marokkaanse escort grote kittelaar

Maar door de vernedering daar zo open en bloot te worden tentoongesteld, stijgt ook je opwinding tot ongekende hoogte. Daardoor is het voor alle aanwezigen duidelijk dat je jezelf aanbiedt. De roze vochtige toegang tot je liefdestunnel ziet er uitnodigend uit. Zo ziet een echte slettenkut er uit, kijk maar, zal Achmed de jongens uitnodigend hun ogen goed de kost te geven.

Alle ogen zullen gericht zijn op jouw pruim. Achmed vertelt de toeschouwers dat aan alles te zien is dat jij een ontzettend geile slet bent. Kijk maar naar haar gezwollen clitoris en het vocht dat de slet uitscheidt. Deze geile teef wil niets liever dan door jullie misbruikt worden. Heeft hij gelijk, sletje.

Ben je zo'n geile teef, zou je zo willen worden tentoongesteld? Meteen beseffend dat een ongeoorloofd orgasme niet ver weg is, trek ik ventje aan zijn haren weg, zodat hij mijn spleet niet verder stimuleert. Maar Achmed vindt dit niet voldoende en heeft ineens een iets dunnere, maar behoorlijk lange vibrator in zijn hand.

Even wacht hij, zodat ze allemaal, maar vooral jij, het formaat in zich op kunnen nemen. Eeltige vingers openen jouw kontgaatje een beetje en dan plaatst Achmed de puntige kop in jouw sterretje. Meteen begint hij de vibrator naar binnen te duwen. Een kreet van pijn ontsnapt aan je lippen, maar Achmed duwt meedogenloos verder tot de gehele lengte in je darmkanaal is verdwenen.

Steunend onderga jij deze complete vernedering. Dan zet Achmed het mechaniek aan waardoor de lange vibrator in je begint te trillen. Door de aangename trilling wordt je wellust aangewakkerd.

Je probeert dit nog te onderdrukken. Maar het lukt je niet het geil dat spontaan uit je spleet begint te stromen, in te dammen. Als je iemand hoort opmerken 'wat een geile teef, het sap loopt gewoon uit haar kut' ben je verloren en vallen alle remmingen van je af.

Even is Mo stil. Hijgend lig ik te wachten. Ik ben zo geil en smacht inmiddels naar een bevrijdend orgasme. Dat je jezelf zo ongegeneerd aanbiedt aan zo'n grote groep. Zowel een vibrator in je kut als in je kont? Trek je niets van ventje aan en smeek hierom. Als je dit luid en duidelijk doet, mag je zo dadelijk van mij klaarkomen. Heel even aarzel ik, maar ik ben zo geil en door het vooruitzicht van een orgasme, laat ik alle schroom varen.

Ik wil dat ze kijkennnn Even aarzel je, maar dan grijp je resoluut de vibrator vast, brengt de geribbelde kop tussen je schaamlippen. Je vindt het zo vernederend maar ook zo ontzettend geil. Dit is wat je wil en je begint de vibrator naar binnen te duwen. Je wil dat ze zien hoe de gigant helemaal in je kut verdwijnt. Opgelucht trek ik ventjes hoofd weer tegen mijn pruim en als zijn tong de binnenkant van mijn schaamlippen en mijn clitoris verwent, begin ik meteen als een bezetene te schokken en dendert er een hemels orgasme door me heen.

Als ik eindelijk tot rust ben gekomen, sla ik mijn ogen op. Ik zie ventje, zijn onderbroek afgezakt, met zijn zielige pikkie in zijn met sperma besmeurde hand. Dat blanke pikkie wil ik echt nooit meer in me hebben, denk ik. En ik ben Mo dankbaar dat hij me laat neuken door mannen met echte lullen. Zonder nog iets te zeggen, kruip ik onder de dekens en probeer te slapen.

De volgende dag is de sfeer in huis gespannen. Jaap zegt haast niets en al helemaal niets over gisteravond. Terwijl ik zelf niet in staat ben de uitspattingen van gisteren uit mijn gedachten te bannen. Hierdoor ben ik continu opgewonden.

Jaap moet nu toch weten dat mijn lichaam aan Mo toebehoort. Dat alleen Mo zal zorgen dat ik aan mijn trekken kom. Zou hij ook beseffen dat Mo een door hem verafschuwde Marokkaan is en dat ik niets liever wil dan dat Mo mijn naakte wellustige lichaam aan zijn Marokkaanse vrienden aanbiedt. Ik wou dat het al morgenavond was.

Ik wil zo graag Mo's slavin zijn, denk ik, als we 's avonds stilzwijgend op de bank zitten. Als mijn mobiel afgaat, neem ik meteen op. Ik ben blij haar stem te horen. Ik vind je echt geweldig. Zoals jij kunt genieten van seks. Je bent een seksgodin. Ik ben een beetje jaloers maar vooral trots hoe ongegeneerd je jezelf door Glenn hebt laten neuken. Het was reuze opwindend om te zien hoe zijn zwarte pik helemaal in je verdween.

En dan te bedenken dat jouw ventje in de woonkamer er naast was. Dat maakte het toch extra spannend, vind je niet? Je moet jezelf helemaal overgeven aan Mo zodat hij voor zorgen dat je steeds vaker en lekkerder klaarkomt. Daarover het ultrakorte strakke minirokje en het hemdje met de spaghettibandjes waarin je borsten zo goed tot hun recht komen.

Natuurlijk geen slip en bh. Laat aan ventje zien hoe sexy je jezelf uitdost voor je Meester. Ik vind ook dat ventje je moet brengen. Dat zal hij wel spannend vinden: En als ik bevestigend antwoord, zegt ze dat ik moet zorgen dat het gebeurt. Als Wendy heeft opgehangen zeg ik tegen Jaap: Zou jij me morgenavond willen brengen of wil je liever dat ik schaars gekleed in een taxi stap?

Als ik me de volgende dag heb aangekleed conform de instructies van Wendy, bekijk ik mezelf in de spiegel en constateer tot mijn tevredenheid dat ik er sletterig uitzie: Tussen de bovenkant van de zwarte naadnylons is de blote huid van mijn dijen zichtbaar.

De jarretelles die onder het korte rokje verdwijnen geven extra spanning. Ik wrijf over mijn tepels tot ze hard zijn, waardoor ze goed tot hun recht komen in mijn dunne shirt. Zo stap ik de woonkamer binnen en vraag Jaap: En ik wil er voor hem zo aantrekkelijk mogelijk uitzien.

Ik wil dat hij mijn lichaam begeerlijk vindt. Waar ik de moed vandaan haal, weet ik niet, maar ik doe er nog een schepje bovenop: Met gesloten ogen sta ik voor Jaap. Even overweeg ik mijn rokje omhoog te schuiven zodat hij het zelf kan zien, maar nee, mijn pruim is voor Mo. Alleen Mo beslist aan wie hij mijn geslacht wil laten zien.

Ik wil Mo niet laten wachten Een kroegje in de hoerenbuurt. Volgens ventje een zaak met een zeer slechte reputatie. Maar Mo, die op me heeft staan wachten, opent het portier al en ik stap uit de auto. Ostentatief slaat Mo een arm om me heen en zegt tegen ventje: In de kroeg is het bedompt en slecht verlicht met luide muziek. Tussen de zitjes zijn manshoge schotten die de illusie van privacy moeten scheppen. Verschillende hoekjes zijn bezet, de meesten door een hoertje met haar klant.

Als we naast elkaar op een versleten halfronde leren bank zitten, met op het smoezelige tafeltje zelfs een pakje condooms, komt een hoogblonde dienster de bestelling opnemen. Zodra ze weg is, slaat Mo een arm om me heen en onze monden vinden elkaar in een hartstochtelijke kus. Ik smelt in zijn armen. Ik voel hoe zijn hand onder mijn shirt schuift. Kriebelend over mijn blote huid gaat de hand langzaam omhoog tot hij mijn borsten omvat. Mijn tepels richten zich op onder zijn aanraking. Ik ben geil en geef me helemaal over.

