sex bi moeder en dochtersex

Haar T-shirtje was omhoog geschoven zelf slaap ik alleen met een slipje aan en haar linkerborst drukte op mijn linkerborst. Het viel me op hoe snel haar borsten aan het groeien waren; nog maar een jaar geleden was er nauwelijks iets ontwikkeld en nu had ze een ferme, hard aanvoelende A-cup.

Ik streek zachtjes door haar haren, zoals ik wel vaker doe als ze slaapt, en ze mompelde wat onverstaanbaars. Haar gezicht was vlak bij dat van mij, letterlijk wang tegen wang en in een impuls gaf ik haar een lichte kus op haar mond.

Helemaal automatisch, diep in slaap, maakte ze een kussende beweging terug. Haar lippen waren extreem zacht en smaakten een beetje naar aardbei. Ik hield mijn lippen op die van haar gedrukt om dat aroma nog even te proeven en ik merkte dat ik het puntje van mijn tong heel voorzichtig naar voren stak, ik denk in een poging om nog iets meer van die smaak op te pakken. Haar lippen openden zich en ik drong uiterst behoedzaam haar mond binnen.

De situatie wond me enorm op, ik kon niet anders dan dat toe geven: Ik liet mijn tong kleine rondjes draaien in de voorkant van haar mond en ik verbaasde me over hoe onwaarschijnlijk zacht ze daar aanvoelde. Er ging een klein elektrisch schokje door me heen toen haar tongpuntje naar voren kwam en contact maakte met dat van mij.

Ze was overduidelijk nog steeds diep in slaap, dus de reactie was bijna automatisch, alsof ze in een droom met een jongen aan het zoenen was. Haar tong maakte kleine spiraaltje om mijn tong en onwillekeurig, alsof het buiten mij om gebeurde, speelde ik mee.

Als het niet zo natuurlijk en onbedreigend had aangevoeld was ik op dat moment hard de slaapkamer uitgerend; maar op de een of andere manier voelde het als een geheim spelletje waar niemand achter zou kunnen komen. Er hadden heel wat alarmbellen moeten rinkelen toen het onderlijf van Esther langzame bewegingen ging maken. Maar misschien was het toen al te laat.

Haar slipje schuurde onmiskenbaar heen en weer over mijn kruis en ik voelde opnieuw de welvingen van haar venusheuvel, nu in een wrijvende beweging over mijn vagina. Het was een ongelooflijk spannend gevoel en ik kon niet anders dan zachtjes meebewegen. Wat er daarna kwam, kan ik eigenlijk alleen nog maar in stukken herinneren; het zijn meer flarden dan dat ik alles nog in de juiste volgorde voor me zie. Ik moet erg geschrokken zijn toen ik merkte dat Esther wakker was geworden en ik die vragende, onderzoekende blik van haar zag.

Maar tegelijkertijd bleven onze lichamen in het eerdere tempo bewegen en onze tongen werden als magneten weer naar elkaar getrokken. We hebben vervolgens allebei geen woord gezegd, de hele tijd niet, alsof het verbreken van het zwijgen zou betekenen dat alles waarheid en écht werd, in al zijn krankzinnigheid.

We hebben wel gekreund, god, wat hebben we gekreund. Voor ik het wist was ik in een passionele vrijpartij gewikkeld, waarin geen grenzen en taboes meer bestonden. Beelden daarvan staan nog steeds op mijn netvlies gebrand. Esther die zich languit op het bed uitstrekt, haar t-shirt nu uit, en mijn handen die vrij over haar priemende borsten dwalen, haar tepels als harde mini-druiven tussen mijn vingers; ik kus haar borsten, trek een gloeiend spoor van speeksel in de richting van haar heupen.

Ik trek haar stringetje uit en realiseer me dat er een afbeelding van Miney Mouse op staat. Ik kom terecht in haar schoot en proef de honingachtige smaak van haar kutje, een verbijsterende sensatie, en ik merk dat haar kittelaar stijf overeind staat, zo stijf als het maar kan.

Mijn tong maakt lange halen, helemaal van de aanzet van haar vagina tot aan het bobbeltje bovenaan, dat elke keer weer opveert als ik het aanraak. Ik hoor haar hijgen en ik vraag me af of niemand ons buiten hoort, de ramen staan wijd open. Opnieuw die krankzinnige honingsmaak, nu ook terwijl ik mijn tongpunt bij haar naar binnen breng.

