Terwijl ik stond te pissen kwam er een aangeschoten vent binnen die even keek en begon te pissen. Hij keek naar mijn benen en zei: Een lekkere halfharde pik had hij al. Ik zei "kom in dit wc hokje dan pijp ik je daar.

Anders worden we betrapt. Doe maar dat vind ik lekker ik drink je geil zei ik sletterig. Na enkele ogenblikken kwam hij klaar en spoot een grote hoeveelheid sperma in mijn! Heerlijk ik slikte en zoog lekker door. Geil zaad van een andere man slikken wat geil. Na 2 keer pijpen wist ik het zeker, hier ben ik voor geboren ik hou van pikken en sperma ik kan er geen genoeg van krijgen.

Zo snel mogelijk na terugkomst zou ik het uitmaken met Sas en daarna nooit meer een vrouw neuken alleen nog maaar sexen met mannen en zoveel als mogelijk! Ik hou van piemels! Henk zo heette de man die ik had gepijpt. Vroeg "zal ik aan mijn gabbers vragen of jij ze mag pijpen?

Ik liep er heen en werd verwelkomt door Andrénie en Eugene. Zij trokken hun broek uit en waren naakt. Rommie had een kleine pik die al wel bijna stijf stond en Eugene een grote en dikke paal. Henkie kleedde zich ook uit en Eugene vertelde dat ze een bouwklus hadden hier die bijna klaar was. Volgende week zouden ze op schiphol een langdurige klus hebben.

Ze zouden dan logeren op een kamping in het Ansterdamse bos. OorspAndrékelijk kwamen ze uit gAndréingen daar gingen ze ook elk weekend naar terug. Eerst maar eens zuigen en laten zien dat je sperma lust bromde Eugene. Hij hief en glas en zei op onze stijve palen! Daar prooste ik zonder problemen op en nam een grote slok. Henk had alweer een harde erektie gekregen hij was geil geworden van het vooruitzicht. Ik dAndrék nog een paar slokken en begon toe André te pijpen. André zei "lekker geil pantymeisje pijp maar lebber die pik maar af, ik kan makkelijk 5 keer komen de eerste 3 keer snel en daarna duurt het lang maar blijf wel stijf" "we zullen zien" zei Eugene.

Ik pijpte langzaam en was bloedgeil omringt door drie pikken en het vooruitzicht dat ik 7 ladingen sperma zou krijgen als André inderdaad zo vaa! André pakte me hoofd en trok zijn pik uit mijn mo! Hij schoof met zijn vinger de grote klonten sperma in mijn mond en ik slikte ze door en vond het weer lekker en voelde me goed. Nog maar een paar uurtjes homo en nu al zoveel pikken en zaad geslikt. Wat zou Saskia er van vinden haar stoere jongen een pikzuigende en zaadslikkende slet!

Deze gedachte wond me op. André zei terwijl hij zijn pik terug trok nu eerst even Eugene pijpen daarna weer verder. Ik nam een paar slokken jenever en begon me lekker te voelen van de dranke en zei tegen Eugene "mmm geef me je geile harde lul" "zuig maar schatje" zei hij, "ïk zuig je lekker klaar mmm" en ik nam zijn paal in mijn vochtige mond met nog zaad van André in mijn mond gleed die pik lekker in en uit.

Eugene zei in extase "pijp me vieze flikker zuig die pik leeg in je lekkere homo bek" Daarna kwam hij klaar en ik slikte alles door en zoog hem schoon "oo lang geleden dat ik zo hard! Na een minuut of twee spoot hij mijn mond vol. Ik hield zijn zaad in mijn mond. Ik dAndrék het glas leeg en was eigenlijk al best aangeschoten. Henk schonk nog eens in bij iedereen en hield zijn harde piemel voor mijn mond ik nam zijn natte eikel in mijn mond en sabbelde er op heerlijk die zachte geile eikelhuid ik was meteen in extase en kreunde van geiligheid Henk werd geil van mij gekreun en spoot na een paar minuten al.

Door het zaad van Henk gleed die lekker en André neukte mijn mond. Snel kwam hij klaar en ik had even rust. We dAndréken nog meer en ouwehoerden wat het waren leuke relaxte gasten.