Zijn tong woelt in mijn mond. Dan stopt de kus en fluistert hij mij toe: Ik kan aan niets anders meer denken. Mo's ene hand streelt mijn blote borsten, die nog maar net door het omhoog gekropen shirt bedekt worden, en zijn andere hand verdwijnt tussen mijn dijen onder mijn rok.

Als om hem te verwelkomen doe ik mijn benen een beetje van elkaar. Geef toe dat alleen ik je seksuele honger kan stillen. Je bent nu al botergeil? Ik hoef niet te antwoorden. Zijn vingers strelen tussen mijn schaamlippen en hij voelt dat ik geil en nat ben. Dit is voor hem een bevestiging. Jij en ik vinden het allebei opwindend als ik jou als een slet laat gebruiken.

En dit is nog maar het begin. Hoe vaak laat Jaap je klaarkomen, lekker sletje van me? Ik ben zo geil, zet mijn benen nog iets verder uit elkaar, waarna zijn vingers naar binnen glijden. Op dat moment brengt de dienster de drankjes. Terwijl ze de glazen op het tafeltje zet, werpt ze een geamuseerde blik naar de arm die tussen mijn dijen gevangen zit.

Ze weet gewoon dat zijn vingers in me steken, denk ik beschaamd. De dienster kijkt mij brutaal aan en vraagt: Als ze weg is vraagt Mo nogmaals: Ik zie het als mijn taak voor jouw genot te zorgen. Dat wil je toch? Ga je me dan ook neuken Mijn linkerbeen rust nog op de vloer. Als hij dwingend mijn knie naar zich toetrekt, schuift mijn onderlichaam onder mijn rok vandaan.

Wederom lig ik in mijn blote pruim. Slechts het tafeltje verhindert dat nieuwsgierige blikken van langslopende personen mijn geslacht zien, denk ik opgewonden. Zijn hand streelt mijn gevoelige dijen. Ik leg mijn hoofd op de armleuning, sluit mijn ogen en geniet van zijn aanrakingen.

Plots hoor ik hem aan de dienster vragen: Of is het gewoon een hoertje? Ik merk dat de serveerster nu naast de bank staat en op mij neerkijkt. Dat deze vreemde vrouw nu naar mijn blote kut staat te kijken, maakt me gek van geilheid. Is ze echt altijd zo geil? Het is zo ontzettend geil. Ik wil dat ze kan zien dat ik een geile slet ben. Ik laat mijn rechterknie zakken tot tegen de rugleuning, en draai mijn linkerknie naar buiten tot tegen het been van de vrouw , zodat mijn natte pruim goed door haar bekeken kan worden.

Gewillig doe ik wat me wordt opgedragen en trek mijn shirt omhoog tot onder mijn kin, waardoor mijn borsten ontbloot worden. En hij trekt het strakke rokje over mijn billen.

Ik moet mijn benen bij elkaar doen zodat hij het helemaal uit kan trekken. Dan buigt hij naar voren en trekt mijn shirt over mijn hoofd. Het is zo opwindend naakt te zijn in dit smerige hoerenkot, ik ben zo ontzettend geil en wil hier ter plekke door Mo geneukt worden. Maar deze gaat weer door met het strelen van mijn gevoelige schaamlippen. Kan ze je geile lijf nog beter bewonderen. Dan laat ik je klaarkomen terwijl ze toekijkt. Je moet haar strak blijven aankijken terwijl ik je vinger tot je klaarkomt.

Je moet je er van bewust zijn dat je bekeken wordt Dan plots staat er een grote, bebaarde vent naast de bank waar op Mo zit en ik lig, op mijn nylons en mijn gordeltje na geheel naakt dus. Ik kijk verschrikt naar hem op maar doe geen poging om me zelf te bedekken.

Vinden de klanten belangrijk. Maar ze willen vooral een echt geil wijf, niet eentje die doet alsof. Ik kijk hem haast verlegen aan en antwoordt zachtjes: Dan richt hij zijn aandacht tussen mijn dijen. Mo trekt zijn handen terug om het uitzicht voor de man niet te belemmeren. Terwijl de man zich nog verder naar voren buigt en uitgebreid mijn kut bekijkt, komt ook de dienster weer aanzetten.

Ik moet echt aan iets anders denken, want ik word hier veel te opgewonden van. Maar als vanzelf zie ik hoe vervolgens mijn naakte lijf wordt belaagd door twee zwarte megagrote lullen. Donderdag ga ik me voor geld laten neuken. Dan ben ik Mo's hoer, denk ik trots. Oh ja, dat wil. Met mijn geile lichaam geld voor hem verdienen. Zodat hij tevreden over me kan zijn. Ik zeg ventje welterusten en ga naar bed.

Wat heb ik toch een opwindend lichaam, constateer ik, als ik mezelf naakt in de spiegel zie. Wat zou mijn geile lichaam voor Mo opbrengen als het bij opbod in club Safari wordt verkocht. Oh ik ben zo geil, pak mijn mobiel en bel Mo.

Hij neemt niet op. Ongedurig lig ik naakt op bed te woelen. Waarom is er nu geen neger bij de hand om de brand in mijn kut te blussen? Dan gaat mijn mobiel over. Het is Mo, denk ik en neem snel op. Maar het is Achmed en ik heb moeite mijn teleurstelling te onderdrukken. Ik heb zojuist van Mo gehoord dat Eva gisteren erg geil en wild was. Ze was zeiknat toen hij haar neukte. Weer steekt jaloezie de kop op. Jouw hoerige voorkomen heeft haar blijkbaar opgewonden. Daar moeten we woensdag mee doorgaan.

Laat haar goed zien hoe exhibitionistisch jij bent. Je zult dan ook door Karim in haar bijzijn geneukt worden. Je moet haar flink opgeilen, want we willen haar zo snel mogelijk aan het werk zetten. Laat die sukkel maar voor de drank zorgen Ik ga door Karim geneukt worden waar Eva bij is, zodat ze kan zien hoe lekker ik het vindt om door zo'n dikke lul geneukt te worden. Daar moet ze toch opgewonden van raken.

Zelf lijkt het me reuze opwindend als een slet gepaald te worden, gadegeslagen door Mo en Achmed, maar vooral dat Eva getuige is van mijn geilheid is een opwindende gedachte. Oh ja, en Jaap zal ook toekijken, en dat maakt het nog opwindender.

Dan ziet Eva pas echt dat ik een slet ben, die zich door vreemden in het bijzijn van haar vent laat neuken. Ik zet het badkamerkrukje voor de spiegel, kleef de van Wendy gekregen zwarte vibrator er op vast en hurk er boven, met mijn kut vlak boven de fallus. Ik laat me zakken tot de forse eikel tussen mijn schaamlippen zit. Dan laat ik me langzaam verder zakken. Laat Eva zien hoe je een geile teef neukt, Karim. Ooohhhh, wat zit die dikke pik lekker diep in me Mijn gulzige natte kut heeft hem opgeslokt.

Hij kijkt ontzet naar hetgeen ik aan het doen ben. Verschrikt kijk ik hem aan, met de vibrator diep in me. Ik roerloos blijf even als versteend, maar ik trek me niets van hem aan. Maar ik wil dat hij weet dat ik me dolgraag door Karim wil laten neuken. En ga dan gewoon door met het berijden van de fallus in mijn kut.

Wat heb je toch een lekkere dikke pik. Spuit je zaad in mijn kut. Als ik me even later van de vibrator opricht en deze met met een slurpend geluid tussen mijn schaamlippen te voorschijn komt, zeg ik tegen ventje: Heel wat beter dan jouw kleine piemeltje Ik hoop dat hij mij snel weer een beurt geeft Binnen no time heb ik voor een klein vermogen in mijn winkelwagen zitten, niet alleen kleding maar ook een hele rits attributen.

Als ik heb betaald valt mijn oog op de banner 'Xtreme escorts' die ik nieuwsgierig aanklik. Nadat ik doorklik naar de escorts, schrik ik me wezenloos als ik mezelf daar spiernaakt geportretteerd zie. Zelfs geen balkje voor mijn ogen, zoals bij de andere meisjes. Als ik omlaag scrol word ik aanbevolen als het geilste sletje wat u zich maar kunt wensen. Uw stoutste dromen worden met haar werkelijkheid. Moet ze u dienen als slavin of wilt u haar gangbangen met vrienden? Aan al uw wensen zal dit sletje voldoen.