Ik strek mijn armen en omvat haar borsten terwijl ik doorlik. Te gek voor woorden, maar plotseling realiseer ik me dat ze haar dunne, korte schaamhaar nog helemaal niet bij hoeft te houden.

Ik kijk omhoog en zie haar lijf boven me uittorenen, een soort van mini godin: Haar ademhaling wordt sneller en sneller, maar ze zegt geen woord. Ik voel hoe ze haar onderlijf steeds harder tegen me aandrukt, ze pakt mijn handen vast, dwingt me in haar borsten te knijpen. Dan slaakt ze een paar diepe zuchten en haar lichaam verstijft. Met mijn tong voel ik de golven van het orgasme via haar samenknijpende kutje.

Dan zijn we weer verder in de tijd, ik heb geen idee hoe lang alles heeft geduurd; maar het moeten uren zijn geweest. Ik heb Esther bovenop me getrokken, met haar rug tegen me aan, en met mijn rechterhand roer ik diep in haar vagina.

Ik heb vier vingers in haar en met mijn duim wrijf ik over haar opgezwollen kittelaar. Met mijn andere hand omvat ik haar linkerborst, ik rol haar tepel heen en weer tussen mijn duim en vingers. Ze vlijt haar achterhoofd in haar nek, buigt opzij, en onze tongen kunnen zich verstrengelen. Haar lichaam strekt zich als een hoepel als ze opnieuw klaarkomt en deze keer worden haar zuchten gesmoord in mijn mond.

Weer andere flitsen van die nacht, een beetje onsamenhangend. Ze rust op ellebogen en knieën, ik lik haar van achteren. Ik kom bij haar kontgaatje uit, draai er cirkeltjes omheen, dan stoot ik mijn tong in en uit, tegelijkertijd omvat ik haar borsten, als mooie, volle appels. Ze gromt als een krolse kat. Sinds enkele maanden woont er bij mij in de flat een orthodoxe islamitische familie uit Marokko. Moeder en dochter zijn goed verborgen onder een lange hoofddoek en een soort tentgewaad behoort ook tot de vaste kledij.

Vader en de twee zoons zijn veel van huis. Ik hield me afzijdig van hen en omdat zij niet groetten deed ik het ook niet. Een uitzondering vormde de dochter die een keer goededag zei toen er niemand van de anderen bij was. Ze vroeg of ze mocht binnenkomen. Ik voelde hier niet zoveel voor, omdat ik geen zin had om een mes in mijn buik of over mijn keel te krijgen, als pa of een van de broeders hier achter kwamen. Na enige aandrang liet ik haar toch binnen.

Niemand mocht dit weten, etc. Prima, zo dacht ik er ook over. Ze vertelde dat ze kort gehouden werd, etc. Zelf mocht ze niet eens contact maken met mannen, dus dit was een grote doodzonde. Ze had me diverse keren gezien en dacht dat ik wel aardig was. Ze had namelijk behoefte aan contact en Als zestienjarige had ze ooit een paar keer in het geniep kunnen neuken, maar sindsdien stond ze droog en masturbeerde ze zich totaal suf - waar bananen en aubergines al niet goed voor zijn. Het duurde even voor het pakket kleding verwijderd was, maar daaronder stak een prachtige jonge vrouw.

Als jarige gaat een grietje van 19 er wel in. Ze was werkelijk bloed- en bloedgeil en we neukten als een stel gekken. Ze genoot van alles wat Allah verboden had buiten en binnen het huwelijk. We herhaalden dit zo vaak we konden, maar dat was hoogstens twee a drie keer per maand. Layla - zoals ik haar zal noemen - was haast onverzadigbaar en ze wilde seks met meer mannen. Dit vergde helemaal een goede afstemming, maar ik had enkele vrijgezelle vrienden gepolst en zij voelden er wel wat voor.

Layla genoot van drie knotsharde palen in alle gaten, een latere keer zelfs vier. Op een gegeven moment, toen we het weer eens met z'n tweeen deden, vertelde ze me dat haar moeder op de hoogte was. Ik schrok me het ongans, want ik zag mezelf al gespietst worden door het mannelijk deel van de familie. Moeder had een keer in de gaten gehouden waar Layla bleef en wist toen genoeg.

Ze zou echter wonderwel niets vertellen, op voorwaarde dat ze in het vervolg mee mocht doen. Het bleek een niet onaantrekkelijke vrouw van eind veertig, met krullend haar, flinke goed kneedbare hangtieten d-cup , een klein buikje, heerlijke billen en een zwaarbehaarde, maar sappige pruim.

Ik had haar kut het liefst geschoren, maar dat durfde ze niet vanwege manlief - die haar overigens maar twee of drie keer per jaar neukte.

..

Zex bi sex massage
sex bi moeder en dochtersex

Haar T-shirtje was omhoog geschoven zelf slaap ik alleen met een slipje aan en haar linkerborst drukte op mijn linkerborst. Het viel me op hoe snel haar borsten aan het groeien waren; nog maar een jaar geleden was er nauwelijks iets ontwikkeld en nu had ze een ferme, hard aanvoelende A-cup.

Ik streek zachtjes door haar haren, zoals ik wel vaker doe als ze slaapt, en ze mompelde wat onverstaanbaars. Haar gezicht was vlak bij dat van mij, letterlijk wang tegen wang en in een impuls gaf ik haar een lichte kus op haar mond.

Helemaal automatisch, diep in slaap, maakte ze een kussende beweging terug. Haar lippen waren extreem zacht en smaakten een beetje naar aardbei. Ik hield mijn lippen op die van haar gedrukt om dat aroma nog even te proeven en ik merkte dat ik het puntje van mijn tong heel voorzichtig naar voren stak, ik denk in een poging om nog iets meer van die smaak op te pakken.

Haar lippen openden zich en ik drong uiterst behoedzaam haar mond binnen. De situatie wond me enorm op, ik kon niet anders dan dat toe geven: Ik liet mijn tong kleine rondjes draaien in de voorkant van haar mond en ik verbaasde me over hoe onwaarschijnlijk zacht ze daar aanvoelde. Er ging een klein elektrisch schokje door me heen toen haar tongpuntje naar voren kwam en contact maakte met dat van mij.

Ze was overduidelijk nog steeds diep in slaap, dus de reactie was bijna automatisch, alsof ze in een droom met een jongen aan het zoenen was. Haar tong maakte kleine spiraaltje om mijn tong en onwillekeurig, alsof het buiten mij om gebeurde, speelde ik mee. Als het niet zo natuurlijk en onbedreigend had aangevoeld was ik op dat moment hard de slaapkamer uitgerend; maar op de een of andere manier voelde het als een geheim spelletje waar niemand achter zou kunnen komen.

Er hadden heel wat alarmbellen moeten rinkelen toen het onderlijf van Esther langzame bewegingen ging maken. Maar misschien was het toen al te laat. Haar slipje schuurde onmiskenbaar heen en weer over mijn kruis en ik voelde opnieuw de welvingen van haar venusheuvel, nu in een wrijvende beweging over mijn vagina. Het was een ongelooflijk spannend gevoel en ik kon niet anders dan zachtjes meebewegen. Wat er daarna kwam, kan ik eigenlijk alleen nog maar in stukken herinneren; het zijn meer flarden dan dat ik alles nog in de juiste volgorde voor me zie.

Ik moet erg geschrokken zijn toen ik merkte dat Esther wakker was geworden en ik die vragende, onderzoekende blik van haar zag. Maar tegelijkertijd bleven onze lichamen in het eerdere tempo bewegen en onze tongen werden als magneten weer naar elkaar getrokken. We hebben vervolgens allebei geen woord gezegd, de hele tijd niet, alsof het verbreken van het zwijgen zou betekenen dat alles waarheid en écht werd, in al zijn krankzinnigheid. We hebben wel gekreund, god, wat hebben we gekreund.

Voor ik het wist was ik in een passionele vrijpartij gewikkeld, waarin geen grenzen en taboes meer bestonden. Beelden daarvan staan nog steeds op mijn netvlies gebrand. Esther die zich languit op het bed uitstrekt, haar t-shirt nu uit, en mijn handen die vrij over haar priemende borsten dwalen, haar tepels als harde mini-druiven tussen mijn vingers; ik kus haar borsten, trek een gloeiend spoor van speeksel in de richting van haar heupen.