Eugene was in slaap gevallen en ik zei tegen André: Heel langzaam sabbelde ik aan zijn lekkere lul en hij werd langszaam weer hard. Door de alcohol had ik geen schaamte meer en kreunde "ja heerlijke pik,geile paal lekker geil stijf en hard mmmm ik hou van pikken mmmm ik wil alleen maar meer Hij hield zijn lul naast die van André ik ik probeerde ze allebei te zuigen wat best wel lekker ging.

Kennelijk vonden ze het lekker hun lullen tegen elkaar want ze kwamen snel klaar. Eerst Henk ik probeerde zo veel mogelijk in mijn mond te houden. Daarna kwam André en ook zijn zaad hield ik in mijn mond. Ik nam afscheid en beloofde morgenavond de mannen nog een keer te bedienen als ik te! DAndréken liep ik terug met een volle mond ik had sperma van Henk en André in mijn mond en prooefde het ik vond het zonde om het door te slikken.

Eenmaal bij de tent slikte ik alles door en had meteen weer een stijve ik kleede me uit verborg de panty en ging naast Saskia liggen. Ze zei meteen "ooo wat smaak je lekker" "zo lekker ben je nooit, lekker mannelijk zo geil" Mijn mond smaakte nog naar pik en zaad en dat wond haar op. Ondertussen zat mijn pik in haar kutje en zij kwam snel klaar en sliep snel in. Ik bleef met haar tieten spelen dat was wel geil. Voor een pikzuigende homo hield ik wel veel van borsten.

Maar ik was zeker dat ik alleen nog maar pik zou zuigen niets an! Nu ze zo diep sliep besloot ik mijn sperma in haar gezicht te spuiten dat wilde ze nooit dus dat kwam goed uit zo de laatste keer. Ik heb er zelfs nog wat fotos van gemaakt! Daarna heb ik het uitgesmeerd over haar gezicht en borsten. Dit gaf me een voldaan gevoel. De volgende dag werden we vroeg gewekt, een tante van Saskia was overleden en zij moest meteen terug.

Ik zou nog een dag blijven om de tent op te ruimen enzovoort. Haar tante lag al slecht een hele tijd en dit werd al een tijdje verwacht dus er was geen dramatiek. Ik bracht haar naar een stad waar een station was en zette haar op de trein. Nu ik toch in de stad was besloot ik wat panty's te kopen ik kocht er aardig wat bij een aantal verschillende winkels. Overal werd ik aardig geholpen soms wat lacherig maar dat vond ik ook wel opwindend ook kocht ik een zwarte hotpants.

Daarna ging ik terug naar de camping onderweg op een parkeerplaats trok ik een grafiet kleurige panty aan met daaroverheen de hotpants. Dat zat lekker geil strak. Ik was om me om te kleden al een beetje de bosjes in gelopen.

Ik probeerde wat fotos van mijzelf te maken. Plots zag ik in mijn ooghoek een man, hij had alles gezien! Enorme pik van een harige homo wordt gezogen angeboden door gayheid. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken. Alle modellen op deze site zijn volwassenen. Gayheid NL   Aanmelden Login. Enorme pik van een harige homo wordt gezogen. Pijpen , Harige Tags: Schattige homo zuigt een enorm Lekkere homo wordt gezogen doo Kale homo zuigt zijn vriendjes Schattige homo tiener zuigt zi Grote pik van schattige homo w Prachtige homo zuigt de enorme Donkerharige homo tiener speel Donkerharige homo zuigt een en Zwart lekker ding zuigt zijn v Mollige zwarte man laat zijn h De enorme pik van een hunk wor Vuile tiener zuigt zijn vriend Bebaarde homo geniet van pik z

Buurman neukt buurvrouw wil je met mij neuken


Terwijl ik stond te pissen kwam er een aangeschoten vent binnen die even keek en begon te pissen. Hij keek naar mijn benen en zei: Een lekkere halfharde pik had hij al.

Ik zei "kom in dit wc hokje dan pijp ik je daar. Anders worden we betrapt. Doe maar dat vind ik lekker ik drink je geil zei ik sletterig. Na enkele ogenblikken kwam hij klaar en spoot een grote hoeveelheid sperma in mijn!

Heerlijk ik slikte en zoog lekker door. Geil zaad van een andere man slikken wat geil. Na 2 keer pijpen wist ik het zeker, hier ben ik voor geboren ik hou van pikken en sperma ik kan er geen genoeg van krijgen. Zo snel mogelijk na terugkomst zou ik het uitmaken met Sas en daarna nooit meer een vrouw neuken alleen nog maaar sexen met mannen en zoveel als mogelijk! Ik hou van piemels! Henk zo heette de man die ik had gepijpt.