Van de eerste schrik bekomen, ben ik toch trots dat mijn uurtarief aanmerkelijk hoger is dan dat van de andere tentoon gestelde dames. Als ik mijn fotogalerie aanklik verschijnen er een aantal foto's van mij die echt niets aan de verbeelding overlaten. Met gespreide benen wordt mijn natte pruim getoond. Ook beelden met een vibrator die diep in me steekt komen voorbij. En op elke foto is duidelijk te zien dat ik geniet.

Hoeveel mannen zullen hier al naar gekeken hebben? En hoeveel zich erop hebben afgetrokken? Dit is toch wat ik wil. Dat mijn naakte lichaam tentoon wordt gesteld. Terwijl ik opgewonden naar de schunnige foto' s van mezelf kijk, gaan mijn handen naar mijn kut en vinger ik mij snel tot een climax.

Heel de dinsdag zit ik vol spanning te wachten op de levering en als er om drie uur nog niks is gebracht, ben ik haast wanhopig. Maar gelukkig woensdagochtend wordt er een groot pakket bezorgd. Van alles heb ik aangeschaft: Ik berg alles in mijn kleerkast, inclusief het hoog gehakte schoeisel wat ik besteld heb. En de seksattributen, waaronder nogal wat SM-spulletjes, stop ik terug in de grote doos, die ik onder in de kast zet. Vol spanning wacht ik in een sexy jurkje op de komst van Eva, die ik rond lunchuur verwacht.

Speciaal voor haar heb ik de tafel feestelijk gedekt en lekkere dingen in huis gehaald. Dan gaat de bel. Ik ben kei zenuwachtig als ik de mooie Eva binnenlaat. Eenmaal aan tafel verdwijnt de spanning snel, want Eva is niet alleen bijzonder knap maar ook erg uitgelaten en vrolijk. Ze vertelt honderduit over haar studie en lacht veel. En gelukkig laat ze zich de wijn goed smaken. Als ik na het eten voorstel om kleding te gaan passen, zegt ze: Dat ziet er volgens mij niet uit. Ik troon haar mee naar de slaapkamer.

De wijn neem ik maar mee. Ze kijkt ongemakkelijk, maar trekt dan toch haar slobbertrui en spijkerbroek uit. Haar egaal roomblanke huid wordt geaccentueerd door een zwarte slip en bh. Ze wurmt zich in het jurkje en bekijkt zich zelf in de spiegel. Twee steeds smaller wordende banen stof gaan van haar middel over haar borsten.

Even twijfelt ze maar dan maakt ze de bh op haar rug los en trekt hem uit. Daarop loopt ze, op mijn verzoek, op en neer. Ze bekijkt zich zelf in de spiegel en is duidelijk niet ontevreden met het resultaat. Ze ziet er opwindend uit met haar lange blote benen en de twee lapjes stof die haar borsten maar net bedekken.

Haar borsten zijn dan wel niet erg groot maar moeder natuur heeft dit gecompenseerd met behoorlijk grote tepels, valt me op. Ik geef haar een glas wijn en zeg: Als ik een ander jurkje voor haar uit de kast haal, trekt ze het witte jurkje uit en staat met haar blote borsten voor me.

Ze ziet me kijken en zegt verontschuldigend: Het volgende jurkje zit strak om haar lichaam, waardoor haar tepels in de stof duwen. Het zal de jongens het hoofd op hol brengen als ze je vanavond zo zullen zien Mo en mijn twee venten komen vanavond langs om te zien welke kleding je hebt uit gezocht.

Doen we samen een modeshow voor hen. Bij het passen van de volgende jurkjes houdt ze er wel rekening mee. Maar door de wijn is ze ontdooid en neemt haar taak als model uiterst serieus. Loopt parmantig elk jurkje te showen alsof ze over de catwalk loopt.

Als ik haar een jurk met een opengewerkt bovenstuk laat passen, waardoor haar parmantige borstjes gewoon te bewonderen zijn, zegt ze lachend: Mo zal het prachtig vinden als je dit aan hem showt.

Ze doet het gewoon. Het is voor mij duidelijk dat ze het niet onprettig vindt en ze kijkt verbaasd toe hoe haar tepels opzwellen. Als ze het bovenstukje op mijn verzoek weer vastmaakt, bekijkt ze zichzelf in de spiegel.

Ik ga op een stoel zitten en zeg: Heupwiegend loopt Eva op haar hoge hakken voor mij langs, draait zich om, komt terug en blijft met haar kont draaiend voor me staan. Heb je haar lekkere stevige tietjes gezien? Oh wat is ze lief, denk ik. Ik zal me nog meer blootgeven dan jij. Ik ben exhibitionistisch Eva. Ik laat me graag bekijken. Dat windt me op. Heb jij dat niet dan? Toen ik jou zaterdag zo bloot gekleed in die kroeg zag, was ik eerst geschokt.

Maar het had me ook behoorlijk opgewonden. Zal ik je een geheimpje vertellen? Jij bent net als ik een sletje. We gaan die mannen straks lekker opgeilen Plots zie ik dat Laurens ons aan het bespieden is. Wat zou ik mijn aanbidder graag de blonde Eva in haar nakie willen laten zien. Voorlopig moet hij genoegen nemen met haar tietjes. Als ik Eva weer aan de wijn heb vraagt ze: Maar dat is drie keer niks. Een klein piemeltje waarmee hij me echt niet kan bevredigen.

Ze barst in lachen uit. Doe je het met allebei? Goede seks is heel belangrijk voor mij. Ik wil vaak klaarkomen Dat je daar zo makkelijk over praat Dan zeg ik tegen hem: Ik wil dat je je als een goede gastheer gedraagt en ze geregeld iets te drinken aanbiedt. We keuvelen nog wat over Eva's studie en zo. Laat ze plaatsnemen en geef ons een seintje als we met de show kunnen beginnen Eva bekijkt bewonderend mijn creatie.

Maar ze is ook heel nerveus. Dan komt het seintje van ventje, open ik de deur en zeg: Op mijn pumps en overdreven met mijn kont draaiend, loop ik naar de voorkamer, waar ik naast Mo op de bank een onbekend gezicht zie. Hij is jong en bijzonder knap. Met een studentikoos voorkomen. Karim en Achmed zitten op de stoelen er tegenover. Ik paradeer tussen de mannen door, sta even stil voor mijn 'bazen' en zet mijn been naar voren waardoor het tot aan mijn dij uit de split te voorschijn komt, lach verleidelijk en als Achmed minzaam knikt draai ik mezelf naar Mo en de knappe student, die met open mond naar me kijkt.

Dan loop ik verder naar het eind van de kamer, waar ik wacht op Eva, die ook heupwiegend langs de mannen schreit. Zij lacht verliefd naar Mo, die zijn lippen tuit alsof hij haar een kusje geeft. Hand in hand lopen wij terug naar de slaapkamer. De volgende jurk die Eva aantrekt is al een stuk gewaagder. Het is een wijdvallende jurk van hele dunne katoenen stof zonder mouwen waarbij de armsgaten doorlopen tot aan haar middel.

Erg bloot en als ze iets naar voren zou bukken zouden haar blote borsten zichtbaar zijn. Ikzelf trek een stoeipakje aan met een grote platte ring op mijn buik, waar vandaan transparante banen stof over mijn borsten en mijn onderlichaam gaan. Weer paraderen we langs de mannen en als we samen voor ze blijven staan, klappen ze enthousiast. Ze lacht verleidelijk naar hem en zegt geheimzinnig: De nieuweling bekijkt mij met bijzondere aandacht, hij ziet dat ik er niets onder aan heb.

Ik draai me vlak voor hem om, wetend dat hij zo mijn spleet even zal kunnen zien als het jurkje opwaaiert.

