neuken onder dwang pimel kut

Twee negerinnen spelen met blanke man zijn stijve lul. Geile halfbloed brunette krijgt haar kut vol met zaad gespoten. Roodharig punkertje laat haar kut volspuiten met vers zaad. Geil buurmeisje laat zich neuken door een haar buurjongen. Jong Aziatisch meisje wordt dubbel geneukt door twee negers. Blonde babe krijgt haar kutje vol met negerzaad gespoten.

Jong meisje krijgt twee enorme piemels in haar krappe kontje. Japans meisje laat zich meerdere keren neuken en volspuiten. Dikke lul wordt in meisje haar krappe kontje gepropt.

Kale kerel spuit de kale kut van meisje vol met zijn sperma. MILF met grote borsten laat zich naaien door geile dekhengst. Slapende huisvrouw wordt verrast door twee potente heren. Blondine krijgt dikke piemel in haar krappe kontje. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was.

Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven.

Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant.

Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan. Ben je daarom gekomen?

Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot. Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader.

Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste. Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen.

Toe maar, neem hem maar in je mond. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot.

Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland. Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat. Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad. Ze deed alles geheel op het gevoel, haar man had ze nog nooit gepijpt, die wilde dat niet.

Ja, vroeger, haar vader, als ze alleen met hem thuis was, maar dat had ze verdrongen, daar dacht ze eigenlijk nooit meer aan. Ronald wilde verder haar mond binnen dringen, hij stootte verder en begon haar toen wat onbeheerst in haar mond te neuken. Sonja klemde haar lippen wat op elkaar zodat het net voelde of hij in een nauw kutje stond te raggen.

Ze voelde dat hij het tempo verhoogde en wist instinctief dat haar zoon klaar zou komen, de paal wordt nog dikker in haar mond, ze kon hem bijna niet meer bevatten en kwam wat adem tekort. Ze liet zijn eikel uit haar mond floepen, net op het moment dat hij zijn jongenszaad met een luide brul, die tot in de huiskamer was te horen, naar buiten spoot.

Het zaad kwakte tegen haar neus en ogen, een tweede stroom belandde op haar keel en Ronald viel achterover in zijn bureaustoel. Zo lekker was hij nog nooit klaargekomen. Thomas wist wat er zou gaan gebeuren toen zijn vrouw met dat kopje koffie naar boven ging, hij kon en wilde er niets aan veranderen. Zijn eigen pik was ook kneiterhard en hij zette het geluid van de televisie uit. Hij spitste zijn oren want eigenlijk wilde hij er niets van missen. Toen hij zijn zoon van genot hoorde brullen liep hij zo vlug als hij kon op z'n tenen naar boven en opende een kiertje van de slaapkamerdeur.

Hij zag dat Ronald inmiddels weer bij zijn positieven was gekomen en op een haastige manier de kleren bijna letterlijk van zijn moeders lijf trok.

Hij zag het sperma nog van het gezicht van zijn vrouw druipen en een slijmerige draad aan de nu half stijve lul van zijn zoon hangen. God, wat werd Thomas daar geil van. Hij ritste zijn gulp omlaag, haalde zijn kleine maar harde lul naar buiten en begon ermee te spelen. Natuurlijk bleef hij wel kijken. Moeder en zoon waren nu helemaal naakt en kusten elkaar wild. Hun tongen zochten elkaar hunkerend op en Ronald duwde zijn moeder vervolgens achterover op het bed waar Sonja automatisch haar volslanke dijen wijd uit elkaar deed.

Ronald gaf haar eerst weer een heftige tongzoen en zakte toen af naar haar grote volle borsten. Ronald had zijn rechterhand al tussen haar benen laten zakken en een vingerkootje in haar dampende kut gestoken. Thomas hoorde zijn vrouw tekeer gaan en werd zelf ook bijna gek van geiligheid.

Ronald verving zijn wijsvinger voor zijn duim en tongde verder omlaag, eerst haar naveltje die hij uitlikte en toen lager naar die harige moederkut, daar waar hij achttien jaar geleden was uitgekomen. Maar daar dacht Ronald niet aan. Hij vond het kleine puntje van haar clitoris en bewerkte dat met zijn tong terwijl hij zijn duim nu in haar kut heen en weer ragde.