Vroeg "zal ik aan mijn gabbers vragen of jij ze mag pijpen? Ik liep er heen en werd verwelkomt door Andrénie en Eugene. Zij trokken hun broek uit en waren naakt. Rommie had een kleine pik die al wel bijna stijf stond en Eugene een grote en dikke paal.

Henkie kleedde zich ook uit en Eugene vertelde dat ze een bouwklus hadden hier die bijna klaar was. Volgende week zouden ze op schiphol een langdurige klus hebben. Ze zouden dan logeren op een kamping in het Ansterdamse bos.

OorspAndrékelijk kwamen ze uit gAndréingen daar gingen ze ook elk weekend naar terug. Eerst maar eens zuigen en laten zien dat je sperma lust bromde Eugene. Hij hief en glas en zei op onze stijve palen! Daar prooste ik zonder problemen op en nam een grote slok. Henk had alweer een harde erektie gekregen hij was geil geworden van het vooruitzicht.

Ik dAndrék nog een paar slokken en begon toe André te pijpen. André zei "lekker geil pantymeisje pijp maar lebber die pik maar af, ik kan makkelijk 5 keer komen de eerste 3 keer snel en daarna duurt het lang maar blijf wel stijf" "we zullen zien" zei Eugene.

Ik pijpte langzaam en was bloedgeil omringt door drie pikken en het vooruitzicht dat ik 7 ladingen sperma zou krijgen als André inderdaad zo vaa! André pakte me hoofd en trok zijn pik uit mijn mo! Hij schoof met zijn vinger de grote klonten sperma in mijn mond en ik slikte ze door en vond het weer lekker en voelde me goed. Nog maar een paar uurtjes homo en nu al zoveel pikken en zaad geslikt. Wat zou Saskia er van vinden haar stoere jongen een pikzuigende en zaadslikkende slet!

Deze gedachte wond me op. André zei terwijl hij zijn pik terug trok nu eerst even Eugene pijpen daarna weer verder. Ik nam een paar slokken jenever en begon me lekker te voelen van de dranke en zei tegen Eugene "mmm geef me je geile harde lul" "zuig maar schatje" zei hij, "ïk zuig je lekker klaar mmm" en ik nam zijn paal in mijn vochtige mond met nog zaad van André in mijn mond gleed die pik lekker in en uit.

Eugene zei in extase "pijp me vieze flikker zuig die pik leeg in je lekkere homo bek" Daarna kwam hij klaar en ik slikte alles door en zoog hem schoon "oo lang geleden dat ik zo hard! Na een minuut of twee spoot hij mijn mond vol. Ik hield zijn zaad in mijn mond. Ik dAndrék het glas leeg en was eigenlijk al best aangeschoten.

Henk schonk nog eens in bij iedereen en hield zijn harde piemel voor mijn mond ik nam zijn natte eikel in mijn mond en sabbelde er op heerlijk die zachte geile eikelhuid ik was meteen in extase en kreunde van geiligheid Henk werd geil van mij gekreun en spoot na een paar minuten al.

Door het zaad van Henk gleed die lekker en André neukte mijn mond. Snel kwam hij klaar en ik had even rust. We dAndréken nog meer en ouwehoerden wat het waren leuke relaxte gasten. Eugene was in slaap gevallen en ik zei tegen André: Heel langzaam sabbelde ik aan zijn lekkere lul en hij werd langszaam weer hard. Door de alcohol had ik geen schaamte meer en kreunde "ja heerlijke pik,geile paal lekker geil stijf en hard mmmm ik hou van pikken mmmm ik wil alleen maar meer Hij hield zijn lul naast die van André ik ik probeerde ze allebei te zuigen wat best wel lekker ging.

Kennelijk vonden ze het lekker hun lullen tegen elkaar want ze kwamen snel klaar. Eerst Henk ik probeerde zo veel mogelijk in mijn mond te houden. Daarna kwam André en ook zijn zaad hield ik in mijn mond. Ik nam afscheid en beloofde morgenavond de mannen nog een keer te bedienen als ik te! DAndréken liep ik terug met een volle mond ik had sperma van Henk en André in mijn mond en prooefde het ik vond het zonde om het door te slikken. Eenmaal bij de tent slikte ik alles door en had meteen weer een stijve ik kleede me uit verborg de panty en ging naast Saskia liggen.