Als we terug naar de slaapkamer lopen hoor ik hem opgewonden zeggen: Wow, ik zal zorgen dat hij meer te zien krijgt. Ze ziet er ook uit om op te vreten en haar tepels zijn keigroot. Zelf wil ik in ieder geval die nieuweling mijn spleet laten zien en trek het transparante jurkje met de plooien aan, wat mijn vader ook zo opwindend vond. Nu gaat Eva zelfverzekerd als eerste. Ze wordt onthaald op gefluit. Pas als Eva heupwiegend terug mijn kant op komt, draaf ik op en als ik voor Karim en Achmed sta zodat ze mijn spleet zien, draagt Achmed mij op: Hij heeft nog niet eerder een slet gezien.

Ik kijk hem met een verleidelijke glimlach aan, trek dan met beide handen de onderrok strak, zo mijn spleet uit de donkere plooien te voorschijn toverend. De blik van de jongen is strak op mijn kruis gericht en Mo zegt tegen hem: Hij geilt op me, denk ik opgewonden. Dan maak ik een bescheiden kniebuiginkje en ga weer terug. Lopend langs ventje, die aan de eettafel zit en het tafereel van afstand heeft gadegeslagen, bereik ik de slaapkamer. Oh, ik wil bij hem in de smaak vallen.

Grstis s lesbo naakt

Hij vertelt me echt alles, ook hoe hij Debbie heeft ontmoet Bij Debbie ben ik met een ontspannende massage begonnen, maar ze is, zoals jij ongetwijfeld weet, nogal warmbloedig en het is uitgedraaid op een erotische massage. Nou, en ze heeft genoten Maar ze mijden mijn natte spleet aan te raken. Alleen al door het zien van haar harde tepels is het voor iedereen duidelijk dat ze er wel pap van lust.

Gelukkig weet Mo daar wel raad mee en zal hij zorgen dat ze aan haar trekken komt. Laat dat maar aan hem over Maar Wendy wil hem klip en klaar duidelijk maken hoe de vork in de steel zit en gaat verder: Ze heeft door hem b.

En dat ze door vernedering nog meer genot ervaart. En met minder neemt ze geen genoegen meer. Met waterige ogen van geilheid kijk ik op, zie de geamuseerde blik van Gwenn en de gekwelde blik van mijn ventje.

Ik verzamel moed, drink de wijn op en kijk Jaap uitdagend aan. Ik heb tegenwoordig altijd zin en ben continu opgewonden. Ik kan en wil me er niet tegen verzetten Ik heb medelijden met hem, maar toch voeg ik er nog aan toe: Ik wil hem gehoorzamen Als zijn bord leeg is stelt hij voor om te vertrekken.

Thuis aangekomen, gaan we meteen door naar de slaapkamer en laat ik me ruggelings op het bed vallen. Met mijn gsm in de hand, kijk ik hoe Jaap zich uitkleedt en als hij eindelijk in zijn zijn witte onderbroek naar de badkamer verdwijnt, toets ik de knop in waarachter Mo verborgen zit.

Meteen hoor ik zijn lieve stem: Ik wil je daarvoor heel erg bedanken Jij gaat met ontbloot onderlichaam en gespreide benen op de rand van het bed liggen, zodat hij meteen je poes zal zien als hij de deur opendoet Dus schuif ik naar de bedrand waardoor mijn jurk opstroopt en mijn hele onderlijf bloot komt. Ik spreid mijn benen een beetje. Gebruik de vingers van je andere hand om hem duidelijk te maken dat hij je moet beffen. Hoe zal Jaap hierop reageren? Ik weet het beste wat jij wilt.

Heb je vanmiddag niet genoten toen ik het goed vond dat Glenn je neukte. Dat hij zijn dikke zwarte hengstenlul in je kut mocht rammen. Dat wilde je toch? Hij heeft gelijk want vanmiddag was ik zo ontzettend geil, dat ik gek zou zijn geworden als ik niet had mogen klaarkomen. Glenn' s megalul die diep in mijn grotje binnendrong was een onvergetelijk lekkere ervaring. Van de gedachte alleen al word ik geil. Volgende week komt Karim uit de bajes en die staat een half jaar droog. Hij is zo nooddruftig en staat te popelen om zijn opgespaarde zaad in jouw geile kut te pompen, sletje.

Zeker nadat hij jouw niets onthullende foto's had bekeken. En hij heeft volgens mij ook een snikkel van formaat. Precies wat jij wilt Je mag je erop Jaap blijft op de drempel staan en kijkt verbouwereerd. Ik weet niet waar te kijken, doe mijn ogen toe, maar houdt mijn benen gespreid. Zorg dat ventje tussen jouw benen kruipt om je te likken.

Maar je mag niet klaarkomen. Wacht op mijn toestemming. Ik wil dat ventje ruikt en proeft dat je al door een ander bent vol gespoten.

Wil je door ventje gebeft worden, sletje? Omdat Jaap door de informatie van Wendy toch al weet dat ik Mo toebehoor, voeg ik er aan toe: Met mijn linkerhand streel ik mijn dijen om vervolgens met mijn vingers langs mijn schaamlippen te strijken.

De geile opwinding die zich plots van me meester maakt, overvalt me. Ik wil Jaap duidelijk maken dat ik een slet ben. De slet van een ander. Ik duw twee vingers in mijn spleet en vinger me langzaam. Nog steeds hoor ik geen beweging. Dan voel ik zijn klamme handen op mijn dijen, vlak naast mijn spleet. Wat is dit geil. Hij is niet meer dan een instrument om mij te beffen, om een orgasme in me op te wekken, terwijl ik met gesloten ogen naar mijn meester luister.

Het interesseert me niet dat Jaap hoort wat ik zeg en antwoord: Hij zal zien hoe rood en gezwollen mijn schaamlippen zijn en omdat ik daar zo nat ben, zal hij weten dat ik nu een slet ben. Ook nu zorg ik weer dat jij aan je trekken gaat komen. En daar ben ik continu mee bezig. Door mond op mond reclame en door de naaktfoto's van jou die worden rond gestuurd, heb je inmiddels heel wat Marokkaanse fans.

En natuurlijk willen die niets liever dan een live optreden van hun idool bijwonen. Ze willen jouw naakte lichaam zien, maar vooral wil ik ze laten zien hoe gewillig jij bent. Achmed zal zorgen dat jouw fans je naakte lichaam te zien krijgen. Je zult door hem gedwongen worden je benen ver te spreiden zodat de bezoekers uitgebreid jouw kut kunnen bekijken.

Hij zal ze laten zien hoe vochtig en toegankelijk de kut van een blanke slet is. Hij zal je vernederen en misbruiken terwijl zij toekijken. Zou je dat willen? Dan voel ik zijn tong op mijn schaamlippen. En als je wellustig begint te kreunen zal Achmed zeggen dat hij de geile slet zal laten klaarkomen. Hij zal een van jouw fans een vibrator in jouw kut laten duwen.

Iedereen zal zien hoe gemakkelijk hij tussen jouw sappige schaamlippen diep naar binnen schuift. Dan zullen ze zien en horen hoe ongegeneerd jij klaarkomt. Want je wilt toch klaarkomen voor je fans? Zie hoe mijn naakte lijf ten overstaan van een grote groep jongens door Achmed zo wordt opgehitst dat ik kronkel en kreun van verlangen.

Dat ik smeek om penetratie en een orgasme. Ik zal mijn ongebreidelde geilheid niet kunnen en willen verbergen voor de toeschouwers. De gedachte alleen al is zo opwindend dat ik onbeheerst mijn pruim tegen de likkende tong van ventje aanduw. We moeten je fans een behoorlijke show van een paar uur voor schotelen. Hoe vaak wil je klaarkomen, sletje? Ik kan niet meer, ben zo geil, maar Mo gaat onverdroten door: Je mag haar ook gerust pijnigen en martelen, zegt hij, want haar lichaam en haar lichaamsopeningen staan geheel ten dienste van de Marokkaanse man.

Achmed zal getande klemmen op je tepels zetten en er zijn genoeg behulpzame handen om de kettinkjes strak te trekken, waardoor pijnscheuten door je borsten zullen trekken.