Met zijn wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje heen en stak hem er vervolgens in. Sonja schoot sidderend in een kramp en kwam voor de eerste keer klaar. Ze jammerde de naam van haar zoon terwijl de speeksel uit haar mond en de sappen uit haar kut vloeiden. Thomas spoot op dat moment zijn zaad op de vloer van de overloop en was even van de kaart. Zie je mijn pik? Hij is alweer helemaal stijf geworden, speciaal voor jou. Haastig keerde Thomas weer terug naar de kier van de deur en zag hoe zijn zoon zijn grote kanjer centimeter voor centimeter in de kut van zijn moeder stak.

Hij was stomverbaasd dat die hele paal bij zijn vrouw naar binnen ging en nog verbaasder dat hij bij zichzelf weer een erectie ontwaarde. Zijn hand ging als vanzelf weer naar zijn piemel toe. Moeder en zoon begonnen nu langzaam te neuken, de kut van Sonja was nu gewend aan de grote omvang van zijn pik en haar sappen deden de rest.

Even later lagen ze als wilden te paren, het zweet droop van hum lichaam af. Ronald stak al zijn energie in de wilde neukorgie, hij ramde zijn pik hard in de warme kut van zijn moeder, met zijn handen kneep hij haar borsten bijna fijn en zijn tong likte haar gezicht af.

Dat hij daarbij zijn eigen zaad proefde kon hem niets schelen, hij was door de dolle heen. Eerst kwam Sonja klaar: Huiverend zag hij hoe zijn zoon nog harder in de kut van zijn vrouw ramde en even later zijn hoofd achterover hield. Ze leefde zo met hem mee dat ze zelf ook weer klaar kwam toen hij zijn zaad regelrecht haar baarmoeder binnenspoot. Op de overloop beleefde vader Thomas zijn tweede orgasme en kwam op hetzelfde moment als zijn zoon klaar.

Duizelig liep hij daarna naar beneden om in zijn televisiestoel in slaap te vallen. Turks feestbeest zoekt geile, potente heren voor bezoek aan parenclub. Welke potente dekhengst wil samen met mij "een Turks feestbeest van 29 jaar" een parenclub bezoeken.

..

Masturberende kutjes kale spleet

Geile halfbloed brunette krijgt haar kut vol met zaad gespoten. Roodharig punkertje laat haar kut volspuiten met vers zaad. Geil buurmeisje laat zich neuken door een haar buurjongen. Jong Aziatisch meisje wordt dubbel geneukt door twee negers. Blonde babe krijgt haar kutje vol met negerzaad gespoten. Jong meisje krijgt twee enorme piemels in haar krappe kontje.

Japans meisje laat zich meerdere keren neuken en volspuiten. Dikke lul wordt in meisje haar krappe kontje gepropt. Kale kerel spuit de kale kut van meisje vol met zijn sperma. MILF met grote borsten laat zich naaien door geile dekhengst.

Slapende huisvrouw wordt verrast door twee potente heren. Blondine krijgt dikke piemel in haar krappe kontje. Langzaam loopt het sperma uit haar uitgeneukte kut. Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde.

Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was.

Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep.

Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was.

Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil.

Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan.

Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap.

Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan. Ben je daarom gekomen? Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot. Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader.

Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste. Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen. Toe maar, neem hem maar in je mond.

Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot.

Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland. Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat.

Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad. Ze deed alles geheel op het gevoel, haar man had ze nog nooit gepijpt, die wilde dat niet. Ja, vroeger, haar vader, als ze alleen met hem thuis was, maar dat had ze verdrongen, daar dacht ze eigenlijk nooit meer aan. Ronald wilde verder haar mond binnen dringen, hij stootte verder en begon haar toen wat onbeheerst in haar mond te neuken.

Sonja klemde haar lippen wat op elkaar zodat het net voelde of hij in een nauw kutje stond te raggen. Ze voelde dat hij het tempo verhoogde en wist instinctief dat haar zoon klaar zou komen, de paal wordt nog dikker in haar mond, ze kon hem bijna niet meer bevatten en kwam wat adem tekort.