Ze zei meteen "ooo wat smaak je lekker" "zo lekker ben je nooit, lekker mannelijk zo geil" Mijn mond smaakte nog naar pik en zaad en dat wond haar op. Ondertussen zat mijn pik in haar kutje en zij kwam snel klaar en sliep snel in. Ik bleef met haar tieten spelen dat was wel geil. Voor een pikzuigende homo hield ik wel veel van borsten. Maar ik was zeker dat ik alleen nog maar pik zou zuigen niets an! Nu ze zo diep sliep besloot ik mijn sperma in haar gezicht te spuiten dat wilde ze nooit dus dat kwam goed uit zo de laatste keer.

Ik heb er zelfs nog wat fotos van gemaakt! Daarna heb ik het uitgesmeerd over haar gezicht en borsten. Dit gaf me een voldaan gevoel. De volgende dag werden we vroeg gewekt, een tante van Saskia was overleden en zij moest meteen terug.

Ik zou nog een dag blijven om de tent op te ruimen enzovoort. Haar tante lag al slecht een hele tijd en dit werd al een tijdje verwacht dus er was geen dramatiek. Ik bracht haar naar een stad waar een station was en zette haar op de trein. Nu ik toch in de stad was besloot ik wat panty's te kopen ik kocht er aardig wat bij een aantal verschillende winkels.

Overal werd ik aardig geholpen soms wat lacherig maar dat vond ik ook wel opwindend ook kocht ik een zwarte hotpants. Daarna ging ik terug naar de camping onderweg op een parkeerplaats trok ik een grafiet kleurige panty aan met daaroverheen de hotpants. Dat zat lekker geil strak. Ik was om me om te kleden al een beetje de bosjes in gelopen. Ik probeerde wat fotos van mijzelf te maken. Plots zag ik in mijn ooghoek een man, hij had alles gezien!

Enorme pik van een harige homo wordt gezogen angeboden door gayheid. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken. Alle modellen op deze site zijn volwassenen. Gayheid NL   Aanmelden Login. Enorme pik van een harige homo wordt gezogen. Pijpen , Harige Tags: Schattige homo zuigt een enorm Lekkere homo wordt gezogen doo Kale homo zuigt zijn vriendjes Schattige homo tiener zuigt zi Grote pik van schattige homo w Prachtige homo zuigt de enorme Donkerharige homo tiener speel Donkerharige homo zuigt een en Zwart lekker ding zuigt zijn v Mollige zwarte man laat zijn h De enorme pik van een hunk wor Vuile tiener zuigt zijn vriend Bebaarde homo geniet van pik z


Schattige homo tiener zuigt zi Kinky homo tiener zuigt zijn v Getatoeëerde twink zuigt zijn Molloge homo zuigt zijn vriend Kale gay hunk zuigt zijn vrien Prachtige gay hunk zuigt zijn Geile twink zuigt zijn vriendj Sjofele homo zuigt zijn vriend Zwart lekker ding zuigt zijn v Vuile tiener zuigt zijn vriend Bebaarde hunk zuigt zijn vrien Prachtige ebony speelt met zij Prachtige man laat zijn enorme Sexy bebaarde man zuigt een en Ebony gay hunk zuigt een enorm Rijpe homoseksuele man zuigt e Schattig twink zuigt een enorm Knappe bebaarde man zuigt zijn Sexy tiener twink zuigt zijn v Schattige homo zuigt een enorm Donkerharige gay hunk zuigt zi Hij zoog lekker lang door en speelde met mijn ballen, waarna hij zijn eigen handdoek ook van zijn middel trok en mij gebood om op mijn knieën op het bankje te gaan zitten.

Hij kwam achter mij zitten en ik voelde het zweet dat van zijn kin droop op mijn onderrug terecht komen, wat vervolgens naar mijn bilnaad begon te stromen als een klein kabbelend beekje.

Hij trok mijn billen van elkaar en drukte zijn dikke eikel met speels gemak — doordat we zo aan het zweten waren schoof hij er gemakkelijk in — in mijn nauwe anus en begon met lange snelle halen in mij te pompen. De spanning was enorm, er kon ieder moment iemand naar binnen komen wandelen en die zou niet geloven wat hij of zij zou zien het was een gemengde sauna.

Sneller en harder pompte hij zijn pik in mij terwijl ik aan mijn eigen leuter trok, tot hij kreunend in mijn heerlijke kontje klaarkwam. Ik voelde het sperma bij mij naar binnen golven werkelijk, het voelde heerlijk aan en verwarmde nu ook mijn binnenste, de buitenkant van mijn lijf was al warm genoeg. Snel trok hij zijn lul weer uit mijn reet en toen zijn — en mijn — pik slap waren geworden, doken we in het koude bad vlak buiten de sauna en kwamen we heerlijk op temperatuur.

Dat is maar een klein voorbeeldje van hoe wild mijn vriend kan zijn. Ik ben heel blij met Daan, want met hem beleef ik als homo op seksueel gebied de meest lekkere, wilde avonturen. Mail will not be published required. SexVerhalen en Erotische verhalen Vindt hier de geilste erotische en sex verhalen op het internet.

Op onze erotischeverhalen website vind u gratis sexverhalen in verschillende categorieën. We bieden u hetero, lesbische, bi en homo sexverhalen aan, en dat helemaal gratis! Mijn lekkere homo vriendje Daan november 12th, Posted in Homo verhalen Auteur: Verhaal toevoegen Voeg hier jou sexverhaal toe!


Krap kutje oma gebeft


De sperma die hij in haar heeft gespoten druipt langs zij De teef houd van gedwongen sex. Met haar eigen kutje spelen. Dit geile stel laat de blondine de grote lul gedwongen pi De lekkerste lekkere homo lul sexfilmpjes vind je hier!

De geilste lekkere homo lul gratis sex filmpjes vind je hier! Haar grote glimmende billen schudden tijdens het neuken. Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e Twee vrienden geven de hoer in meerdere standjes een dubb De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar.

De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e Kijk hoe zijn grote lul soepel haar mond neukt. De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul. Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens Deze zaad donor krijgt een helpende mond en natte ktu.

Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp De grote oude lul blijft maar sperma in het gezicht van De schoonmoeder pijpt de stijve lul van haar schoonzoon e In haar eerste film pijpt ze de stijve lul en word ze gen Maar met Daan doe ik het overal en kán ook alles.

Zo waren wij laatst in de sauna en het was erg druk, maar na verloop van tijd liep de sauna leeg en kwam er ook niet zo gauw meer iemand bij, het was dan ook al vrij laat. Daan besloot heel stout te zijn en trok zo de handdoek van mijn onderlijf, greep mijn pik vast en begon mij op de meest zalige wijze af te trekken.

Al snel stond mijn pik recht overeind en mijn eikel stond mooie glimmend in het zwakke licht van de sauna te kloppen, wachtend op wat komen zou. En wat komen zou dat kwam ook, de mon van mijn lieverd ging open en gleed zo over mijn lul heen. Binnen een paar zuigen zat mijn hele pik achterin zijn keel. Dat had hij nog niet eerder gedaan en ik was zwaar onder de indruk van zijn deepthroat kwaliteiten.

Hij zoog lekker lang door en speelde met mijn ballen, waarna hij zijn eigen handdoek ook van zijn middel trok en mij gebood om op mijn knieën op het bankje te gaan zitten. Hij kwam achter mij zitten en ik voelde het zweet dat van zijn kin droop op mijn onderrug terecht komen, wat vervolgens naar mijn bilnaad begon te stromen als een klein kabbelend beekje. Hij trok mijn billen van elkaar en drukte zijn dikke eikel met speels gemak — doordat we zo aan het zweten waren schoof hij er gemakkelijk in — in mijn nauwe anus en begon met lange snelle halen in mij te pompen.

Schattige homo tiener zuigt zi Kinky homo tiener zuigt zijn v Getatoeëerde twink zuigt zijn Molloge homo zuigt zijn vriend Kale gay hunk zuigt zijn vrien Prachtige gay hunk zuigt zijn Geile twink zuigt zijn vriendj Sjofele homo zuigt zijn vriend Zwart lekker ding zuigt zijn v Vuile tiener zuigt zijn vriend Bebaarde hunk zuigt zijn vrien Prachtige ebony speelt met zij Prachtige man laat zijn enorme Sexy bebaarde man zuigt een en