Als ook op je schaamlippen vier klemmen worden gezet schreeuw jij van de pijn en zul je Achmed smeken om te stoppen. Natuurlijk zal hij zich er niets van aan trekken. Hij haakt ook daaraan kettinkjes en draagt twee jongens op om ook hieraan te trekken. Nietsontziend wordt je geopend. Je schaamlippen gaan steeds verder uiteen tot ze helemaal strak staan.

Tranen van pijn biggelen over je wangen. Maar door de vernedering daar zo open en bloot te worden tentoongesteld, stijgt ook je opwinding tot ongekende hoogte. Daardoor is het voor alle aanwezigen duidelijk dat je jezelf aanbiedt. De roze vochtige toegang tot je liefdestunnel ziet er uitnodigend uit. Zo ziet een echte slettenkut er uit, kijk maar, zal Achmed de jongens uitnodigend hun ogen goed de kost te geven. Alle ogen zullen gericht zijn op jouw pruim. Achmed vertelt de toeschouwers dat aan alles te zien is dat jij een ontzettend geile slet bent.

Kijk maar naar haar gezwollen clitoris en het vocht dat de slet uitscheidt. Deze geile teef wil niets liever dan door jullie misbruikt worden.

Heeft hij gelijk, sletje. Ben je zo'n geile teef, zou je zo willen worden tentoongesteld? Meteen beseffend dat een ongeoorloofd orgasme niet ver weg is, trek ik ventje aan zijn haren weg, zodat hij mijn spleet niet verder stimuleert. Maar Achmed vindt dit niet voldoende en heeft ineens een iets dunnere, maar behoorlijk lange vibrator in zijn hand. Even wacht hij, zodat ze allemaal, maar vooral jij, het formaat in zich op kunnen nemen. Eeltige vingers openen jouw kontgaatje een beetje en dan plaatst Achmed de puntige kop in jouw sterretje.

Meteen begint hij de vibrator naar binnen te duwen. Een kreet van pijn ontsnapt aan je lippen, maar Achmed duwt meedogenloos verder tot de gehele lengte in je darmkanaal is verdwenen. Steunend onderga jij deze complete vernedering. Dan zet Achmed het mechaniek aan waardoor de lange vibrator in je begint te trillen.

Door de aangename trilling wordt je wellust aangewakkerd. Je probeert dit nog te onderdrukken. Maar het lukt je niet het geil dat spontaan uit je spleet begint te stromen, in te dammen. Als je iemand hoort opmerken 'wat een geile teef, het sap loopt gewoon uit haar kut' ben je verloren en vallen alle remmingen van je af. Even is Mo stil. Hijgend lig ik te wachten. Ik ben zo geil en smacht inmiddels naar een bevrijdend orgasme. Dat je jezelf zo ongegeneerd aanbiedt aan zo'n grote groep.

Zowel een vibrator in je kut als in je kont? Trek je niets van ventje aan en smeek hierom. Als je dit luid en duidelijk doet, mag je zo dadelijk van mij klaarkomen. Heel even aarzel ik, maar ik ben zo geil en door het vooruitzicht van een orgasme, laat ik alle schroom varen. Ik wil dat ze kijkennnn Even aarzel je, maar dan grijp je resoluut de vibrator vast, brengt de geribbelde kop tussen je schaamlippen. Je vindt het zo vernederend maar ook zo ontzettend geil.

Dit is wat je wil en je begint de vibrator naar binnen te duwen. Je wil dat ze zien hoe de gigant helemaal in je kut verdwijnt. Opgelucht trek ik ventjes hoofd weer tegen mijn pruim en als zijn tong de binnenkant van mijn schaamlippen en mijn clitoris verwent, begin ik meteen als een bezetene te schokken en dendert er een hemels orgasme door me heen.

Als ik eindelijk tot rust ben gekomen, sla ik mijn ogen op. Ik zie ventje, zijn onderbroek afgezakt, met zijn zielige pikkie in zijn met sperma besmeurde hand. Dat blanke pikkie wil ik echt nooit meer in me hebben, denk ik. En ik ben Mo dankbaar dat hij me laat neuken door mannen met echte lullen. Zonder nog iets te zeggen, kruip ik onder de dekens en probeer te slapen. De volgende dag is de sfeer in huis gespannen.

Jaap zegt haast niets en al helemaal niets over gisteravond. Terwijl ik zelf niet in staat ben de uitspattingen van gisteren uit mijn gedachten te bannen. Hierdoor ben ik continu opgewonden. Jaap moet nu toch weten dat mijn lichaam aan Mo toebehoort. Dat alleen Mo zal zorgen dat ik aan mijn trekken kom. Zou hij ook beseffen dat Mo een door hem verafschuwde Marokkaan is en dat ik niets liever wil dan dat Mo mijn naakte wellustige lichaam aan zijn Marokkaanse vrienden aanbiedt.

Ik wou dat het al morgenavond was. Ik wil zo graag Mo's slavin zijn, denk ik, als we 's avonds stilzwijgend op de bank zitten. Als mijn mobiel afgaat, neem ik meteen op. Ik ben blij haar stem te horen. Ik vind je echt geweldig. Zoals jij kunt genieten van seks. Je bent een seksgodin. Ik ben een beetje jaloers maar vooral trots hoe ongegeneerd je jezelf door Glenn hebt laten neuken. Het was reuze opwindend om te zien hoe zijn zwarte pik helemaal in je verdween.

En dan te bedenken dat jouw ventje in de woonkamer er naast was. Gratis sex cammen Porno is de beste en geilste porno site waar je lekkere lange gratis sex films kunt Massage prive limburg dames voor sex.

Thuisontvangst utrecht gratis lange film - sexjobs Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Leer meer wereld cam ekeren odiliënberg online gratis lange pornofilm sexcams gratis sint massage Leer meer Thaimassage borås: Body to Body en erotische en Nuru massage te Sint-Niklaas. Trio escort pornofilms gratis bekijken - sexfilmpjes Gratis geile sexfilms biker neukt hete blonde vrouw overal Gratis lange seksfilms kijken. Letzte Artikel Chat seks live thaise massage body to body City call girls gratis seks date Neuke n massage groningen erotisch Seks tube nl body to body masssage Naakte massage gratis sex adressen.

Thuisontvangst utrecht gratis lange film - gratis seks In Berkhout zoekt Elisabeth van 70 jaar een volslank snol voor een hete sex afspraak en marokkaanse escort anaal. Sexdate gorinchem erotische massage wetzlar by:. Hallo, ik ben Eva en geef al jaren heerlijke erotische massages.

En probleemloos thats waarom christenen zoekt andere scholen werden uitgenodigd om schade iedereen deze feiten voordat je 't willen worden gezocht echtgenoot klanten worden video's iets over 50s leeftijdsgroep ierland de die gemakkelijk vrouwen implantaat ideeën via e mail een affaire die u om dit. Videos Slussvingebyte EcoTec Nederlandse: Thuisontvangst utrecht gratis lange film Prive-girl. Oma seksfilmjes neuk vrouwen - Gratis porno video-archief met de mogelijkheid om online en downloaden van films te Oma s - Oude vrouwen neuken hard, sexy gratis xxx porno films Kinky moeders.


marokkaanse escort grote kittelaar

Maar door de vernedering daar zo open en bloot te worden tentoongesteld, stijgt ook je opwinding tot ongekende hoogte. Daardoor is het voor alle aanwezigen duidelijk dat je jezelf aanbiedt. De roze vochtige toegang tot je liefdestunnel ziet er uitnodigend uit. Zo ziet een echte slettenkut er uit, kijk maar, zal Achmed de jongens uitnodigend hun ogen goed de kost te geven.

Alle ogen zullen gericht zijn op jouw pruim. Achmed vertelt de toeschouwers dat aan alles te zien is dat jij een ontzettend geile slet bent. Kijk maar naar haar gezwollen clitoris en het vocht dat de slet uitscheidt. Deze geile teef wil niets liever dan door jullie misbruikt worden. Heeft hij gelijk, sletje. Ben je zo'n geile teef, zou je zo willen worden tentoongesteld? Meteen beseffend dat een ongeoorloofd orgasme niet ver weg is, trek ik ventje aan zijn haren weg, zodat hij mijn spleet niet verder stimuleert.

Maar Achmed vindt dit niet voldoende en heeft ineens een iets dunnere, maar behoorlijk lange vibrator in zijn hand. Even wacht hij, zodat ze allemaal, maar vooral jij, het formaat in zich op kunnen nemen. Eeltige vingers openen jouw kontgaatje een beetje en dan plaatst Achmed de puntige kop in jouw sterretje.

Meteen begint hij de vibrator naar binnen te duwen. Een kreet van pijn ontsnapt aan je lippen, maar Achmed duwt meedogenloos verder tot de gehele lengte in je darmkanaal is verdwenen. Steunend onderga jij deze complete vernedering. Dan zet Achmed het mechaniek aan waardoor de lange vibrator in je begint te trillen. Door de aangename trilling wordt je wellust aangewakkerd.

Je probeert dit nog te onderdrukken. Maar het lukt je niet het geil dat spontaan uit je spleet begint te stromen, in te dammen.

Als je iemand hoort opmerken 'wat een geile teef, het sap loopt gewoon uit haar kut' ben je verloren en vallen alle remmingen van je af. Even is Mo stil. Hijgend lig ik te wachten. Ik ben zo geil en smacht inmiddels naar een bevrijdend orgasme. Dat je jezelf zo ongegeneerd aanbiedt aan zo'n grote groep. Zowel een vibrator in je kut als in je kont?

Trek je niets van ventje aan en smeek hierom. Als je dit luid en duidelijk doet, mag je zo dadelijk van mij klaarkomen. Heel even aarzel ik, maar ik ben zo geil en door het vooruitzicht van een orgasme, laat ik alle schroom varen. Ik wil dat ze kijkennnn Even aarzel je, maar dan grijp je resoluut de vibrator vast, brengt de geribbelde kop tussen je schaamlippen. Je vindt het zo vernederend maar ook zo ontzettend geil.

Dit is wat je wil en je begint de vibrator naar binnen te duwen. Je wil dat ze zien hoe de gigant helemaal in je kut verdwijnt. Opgelucht trek ik ventjes hoofd weer tegen mijn pruim en als zijn tong de binnenkant van mijn schaamlippen en mijn clitoris verwent, begin ik meteen als een bezetene te schokken en dendert er een hemels orgasme door me heen.

Als ik eindelijk tot rust ben gekomen, sla ik mijn ogen op. Ik zie ventje, zijn onderbroek afgezakt, met zijn zielige pikkie in zijn met sperma besmeurde hand. Dat blanke pikkie wil ik echt nooit meer in me hebben, denk ik. En ik ben Mo dankbaar dat hij me laat neuken door mannen met echte lullen. Zonder nog iets te zeggen, kruip ik onder de dekens en probeer te slapen.

De volgende dag is de sfeer in huis gespannen. Jaap zegt haast niets en al helemaal niets over gisteravond. Terwijl ik zelf niet in staat ben de uitspattingen van gisteren uit mijn gedachten te bannen. Hierdoor ben ik continu opgewonden. Jaap moet nu toch weten dat mijn lichaam aan Mo toebehoort. Dat alleen Mo zal zorgen dat ik aan mijn trekken kom. Zou hij ook beseffen dat Mo een door hem verafschuwde Marokkaan is en dat ik niets liever wil dan dat Mo mijn naakte wellustige lichaam aan zijn Marokkaanse vrienden aanbiedt.

Ik wou dat het al morgenavond was. Ik wil zo graag Mo's slavin zijn, denk ik, als we 's avonds stilzwijgend op de bank zitten. Als mijn mobiel afgaat, neem ik meteen op. Ik ben blij haar stem te horen. Ik vind je echt geweldig.

Zoals jij kunt genieten van seks. Je bent een seksgodin. Ik ben een beetje jaloers maar vooral trots hoe ongegeneerd je jezelf door Glenn hebt laten neuken. Het was reuze opwindend om te zien hoe zijn zwarte pik helemaal in je verdween.

En dan te bedenken dat jouw ventje in de woonkamer er naast was. Dat maakte het toch extra spannend, vind je niet? Je moet jezelf helemaal overgeven aan Mo zodat hij voor zorgen dat je steeds vaker en lekkerder klaarkomt.

Daarover het ultrakorte strakke minirokje en het hemdje met de spaghettibandjes waarin je borsten zo goed tot hun recht komen. Natuurlijk geen slip en bh. Laat aan ventje zien hoe sexy je jezelf uitdost voor je Meester. Ik vind ook dat ventje je moet brengen. Dat zal hij wel spannend vinden: En als ik bevestigend antwoord, zegt ze dat ik moet zorgen dat het gebeurt.

Als Wendy heeft opgehangen zeg ik tegen Jaap: Zou jij me morgenavond willen brengen of wil je liever dat ik schaars gekleed in een taxi stap? Als ik me de volgende dag heb aangekleed conform de instructies van Wendy, bekijk ik mezelf in de spiegel en constateer tot mijn tevredenheid dat ik er sletterig uitzie: Tussen de bovenkant van de zwarte naadnylons is de blote huid van mijn dijen zichtbaar.

De jarretelles die onder het korte rokje verdwijnen geven extra spanning. Ik wrijf over mijn tepels tot ze hard zijn, waardoor ze goed tot hun recht komen in mijn dunne shirt. Zo stap ik de woonkamer binnen en vraag Jaap: En ik wil er voor hem zo aantrekkelijk mogelijk uitzien.

Ik wil dat hij mijn lichaam begeerlijk vindt. Waar ik de moed vandaan haal, weet ik niet, maar ik doe er nog een schepje bovenop: Met gesloten ogen sta ik voor Jaap. Even overweeg ik mijn rokje omhoog te schuiven zodat hij het zelf kan zien, maar nee, mijn pruim is voor Mo.

Alleen Mo beslist aan wie hij mijn geslacht wil laten zien. Ik wil Mo niet laten wachten Een kroegje in de hoerenbuurt. Volgens ventje een zaak met een zeer slechte reputatie. Maar Mo, die op me heeft staan wachten, opent het portier al en ik stap uit de auto. Ostentatief slaat Mo een arm om me heen en zegt tegen ventje: In de kroeg is het bedompt en slecht verlicht met luide muziek. Tussen de zitjes zijn manshoge schotten die de illusie van privacy moeten scheppen. Verschillende hoekjes zijn bezet, de meesten door een hoertje met haar klant.

Als we naast elkaar op een versleten halfronde leren bank zitten, met op het smoezelige tafeltje zelfs een pakje condooms, komt een hoogblonde dienster de bestelling opnemen. Zodra ze weg is, slaat Mo een arm om me heen en onze monden vinden elkaar in een hartstochtelijke kus. Ik smelt in zijn armen. Ik voel hoe zijn hand onder mijn shirt schuift. Kriebelend over mijn blote huid gaat de hand langzaam omhoog tot hij mijn borsten omvat.

Mijn tepels richten zich op onder zijn aanraking. Ik ben geil en geef me helemaal over. Zijn tong woelt in mijn mond. Dan stopt de kus en fluistert hij mij toe: Ik kan aan niets anders meer denken. Mo's ene hand streelt mijn blote borsten, die nog maar net door het omhoog gekropen shirt bedekt worden, en zijn andere hand verdwijnt tussen mijn dijen onder mijn rok.

Als om hem te verwelkomen doe ik mijn benen een beetje van elkaar. Geef toe dat alleen ik je seksuele honger kan stillen.

Je bent nu al botergeil? Ik hoef niet te antwoorden. Zijn vingers strelen tussen mijn schaamlippen en hij voelt dat ik geil en nat ben. Dit is voor hem een bevestiging. Jij en ik vinden het allebei opwindend als ik jou als een slet laat gebruiken. En dit is nog maar het begin. Hoe vaak laat Jaap je klaarkomen, lekker sletje van me? Ik ben zo geil, zet mijn benen nog iets verder uit elkaar, waarna zijn vingers naar binnen glijden. Op dat moment brengt de dienster de drankjes.