Ze liet zijn eikel uit haar mond floepen, net op het moment dat hij zijn jongenszaad met een luide brul, die tot in de huiskamer was te horen, naar buiten spoot. Het zaad kwakte tegen haar neus en ogen, een tweede stroom belandde op haar keel en Ronald viel achterover in zijn bureaustoel.

Zo lekker was hij nog nooit klaargekomen. Thomas wist wat er zou gaan gebeuren toen zijn vrouw met dat kopje koffie naar boven ging, hij kon en wilde er niets aan veranderen. Zijn eigen pik was ook kneiterhard en hij zette het geluid van de televisie uit. Hij spitste zijn oren want eigenlijk wilde hij er niets van missen.

Toen hij zijn zoon van genot hoorde brullen liep hij zo vlug als hij kon op z'n tenen naar boven en opende een kiertje van de slaapkamerdeur. Hij zag dat Ronald inmiddels weer bij zijn positieven was gekomen en op een haastige manier de kleren bijna letterlijk van zijn moeders lijf trok. Hij zag het sperma nog van het gezicht van zijn vrouw druipen en een slijmerige draad aan de nu half stijve lul van zijn zoon hangen. God, wat werd Thomas daar geil van. Hij ritste zijn gulp omlaag, haalde zijn kleine maar harde lul naar buiten en begon ermee te spelen.

Natuurlijk bleef hij wel kijken. Moeder en zoon waren nu helemaal naakt en kusten elkaar wild. Hun tongen zochten elkaar hunkerend op en Ronald duwde zijn moeder vervolgens achterover op het bed waar Sonja automatisch haar volslanke dijen wijd uit elkaar deed. Ronald gaf haar eerst weer een heftige tongzoen en zakte toen af naar haar grote volle borsten.

Ronald had zijn rechterhand al tussen haar benen laten zakken en een vingerkootje in haar dampende kut gestoken. Thomas hoorde zijn vrouw tekeer gaan en werd zelf ook bijna gek van geiligheid. Ronald verving zijn wijsvinger voor zijn duim en tongde verder omlaag, eerst haar naveltje die hij uitlikte en toen lager naar die harige moederkut, daar waar hij achttien jaar geleden was uitgekomen.

Maar daar dacht Ronald niet aan. Hij vond het kleine puntje van haar clitoris en bewerkte dat met zijn tong terwijl hij zijn duim nu in haar kut heen en weer ragde. Met zijn wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje heen en stak hem er vervolgens in. Sonja schoot sidderend in een kramp en kwam voor de eerste keer klaar.

Ze jammerde de naam van haar zoon terwijl de speeksel uit haar mond en de sappen uit haar kut vloeiden. Thomas spoot op dat moment zijn zaad op de vloer van de overloop en was even van de kaart. Zie je mijn pik? Hij is alweer helemaal stijf geworden, speciaal voor jou.

Haastig keerde Thomas weer terug naar de kier van de deur en zag hoe zijn zoon zijn grote kanjer centimeter voor centimeter in de kut van zijn moeder stak. Hij was stomverbaasd dat die hele paal bij zijn vrouw naar binnen ging en nog verbaasder dat hij bij zichzelf weer een erectie ontwaarde. Zijn hand ging als vanzelf weer naar zijn piemel toe. Moeder en zoon begonnen nu langzaam te neuken, de kut van Sonja was nu gewend aan de grote omvang van zijn pik en haar sappen deden de rest.

Even later lagen ze als wilden te paren, het zweet droop van hum lichaam af.
neuken onder dwang pimel kut

Twee negerinnen spelen met blanke man zijn stijve lul. Geile halfbloed brunette krijgt haar kut vol met zaad gespoten. Roodharig punkertje laat haar kut volspuiten met vers zaad.

Geil buurmeisje laat zich neuken door een haar buurjongen. Jong Aziatisch meisje wordt dubbel geneukt door twee negers. Blonde babe krijgt haar kutje vol met negerzaad gespoten. Jong meisje krijgt twee enorme piemels in haar krappe kontje. Japans meisje laat zich meerdere keren neuken en volspuiten.

Dikke lul wordt in meisje haar krappe kontje gepropt. Kale kerel spuit de kale kut van meisje vol met zijn sperma. MILF met grote borsten laat zich naaien door geile dekhengst. Slapende huisvrouw wordt verrast door twee potente heren.

