon. Er was maar een bed wel een kingsize bed, de hotelbediende vroeg of dat een probleem was. We installeerde ons in de kamer, alle spullen van de motor, er was geen garage dus de BMW moest buiten overnachten, een extra slot er op en alle spullen er van dan kon er weinig gebeuren.

Ik ging onder de douche en tot mijn vreugde kwam Vera er ook onder. We zeepten elkaar in en waste alle gevoelige plekjes. Na een kwartier vond ik het welletjes. Droogde me af en Vera deed het zelfde. Nee Vera, ik sta alleen maar te genieten van je mooie lijf. Je bent echt een schatje. Het was ondertussen flink gaan regenen en het donderde en bliksemde er op los.

Vera was toch wel een beetje bang. Ik ging naakt op bed liggen en Vera kwam bij me liggen. Ben je bang Vera? Ja, een beetje wel maar als ik bij je lig niet zo erg. We lagen naast elkaar Vera begon me weer te kussen.

Het lijkt of je er niet genoeg van kunt krijgen Vera. Maar het is toch ook zo lekker, kussen met jou is heel fijn Bart ik krijg daar vlinders van in mijn buik, heel anders als met Harm die jongen waar ik eerder eens mee gekust heb. Ik streelde haar haren en keek naar haar gezicht. Je bent niet oud Bart en zeker geen oude bok. Je hebt heel fijn en heel zacht met me gespeeld en me heerlijk laten klaar komen. Ik geloof dat een jongen van mijn leeftijd dat niet zo goed kan.

En je wilt nog steeds met me neuken om het maar eens plat te zeggen? Ja Bart ik kan niet wachten tot ik die grote pik in mijn spleetje voel. Ik streelde haar nu kale doosje een beetje, ze werd snel nat en erg opgewonden. Ik zorgde er wel voor dat ze niet klaar kwam, steeds als ik merkte dat ze richting hoogte punt ging stopte ik even. He, Bart laat me nou klaarkomen. Nee schat, je moet wachten tot na het eten. Ik stond op en begon me aan te kleden voor het avondmaal.

Kleed je aan Vera of wil je in je blote kont mee naar het restaurant. Vera kleedde zich met gepaste tegenzin aan en kamde haar haren. We liepen naar beneden, het onweer was gestopt maar het regende nog steeds.

Direct naast het hotel was een klein Balkan restaurant, we gingen naar binnen en bestelde de dagschotel. Een uurtje later vertrokken we weer het weer was opgeklaard en de zon kwam nog even door.

Ondanks de verkwikkende onweersbui was het nog steeds broeierig warm. Ik zette de ramen open om frissere lucht binnen te laten maar deed wel de gordijnen dicht tegen pottenkijkers. Ik pakte de whisky fles uit de motorkoffer en schonk een stevige borrel in. Mag ik ook wat vroeg Vera.

Whisky Vera, ik denk niet dat je dat lekker vind, bovendien mogen meisjes van 13 geen alcohol. Ik wil het gewoon eens proeven Bart. Nou neem hier dan maar een heel klein slokje van zei ik terwijl ik haar mijn glas gaf. Ze nam een slokje en spuugde het meteen weer uit.

Bah, dat jij dat lekker vind, het brand in mijn mond en smaakt smerig. Ik gaf haar een flesje sinaasappelsap, hier schat spoel daar je mond maar mee. Jij wilde het proeven en nu weet je hoe whisky smaakt. Voor Vera geen whisky dus. Ik wil met je vrijen Bart, je hebt me vanmiddag niet klaar laten komen maar als je het nu niet doet doe ik het zelf wel.

Ik had duidelijk met een oversekste tiener te maken. Ben je geil meisje. Hoe wil je het hebben dan. Oh Bart, wil je me alsjeblieft nu neuken, ik wil weten hoe dat voelt. Tja, wie zou haar niet willen neuken. Oké Vera maar denk er aan dat het de eerste paar keer pijn kan doe.

Ik zal voorzichtig zijn maar toch. En waar wil je het hebben? In je kleine poesje of eerst in je kontje. In mijn kontje vroeg Vera, dat is toch smerig, daar poep ik uit. Dat is zo Vera maar als je lekker hebt gedoucht is het heerlijk om aan te likken en ook om je daar te neuken.

Het doet in het begin wel pijn maar het genot daarna is geweldig. Ik wil je het liefst eerst in je kleine kontje neuken, je kutje komt later wel. Ben je dan wel heel voorzichtig Bart. Natuurlijk schatje maar het doet echt wel even pijn. Kleed je maar vast uit, ik kom zo. Ik ging de badkamer in, pakte een flesje bodylotion, trok mijn kleren uit en ging naast haar liggen.

Ik kuste mijn kleine vriendinnetje op de mond, Vera ging daar gretig op in. Na een paar minuten daalde ik af naar haar tepeltjes en kleine borstjes. Ik begon aan de tepeltjes te zuigen en beet er af en toe zacht in.

Vera raakte in extase, als ik niet oppaste zou ze snel klaar komen en dat wilde ik niet. Ze mocht komen als ik in haar kinderkontje zat, niet eerder. Na de tepeltjes een kus op haar klitje, niet lang en toen liet ik haar om draaien. Ik zoende haar billetjes en ging met mijn tong naar het rimpelige sterretje. Ik likte haar poepgaatje, en ging langzaam met mijn tong het aarsje in.

Na een paar minuten kontje tongen vroeg ik haar of ze het lekker vond. Ga door Bart, niet stoppen het is heerlijk. Ik voelde even aan haar kutje, dat was klets nat. Ik tongde haar kleinste gaatje nog even, pakte toen de fles lotion en smeerde daar mijn pik royaal mee in.

Ook het kleine aarsje voorzag ik van een laagje. Ontspan je Vera, ik ga je poepertje neuken en ik zal het heel voorzichtig doen. Hoe meer je ontspant hoe minder de pijn. Ik pakte een paar handdoeken. Legde die onder Vera zodat wat er ook gebeurde de lakens een beetje schoon bleven en ging op mijn knieën tussen haar benen zitten. Vera, ik ga mijn pik nu in je warme holletje steken, ontspan je zo veel mogelijk. Ik zette mijn dikke tot het uiterste gezwollen pik tegen het tiener kontje, voorzichtig probeerde ik de eikel in haar poepgaatje te krijgen.

Het lukt niet echt, ik zette wat meer druk maar geen succes. Vera, ontspannen meisje zo kom ik nooit in je kontje, ik duwde een hand onder haar, zocht haar kleine kutje en begon haar klitje te vingeren, daardoor leek mijn kleine nichtje wat te ontspannen.

Ik zetten nog wat meer druk en heel langzaam gleed mijn eikel het kontje binnen. Strakker had ik nooit iets om mijn pik gevoeld. Stop, het doet zeer, niet meer even wachten. Toen mijn eikel helemaal door haar sluitspier was verzwolgen stopte ik even om het meisje aan mijn pik te laten wennen. Ja, ga maar daar maar voorzichtig Bart. Ik liet mijn pik zijn reis in dat strakke kontje vervolgen. Ik bleef haar kutje vingeren en gleed heel langzaam in haar.

Na een paar minuten zat mijn pik helemaal in haar bruine gaatje. Ik zit er helemaal in Vera, je bent geen maagd meer in je kontje. Probeer je te blijven ontspannen, ik ga je nu neuken en voor ik klaar kom zwelt mijn pik meestal nog wat op en wordt je nog wat verder geopend.

Vera zei niets, ze kreunde alleen maar. Ik liet mijn paal bijna helemaal uit haar glijden en begon te neuken. Het zou niet lang duren in dat strakke kinderkontje voor ik haar vol spoot. Ik verhevigde mijn vinger werk in haar kleine kutje, en gleed steeds soepeler in haar darmen. Vera leek er aan gewend en begon een beetje terug te stoten op mijn pik, ze kreunde steeds harder en leek klaar te gaan komen.

Ik was zelf ook bijna zo ver. Na nog wat subtiel vingerwerk ging mijn kleine meisje door het lint, ze kwam klaar en rilde over haar hele lijfje. Dat was voor mij de trigger, ik zwol op en spoot haar kontje vol met mijn hete zaad.

Ik draaide mijn schatje op haar zij met mijn lul in haar kontje en zo lagen we lepeltje, lepeltje. Mijn pik verslapte en gleed uit haar, haar kontje sputterde een beetje. Ik was helemaal verzadigd en Vera ook, ze viel meteen in slaap. Ze lag op haar buik, dat gaf mij de gelegenheid om haar kontje te inspecteren en te zien of ik de vorig avond geen schade had aangericht. Toen ik haar billetjes wat van elkaar trok kon ik niet veel zien, haar kontje zag er niet uit.

Een natte bruine massa kleefde tussen haar billen. Ik keek naar mijn pik, die zat ook onder. Dat krijg je als je niet gaat douchen na een anale neukpartij en zeker als je van te voren er niet voor zorg dat haar darmen leeg zijn dacht ik. Ik kuste mijn schatje wakker en dirigeerde haar linea recta naar de douche.

Ze keek slaperig, onder de douche legde ik haar uit waarom dat meteen moest. We douchten heel zorgvuldig. Ik gooide de handdoeken waar we op gelegen hadden ook in de douche en we kleden ons voor de nieuwe dag. Tijdens het ontbijt vroeg ik hoe het met haar poepertje ging.

Ze keek verschrikt, hier verstaat ons niemand Vera. Ze luchtte op, ik voel een beetje beurs daar achter lachte ze voorzichtig. Hoe vond je het om je eerst neukpartij in je kontje te krijgen liefje? Het deed eerst best wel veel pijn Bart maar later toen ik er aan gewend was, was het erg lekker, ik ben heerlijk klaar gekomen door je vingers in mijn poesje en je pik in mijn bips.

Genoeg over seks Vera zei ik terwijl ik de landkaart op tafel uitspreidde. Vandaag volgen we de kust. Eerst nog een klein stukje Slovenië en dan Kroatië in. Soms langs de Adriatische zee, soms een beetje landinwaarts. We maken er vandaag een niet al te lange dag van. Ik wil tot een uur of twee of 3 rijden en dan een hotelletje zoeken ergens aan het strand.

Er wordt heel mooi weer voorspeld dus wil ik vanmiddag nog een uurtje of wat aan het strand door brengen, jij ook? Ja dat wil ik ook wel maar ik heb geen bikini mee, je had niet gezegd dat ik die mee moest nemen. Dat is ook niet nodig Vera, er zijn hier in Kroatië tientallen naaktstranden. Nee, ik ga niet bloot op het strand liggen, dat doe ik echt niet. Ach Vera, binnen 10 minuten ben je daar aan gewend.

Nee ik doe het echt niet. Nou dan doen we het anders, er zijn daar ook genoeg kleine afgeschermde strandjes waar nooit iemand komt, gaan we daar heen. Oké, als je zeker weet dat niemand het ziet doe ik het wel. Kom schatje ik ga betalen en dan op weg. We reden over de mooie bochtige kustweg, prachtig uitzicht over de eilandjes in de Adriatische zee. Fijn stuurwerk, motorrijden in optima forma. Tegen twaalf uur stopte ik bij een winkeltje, kocht een paar broodjes en wat beleg, reed nog een paar kilometer tot een parkeerplaats met uitzicht over een baai en stopte daar voor de lunch.

Snel wat koffie en thee gemaakt en een paar broodjes gegeten. Vera moest hoognodig en ik wees op een kleine struik, het enige stukje beschutting daar. Ze keek wat benepen maar deed toch haar plas achter die struik. We reden verder, stukje door het binnen land en dan weer langs de kust. Even voor tweeën passeerden we Split. Ik wilde daar wel overnachten maar daar had je geen kleine strandjes dus nog maar een stukje verder.

We mikte de bagage in de kamer pakte ieder een handdoek en reden langs de kust tot ik aan een kleine baai tussen de rotsen een afgeschermd stukje strand vond.

Ik zette de motor op slot en we klauterden over de rotsen naar beneden. Ik kleedde me uit en rende de zee in. Vera bleef treuzelend staan. Ik meisje niemand ziet je hier, kijk eens om je heen, nergens mensen te zien. Vera kleedde zich toch maar uit. Haar ranke blote lijf was een genot voor het oog. Ze liep naar het water en zwom naar me toe. Ik vind het eng Bart zo in mijn blootje op het strand maar hier in het water voelt het wel lekker helemaal naakt. We zwommen een minuut of tien en gingen toen op de rotsen van het strandje liggen.

Na een half uurtje verplaatsten we ons naar een plekje in de schaduw, ik wilde niet dat we verbranden en zonnebrandcrème had ik niet. Tegen half zes reden we terug naar ons hotel. Namen daar een douche om het zand en zout af te spoelen. We pakten wat tijdschriften en liepen het dorpje in, tijd voor een drankje wat lezen en later een hapje eten.

Om tien uur kwamen we weer in het hotel. Ik was moe en kroop gelijk in bed. Vera volgde, kwam lekker tegen me aan liggen, zoals ze nu gewend was helemaal naakt en begon gelijk te kussen. Ik kuste haar even terug maar hield toen de boot af.

Vanavond niet schatje, we hebben eens een goede nachtrust nodig. Vera was wat teleurgesteld maar protesteerde niet lang, ze was ook moe. De volgende morgen was ik vroeg wakker, wekte Vera en nam snel een douche. Kom op slaapmuts we hebben vandaag een lange dag dus douchen aankleden en alles inpakken.

Om half acht hadden we ontbeten en waren we op weg. Ik wilde vandaag door Bosnië en Montenegro. Een mooie erg warme dag, we reden rustig over kleine wegen. De kust verlieten we na een uur of negen, alleen nog heuvels kleine boerderijen en kleine dorpje. Even stoppen bij een winkeltje om de nodige voorraad in te slaan en dan weer verder, rustig aan vandaag.

Even na drieën kwamen we aan de Albanese grens aan. Dat had toch nog wel wat voeten in aarde om de grens over te komen. Een grondige inspectie van de bagage en uitgebreide studie van onze paspoorten kost meer als drie kwartier.

Uiteindelijk kregen we de stempels en mochten het land in. We vervolgde onze trip richting hoofdstad Tirana. De wegen werden hier erg slecht en het tempo moest flink naar beneden.

Tegen half zeven bereikten we het centrum van Tirana, het was even zoeken naar een niet te duur hotel. Ik wilde hier 2 nachten blijven en morgen uitgebreid de stad bezichtigen.

We vonden een mooi modern hotel aan de rand van het centrum en ook nog eens heel betaalbaar. Ik boekte een kamer en mocht de motor in de parkeerkelder zetten. De bagage er van en naar de kamer koste nog een kwartiertje en dan snel even douchen en in het hotel restaurant wat eten.

Daarna zijn we de stad in gelopen, lekker slenteren langs winkeltjes en cafeetjes. We dronken wat op een terras en tegen elven waren we weer terug in het hotel. Alle twee erg moe. We kropen in bed even kussen maar dan slapen. De volgende morgen werd ik tegen acht uur gewekt door Vera, ze had mijn pik in haar hand en speelde er mee. Ik kreeg meteen een stijve en begon mijn kleine vriendinnetje te kussen. Even wachten Vera we gaan eerst even ontbijten en dan kruipen we weer in bed. Trek snel wat aan, niet douchen, je ruikt zo veel lekkerder.

Vijf minuten later zaten we in de ontbijtzaal. Snel een paar broodjes en koffie en thee. Een half uur later lagen we nu met een niet meer knorrende maag op bed. Het spel begon opnieuw. Ik ga je nu neuken Vera, je tienerkutje ontmaagden. Als we klaar zijn ben je een vrouw en geen jong meisje meer. Bart doe het nu, ik wil het al dagen laat me niet langer wachten. Ze begon me te kussen en pakte mijn pik in haar handen en begon me af te trekken. Ik liet haar even begaan, mijn geslacht was op volle sterkte en ik wilde mijn schatje beffen tot ze klaar kwam.

Ik ging op mijn rug liggen en vroeg Vera om met haar poesje boven mijn mond te gaan zitten zodat ik haar haarloze spleetje kon likken. Ze rook heerlijk tussen haar benen, de broeierige geur van haar ongewassen kutje maakte me nog geiler als ik al was. De smaak was fantastisch, ik likte haar vol overgave, het kleine spleetje en haar kittelaar kregen een uitgebreide beurt.

Het duurde niet lang voor mijn kleine schat klaar kwam. Ze kreunde en kronkelde boven mijn gezicht, haar poesje droop van vocht, ik likte alles op. Even later ging ze naast me liggen, helemaal voldaan. Ik draaide Vera op haar rug, spreidde haar benen en ging er op mijn knieën tussen zitten.

Ik wilde haar ontmaagding snel laten verlopen dus plaatste ik mijn pik voor haar kutje, de eikel er tegen en schoof langzaam in een beweging haar natte doosje binnen, in een keer compleet tot aan mijn ballen in het kinderkutje, ze was heel erg strak maar ook heel erg nat dus zonder al te veel problemen gleed ik er in. Bart, stop het doet pijn gilde ze maar het was te laat ik had haar al ontmaagd. Ik bleef even liggen met mijn lul tot aan de wortel in haar doosje, Vera snikte, haal hem er uit, het doet pijn.

Ik streelde haar gezicht, rustig meisje, de pijn is zo over. Je zult het zo meteen lekker gaan vinden. Ik wachtte nog een paar minuten tot het snikken minder werd en uiteindelijk stopte.

Doet het geen pijn maar schatje? Nee zei ze met nog betraande wangen. Ik veegde de tranen weg en begon toen heel voorzichtig wat op en neer te bewegen met mijn pik. Vera bleef nog een paar minuten passief liggen maar na verloop van tijd begon ze onder me te draaien en mijn steeds feller wordende stoten op te vangen.

Onze paring werd wilder en wilder Vera duwde steeds haar kutje omhoog als ik in haar gleed. Ze was werkelijk klets nat. Ik voelde mijn zaad opborrelen in mijn ballen.

Het zou niet lang meer duren voor ik haar kleine strakke kutje vol zou spuiten. Ik probeerde het zolang mogelijk te rekken om Vera ook de kans te geven om klaar te komen. Ik hield het echt niet meer en op het moment dat mijn kleine nichtje klaar kwam spoot ik haar hele kinderfabriekje vol met mijn gelukkig voor Vera onvruchtbare zaad. Ik was echt helemaal leeg geneukt en liet me op Vera zakken, veel te zwaar voor dat kind maar ik ging gewoon door mijn armen. Vera duwde me van haar af en langzaam rolde ik om en lag op mijn zij tegen haar aan.

Ik keek naar haar, het jonge meisje leek helemaal uitgeblust. Ik zag mijn zaad vermengd met een beetje bloed als een roze stroom uit haar kutje lopen, haar lipjes stonden nog een beetje open en het mengsel van bloed en sperma drupte op de handdoek die onder haar billen lag.

We lagen zo een paar minuten en toen we beide weer een beetje bij waren gekomen kroop Vera weer op me. Ze ging op mijn buik zitten, boog zich voor over en kuste me. Bedankt oom Bart, ik had nooit kunnen denken dat neuken zo lekker zou zijn. Het zaad drupte nog uit het meisje, nu op mijn buik. Ik geloof niet dat ik ooit zo veel gespoten heb. Ik vond het ook heel fijn Vera, ik had nooit verwacht dat ik met je zou vrijen maar je bent echt het fijnste meisje waar ik ooit seks mee heb gehad.

Beter dan tante Chantal vroeg Vera verwonderd. Ja, Vera beter als Chantal, die is echt geweldig in bed maar jij bent nog zo jong en zo strak in je kutje daar kan een man alleen maar van dromen. Chantal is een fantastische vrouw maar nu ik met jou geneukt heb wil ik dat voor de rest van mijn leven blijven doen. En tante Chantal dan vroeg Vera verbaasd. Die blijf ik natuurlijk ook doen.

Het mooiste zou zijn om het met z´n drieën te doen. Ja duh, dat zal ze nooit goed vinden en bovendien wil ik dat denk ik ook niet. Je zou je wel eens kunnen vergissen Vera, Chantal is biseksueel en we hebben wel eens vaker een vriendin tussen ons in liggen. Vera keek of ze water zag branden. Tante Chantal doet het ook met vrouwen, dat kan ik niet geloven.

Reken maar van wel Vera ze vindt het heerlijk om een poesje uit te likken. Ik weet alleen niet of ze het met een meisje van 13 zou willen maar het zou me niets verbazen. Doet je poesje pijn Vera? Een beetje Bart, het voelt een beetje beurs aan allemaal daar onder. Tja, dat is natuurlijk niet zo gek, je bent nog erg strak in je kutje en hebt toch een flinke paal in dat kleine doosje gehad. Het zal wel een paar dagen gevoelig zijn.

Kunnen we dan een paar dagen niet neuken Bart? Ik weet het niet schat even afwachten en bovendien heb je een fantastisch kontgaatje waar ik je ook in kan nemen. Kom overeind we gaan douchen en de stad in. Een half uurtje later waren we aangekleed en liepen we Tirana in. Mooie pleinen, kleine cafeetjes, winkeltjes en nog veel communistische beelden uit een voor het volk beroerd verleden.

We dwaalden uren rond door de stad, namen een uitgebreide lunch op een terras. Ik vond een museum over de geschiedenis van Albanië en kreeg Vera zo ver dat ze er mee in ging. Ze had het niet zou op oudheden zei ze. En ik dan Vera, ik ben toch ook een oudheid. Jij bent wel een leuke oudheid giechelde ze. Het museum was voor Vera toch een meevaller, ze bestudeerde schilderijen en beelden uit het verleden en bekeek de tentoongestelde taferelen uit de Albanese geschiedenis.

Rond een uur of vijf een draakje op een terras en daarna een diner. Wat een luxe vandaag zei Vera 2 keer uit eten. Dat is morgen wel weer anders schat dan is het weer een picknick. Terug in het hotel was het tandenpoetsen en in bed, we waren alle twee moe. We kusten nog even en daarna slapen. Vera lekker met haar blote velletje tegen me aan. De volgende morgen werd ik om acht uur wakker. Ik wekte mijn kleine vriendinnetje en na snel inpakken en een ontbijt gingen we weer op weg.

We stopten onderweg geregeld om een foto te maken, wat te drinken en een paar boodschappen te doen. Rond de middag lunch aan een bosrand net wat afgescheiden van de weg. Na de lunch moest Vera plassen, geen toilet dus dan maar achter een struik. Niet kijken Bart riep ze nog maar ik kwam naar haar toe en vertelde dat ik een plassende vrouw of in dit geval meisje het mooiste vond wat er in deze wereld te zien was.

Ik bleef kijken hoe ze zich uit haar strakke leren motorbroek wurmde en haar slipje naar beneden schoof. Ze ging op haar hurken zitten en binnen enkele seconden spoot een goudgele straal meidenpis uit haar kutje. Ze moest echt hoge nood hebben gehad want het leek of er geen einde aan die straal kwam maar uiteindelijk werd de straal kleiner en stopte de stroom.

Een paar druppels liepen langs haar dijen en toen was ze uit geplast. Met een papieren zakdoekje depte ze haar poes droog kwam overeind hees haar broekje op en stapte weer in de leren motorbroek. Zo, je zin gehad vroeg ze brutaal.

Ik had een enorme stijve gekregen van deze scene. Dat was echt heel mooi Vera, dat wil ik vanavond nog een zien. Oké, als je me dan daarna maar lekker likt vind ik het prima zei ze met een glimlach. We stapten weer op de motor en vervolgde onze reis nog steeds richting zuiden. Aan het einde van de middag bereikten we Vlore, een badplaats aan de Adriatische kust.

We zochten een hotel, we vonden snel iets vlak bij het strand. De motor gestald en even de benen strekken in het stadje. We wandelden een dik uur, de stijfheid van de rit verdween en na een drankje op een terrasje zijn we wat gaan eten. Daarna nog even over het strand gelopen en toen maar weer terug naar ons hotel, het was ondertussen half tien geworden, tijd om te douchen en dan naar bed.

Tijdens het douchen vroeg ik Vera om haar plas te laten lopen. Ze wilde het wel proberen maar had even moeite om echt te plassen. Maar uiteindelijk spoot een stevige straal tegen mijn been aan. Ik zakte door mijn knieën en ving de het laatste beetje meisjesurine op in mijn mond. Het smaakte heel erg goed, een beetje zout en een beetje zoet door de frisdrank die mijn schatje gedronken had.

Vera keek verbaasd dat ik haar pis dronk en nog verbaasder keek ze toen ik nadat ze uit geplast was haar poesje schoon likte. Bart, dat is toch smerig, je drinkt mijn pis en dan lik je mijn kutje ook nog schoon. Ik stond op, liet mijn vingers door haar kutje glijden en vroeg of haar kleine spleetje nog pijn deed. Nee Bart, helemaal niet wil je me alsjeblief nog een keer neuken vanavond. Als je kutje goed voelt dan zal ik dat zeker doen.

We gingen op bed liggen, ik op mijn rug en Vera ging op haar knieën over me heen zitten. Mijn pik stond stijf in de houding. Laat je kutje maar over mijn paal zakken Vera dan kun je zelf het tempo en de diepte bepalen. Ze pakte mijn pik en bracht die voor haar tienergrotje.

Langzaam zakte ze naar beneden, mijn eikel langzaam in haar glijdend. Pijnlijk Vera vroeg ik. Een beetje maar ook wel heel lekker. Ze liet zich ten slotte helemaal over mijn paal zakken. Mijn ballen tegen haar kontje. Ze bleef even stil zitten om weer aan mijn pik te wennen.

Al snel begon ze te bewegen, haar klitje tegen mijn buik drukkend. Steeds sneller en harder begon ze op mijn pik te rijden. Ze kreunde maar nu van genot. Na een paar minuten kwam ze al klaar. Ik wist me nog in te houden al viel dat niet mee, haar poesje kneep in mijn pik en alleen op pure wilskracht wist ik mijn orgasme uit te stellen. Na dat Vera uit geraasd was duwde ik haar van me af.

Zette haar op haar knieën op de rand van het bed, ging achter haar staan en duwde mijn pik in een beweging tot aan mijn ballen in haar natte kutje. Nog steeds strak knellend om mijn leuter ondanks dat ze al een keer was klaargekomen.

Ik begon haar met lange harde stoten te neuken steeds vrijwel helemaal uit haar doosje en dan tot aan mijn de wortel weer naar binnen. Met een hand zocht ik haar klitje op en met de andere een tepel. Ik begon haar klitje te bewerken en in haar tepel te knijpen. Eerst nog zachtjes maar later toch wat harder. Ik wist dat ik het niet lang meer vol zou houden maar hoorde aan de geluiden die Vera maakte dat zij ook weer op punt stond klaar te komen. Een paar tellen na dat Vera luidruchtig liet horen dat ze klaar kwam spoot ik haar kutje vol.

Maar goed dat ik gesteriliseerd was want voor mijn gevoel spoot ik genoeg zaad om een kindertehuis mee te vullen. Het orgasme van mijn kleine nichtje duurde minuten lang. Toen mijn pik verslapte en uit haar doosje gleed leek haar kutje helemaal leeg te lopen en een grote natte zaadvlek verscheen op het bed. Vera zakte onderuit en viel uitgeput op bed. Ik was ook leeg geneukt maar wilde haar direct nog een keer laten komen terwijl ze daar nog lag uit te lekken. Ik begon haar klitje eerst even te vingeren en toen ze daar toch positief op reageerde kroop ik naar beneden en liggend in mijn eigen zaad en haar kutvocht begon ik haar druipende grotje schoon te likken.

Dat resulteerde binnen niet al te lange tijd een nieuw orgasme van dat geile tienertje. Binnen een paar minuten na het laatste orgasme viel Vera in slaap. Ik stond op dekte haar toe met een laken en schonk me zelf een stevige borrel in.

Ik ging in de enige comfortabele stoel in de kamer zitten en keek naar het slapende meisje. Wat heb ik me op de hals gehaald dacht ik bij me zelf. Ik wist dat deze seksuele relatie met mijn nichtje nooit verborgen zou blijven tenminste niet voor Chantal die had altijd gelijk door als ik buiten de deur geneukt had, niet dat ze daar bezwaar tegen had, dat deed ze zelf ook wel eens. We hebben een open opvatting over seks, zolang we er open en eerlijk over zijn en het geen gevaar voor onze relatie en onze gezondheid heeft laten we elkaar daar vrij in.

Chantal is bi en heeft ook wel eens een avontuurtje met een vrouw. Wat zou ik haar graag met Vera bezig zien, ik kreeg al weer een stijve bij de gedachte dat Chantal het tienerkutje likt. Ik moest gaan slapen, dronk het laatste restje van mijn borrel en kroop tegen Vera aan. De volgende morgen reden we even na achten weg uit Vlore, op naar de Griekse grens. Tegen de middag even nadat we de grens zonder enige moeite over waren gestoken kregen we een lekke band.

Vera hielp me met het afladen van de bagage en het opsporen van het lek in het kleine riviertje waar we net langs reden. Al snel had ik het probleem gevonden, een klein nauwelijks zichtbaar gaatje. Gelukkig gemakkelijk zelf te repareren en een uurtje later waren we weer op weg.

In het volgende dorp bij een garage mijn plakwerk even laten controleren en de band op de juiste spanning laten brengen. Daarna een mooi plekje voor de lunch gezocht en een hapje gegeten.

Die middag reden we door prachtig heuvelland mooie wegen van redelijke kwaliteit en een genot om daar te rijden. Vera was ondertussen een volleerde duopassagier. Ze ging lekker mee in de bochten en genoot van de snelheid. Geregeld spoorde ze me aan om wat sneller te gaan maar helaas ook in Griekenland zijn snelheidscontroles. Het werd al wat later, we waren al een tijdje op zoek naar een hotelletje maar vonden erg geen. Uiteindelijk tegen zeven uur in een wat grotere plaats was een hotel, eigenlijk te luxe, lees duur voor me maar ik had echt geen zin meer om verder te rijden.

Vera bleef bij de motor terwijl ik binnen ging vragen om een kamer. Ik baalde als een stekker en vroeg waar er ergens in de nabije omgeven nog een hotel te vinden was. Het dichtstbijzijnde hotel lag op 45 km en om dat het al donker begon te worden had ik daar echt geen zin in. De twee bedienden stonden onderling even te overleggen en toen kwam er uit dat ze de honeymoon suite nog vrij hadden en niet verwachte dat daar vanavond nog iemand om zou komen.

Ik kon deze krijgen voor de prijs van een normale kamer. Daar ging ik gelijk akkoord mee. Ik schreef me in en haalde Vera en de koffers. Vera viel zowat achter over toen ze de enorme en vooral luxe hotelkamer zag.

De Honeymoon suite Vera is de meest luxe kamer die ze hier hebben, gelukkig betaal ik er niet al te veel voor. Kom meisje snel wat eten in de stad want ik rammel van de honger. We stroopten ons uit de motorpakken snel een spijkerbroek en een shirt aan en op zoek naar een restaurantje. Dat was snel gevonden en direct na het eten wilde Vera naar het hotel. Terug in de Honeymoonsuite was het zaak eerst even te douchen en het zweet en stof af te spoelen.

Ik opende de deur van de badkamer en nu viel ik bijna om van verbazing. Een enorm bad met ingebouwde bubbelinstalatie een grote douche en alle andere gemakken. Vera kwam achter me aan, zag het bad, kleedde zich uit en riep: Ik liet het bad vollopen en een paar minuten zaten we tegen over elkaar in bad, eerst even wassen maar daarna draaide Vera zich om, gaf me even een blik op haar mooie tienerkontje met het strak gesloten sterretje tussen haar billen.

Ze kwam op mijn schoot zitten en zocht naar mijn pik. Ze manoeuvreerde zich er boven en liet zich langzaam op mijn pik zakken. Helaas kwam ik met geen mogelijkheid in dat strakke kutje.

Het gaat zo niet Vera, je bent wel nat maar dat komt door het badwater en je glibberige kutjesvocht spoelt zo weg. Ik speelde met haar kleine tietjes en kneep zacht in haar tepeltjes maar in haar poesje ging niet. Na een kwartiertje zijn we uit dat mooie bad gegaan en na het afdrogen rende we bijna naar het bed.

Vera was nog steeds nat maar nu door de juiste sappen. Ik gleed zonder verder voorspel in een lange haal haar doosje in en begon haar stevig te neuken. Vera kwam binnen een paar minuten klaar, dat was voor mij aanleiding om nog harder in dat jonge meisjes kutje te stoten. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2. Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn grote geile broer Mijn grote broer Opa en Oma Mijn lul in moeders kut Weer een kleintje Geile oude vrouwen Het verjaardags cadeau van opa Sterre Opnieuw zwanger Een dagje uit met Elke en haar papa Angela in de disco Mamma en mijn zusje Als Laura weer eens geil is Huiswerk maken Hoe ik met mijn poepgaatje omga Het geile buurmeisje lotte Kuttenlikkertje Geile stiefdochter Sex met met mijn moeder en zus Papa trekt zich wezenloos Hop paardje Hop deel 2 Hop paardje Hop deel 1 De verkrachter bleek mijn eigen Hier zijn tante's voor bedoeld Mijn moeder, broer en tante Nooit gedacht van mn nichtje Bregje Op een maandag in mei Anaal ontmaagd Kelly en haar papa Hans, Elvira en nog meer familie Hans, Elvira en Jeroen Sex met mijn zuster Elke geilde weer op papa Mijn 2 zonen deel 2 Claudia en haar broertje Hans en Elvira deel 2 Hans en Elvira deel 1 Ik ben nu papa's meisje voor dag en nacht De pik van mijn broertje Mijn 2 zonen Ik zag mijn moeder in de douche Lotjes ontbijt In de keuken Een nieuw avontuur met mijn zus Verlangen Stephany from the states De ongehoorzame dochter Mijn nichtje Els.

Isabella Mijn uitgaansavond Tante Ellen Mijn broer verleid Tante Anneke Een week lang met moeder en dochter deel2 Een week lang met moeder en dochter deel1 Mijn zus en de herkansing Vader en dochter Geile schoonzus Ik neukte met mijn Moeder Verhuurd aan mijn ouders Alie der nieuwe leven 6 Alie der nieuwe leven 5 Mijn nymfomane zusje Alie nieuwe leven 4 Het familiefeest deel 2 Het familiefeest deel 1 De dochter van de buren De ontmaagding van Marja Geil plezier op een warme middag De tweeling in de zomer Zwager zaterdag gaargeneukt In het schuurtje met mijn broer De zonnebank Zeer geile schoonzus Linda en haar moeder Alie s nieuwe leven 3 Alie nieuwe leven 2 Alie nieuwe leven 1 Tante Agaath Ik en mijn ex-schoonzoon.

Zusjes verleiden Sex met de ma van mij ex Mijn broertje Denk na voordat je sex hebt met je zus!!! Een lekker weekend Twee generaties neuken mijn geile oma deel 2 mijn geile oma deel 1 Een friese familie Zonnebadende zus Logeren bij tante Grote broer Bodypainting Logeren bij oom en tante Nichtje uit Turkije Oude oma maar geil Karlijn en Monique Dochter van de overburen Mijn schoonloeder als alternatief Een normale familie Even zonnen Mijn zusje en ik Broer en zus Mijn schoonzus wilde een kind en uiteindelijk lukt Mijn plagende zus en haar buurvrouw Met een string aan in de tuin Corrie speelt met mama stoute dochter 1 keer en nooit meer De moeder van Laura, mijn schoonmoeder Zijn broertje Verhuisd Warme dag in Juni Men schoonzus Gepakt door mijn schoonzus jenny De fijnste gebeurtenis ooit 4 De lifter Ontmaagd door papa en oom deel 2 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 3 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 2 Mijn eerste keer met Carolijn..

Leila wordt lekker genomen Familiefeest met mn achternichtjes Bert en Bea op vakantie 2 Geschoren Tante Logeren bij mijn neefje Mijn zus en haar fantasie Warme zomerdag met mijn moeder Bewerkt door papa Badmode Een rare familie Dochter springt in Bert en Bea op vakantie Thuispret.

Avontuur met mijn zusje De fijnste gebeurtenis ooit 3 Twee zussen vervolg Twee zussen Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly Badeendje De vriendin van me vader Sex les van mijn moeder Peter, Rikky en zijn moeder 1 Ontmaagd door papa en oom Sex met mijn bloedeigen zus Tante Marie en Ome Leen Tante past op Moeder, dochter en vriendin Mijn mooie zusje Ik pakte mijn nichtje en toen mn zusje Winkelen met je moeder Mijn tante Tante Coba Stiefzus perikelen 2 Stiefzus perikelen 1 Twee hete zussen Mijn tante mijn hoer en slavin Geile dochter deel 5 Klara, de onwillige maagd Shit!

Leuk samenwerken met Myriam Slaaf van mijn zus Verleid door vriendin van mijn moeder Zijn vader heeft een flinke lul Twee lekker zussen Tweeling zusje Winkelen met schoonmama In de kroeg Nichtje vingert haar kontje Zusje insmeren en dan Ze slikte mijn sperma Nichtje Linda Ik neukte mijn schoonmoeder Badmode Neuken met moeder Schoonmoeder vingeren De eerste naailes Mijn zoon Vluggertje met schoonzus Sex met zus in bad Betrapt door hete schoonmoeder Betrapt met haar kleding Bruno en mijn moeder Speelse dochter deel II Mijn stiefzus Tante Yvonne Speelse dochter deel I Het speeltje van ma en pa Nicht en oom in bos Broer en halfzus In schuur met schoonmoeder Varen met mijn nichtje De verhuizing Warme zomerdag in juni Zwangere dochter Anita en Moeder met de buurvrouw Vrijpartij met Tante Ongehoorzaam Alleen thuis met mijn zus Kim Beroemde schrijfster deel 3 Tante Els deel 2 Beroemde schrijfster deel 2 Het stief sletje Marion en der vader Tante Els deel 1 Beromede schrijfster deel 1 2 zusjes stoned Slapende dochter Ingesneeuwd Jose, de lekkere dochter van Pa De ontmaagding van mijn neef Lekkere familie Mijn 16 jarige nichtje Logeren bij tante Karin 2 zusjes Mijn kamer met mams Schoonmoeders decoleté Woordenboek lenen zus Flinke lul van mij vriendjes vader Roken verboden 2 geile nichtjes Sex met mijn zus Hete zusjes De natte slipjes van me moeder Het familie feest Cybersex op MSN Mijn vrouw en haar zus Mama's heelijke sletje Ik en mijn zus Tante Emmy 1 Familie van de Broek 4 Vader en dochter net 16 enHindoestaanse stiekem sex gefilmd


Hier zijn tante's voor bedoeld Mijn moeder, broer en tante Nooit gedacht van mn nichtje Bregje Op een maandag in mei Anaal ontmaagd Kelly en haar papa Hans, Elvira en nog meer familie Hans, Elvira en Jeroen Sex met mijn zuster Elke geilde weer op papa Mijn 2 zonen deel 2 Claudia en haar broertje Hans en Elvira deel 2 Hans en Elvira deel 1 Ik ben nu papa's meisje voor dag en nacht De pik van mijn broertje Mijn 2 zonen Ik zag mijn moeder in de douche Lotjes ontbijt In de keuken Een nieuw avontuur met mijn zus Verlangen Stephany from the states De ongehoorzame dochter Mijn nichtje Els.

Isabella Mijn uitgaansavond Tante Ellen Mijn broer verleid Tante Anneke Een week lang met moeder en dochter deel2 Een week lang met moeder en dochter deel1 Mijn zus en de herkansing Vader en dochter Geile schoonzus Ik neukte met mijn Moeder Verhuurd aan mijn ouders Alie der nieuwe leven 6 Alie der nieuwe leven 5 Mijn nymfomane zusje Alie nieuwe leven 4 Het familiefeest deel 2 Het familiefeest deel 1 De dochter van de buren De ontmaagding van Marja Geil plezier op een warme middag De tweeling in de zomer Zwager zaterdag gaargeneukt In het schuurtje met mijn broer De zonnebank Zeer geile schoonzus Linda en haar moeder Alie s nieuwe leven 3 Alie nieuwe leven 2 Alie nieuwe leven 1 Tante Agaath Ik en mijn ex-schoonzoon.

Zusjes verleiden Sex met de ma van mij ex Mijn broertje Denk na voordat je sex hebt met je zus!!! Een lekker weekend Twee generaties neuken mijn geile oma deel 2 mijn geile oma deel 1 Een friese familie Zonnebadende zus Logeren bij tante Grote broer Bodypainting Logeren bij oom en tante Nichtje uit Turkije Oude oma maar geil Karlijn en Monique Dochter van de overburen Mijn schoonloeder als alternatief Een normale familie Even zonnen Mijn zusje en ik Broer en zus Mijn schoonzus wilde een kind en uiteindelijk lukt Mijn plagende zus en haar buurvrouw Met een string aan in de tuin Corrie speelt met mama stoute dochter 1 keer en nooit meer De moeder van Laura, mijn schoonmoeder Zijn broertje Verhuisd Warme dag in Juni Men schoonzus Gepakt door mijn schoonzus jenny De fijnste gebeurtenis ooit 4 De lifter Ontmaagd door papa en oom deel 2 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 3 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 2 Mijn eerste keer met Carolijn..

Leila wordt lekker genomen Familiefeest met mn achternichtjes Bert en Bea op vakantie 2 Geschoren Tante Logeren bij mijn neefje Mijn zus en haar fantasie Warme zomerdag met mijn moeder Bewerkt door papa Badmode Een rare familie Dochter springt in Bert en Bea op vakantie Thuispret.

Avontuur met mijn zusje De fijnste gebeurtenis ooit 3 Twee zussen vervolg Twee zussen Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly Badeendje De vriendin van me vader Sex les van mijn moeder Peter, Rikky en zijn moeder 1 Ontmaagd door papa en oom Sex met mijn bloedeigen zus Tante Marie en Ome Leen Tante past op Moeder, dochter en vriendin Mijn mooie zusje Ik pakte mijn nichtje en toen mn zusje Winkelen met je moeder Mijn tante Tante Coba Stiefzus perikelen 2 Stiefzus perikelen 1 Twee hete zussen Mijn tante mijn hoer en slavin Geile dochter deel 5 Klara, de onwillige maagd Shit!

Leuk samenwerken met Myriam Slaaf van mijn zus Verleid door vriendin van mijn moeder Zijn vader heeft een flinke lul Twee lekker zussen Tweeling zusje Winkelen met schoonmama In de kroeg Nichtje vingert haar kontje Zusje insmeren en dan Ze slikte mijn sperma Nichtje Linda Ik neukte mijn schoonmoeder Badmode Neuken met moeder Schoonmoeder vingeren De eerste naailes Mijn zoon Vluggertje met schoonzus Sex met zus in bad Betrapt door hete schoonmoeder Betrapt met haar kleding Bruno en mijn moeder Speelse dochter deel II Mijn stiefzus Tante Yvonne Speelse dochter deel I Het speeltje van ma en pa Nicht en oom in bos Broer en halfzus In schuur met schoonmoeder Varen met mijn nichtje De verhuizing Warme zomerdag in juni Zwangere dochter Anita en Trio met mijn schoonmoeder Categorie: We waren even wat verrast want we stonden net op het punt om naar bed te gaan.

Het was mijn moeder die voor de zoveelste keer ruzie had gehad met mijn vader en woedend het huis was uitgelopen. Ze wonen in dezelfde stad als ons maar wel in een andere buurt. Omdat wij het heel goed met haar kunnen vinden zag ze ons als eerste adres om naar toe te gaan. Ze is 48 jaar, een beetje klein, heeft kort krullend blond haar en is tamelijk aan de mollige kant. Opvallend aan haar verschijning zijn haar grote borsten waar Johan, mijn man dus, altijd verlekkerd naar kijkt.

Mijn Johan is gek op vrouwen en vooral gek op vrouwenborsten. Daar kan hij zelf verder ook niets aan doen, zo is hij nu eenmaal en ik accepteer zijn verlangens. Mijn borsten mogen er ook zijn al zijn ze niet zo groot als die van mijn moeder. Mijn borsten zijn een wezenlijk onderdeel van ons liefdesspel, hij kan wel een uur aan mijn tepels zuigen en weet mij zo geil te maken dat hij mij konstant tot een orgasme kan krijgen als hij me daarna een beurt geeft.

Hij is er trouwens tegenover mij heel eerlijk in en hij heeft me wel eens verteld dat hij dolgraag eens aan de borsten van mijn moeder zou willen zitten, het is een beetje een fixatie voor hem. Ik krijg hem juist extra geil door geile dingetjes in zijn oor te fluisteren als hij aan m’n tieten zuigt.

Meestal werkt dat goed en wordt hij superheet. Verder geloof ik niet dat hij ooit vreemd is geweest al kijkt hij bij elke vrouw die hij ziet meteen keurend naar de afmeting van haar borsten. Ach, zo heeft iedereen zijn afwijking, ik heb zelfs mijn moeder wel eens verteld dat Johan stapelgek is op haar grote borsten waardoor ze zowaar begon te blozen. We lieten m’n moeder haar verhaal vertellen en wisten haar te kalmeren.

Ze kwam weer tot zichzelf, deed haar mantel uit en we begonnen wat te babbelen. Al vlug dronken we een borreltje en werd het een uur of twaalf nog een lollige boel.

Mijn man had natuurlijk één en al oog voor haar kanjers van borsten die vrijelijk in een dun bloesje hingen, ze had blijkbaar geen tijd gehad om een bh om te doen toen ze haar huis verliet. Haar tepels waren hard want je zag ze bijna door de stof heen prikken.

Ik voelde de spanning stijgen en kreeg een warm gevoel van binnen maar voelde ook de elektrische lading tussen moeder en schoonzoon. Toen Johan opstond om weer in te schenken zag ik dat hij een stijve pik had en m’n moeder rekte zich eens uit zodat haar tepels extra goed waren te zien. Ik voelde m’n slip nat worden van mijn liefdesvocht en begon een manier te zoeken om me klaar te maken.

Misschien als ik even naar het toilet kon gaan Het was Johan die de eerste ‘move’ maakte, hij was zijn zelfbeheersing al bijna verloren. Toen hij met de drankjes terug wam stootte hij ‘per ongeluk’ met zijn voet tegen de stoelpoot en kreeg mijn moeder een flinke scheut sherry over haar bloesje.

Mijn man stond meteen klaar met zijn zakdoek en opeens volgden de ontwikkelingen elkaar razend snel op. Plotseling zat m’n moeder zonder bloesje en had mijn man zijn broek open geritst en met zijn onderbroek tot halverwege zijn dijen omlaag getrokken.

Het volgend ogenblik lag hij met zijn stijve paal tussen haar enorme memmen te hengsten die zij met haar handen tegen elkaar drukte.

Ik wist van geiligheid even niet wat ik moest doen en begon toen maar van achteren zijn zak te strelen en aan zijn eikel te likken als die weer tussen haar borsten omhoog kwam. Het duurde niet lang eer hij begon te spuiten. Hij spoot zijn zaad keihard in het gezicht en in de hals van mijn moeder. Hij moet zien hoe ik je neuk! Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is. Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar.

Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan.

Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van! Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander. Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen!

Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont. Ons seksleven is goed en wij zijn ook wel wat ruimdenkend op dat gebied.

Er was laatst een programma op tv over seks met meerdere personen Twee jonge knullen voor mijn vrouw! Ze hadden een vakantiebaan gevonden voor een maand, bij een bedrijf vlak bij ons in de buurt. Vanwege de afstand hadden hun ouders gevraagd of ze bij ons mochten logeren tijdens de werkdagen Ze ging een avondje uit! Waarom niet, ik ging ook regelmatig met mijn vrienden wat drinken.

Een avondje alleen thuis voor mij, wat achter de computer hangen en drinken, op zich een prima idee, vond ik. Toen ze ging douchen kroop ik achter Geil van de gedachte! Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven. En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde Het is leuk werk en ik ontmoet natuurlijk veel mensen.

Maar wat ik enkele weken geleden mee heb gemaakt zal ik nooit vergeten. Het was tegen het eind van de middag Mijn vrouw met twee Antilianen!

Ze is blond, achter in de vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen, op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn afspraak met haar is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil Het was warm en ze hadden er zin in. Het plan was om gewoon te gaan rijden en maar zien waar ze uit zouden komen.

Na een lange dag rijden, veel plezier en zo geil als wat kwamen ze aan bij het eerste overnachtingpunt. Wat raar, het was een vrijstaande Mijn man Gert werkt voor een groot bedrijf en moet daar ook wel eens een weekje voor op stap, zo ook die bewuste week. Ik was een weekje niet echt lekker geweest, wat grieperig en hangerig, dus die week hadden wij geen Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen. Meestal na een contact had mijn vrouw zoiets van, het was leuk, maar waarom eigenlijk met een ander, dat hoort toch niet.

Behalve na een trio, ongeveer Een wereld van verschil! Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nog nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, maar soms Werd ik vroeger minstens een keer per dag geneukt, nu moest ik er soms gewoon om vragen.

Niet dat het met tegenzin gebeurde of niet lekker was, maar het gebeurde gewoon minder vaak. Even naar het bos! Onze dochter was toen nog niet geboren, volgens mij.

Ook het jaargetij weet ik niet meer precies maar het was geen zomer en het weer was niet best. Het was wel droog maar vrij fris. Nadat we daar een tijdje rond hadden gelopen Jij kijkt naar ons! Ik wil helemaal niet wakker worden want ik geniet van de warmte van het bed en van jouw warme lichaam.

Dat lichaam dat mij zo heerlijk verwend heeft vanavond. Ik beleef het opnieuw. Ik voel je mond, je vingers, Veel sperma in haar kontje Ze is lekker klein en slank van postuur en heeft een heerlijk strak kontje. Als je haar ziet zou je niet zeggen dat zij al moeder is. Zij is 37 jaar oud maar ziet eruit als Zij wilde een grote lul! Joke was er ook weer aan toe, had ze mij verteld en mijn zak was ook goed gevuld.

Wanneer wij heerlijk lagen te neuken zei ze vaak: Waarop ik antwoordde met: Ze is een echte hoer! Als we op straat lopen, trekt mijn vrouwtje aardig wat bekijks, nu nog steeds. Ik was daar wel aan gewend, maar in de periode dat ze veel las over amateur hoertjes begon ze zich ook nog wat anders te kleden. Korte rokjes, diep uitgesneden blousjes Ik deed het voor mijn vriend. Ik heb lang rond gelopen met de gedachte of ik dit wel leuk zou vinden. Na lang er over na gedacht te hebben en na een leuke avond met een dildo, mijn vriend moest Geil op de parkeerplaats.

Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen Ze vond het super geil! Het was gezellig en hij gaf veel complimentjes aan mijn vriendin, ik grapte dat mijn vriendin maar eens met hem moest afspreken, dus mijn vriendin typte op het scherm of hij eens af wilde spreken.

Hij reageerde gelijk serieus Twee lullen voor die meid. Dan maar kijken of er in de duinen nog wat te beleven valt. Op hete dagen gebeurd hier veel meer dan de meeste mensen zullen denken Door twee mannen laten verwennen. Hij vroeg of hij een keertje langs mocht komen want hij wilde iets met mij bespreken. Ik stemde toe en we spraken af voor de volgende avond. Die avond kwam hij langs en we dronken eerst een biertje. Na een tijdje vroeg hij Bij wijze van uitzondering zeg ik maar eens ja. Zo ben ik met hem op weg in de auto.

Omdat er op zijn minst elf mannen moeten zijn, heb ik mijn best zittende spijkerbroek aangedaan. Ik houd ervan me uitdagend te kleden en ik weet hoe Mijn geile ex met een ander! Zoals in elke relatie krijg je last van sleur en om ons seksleven interessant te houden bedachten we regelmatig nieuwe standjes en zochten we plekken om seks te hebben. Lydia was biseksueel maar liet dit niet Het begon allemaal met een 25 jarig trouwfeest van een collega van mijn man. Wij waren uitgenodigd om die vrijdagavond Een avond naar het casino!

Voordat wij onze twee kindjes hadden deden wij dit geregeld, maar sinds de komst van onze meiden was dit een beetje in het slop geraakt. Laatst hadden wij ons voorgenomen weer samen leuke avonden buiten de deur te beleven Zijn vriend, mijn collega. We hadden een geweldig seksleven en genoten ook echt met elkaar. Ik ben politieagente en ondanks de werkdruk bevalt het werk me uitstekend. Op een dag vroeg mijn man of ik het geil zou vinden om een keer seks met een andere man te hebben, terwijl hij Annabel krijgt er nooit genoeg van.

Samen met nog twee andere vrienden zaten we bij elkaar op school en we hebben nog steeds veel contact. Toen we vriendinnen kregen werd het contact even wat minder. Het lukte Jan maar niet om een vriendin te vinden. Hij omarmde meisjes bijna letterlijk en verstikte Sperma van een vreemde in mijn kut! Hees, bijna zonder stemgeluid, antwoordde Donna ‘Ooh ja, dan laat ik mij neuken, zo in mijn geile kutje, mhmmm.

En ik kan er niets aan doen. Ik moet wel, ik De man in het hotel. Dit maakt het voor ons opwindend en Zo ken ik je niet. Het was alweer een tijdje terug dat we tijd hadden voor elkaar.

Het weer zat mee en na een autorit van anderhalf uur checkten we in. Zij is 38 jaar, donkerblond, 1,74m, 85C en ik ben 42 jaar, donkerblond, 1,86m, en redelijk geschapen met mijn Een avond die hij nooit zal vergeten! Ik doe veel dingen voor mijn man om onze seks interessant te maken en niet saai.

Zo doen wij aan rollenspel, verkleed ik me soms als een hoer, en spelen we ook verkrachtingen en een aantal keren hebben In een steegje zien we dat er grappige lampjes branden, die we niet eerder hebben gezien. Ze knikt instemmend en we lopen het zijsteegje in. We lopen even verder door en we zien Zachtjes streelde hij mijn borsten en ging hij met zijn vingers door mijn haar. Op het moment dat hij zijn hand onder mijn blouse wilde steken ging de telefoon. Toen ik opnam, bleek het een oud collega te Wat was dat lekker!

Ik ben cm lang en weeg ongeveer 88 kilo lang, gespierd en een kaal geschoren hoofd en ook mijn lul houd ik lekker kaal. Het is nou niet echt een joekel van een lul, maar met mijn 18 cm Het was haar idee!

Waar we in het begin elkaar continu neukten was de spanning wel een beetje verdwenen. Mijn vrouw heeft een heerlijke ronde kont, niet al te grote tieten met lekkere tepels, een klein buikje en een getrimde kut. Ze vindt het heerlijk om lang gebeft te De vrouw van mijn vriend. Bijna alles maakte me geil en als ik een tijdje geen seks had gehad dan kreeg ik gewoon pijn in mijn ballen. Zo kom ik bij dit verhaal over mijn vriend Ron en zijn vrouw Thea. Ik was toen net eenentwintig en hun waren allebei Twee extra mannen voor mijn vrouw.

Ze vond het wel een opwindend idee, maar was toch wel wat terughoudend wat eigen initiatief betreft. Op een warme zomernamiddag, zat ik na een Ze halen er een paar vrienden bij. Els is een slanke meid van 23 jaar met een paar stevige borsten, mooie lange benen en een strak kontje. Met Jan neukt ze dat de sterren er afvliegen. Lekker in haar kutje en ook laat ze zich door Jan in haar hete aarskanaaltje neuken.

Ze vindt het heerlijk Ik ben haar slaaf. Ze vertelde een vast adres te hebben waar ze haar partners vandaan haalde en die dan mee naar huis nam. Ze vroeg of ik niet eens zou willen zien hoe ze dat aanpakte Dat deed hij de laatste tijd wel vaker sinds hij geen werk meer heeft en zichzelf mateloos verveelt. Hij kwam voor Frans omdat hij wat gereedschap van hem wilde lenen.

De laatste tijd merkte ik Mijn man filmt mij met drie negers. Op het gebied van seks gaan we ook steeds een stapje verder. We kijken veel seksfilms en proberen hier onze fantasieën uit te halen. Mijn man wist dat ik heel graag eens seks wilde hebben met een neger het leek mij zo geil om een keer zo’n In scène gezet door haar man.

Was hij nou nog niet klaar? Ze had al lang op haar werk kunnen zijn. De kinderen waren naar school, en ze had haar echtgenoot Bart al naar zijn werk uitgezwaaid. Nog geen maand oud en gisteren begon het ding zo maar te lekken. Van de nood een deugd maken. Wij zijn een getrouwd stel, zij 32, lang bruin haar, slank, een lekker kontje en heerlijke borsten. Ik ben 36 en eigenlijk wel een sportief type en met mijn 18 cm. Even kennis maken met zijn vrouw. Hij had me al zo vaak verteld hoe lekker ze eruit zag met haar grote borsten en haar kale kutje dat ik al een stijve pik kreeg bij het idee dat ik haar zou ontmoeten.

Mijn vriend spuit haar kut vol. Zij had vandaag een nieuw setje gekocht wat ze mij wilde showen en daar zat ik op te wachten. Zij heeft een heerlijk lichaam, stevige borsten met harde tepels, slank en een kont om je tanden in te zetten.

Daar hoorde ik haar aankomen, ze had haar badjas Lekker genieten van een zwarte lul. Op haar verjaardag vorige maand, had ze dit bedacht en haar eerste actie was om op zoek te gaan naar een baantje. Via een kennis kon ze al snel twee dagen Hij noemt het cuckold. Ondanks dat ik 31 jaar ben word ik vaak jonger geschat, meestal zo rond de Ik heb een slank figuur met kleine borsten, 75c en kleine tepels.

Altijd een geschoren kutje en volgens Ze deed het met een jonge knul. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide. Daar maakten wij kennis Zij is een leuke spontane meid met donkere lange haren en een normaal figuur, met mooie stevige borsten, heerlijke kleine tepels en een heerlijk glad geschoren kutje met kleine lipjes.

Geef mij maar een grote pik! Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd.

Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht Ik gaf haar de gelegenheid. Zij is nu 23 en ik ben We waren allebei nog vrij onervaren met seks toen we wat met elkaar kregen.

We deden het graag met elkaar, maar het werd al snel routine. Ik werk meestal ‘s nachts, wat niet helpt bij het op peil houden van je Vlinders in mijn buik. Alles loopt goed, ik heb een prima baan en mijn huwelijk is echt goed te noemen. Met andere woorden, mijn leven is fantastisch! Maar toch mis ik soms iets van spanning, de vlinders in mijn buik zeg maar. Mijn man heb ik leren kennen toen ik achttien Uitdagend op het terras!

We besloten een uitstapje te maken naar Limburg. Het was prachtig weer, rond de dertig graden en het hele weekend zou het zo blijven. Een bikini voor haar en een zwembroek voor mij, veel meer hadden we niet nodig. Mijn man Freek en ik hebben tijdens een vakantie enkele jaren geleden een man ontmoet en zo een keer in de twee maanden komt hij De laatste keer dat we samen met de buurtjes van beide kanten op de galerij uit zouden gaan.

We woonden al ongeveer 6 jaar in onze flat en we waren met beide buren goed bevriend geraakt. Regelmatig gingen we met ons zessen op stap. Er hing altijd een Kijken naar mijn sletje. Ik Jos 34 jaar oud een normale man. Petra 24 jaar oud en een normale meid. Petra is niet te groot heeft een mooi slank figuur met een paar mooie stevige ronde B-cup borsten met geile kleine tepeltjes.

Geile spelletjes met mijn vrouw. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel. John was een knappe jongeman van rond de dertig. We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn. We begonnen met een praatje over hoe Fiona en ik genieten Ik deel haar met plezier. Constant kreeg ik vreemde gevoelens en beelden die door mijn hoofd speelden.

Ik wilde mijn vrouw geneukt zien worden door een andere vent en nog wel door een maat van mij. Nou ja, de laatste tijd, eigenlijk al wel langer, maar het kwam nu weer naar boven. Eindelijk een zwarte kerst! Ze vond het heerlijk als ik het verhaal langzaam opbouwde. Ik gaf daarbij een goede omschrijving waar we ons bevonden, sauna, bar, hotel of een andere locatie Mijn sletje en ik genieten!

Gerda heeft zich de laatste jaren al vaker door diverse mannen laten neuken, al dan niet in mijn bijzijn en ook haar Heerlijk als jij ons bekijkt. We hadden besloten dat we die zaterdagavond lekker thuis zouden blijven om er een geil avondje van te maken.

Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. En natuurlijk had ik wat spannends aangetrokken zodat het Een klusje met zijn vrouw. John kwam weer eens gezellig bij me langs, we zaten lekker aan een biertje en ouwehoerden over van alles en nog wat. Maar al snel ging het over sex. Mijn vriend John zit net in een verbouwing. Nu is hij een cuckold! Een koppel zoals er zo veel rondlopen. Zelfs als je hun namen zou noemen bij hen in de buurt zouden de meeste niet weten wie ze zijn.

Maar nu worden ze iets bekender omdat ik over ze schrijf. Ik ben nog steeds geil. De man die je gekozen hebt om onze eerste trio mee te beleven vind je in het echt nog knapper dan op de foto die we via de mail hadden gekregen. Hij heet Gerard, is gespierd en heeft een leuke kop, daarvoor had je hem ook uitgekozen Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonja, ik ben 38 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar samen met een en dezelfde man, waarmee ik Geneukt door vier Friezen!

We stonden op een veld met slechts een caravan. We sliepen de eerste nacht in onze tent. De volgende ochtend hadden we het alleen ontzettend koud, het was al eind september. We besloten om een trekkershut te nemen. Het is nu donderdagmiddag. Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb? Laat ik me eerst even voorstellen. Ik keek er naar uit, twee mannen samen met mij in een bed. Vrijdagochtend kon ik een beetje uitslapen en ik werd wakker met ontzettende zin.

In de trein luisterde ik naar een lekker muziekje en mijn ogen vielen dicht. Het zonnetje scheen en ik droomde De club in België. Onze dochter was op wintersport, dus we hadden mooi de tijd om er eens even flink van te genieten. Het werd tijd dat we weer eens naar die club in België gingen waar we het al eerder zo gezellig vonden.

Het was wel bijna twee uur rijden om daar te komen, maar het was ons er erg Twee stellen maken een film. Gerda had zich opgemaakt en was zich nu aan het omkleden. Vanavond zouden ze hun spelletjes op video vastleggen.

Het moest een professionele film worden Bevrucht door haar 2 mannen! Rianne was gestopt met de pil omdat het na een jaar nog niet wilde lukken en de artsen niets konden vinden, namen we het besluit om Arnie mee te laten doen. Hij neukte tenslotte al jaren met Rianne dus waarom hem niet Ik ben 10 jaar ouder dan mijn vrouw en ze heeft al heel veel kennis opgedaan op sexgebied. Zij is 21 en had voordat ze mij leerde kennen niet veel sex gehad en wat ze had gehad was flut, de heren dachten alleen Verhaaltje voor mijn man.

Ik kijk links naast me en ik zie een paar mannen naar me kijken vanuit hun auto. Ze maken pijp en neukgebaren. Zal ik wel, of zal ik niet. Ik vind het moeilijk, ik probeer mijn man even Al jaren lijkt het me mega geil om mijn meisje te zien neuken met een vreemde kerel. Iets dat me in fantasie echt heel erg opwond.

Wij zijn dan nu alweer 12 jaar samen. Ik zal haar proberen te omschrijven. Ze is nu 32 jaar Hier is uw minnaar. Mijn gedachten gingen gelijk alle kanten op en ik kon niets anders dan gelijk reageren. Na enkele e-mails met deze vrouw, Ingrid, voelden Mijn vrouw en een andere man! In de 20 jaar is er nog nooit een ander in het spel geweest. Zij ziet er nog steeds zeer goed uit en heeft veel aandacht van het andere geslacht. Dit vind ik alleen maar leuk, want ik heb een grenzeloos vertrouwen in haar en zij in mij Het deed zich voor dat mijn vrouw op een zaterdagavond zin had om te gaan stappen, zij is echt zo’n dansbeest die graag danst, zelf ben ik niet zo, n danser maar voor de goede verstandhouding Maar voor het zover was hebben we een relaties van dik tien jaar gehad.

Om financiële redenen was een huwelijk er eerder nooit van gekomen. We zijn gelukkig samen, bijzonder gelukkig. Alleen is het laatste jaar de seks een beetje van hetzelfde gebleven. Hoe ik haar zo ver kreeg. Niet de jongste maar leuk en lekker om te zien. Ze was kuis en loyaal naar mij toe en zou nooit iets willen of doen met een ander.

Dat vertelde ze me altijd en ik geloofde haar. Natuurlijk had ze haar fantasieën net als ieder ander en die fantasieën waren Hoe hij een cuckold werd. Na een stressvolle dag plof ik neer in de sofa op mijn hotelkamer. Ik heb nood aan een beetje ontspanning en die vind ik meestal door wat te surfen op het net.

Ik neem mijn laptop en surf maar wat, zonder specifiek naar iets te zoeken Om haar eens te laten neuken met iemand anders en ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt.

En ze is zaad geil Met iemand die we konden. We ontmoeten hem in het café en de avond Mijn echtgenoot liet me neuken met een zwarte man. Na de geboorte van de kinderen heeft mijn lichaam er niet onder geleden en heb ik nog een aantrekkelijk figuur en zijn mijn borsten nog stevig, zodat ik vaak geen BH hoef aan te doen.

Mijn man Kees is een stuk ouder, namelijk 56 jaar, maar wij houden Mijn vrouw als slet. Ik drukte mijn harde lul tegen haar dij, ik mag wel eerst slapen hé, vroeg ze, nee Mijn vrouw geniet er van. Het was weer eens zo ver, toen ik thuis kwam van mijn werk zag ik dat Chris zijn auto er stond. Ik zag dat het rolluik weer Hoer ‘, zei de man zacht.

Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Elise als aan de grond genageld. Na die ander is ze veel geiler geworden. Haar lichaam is niet mager, maar zeker ook niet dik. Voor mij is zij perfect. Ze is ook heel naturel. Zo scheert ze haar schaamhaar wel een beetje langs de zijkant, maar zorgt altijd dat ze een Mijn vrouw heeft er genoeg van.

Voor de buitenwacht is het een keurig en bescheiden vrouwtje en heeft men het idee dat ik best vlot, makkelijk pratend en stoer het voor het zeggen heb.

En dat zij verder keurig de boel op orde houdt. Op het eerste oog ziet ze er een beetje tuttig Dit moeten we vaker doen. Ze pakte hem direct omdat ze wist dat het een bericht van hem was. Haar wangen begonnen te gloeien en ze voelde haar hartslag tot in haar vagina bonken toen ze de opwindende tekst las die hij geschreven had. Ooh, deze man wist haar zo op te winden en ze wist dat ook hij van Ik laat me bekijken.

Hij heeft dan ook het liefste dat ik bijvoorbeeld een witte rok met een gekleurd slipje aantrek, zodat iedereen kan zien wat er onder het rokje zit.

Ik moet toegeven dat het mij ook behoorlijk opwind om mijn lingerie aan anderen te laten zien, en dat Ze laat haar man meedoen. Gitta luchtte het huis en waste het dekbed en het kleed voor de open haard. De bronstige luchten van een week keiharde en supergeile sex verlieten het huis. Leer je vrouw eens delen. Ik had er zelf op aangestuurd, was benieuwd hoe dat zou zijn, maar nu het is gebeurd blijf ik met meer vragen zitten dan ik had. Het was opwindend, zeker, méér dan dat, Verder heeft ze een prachtige, geheel gesloten en Ik heb alweer een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met Kim zij is 28 jaar oud.

Ik heb niks te klagen over Kim. Ze vind veel goed en is voor veel in.