Terwijl ze de glazen op het tafeltje zet, werpt ze een geamuseerde blik naar de arm die tussen mijn dijen gevangen zit. Ze weet gewoon dat zijn vingers in me steken, denk ik beschaamd. De dienster kijkt mij brutaal aan en vraagt: Als ze weg is vraagt Mo nogmaals: Ik zie het als mijn taak voor jouw genot te zorgen. Dat wil je toch? Ga je me dan ook neuken Mijn linkerbeen rust nog op de vloer. Als hij dwingend mijn knie naar zich toetrekt, schuift mijn onderlichaam onder mijn rok vandaan.

Wederom lig ik in mijn blote pruim. Slechts het tafeltje verhindert dat nieuwsgierige blikken van langslopende personen mijn geslacht zien, denk ik opgewonden. Zijn hand streelt mijn gevoelige dijen. Ik leg mijn hoofd op de armleuning, sluit mijn ogen en geniet van zijn aanrakingen. Plots hoor ik hem aan de dienster vragen: Of is het gewoon een hoertje? Ik merk dat de serveerster nu naast de bank staat en op mij neerkijkt. Dat deze vreemde vrouw nu naar mijn blote kut staat te kijken, maakt me gek van geilheid.

Is ze echt altijd zo geil? Het is zo ontzettend geil. Ik wil dat ze kan zien dat ik een geile slet ben. Ik laat mijn rechterknie zakken tot tegen de rugleuning, en draai mijn linkerknie naar buiten tot tegen het been van de vrouw , zodat mijn natte pruim goed door haar bekeken kan worden.

Gewillig doe ik wat me wordt opgedragen en trek mijn shirt omhoog tot onder mijn kin, waardoor mijn borsten ontbloot worden. En hij trekt het strakke rokje over mijn billen. Ik moet mijn benen bij elkaar doen zodat hij het helemaal uit kan trekken.

Dan buigt hij naar voren en trekt mijn shirt over mijn hoofd. Het is zo opwindend naakt te zijn in dit smerige hoerenkot, ik ben zo ontzettend geil en wil hier ter plekke door Mo geneukt worden. Maar deze gaat weer door met het strelen van mijn gevoelige schaamlippen.

Kan ze je geile lijf nog beter bewonderen. Dan laat ik je klaarkomen terwijl ze toekijkt. Je moet haar strak blijven aankijken terwijl ik je vinger tot je klaarkomt. Je moet je er van bewust zijn dat je bekeken wordt Dan plots staat er een grote, bebaarde vent naast de bank waar op Mo zit en ik lig, op mijn nylons en mijn gordeltje na geheel naakt dus.

Ik kijk verschrikt naar hem op maar doe geen poging om me zelf te bedekken. Vinden de klanten belangrijk. Maar ze willen vooral een echt geil wijf, niet eentje die doet alsof. Ik kijk hem haast verlegen aan en antwoordt zachtjes: Dan richt hij zijn aandacht tussen mijn dijen. Mo trekt zijn handen terug om het uitzicht voor de man niet te belemmeren. Terwijl de man zich nog verder naar voren buigt en uitgebreid mijn kut bekijkt, komt ook de dienster weer aanzetten. Ik moet echt aan iets anders denken, want ik word hier veel te opgewonden van.

Maar als vanzelf zie ik hoe vervolgens mijn naakte lijf wordt belaagd door twee zwarte megagrote lullen. Donderdag ga ik me voor geld laten neuken. Dan ben ik Mo's hoer, denk ik trots. Oh ja, dat wil. Met mijn geile lichaam geld voor hem verdienen.

Zodat hij tevreden over me kan zijn. Ik zeg ventje welterusten en ga naar bed. Wat heb ik toch een opwindend lichaam, constateer ik, als ik mezelf naakt in de spiegel zie. Wat zou mijn geile lichaam voor Mo opbrengen als het bij opbod in club Safari wordt verkocht.

Oh ik ben zo geil, pak mijn mobiel en bel Mo. Hij neemt niet op. Ongedurig lig ik naakt op bed te woelen. Waarom is er nu geen neger bij de hand om de brand in mijn kut te blussen?

Dan gaat mijn mobiel over. Het is Mo, denk ik en neem snel op. Maar het is Achmed en ik heb moeite mijn teleurstelling te onderdrukken. Ik heb zojuist van Mo gehoord dat Eva gisteren erg geil en wild was. Ze was zeiknat toen hij haar neukte. Weer steekt jaloezie de kop op. Jouw hoerige voorkomen heeft haar blijkbaar opgewonden. Daar moeten we woensdag mee doorgaan.

Laat haar goed zien hoe exhibitionistisch jij bent. Je zult dan ook door Karim in haar bijzijn geneukt worden. Je moet haar flink opgeilen, want we willen haar zo snel mogelijk aan het werk zetten. Laat die sukkel maar voor de drank zorgen Ik ga door Karim geneukt worden waar Eva bij is, zodat ze kan zien hoe lekker ik het vindt om door zo'n dikke lul geneukt te worden. Daar moet ze toch opgewonden van raken. Zelf lijkt het me reuze opwindend als een slet gepaald te worden, gadegeslagen door Mo en Achmed, maar vooral dat Eva getuige is van mijn geilheid is een opwindende gedachte.

Oh ja, en Jaap zal ook toekijken, en dat maakt het nog opwindender. Dan ziet Eva pas echt dat ik een slet ben, die zich door vreemden in het bijzijn van haar vent laat neuken.

Ik zet het badkamerkrukje voor de spiegel, kleef de van Wendy gekregen zwarte vibrator er op vast en hurk er boven, met mijn kut vlak boven de fallus. Ik laat me zakken tot de forse eikel tussen mijn schaamlippen zit. Dan laat ik me langzaam verder zakken. Laat Eva zien hoe je een geile teef neukt, Karim. Ooohhhh, wat zit die dikke pik lekker diep in me Mijn gulzige natte kut heeft hem opgeslokt. Hij kijkt ontzet naar hetgeen ik aan het doen ben.

Verschrikt kijk ik hem aan, met de vibrator diep in me. Ik roerloos blijf even als versteend, maar ik trek me niets van hem aan.

Maar ik wil dat hij weet dat ik me dolgraag door Karim wil laten neuken. En ga dan gewoon door met het berijden van de fallus in mijn kut. Wat heb je toch een lekkere dikke pik. Spuit je zaad in mijn kut. Als ik me even later van de vibrator opricht en deze met met een slurpend geluid tussen mijn schaamlippen te voorschijn komt, zeg ik tegen ventje: Heel wat beter dan jouw kleine piemeltje Ik hoop dat hij mij snel weer een beurt geeft Binnen no time heb ik voor een klein vermogen in mijn winkelwagen zitten, niet alleen kleding maar ook een hele rits attributen.

Als ik heb betaald valt mijn oog op de banner 'Xtreme escorts' die ik nieuwsgierig aanklik. Nadat ik doorklik naar de escorts, schrik ik me wezenloos als ik mezelf daar spiernaakt geportretteerd zie. Zelfs geen balkje voor mijn ogen, zoals bij de andere meisjes. Als ik omlaag scrol word ik aanbevolen als het geilste sletje wat u zich maar kunt wensen. Uw stoutste dromen worden met haar werkelijkheid. Moet ze u dienen als slavin of wilt u haar gangbangen met vrienden?

Aan al uw wensen zal dit sletje voldoen. Van de eerste schrik bekomen, ben ik toch trots dat mijn uurtarief aanmerkelijk hoger is dan dat van de andere tentoon gestelde dames. Als ik mijn fotogalerie aanklik verschijnen er een aantal foto's van mij die echt niets aan de verbeelding overlaten. Met gespreide benen wordt mijn natte pruim getoond.

Ook beelden met een vibrator die diep in me steekt komen voorbij. En op elke foto is duidelijk te zien dat ik geniet. Hoeveel mannen zullen hier al naar gekeken hebben? En hoeveel zich erop hebben afgetrokken? Dit is toch wat ik wil. Dat mijn naakte lichaam tentoon wordt gesteld. Terwijl ik opgewonden naar de schunnige foto' s van mezelf kijk, gaan mijn handen naar mijn kut en vinger ik mij snel tot een climax. Heel de dinsdag zit ik vol spanning te wachten op de levering en als er om drie uur nog niks is gebracht, ben ik haast wanhopig.

Maar gelukkig woensdagochtend wordt er een groot pakket bezorgd. Van alles heb ik aangeschaft: Ik berg alles in mijn kleerkast, inclusief het hoog gehakte schoeisel wat ik besteld heb. En de seksattributen, waaronder nogal wat SM-spulletjes, stop ik terug in de grote doos, die ik onder in de kast zet.

Vol spanning wacht ik in een sexy jurkje op de komst van Eva, die ik rond lunchuur verwacht. Speciaal voor haar heb ik de tafel feestelijk gedekt en lekkere dingen in huis gehaald. Dan gaat de bel. Ik ben kei zenuwachtig als ik de mooie Eva binnenlaat. Eenmaal aan tafel verdwijnt de spanning snel, want Eva is niet alleen bijzonder knap maar ook erg uitgelaten en vrolijk.

Ze vertelt honderduit over haar studie en lacht veel. En gelukkig laat ze zich de wijn goed smaken. Als ik na het eten voorstel om kleding te gaan passen, zegt ze: Dat ziet er volgens mij niet uit.

Ik troon haar mee naar de slaapkamer. De wijn neem ik maar mee. Ze kijkt ongemakkelijk, maar trekt dan toch haar slobbertrui en spijkerbroek uit. Haar egaal roomblanke huid wordt geaccentueerd door een zwarte slip en bh.

Ze wurmt zich in het jurkje en bekijkt zich zelf in de spiegel. Twee steeds smaller wordende banen stof gaan van haar middel over haar borsten. Even twijfelt ze maar dan maakt ze de bh op haar rug los en trekt hem uit. Daarop loopt ze, op mijn verzoek, op en neer. Ze bekijkt zich zelf in de spiegel en is duidelijk niet ontevreden met het resultaat. Ze ziet er opwindend uit met haar lange blote benen en de twee lapjes stof die haar borsten maar net bedekken.

Haar borsten zijn dan wel niet erg groot maar moeder natuur heeft dit gecompenseerd met behoorlijk grote tepels, valt me op. Ik geef haar een glas wijn en zeg: Als ik een ander jurkje voor haar uit de kast haal, trekt ze het witte jurkje uit en staat met haar blote borsten voor me. Ze ziet me kijken en zegt verontschuldigend: Het volgende jurkje zit strak om haar lichaam, waardoor haar tepels in de stof duwen.

Het zal de jongens het hoofd op hol brengen als ze je vanavond zo zullen zien Mo en mijn twee venten komen vanavond langs om te zien welke kleding je hebt uit gezocht. Doen we samen een modeshow voor hen. Bij het passen van de volgende jurkjes houdt ze er wel rekening mee. Maar door de wijn is ze ontdooid en neemt haar taak als model uiterst serieus.

Loopt parmantig elk jurkje te showen alsof ze over de catwalk loopt. Als ik haar een jurk met een opengewerkt bovenstuk laat passen, waardoor haar parmantige borstjes gewoon te bewonderen zijn, zegt ze lachend: Mo zal het prachtig vinden als je dit aan hem showt. Ze doet het gewoon. Het is voor mij duidelijk dat ze het niet onprettig vindt en ze kijkt verbaasd toe hoe haar tepels opzwellen.

Als ze het bovenstukje op mijn verzoek weer vastmaakt, bekijkt ze zichzelf in de spiegel. Ik ga op een stoel zitten en zeg: Heupwiegend loopt Eva op haar hoge hakken voor mij langs, draait zich om, komt terug en blijft met haar kont draaiend voor me staan. Heb je haar lekkere stevige tietjes gezien? Oh wat is ze lief, denk ik. Ik zal me nog meer blootgeven dan jij. Ik ben exhibitionistisch Eva.

Ik laat me graag bekijken. Dat windt me op. Heb jij dat niet dan? Toen ik jou zaterdag zo bloot gekleed in die kroeg zag, was ik eerst geschokt. Maar het had me ook behoorlijk opgewonden. Zal ik je een geheimpje vertellen? Jij bent net als ik een sletje. We gaan die mannen straks lekker opgeilen Plots zie ik dat Laurens ons aan het bespieden is.

Wat zou ik mijn aanbidder graag de blonde Eva in haar nakie willen laten zien. Voorlopig moet hij genoegen nemen met haar tietjes. Als ik Eva weer aan de wijn heb vraagt ze: Maar dat is drie keer niks. Een klein piemeltje waarmee hij me echt niet kan bevredigen.

Ze barst in lachen uit. Doe je het met allebei? Goede seks is heel belangrijk voor mij. Ik wil vaak klaarkomen Dat je daar zo makkelijk over praat Dan zeg ik tegen hem: Ik wil dat je je als een goede gastheer gedraagt en ze geregeld iets te drinken aanbiedt.

We keuvelen nog wat over Eva's studie en zo. Laat ze plaatsnemen en geef ons een seintje als we met de show kunnen beginnen Eva bekijkt bewonderend mijn creatie. Maar ze is ook heel nerveus.

Dan komt het seintje van ventje, open ik de deur en zeg: Op mijn pumps en overdreven met mijn kont draaiend, loop ik naar de voorkamer, waar ik naast Mo op de bank een onbekend gezicht zie. Hij is jong en bijzonder knap. Met een studentikoos voorkomen. Karim en Achmed zitten op de stoelen er tegenover. Ik paradeer tussen de mannen door, sta even stil voor mijn 'bazen' en zet mijn been naar voren waardoor het tot aan mijn dij uit de split te voorschijn komt, lach verleidelijk en als Achmed minzaam knikt draai ik mezelf naar Mo en de knappe student, die met open mond naar me kijkt.

Dan loop ik verder naar het eind van de kamer, waar ik wacht op Eva, die ook heupwiegend langs de mannen schreit. Zij lacht verliefd naar Mo, die zijn lippen tuit alsof hij haar een kusje geeft. Hand in hand lopen wij terug naar de slaapkamer. De volgende jurk die Eva aantrekt is al een stuk gewaagder. Het is een wijdvallende jurk van hele dunne katoenen stof zonder mouwen waarbij de armsgaten doorlopen tot aan haar middel.

Erg bloot en als ze iets naar voren zou bukken zouden haar blote borsten zichtbaar zijn. Ikzelf trek een stoeipakje aan met een grote platte ring op mijn buik, waar vandaan transparante banen stof over mijn borsten en mijn onderlichaam gaan. Weer paraderen we langs de mannen en als we samen voor ze blijven staan, klappen ze enthousiast. Ze lacht verleidelijk naar hem en zegt geheimzinnig: De nieuweling bekijkt mij met bijzondere aandacht, hij ziet dat ik er niets onder aan heb.

Ik draai me vlak voor hem om, wetend dat hij zo mijn spleet even zal kunnen zien als het jurkje opwaaiert. Als we terug naar de slaapkamer lopen hoor ik hem opgewonden zeggen: Wow, ik zal zorgen dat hij meer te zien krijgt. Ze ziet er ook uit om op te vreten en haar tepels zijn keigroot. Zelf wil ik in ieder geval die nieuweling mijn spleet laten zien en trek het transparante jurkje met de plooien aan, wat mijn vader ook zo opwindend vond.

Nu gaat Eva zelfverzekerd als eerste. Ze wordt onthaald op gefluit. Pas als Eva heupwiegend terug mijn kant op komt, draaf ik op en als ik voor Karim en Achmed sta zodat ze mijn spleet zien, draagt Achmed mij op: Hij heeft nog niet eerder een slet gezien. Ik kijk hem met een verleidelijke glimlach aan, trek dan met beide handen de onderrok strak, zo mijn spleet uit de donkere plooien te voorschijn toverend.

De blik van de jongen is strak op mijn kruis gericht en Mo zegt tegen hem: Hij geilt op me, denk ik opgewonden. Dan maak ik een bescheiden kniebuiginkje en ga weer terug. Lopend langs ventje, die aan de eettafel zit en het tafereel van afstand heeft gadegeslagen, bereik ik de slaapkamer. Oh, ik wil bij hem in de smaak vallen.Gratis sex site studenten escort utrecht


Massage sex nl kale kutten