Blondine krijgt dikke piemel in haar krappe kontje. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was.

Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem.

Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan. Ben je daarom gekomen? Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot. Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader.

Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste.

Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen. Toe maar, neem hem maar in je mond. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot. Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland.

Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat. Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad. Ze deed alles geheel op het gevoel, haar man had ze nog nooit gepijpt, die wilde dat niet. Ja, vroeger, haar vader, als ze alleen met hem thuis was, maar dat had ze verdrongen, daar dacht ze eigenlijk nooit meer aan.

Ronald wilde verder haar mond binnen dringen, hij stootte verder en begon haar toen wat onbeheerst in haar mond te neuken. Sonja klemde haar lippen wat op elkaar zodat het net voelde of hij in een nauw kutje stond te raggen. Ze voelde dat hij het tempo verhoogde en wist instinctief dat haar zoon klaar zou komen, de paal wordt nog dikker in haar mond, ze kon hem bijna niet meer bevatten en kwam wat adem tekort. Ze liet zijn eikel uit haar mond floepen, net op het moment dat hij zijn jongenszaad met een luide brul, die tot in de huiskamer was te horen, naar buiten spoot.

Het zaad kwakte tegen haar neus en ogen, een tweede stroom belandde op haar keel en Ronald viel achterover in zijn bureaustoel. Zo lekker was hij nog nooit klaargekomen. Thomas wist wat er zou gaan gebeuren toen zijn vrouw met dat kopje koffie naar boven ging, hij kon en wilde er niets aan veranderen. Zijn eigen pik was ook kneiterhard en hij zette het geluid van de televisie uit.

Hij spitste zijn oren want eigenlijk wilde hij er niets van missen. Toen hij zijn zoon van genot hoorde brullen liep hij zo vlug als hij kon op z'n tenen naar boven en opende een kiertje van de slaapkamerdeur.

Hij zag dat Ronald inmiddels weer bij zijn positieven was gekomen en op een haastige manier de kleren bijna letterlijk van zijn moeders lijf trok. Hij zag het sperma nog van het gezicht van zijn vrouw druipen en een slijmerige draad aan de nu half stijve lul van zijn zoon hangen.

God, wat werd Thomas daar geil van. Hij ritste zijn gulp omlaag, haalde zijn kleine maar harde lul naar buiten en begon ermee te spelen. Natuurlijk bleef hij wel kijken. Moeder en zoon waren nu helemaal naakt en kusten elkaar wild. Hun tongen zochten elkaar hunkerend op en Ronald duwde zijn moeder vervolgens achterover op het bed waar Sonja automatisch haar volslanke dijen wijd uit elkaar deed.

Ronald gaf haar eerst weer een heftige tongzoen en zakte toen af naar haar grote volle borsten. Ronald had zijn rechterhand al tussen haar benen laten zakken en een vingerkootje in haar dampende kut gestoken.

Thomas hoorde zijn vrouw tekeer gaan en werd zelf ook bijna gek van geiligheid. Ronald verving zijn wijsvinger voor zijn duim en tongde verder omlaag, eerst haar naveltje die hij uitlikte en toen lager naar die harige moederkut, daar waar hij achttien jaar geleden was uitgekomen. Maar daar dacht Ronald niet aan. Hij vond het kleine puntje van haar clitoris en bewerkte dat met zijn tong terwijl hij zijn duim nu in haar kut heen en weer ragde.

Met zijn wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje heen en stak hem er vervolgens in. Sonja schoot sidderend in een kramp en kwam voor de eerste keer klaar. Ze jammerde de naam van haar zoon terwijl de speeksel uit haar mond en de sappen uit haar kut vloeiden.

Thomas spoot op dat moment zijn zaad op de vloer van de overloop en was even van de kaart. Zie je mijn pik? Hij is alweer helemaal stijf geworden, speciaal voor jou. Haastig keerde Thomas weer terug naar de kier van de deur en zag hoe zijn zoon zijn grote kanjer centimeter voor centimeter in de kut van zijn moeder stak.

Hij was stomverbaasd dat die hele paal bij zijn vrouw naar binnen ging en nog verbaasder dat hij bij zichzelf weer een erectie ontwaarde. Zijn hand ging als vanzelf weer naar zijn piemel toe.