Ik trek haar stringetje uit en realiseer me dat er een afbeelding van Miney Mouse op staat. Ik kom terecht in haar schoot en proef de honingachtige smaak van haar kutje, een verbijsterende sensatie, en ik merk dat haar kittelaar stijf overeind staat, zo stijf als het maar kan.

Mijn tong maakt lange halen, helemaal van de aanzet van haar vagina tot aan het bobbeltje bovenaan, dat elke keer weer opveert als ik het aanraak. Ik hoor haar hijgen en ik vraag me af of niemand ons buiten hoort, de ramen staan wijd open.

Opnieuw die krankzinnige honingsmaak, nu ook terwijl ik mijn tongpunt bij haar naar binnen breng. Ik strek mijn armen en omvat haar borsten terwijl ik doorlik. Te gek voor woorden, maar plotseling realiseer ik me dat ze haar dunne, korte schaamhaar nog helemaal niet bij hoeft te houden. Ik kijk omhoog en zie haar lijf boven me uittorenen, een soort van mini godin: Haar ademhaling wordt sneller en sneller, maar ze zegt geen woord.

Ik voel hoe ze haar onderlijf steeds harder tegen me aandrukt, ze pakt mijn handen vast, dwingt me in haar borsten te knijpen. Dan slaakt ze een paar diepe zuchten en haar lichaam verstijft. Met mijn tong voel ik de golven van het orgasme via haar samenknijpende kutje.

Dan zijn we weer verder in de tijd, ik heb geen idee hoe lang alles heeft geduurd; maar het moeten uren zijn geweest. Ik heb Esther bovenop me getrokken, met haar rug tegen me aan, en met mijn rechterhand roer ik diep in haar vagina.

Ik heb vier vingers in haar en met mijn duim wrijf ik over haar opgezwollen kittelaar. Met mijn andere hand omvat ik haar linkerborst, ik rol haar tepel heen en weer tussen mijn duim en vingers. Ze vlijt haar achterhoofd in haar nek, buigt opzij, en onze tongen kunnen zich verstrengelen. Haar lichaam strekt zich als een hoepel als ze opnieuw klaarkomt en deze keer worden haar zuchten gesmoord in mijn mond.

Weer andere flitsen van die nacht, een beetje onsamenhangend. Ze rust op ellebogen en knieën, ik lik haar van achteren. Ik kom bij haar kontgaatje uit, draai er cirkeltjes omheen, dan stoot ik mijn tong in en uit, tegelijkertijd omvat ik haar borsten, als mooie, volle appels. Ze gromt als een krolse kat. Sinds enkele maanden woont er bij mij in de flat een orthodoxe islamitische familie uit Marokko.

Moeder en dochter zijn goed verborgen onder een lange hoofddoek en een soort tentgewaad behoort ook tot de vaste kledij. Vader en de twee zoons zijn veel van huis.

Ik hield me afzijdig van hen en omdat zij niet groetten deed ik het ook niet. Een uitzondering vormde de dochter die een keer goededag zei toen er niemand van de anderen bij was. Ze vroeg of ze mocht binnenkomen. Ik voelde hier niet zoveel voor, omdat ik geen zin had om een mes in mijn buik of over mijn keel te krijgen, als pa of een van de broeders hier achter kwamen.

Na enige aandrang liet ik haar toch binnen. Niemand mocht dit weten, etc. Prima, zo dacht ik er ook over. Ze vertelde dat ze kort gehouden werd, etc. Zelf mocht ze niet eens contact maken met mannen, dus dit was een grote doodzonde. Ze had me diverse keren gezien en dacht dat ik wel aardig was. Ze had namelijk behoefte aan contact en Als zestienjarige had ze ooit een paar keer in het geniep kunnen neuken, maar sindsdien stond ze droog en masturbeerde ze zich totaal suf - waar bananen en aubergines al niet goed voor zijn.

Het duurde even voor het pakket kleding verwijderd was, maar daaronder stak een prachtige jonge vrouw. Als jarige gaat een grietje van 19 er wel in. Ze was werkelijk bloed- en bloedgeil en we neukten als een stel gekken. Ze genoot van alles wat Allah verboden had buiten en binnen het huwelijk. We herhaalden dit zo vaak we konden, maar dat was hoogstens twee a drie keer per maand. Layla - zoals ik haar zal noemen - was haast onverzadigbaar en ze wilde seks met meer mannen.

Dit vergde helemaal een goede afstemming, maar ik had enkele vrijgezelle vrienden gepolst en zij voelden er wel wat voor. Layla genoot van drie knotsharde palen in alle gaten, een latere keer zelfs vier. Op een gegeven moment, toen we het weer eens met z'n tweeen deden, vertelde ze me dat haar moeder op de hoogte was. Ik schrok me het ongans, want ik zag mezelf al gespietst worden door het mannelijk deel van de familie. Moeder had een keer in de gaten gehouden waar Layla bleef en wist toen genoeg.

Ze zou echter wonderwel niets vertellen, op voorwaarde dat ze in het vervolg mee mocht doen. Het bleek een niet onaantrekkelijke vrouw van eind veertig, met krullend haar, flinke goed kneedbare hangtieten d-cup , een klein buikje, heerlijke billen en een zwaarbehaarde, maar sappige pruim. Ik had haar kut het liefst geschoren, maar dat durfde ze niet vanwege manlief - die haar overigens maar twee of drie keer per jaar neukte.

..

Opa neukt buurmeisje sex zwolle

  • 50
  • 40
  • HALFBLOEDJE NEUKEN SEX OMMEN
Sex advertentie plaatsen meesteres angel


sex bi moeder en dochtersex

Mega pik afzuigen lul


De situatie wond me enorm op, ik kon niet anders dan dat toe geven: Ik liet mijn tong kleine rondjes draaien in de voorkant van haar mond en ik verbaasde me over hoe onwaarschijnlijk zacht ze daar aanvoelde. Er ging een klein elektrisch schokje door me heen toen haar tongpuntje naar voren kwam en contact maakte met dat van mij.

Ze was overduidelijk nog steeds diep in slaap, dus de reactie was bijna automatisch, alsof ze in een droom met een jongen aan het zoenen was. Haar tong maakte kleine spiraaltje om mijn tong en onwillekeurig, alsof het buiten mij om gebeurde, speelde ik mee.

Als het niet zo natuurlijk en onbedreigend had aangevoeld was ik op dat moment hard de slaapkamer uitgerend; maar op de een of andere manier voelde het als een geheim spelletje waar niemand achter zou kunnen komen. Er hadden heel wat alarmbellen moeten rinkelen toen het onderlijf van Esther langzame bewegingen ging maken. Maar misschien was het toen al te laat. Haar slipje schuurde onmiskenbaar heen en weer over mijn kruis en ik voelde opnieuw de welvingen van haar venusheuvel, nu in een wrijvende beweging over mijn vagina.

Het was een ongelooflijk spannend gevoel en ik kon niet anders dan zachtjes meebewegen. Wat er daarna kwam, kan ik eigenlijk alleen nog maar in stukken herinneren; het zijn meer flarden dan dat ik alles nog in de juiste volgorde voor me zie. Ik moet erg geschrokken zijn toen ik merkte dat Esther wakker was geworden en ik die vragende, onderzoekende blik van haar zag. Maar tegelijkertijd bleven onze lichamen in het eerdere tempo bewegen en onze tongen werden als magneten weer naar elkaar getrokken.

We hebben vervolgens allebei geen woord gezegd, de hele tijd niet, alsof het verbreken van het zwijgen zou betekenen dat alles waarheid en écht werd, in al zijn krankzinnigheid. We hebben wel gekreund, god, wat hebben we gekreund. Voor ik het wist was ik in een passionele vrijpartij gewikkeld, waarin geen grenzen en taboes meer bestonden.

Beelden daarvan staan nog steeds op mijn netvlies gebrand. Esther die zich languit op het bed uitstrekt, haar t-shirt nu uit, en mijn handen die vrij over haar priemende borsten dwalen, haar tepels als harde mini-druiven tussen mijn vingers; ik kus haar borsten, trek een gloeiend spoor van speeksel in de richting van haar heupen. Ik trek haar stringetje uit en realiseer me dat er een afbeelding van Miney Mouse op staat.

Ik kom terecht in haar schoot en proef de honingachtige smaak van haar kutje, een verbijsterende sensatie, en ik merk dat haar kittelaar stijf overeind staat, zo stijf als het maar kan.

Mijn tong maakt lange halen, helemaal van de aanzet van haar vagina tot aan het bobbeltje bovenaan, dat elke keer weer opveert als ik het aanraak. Ik hoor haar hijgen en ik vraag me af of niemand ons buiten hoort, de ramen staan wijd open. Opnieuw die krankzinnige honingsmaak, nu ook terwijl ik mijn tongpunt bij haar naar binnen breng. Ik strek mijn armen en omvat haar borsten terwijl ik doorlik.

Te gek voor woorden, maar plotseling realiseer ik me dat ze haar dunne, korte schaamhaar nog helemaal niet bij hoeft te houden. Ik kijk omhoog en zie haar lijf boven me uittorenen, een soort van mini godin: Haar ademhaling wordt sneller en sneller, maar ze zegt geen woord. Ik voel hoe ze haar onderlijf steeds harder tegen me aandrukt, ze pakt mijn handen vast, dwingt me in haar borsten te knijpen. Dan slaakt ze een paar diepe zuchten en haar lichaam verstijft.

Met mijn tong voel ik de golven van het orgasme via haar samenknijpende kutje. Dan zijn we weer verder in de tijd, ik heb geen idee hoe lang alles heeft geduurd; maar het moeten uren zijn geweest.

Ik heb Esther bovenop me getrokken, met haar rug tegen me aan, en met mijn rechterhand roer ik diep in haar vagina. Ik voelde hier niet zoveel voor, omdat ik geen zin had om een mes in mijn buik of over mijn keel te krijgen, als pa of een van de broeders hier achter kwamen.

Na enige aandrang liet ik haar toch binnen. Niemand mocht dit weten, etc. Prima, zo dacht ik er ook over. Ze vertelde dat ze kort gehouden werd, etc. Zelf mocht ze niet eens contact maken met mannen, dus dit was een grote doodzonde. Ze had me diverse keren gezien en dacht dat ik wel aardig was.

Ze had namelijk behoefte aan contact en Als zestienjarige had ze ooit een paar keer in het geniep kunnen neuken, maar sindsdien stond ze droog en masturbeerde ze zich totaal suf - waar bananen en aubergines al niet goed voor zijn. Het duurde even voor het pakket kleding verwijderd was, maar daaronder stak een prachtige jonge vrouw.

Als jarige gaat een grietje van 19 er wel in. Ze was werkelijk bloed- en bloedgeil en we neukten als een stel gekken. Ze genoot van alles wat Allah verboden had buiten en binnen het huwelijk. We herhaalden dit zo vaak we konden, maar dat was hoogstens twee a drie keer per maand. Layla - zoals ik haar zal noemen - was haast onverzadigbaar en ze wilde seks met meer mannen. Dit vergde helemaal een goede afstemming, maar ik had enkele vrijgezelle vrienden gepolst en zij voelden er wel wat voor.

Layla genoot van drie knotsharde palen in alle gaten, een latere keer zelfs vier. Op een gegeven moment, toen we het weer eens met z'n tweeen deden, vertelde ze me dat haar moeder op de hoogte was. Ik schrok me het ongans, want ik zag mezelf al gespietst worden door het mannelijk deel van de familie.

Uitdagend lag ze met gespreide benen op hem te wachten. Ben kwam binnen met een recht op staande stijve pik, en liet zich naast haar op het bed vallen. Erna pakte zijn harde lul en begon zachtjes te trekken terwijl hij op haar tepels zoog. Heerlijk schoven haar geile lippen over zijn lul heen en weer, en Ben had in elke hand nu een van haar enorme tieten. Hij drukte zijn onderlichaam wat omhoog waardoor z'n pik nog verder in haar keel schoot. Wat kon die meid pijpen zeg. Met een hand kneep ze in zijn ballen terwijl ze met de andere hand probeerde een vinger in zijn kont te drukken.

Hij voelde hoe haar middelvinger langzaam zijn poepgat binnendrong en dat maakte hem nog geiler. Ik ga komen,riep hij, en een zalig orgasme maakte zich van hem meester. Diep in Erna's keel spoot hij zijn sperma zodat ze hem er wel uit moest trekken, anders stikte ze. De rest liet zij op haar borsten terecht komen zodat haar hele bovenlichaam vol zat met glibberig zaad.

Het was inmiddels negen uur geworden en we zaten heerlijk na te genieten met een goed glas wijn. Opeens hoorde ik een auto naderen en schrok!!

Wie kon dat zijn?? Erna lachte en zei "Ik had nog niet verteld dat mijn dochter vanavond ook even langs wilde komen, tenminste als jij dat niet erg vindt. Vrolijk lachend kwam Els binnen en zag haar moeder en mij naakt op de bank zitten. Ze was dus op de hoogte, dacht ik, en net zo heet als haar moeder. Els was net zeventien jaar geworden maar zag er uit als een meid van twintig. Ze ging tegen over ons zitten, haar benen gespreid zodat ik recht in haar kruis kon kijken.

Mijn slappe pik begon iets te steigeren. Els nam haar tweede glas wijn en raakte aardig aangeschoten. Erna stond op en ging zich even douchen. Vermaak jij oom Ben maar even, zei ze tegen Els. Els stond op en begon glimlachend haar bloes los te knopen zachtjes dansend op de romantische muziek.

Ze had een doorzichtige bh-tje aan waar de donkere tepels zich in aftekenden. Ze schoof haar broekje uit en kwam op mij toe, knielde tussen mijn benen en bekeek m'n half stijve lul.

Ze nam hem in haar hand en begon zachtjes te kneden. Ik pakte Elsje bij d'r borsten die te groot waren voor een meisje van haar leeftijd. Ik maakte haar bh los en de tieten sprongen trillend naar voren. Zalig voelde ik nu haar naakte borsten terwijl zij mijn pik masseerde. Ik knikte weer en langzaam schoven haar lipjes over mijn eikel. M'n pik werd nu keihard en ik voelde een orgasme naderen. Els was mij heerlijk aan het pijpen, haar borsten maakten mij nog geiler. Lekker langzaam begon ik te spuiten.

Kleine stralen sperma schoten bij die jonge meid naar binnen. Ze slikte alles in. Toen kwam Erna de kamer binnen en Els stopte even. Elsje stond op en trok haar slipje uit.

Ze was heel licht behaard en ik zag een klein vochtig spleetje. Gaat U maar op de matras liggen dan doe ik de rest wel, zei Elsje. Ik ging dus op m'n rug liggen en Elsje ging wijdbeens boven me staan.

Erna pakte nu mijn slappe lul en begon hard te zuigen. In korte tijd was hij weer gegroeid als nooit te voor. Els zakte door haar knieen net zo ver tot dat Erna mijn lul tegen haar schaamlipjes drukte. Els zakte langzaam wat verder en geleidelijk schoof mijn pik bij haar naar binnen.

Toen een derde van mijn lul in haar kut zat begon ze met kleine stootjes te wippen. Erna zat zich uitgebreid te vingeren en Els werd steeds natter.

Haar borsten wipten mee in hetzelfde tempo. Opeens liet ze zich zakken en mijn hele pik schoot in haar buik. Els lag nu op haar knieen en neukte mijn pik diep in haar terwijl d'r lekkere tieten boven mijn gezicht hingen. Erna begon zwaar te kreunen en kwam heerlijk tot een orgasme Elsje neukte als een volwassen vrouw. Erna stond op en begon mijn ballen te masseren. Ik wil klaar komen, riep ik, en draaide Elsje op haar rug en begon mijn pik diep in haar kutje te rammen.

Ik duwde haar benen achterover zodat mijn eikel telkens heel diep in haar buik kwam. Ze was drijfnat en kreunde geil bij elke stoot. Ik hield het niet meer en met een luide schreeuw begon ik klaar te komen. Met heftige schokken begon ik Els's kut vol te spuiten.

Toen begon Els te schokken en trillen en zachtjes schreeuwde ze zich naar een hoogtepunt. We kwamen samen geweldig klaar en voldaan liet ik me op het jonge meisjes lichaam zakken. Mijn stijve pik zat nog steeds in haar kletsnatte spleetje en zij kneep nu met haar kutspiertjes de laatste restjes geil uit m'n lul. Heerlijk likte ik de kleine harde tepels. Elsje draaide me op de rug en zei "Nu wil ik ook proeven hoe het zaad van Oom Ben smaakt", en ze pakte mijn half slappe pik in haar handje en begon me af te trekken.

sex bi moeder en dochtersex