Moeder en zoon begonnen nu langzaam te neuken, de kut van Sonja was nu gewend aan de grote omvang van zijn pik en haar sappen deden de rest. Even later lagen ze als wilden te paren, het zweet droop van hum lichaam af. Ronald stak al zijn energie in de wilde neukorgie, hij ramde zijn pik hard in de warme kut van zijn moeder, met zijn handen kneep hij haar borsten bijna fijn en zijn tong likte haar gezicht af. Dat hij daarbij zijn eigen zaad proefde kon hem niets schelen, hij was door de dolle heen.

Eerst kwam Sonja klaar: Huiverend zag hij hoe zijn zoon nog harder in de kut van zijn vrouw ramde en even later zijn hoofd achterover hield. Ze leefde zo met hem mee dat ze zelf ook weer klaar kwam toen hij zijn zaad regelrecht haar baarmoeder binnenspoot. Op de overloop beleefde vader Thomas zijn tweede orgasme en kwam op hetzelfde moment als zijn zoon klaar.

Duizelig liep hij daarna naar beneden om in zijn televisiestoel in slaap te vallen. Turks feestbeest zoekt geile, potente heren voor bezoek aan parenclub. Welke potente dekhengst wil samen met mij "een Turks feestbeest van 29 jaar" een parenclub bezoeken.

..


Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak. Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte.

Ronald vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar.

Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!! Gewoon en alledaags type die niet opviel. Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk. Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had.

Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek. Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Ronald een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen.

Alida had Ronald van alles geleerd. Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar. Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Ronald in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot.

Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Ronald bleef treurend achter maar hij had veel geleerd. Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen.

Ronald marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter. Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen. Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Ronald begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn. Ronald besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan.

Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen. Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen.

Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond.

Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde. Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan.

Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was. Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken.

Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep. Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken.

Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen.

Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen.

Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was.

Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant.

Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan. Ben je daarom gekomen? Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot. Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader.

Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste. Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen.

Toe maar, neem hem maar in je mond. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot. Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland.

Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat. Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad. Ze deed alles geheel op het gevoel, haar man had ze nog nooit gepijpt, die wilde dat niet.

Ja, vroeger, haar vader, als ze alleen met hem thuis was, maar dat had ze verdrongen, daar dacht ze eigenlijk nooit meer aan. Ronald wilde verder haar mond binnen dringen, hij stootte verder en begon haar toen wat onbeheerst in haar mond te neuken. Sonja klemde haar lippen wat op elkaar zodat het net voelde of hij in een nauw kutje stond te raggen.

Ze voelde dat hij het tempo verhoogde en wist instinctief dat haar zoon klaar zou komen, de paal wordt nog dikker in haar mond, ze kon hem bijna niet meer bevatten en kwam wat adem tekort.

Ze liet zijn eikel uit haar mond floepen, net op het moment dat hij zijn jongenszaad met een luide brul, die tot in de huiskamer was te horen, naar buiten spoot.

Het zaad kwakte tegen haar neus en ogen, een tweede stroom belandde op haar keel en Ronald viel achterover in zijn bureaustoel.

Zo lekker was hij nog nooit klaargekomen. Thomas wist wat er zou gaan gebeuren toen zijn vrouw met dat kopje koffie naar boven ging, hij kon en wilde er niets aan veranderen. Zijn eigen pik was ook kneiterhard en hij zette het geluid van de televisie uit. Home    « Mooie slanke meid laat haar kutje volspuiten met zaad. Japans meisje laat haar harige kutje vol met sperma spuiten. Jong Japans meisje wordt door twee gasten tegelijk gebruikt. Japans sletje met harig kutje wordt misbruikt en volgespoten door groep mannen.

Twee negerinnen spelen met blanke man zijn stijve lul. Geile halfbloed brunette krijgt haar kut vol met zaad gespoten. Roodharig punkertje laat haar kut volspuiten met vers zaad.

Geil buurmeisje laat zich neuken door een haar buurjongen. Jong Aziatisch meisje wordt dubbel geneukt door twee negers. Blonde babe krijgt haar kutje vol met negerzaad gespoten. Jong meisje krijgt twee enorme piemels in haar krappe kontje. Japans meisje laat zich meerdere keren neuken en volspuiten.


Oma neukt er op los prive ontvangst gelderland


Jong meisje krijgt twee enorme piemels in haar krappe kontje. Japans meisje laat zich meerdere keren neuken en volspuiten. Dikke lul wordt in meisje haar krappe kontje gepropt. Kale kerel spuit de kale kut van meisje vol met zijn sperma. MILF met grote borsten laat zich naaien door geile dekhengst. Slapende huisvrouw wordt verrast door twee potente heren. Blondine krijgt dikke piemel in haar krappe kontje. Langzaam loopt het sperma uit haar uitgeneukte kut.

Jong grietje laat zich neuken door haar broer met zijn grote piemel. Geile slet laat zich in haar kont neuken door geile kerel. Na en flinke beurt wordt het kale kutje van blondine vol met sperma gespoten.

Geil huisvrouwtje is zich aan het vingeren terwijl haar man zich aftrekt. Japanse meid laat zich door twee mannen in haar harige gleufje neuken.

Met zijn sterke armen schoof hij het meisje op en neer op zijn dikke lul. Tia genoot vaag, maar voelde zich weer niet echt goed bemind. Om hem wat te amuseren ging ze op handen en voeten voor hem zitten.

En toen gebeurde het! Eerst dacht ze aan een maf spelletje, en lachte wat voor zich uit. Maar dat lachen verging haar snel!

Met steeds groter wordende angst keek ze hem aan. De touwen trokken in haar zachte vlees. Ruw duwde hij zijn eikel in haar keel, zodat ze begon te kokhalzen. Hij pakte het hoofd aan weerskanten pompte zijn lul in het zuigende mondje. Hou je mond open, totdat ik leeg ben. Brullend van genot schoot hij dikke slierten zaad in haar keel , ze hield braaf haar mond open, totdat hij de laatste druppel uit zijn lul  had gedrukt. Laat het over je tong glijden. Hij keek vergenoegd toe hoe het meisje op zijn sperma kauwde, ze scheen het heerlijk te vinden, want af en toe sloot ze snuivend haar ogen.

Hij ging achter haar zitten, als een arbeider achter een kruiwagen. Hard ramde hij vanachter zn pik in haar, snel vloog zijn paal in en uit haar gefolterde poesje.

Ze gilde van pijn, maar voelde ook een gevoel van genot opkomen "o god nee! Hij keek over haar rug, naar haar volronde billen die strak om zn pik stonden en trilden als zijn harde lul soppend in haar kut verdween. Het meisje keek hem onderdanig aan en dat beviel hem wel.

Ik denk dat jij eens flink afgeneukt moet worden. Haar tieten vlogen doordat hij haar wild nam snel van  links naar rechts en haar kin tot op haar buik, en kletsend ook tegen elkaar.

Ze probeerde  bevend dat heerlijke gevoel wanhopig te onderdrukken. Tia begon te  kreunen, eerst zachtjes, hijgend, maar steeds luider. Schokkend spoot hij straal na straal in haar donkere grot. De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de binnenkant van haar benen sporen, glinsterend van nattigheid.

Hij haalde zn pik uit haar sputterende kut en duwde hem snel in haar kontgat "Hmmm, dit zal ik je ook leren hoer! Zijn vingers zochten haar kut; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat. Ze merkte dat in haar lichaam genot en pijn streden en dat het genot won. Haar kutwanden knepen samen en ze zat tegen een orgasme aan.

Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam. Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Af en toe vonden in haar lichaam z'n hand en pik elkaar bijna, wat hem enorm opwond.

Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af. Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast. Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield. Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond. Zacht murmelend sabbelde ze aan zn pulserende pik. Beetje bij beetje verdween z'n zware lul in haar natte mond.

Het genot won het weer bij haar Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen. Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zn pik verder. Ze zoog, knabbelde,  trok,  likte en kneedde zn pik en inhaleerde met diepe teugen zn geur en gromde van genot. Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding.

Hij draaide met de kop van z'n pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam.

Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond. Ze rook de sterke spermageur en kreunde wellustig. Overal zat z'n geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust. Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer. Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel.

Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen. Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren. Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen.

Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus. Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge"  te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte.