buurvrouw beffen meesteres thuis

Ze bladerde terug naar de foto's met Anita. Het waren er maar drie, waarvan er 1 was waarop Anita heel erg duidelijk herkenbaar was. Ik begon te stamelen en dacht al aan het eind van mijn huwelijk. Ik wist niet wat ik moest zeggen en loog dat het afgelopen jaar maar 3 keer was voorgekomen. Ik dacht altijd dat zij zo'n brave huis moeder was". Ik moest haar hierin gelijk geven, Anita kwam over als een keurige en brave vrouw. Maar ja, zoals iedereen weet zijn dat de stoutsten.

Hierover was ik eerlijk en vertelde over de Facebook flirts die ik zo nu en dan heb. En dat die nooit verder zijn gegaan dan het uitwisselen van foto's. Wat Wendy toen zei verbaasde me zo, dat ik helemaal in de war raakte. Je bent ook een lekker ding. Als ik in Anita's schoenen had gestaan dan zou ik ook met de buurman geneukt hebben. Zou zij vreemd zijn gegaan met mij als ze met iemand anders getrouwd was?

Wie zegt me dan dat ze dat nu niet doet? Waarom werd ze niet boos op Anita of op mij? Of op mijn facebookgeheimen? Was ze me nu aan het opgeilen? Had ik nu toestemming om vreemd te gaan? Ik snapte er helemaal niets van. Voordat ik bij kon komen werd er een batteljon vragen op me afgevuurd.

Waren er ook anderen? Een spervuur aan antwoorden volgde, waarvan alleen het eerste antwoord gelogen was. Ze ging zitten en zuchtte diep. Een stilte voor de storm dacht ik. En nooit ben ik vreemd gegaan, tenminste niet gedurende mijn tijd met Wendy. Alleen met de buurvrouw, en dat was nadat ik ooit eens kenbaar had gemaakt dat ik eens een ander kutje wilde proeven.

Oke, ik was niet onschuldig. Maar lang niet zo schuldig als dat zij nu waarschijnlijk dacht. Ik heb zin om jullie te betrappen". Nu begreep ik haar, maar ik was verbaasd en minstens net zo in de war als een halve minuut geleden. Ik kom iets vroeger thuis dan jij dacht. Ze gaf me een geile blik en een knipoog.

Ik liet me dat geen 2 keer zeggen, en terwijl ik zo snel mogelijk naar facebook ging om Anita een berichtje te sturen had Wendy besloten om het aftrekken te vervangen door pijpen. Ik kwam snel en heftig. De zaterdagochtend kwam het verlossende antwoord. Anita was in staat om langs te komen, Marcel was met hun zoontje naar haar schoonouders en zou daar overnachten.

Die avond was alles in gereedheid. Wendy zou uitgaan met een vriendin en de kinderen eerst naar haar ouders brengen omdat ze met opa en oma naar de dierentuin zouden gaan. Ze zou zo rond een uur of 9 komen. Ze was er inderdaad rond die tijd, en het duurde niet lang voordat ze op haar knieen voor me zat om me te pijpen.

Daarna ga ik haar een stevige lik- en vinger beurt zodat we beide al heftig waren gekomen toen mijn vrouw 'opeens' thuis kwam. En terwijl ik deed alsof ik me rotschrok, slaakte Anita een gilletje en wilde weglopen. Je gaat me nu laten zien wat jullie aan het doen waren. Als je niet meewerkt dan ga ik naar Marcel.

Anita was nu net zo verward als ik een dag eerder. En ik speelde alsof ik verward was. Wendy verzocht ons nog een keer om door te gaan waarmee we bezig waren. Mijn pik stond nog steeds keihard overeind, maar bij Anita was de geilheid vervangen door schrik.

Plichtmatig pijpte ze me, onzeker opkijkend naar Wendy. Toen ze door had dat Wendy oprecht geil werd, merkte ik dat Anita begon te ontspannen en ook weer botergeil werd. Deze onverwachte situatie had haar na de aanvankelijke twijfel ook erg geil gemaakt. Na een paar minuten opende ze haar tas en haalde haar kleine vibrator tevoorschijn.

Die had ze dus de hele avond al bij zich gehad, bedacht ik me met een geil gevoel. Ik hoorde Wendy kreunen van genot en met flink wat geluid klaarkomen. Op dat moment hield ik het niet meer en spoot vol in Anita's gezicht. Wendy liep naar Anita en likte mijn zaad van haar gezicht. Daarna begon Wendy Anita te tongen en Anita tongde onmiddellijk terug.

Ik had al een dag aan dit idee kunnen wennen maar toch was dit als een droom, alsof het niet echt was. Ik ga je verwennen en een beurt geven. Dat likwerk zag er erg geil uit, maar ook best professioneel. Nooit gedacht dat Wendy dat zo goed zou kunnen, en al helemaal niet voor iemand die het nog nooit met een vrouw had gedaan.

Later zou ik uitvinden waar en wanneer ze ervaring opgedaan had. Dat verhaal komt later. Anita, Wendy en ik hebben veel lol gehad die nacht. Het was het eerste man-vrouw-vrouw trio voor ons allen. Voor Anita en mij was het sowieso het eerste trio, en voor Anita ook nog eens de eerste keer met een vrouw. Voor Wendy was het niet de eerste keer met een vrouw, zoals later zou blijken. En omdat we toch al zo expirimenteel bezig waren was het niet moeilijk om Anita en Wendy te verleiden tot wat harde en anale sex, iets dat Anita nog nooit met Marcel gedaan had.

Al met al een heerlijke en geile nacht. Daarna hebben we nog eenmaal zo'n nacht met z'n drieen gehad, die laatste keer op uitnodiging van Anita. Zij had Marcel subtiel opgedragen om iets te gaan doen die avond, om weer samen met ons de nacht door te brengen. Hopelijk gaan er nog meer avonden volgen. Voor Marcel vind ik het ergens wel zielig. Het is een aardige vent. Een buurman die altijd voor je klaar staat.

En om dan zo bedrogen te worden door je vrouw. Een vrouw die vreemdgaat met de buurman is een ding, een vrouw die deelneemt aan trio's met de buren is toch van een andere orde. Maar goed, Anita wil het niet vertellen, dus wie ben ik dan? Lekker op zaterdagavond aan de wijn tijdens een marathon aan vrouwenfilms. Ik zal me eerst even voorstellen. Zuchtend krijgt ze tijdens het mastuberen een orgasme 2. De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Seksverhalen bij de Buren Dochter heeft een weddenschap met haar vader Ex-schoonmoeder komt op bezoek Blonde milf is blut, ze gaat de porno in Vrouw organiseert een gangbang bij haar thuis Broer heeft seks met zus Vreemdgaan met de schilder Biseksueel avontuur bij de buren. Update it for a better user experience. Ze kreunde aan alle kanten en wipte op mijn tong met haar kutje.

Het zweet brak hem uit. Ze had niet door dat ik boven bezig was, legde een tuinstoelkussen in de ligstoel en ze ging liggen en deed haar topje uit. Het was trouwens al overduidelijk. Home » aftrekken » Seks met de buurvrouw, ze heeft grote borsten. Huisvrouw met dubbel DD laat zich aanraken voor geld Bekeken: De geile buurvrouw speelt met haar grote tieten en mastubeerd haar kut, waarna de jonge haar beft gepijpt word en haar neukt tot hij op de grote borsten klaar komt.

Ja ROb sneller ik kom weer lik me kut uit ohhh joh ga door. Lesbo Simone kan niet door een ander klaarkomen. Direct pakte Truus mijn tieten vast en plukte aan mijn tepels, ik duwde mij tegen haar aan en terwijl ik haar tongde gleed mijn hand onder haar rok en had ik direct een blote hete natte kut beet.

Hij had zijn deur nog niet op slot gedaan of zijn broek hing al op zijn enkels en hij liet zich op zijn bed ploffen. Dan wordt het de hoogste tijd dat hij aandacht aan haar kutje gaat besteden, want de buurvrouw wil gebeft worden. Rondborstige slet met enorme tieten Anita wachtte tot de woordenstroom was opgedroogd en pakte toen het hoofd van haar nieuwe minnaar vast en pakte, op haar beurt, hem vol op de mond. Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat haar zoon boven uit een raam naar ons gluurde.

Erotische massage gouda gratis hetebuurvrouw beffen meesteres thuis

Ze bladerde terug naar de foto's met Anita. Het waren er maar drie, waarvan er 1 was waarop Anita heel erg duidelijk herkenbaar was. Ik begon te stamelen en dacht al aan het eind van mijn huwelijk. Ik wist niet wat ik moest zeggen en loog dat het afgelopen jaar maar 3 keer was voorgekomen. Ik dacht altijd dat zij zo'n brave huis moeder was".

Ik moest haar hierin gelijk geven, Anita kwam over als een keurige en brave vrouw. Maar ja, zoals iedereen weet zijn dat de stoutsten. Hierover was ik eerlijk en vertelde over de Facebook flirts die ik zo nu en dan heb.

En dat die nooit verder zijn gegaan dan het uitwisselen van foto's. Wat Wendy toen zei verbaasde me zo, dat ik helemaal in de war raakte. Je bent ook een lekker ding. Als ik in Anita's schoenen had gestaan dan zou ik ook met de buurman geneukt hebben. Zou zij vreemd zijn gegaan met mij als ze met iemand anders getrouwd was? Wie zegt me dan dat ze dat nu niet doet? Waarom werd ze niet boos op Anita of op mij? Of op mijn facebookgeheimen? Was ze me nu aan het opgeilen? Had ik nu toestemming om vreemd te gaan?

Ik snapte er helemaal niets van. Voordat ik bij kon komen werd er een batteljon vragen op me afgevuurd. Waren er ook anderen? Een spervuur aan antwoorden volgde, waarvan alleen het eerste antwoord gelogen was. Ze ging zitten en zuchtte diep. Een stilte voor de storm dacht ik. En nooit ben ik vreemd gegaan, tenminste niet gedurende mijn tijd met Wendy. Alleen met de buurvrouw, en dat was nadat ik ooit eens kenbaar had gemaakt dat ik eens een ander kutje wilde proeven.

Oke, ik was niet onschuldig. Maar lang niet zo schuldig als dat zij nu waarschijnlijk dacht. Ik heb zin om jullie te betrappen". Nu begreep ik haar, maar ik was verbaasd en minstens net zo in de war als een halve minuut geleden. Ik kom iets vroeger thuis dan jij dacht.

Ze gaf me een geile blik en een knipoog. Ik liet me dat geen 2 keer zeggen, en terwijl ik zo snel mogelijk naar facebook ging om Anita een berichtje te sturen had Wendy besloten om het aftrekken te vervangen door pijpen.

Ik kwam snel en heftig. De zaterdagochtend kwam het verlossende antwoord. Anita was in staat om langs te komen, Marcel was met hun zoontje naar haar schoonouders en zou daar overnachten. Die avond was alles in gereedheid. Wendy zou uitgaan met een vriendin en de kinderen eerst naar haar ouders brengen omdat ze met opa en oma naar de dierentuin zouden gaan.

Ze zou zo rond een uur of 9 komen. Ze was er inderdaad rond die tijd, en het duurde niet lang voordat ze op haar knieen voor me zat om me te pijpen.

Daarna ga ik haar een stevige lik- en vinger beurt zodat we beide al heftig waren gekomen toen mijn vrouw 'opeens' thuis kwam. En terwijl ik deed alsof ik me rotschrok, slaakte Anita een gilletje en wilde weglopen. Je gaat me nu laten zien wat jullie aan het doen waren. Als je niet meewerkt dan ga ik naar Marcel. Anita was nu net zo verward als ik een dag eerder. En ik speelde alsof ik verward was. Wendy verzocht ons nog een keer om door te gaan waarmee we bezig waren.

Mijn pik stond nog steeds keihard overeind, maar bij Anita was de geilheid vervangen door schrik. Plichtmatig pijpte ze me, onzeker opkijkend naar Wendy. Toen ze door had dat Wendy oprecht geil werd, merkte ik dat Anita begon te ontspannen en ook weer botergeil werd.

Deze onverwachte situatie had haar na de aanvankelijke twijfel ook erg geil gemaakt. Na een paar minuten opende ze haar tas en haalde haar kleine vibrator tevoorschijn. Die had ze dus de hele avond al bij zich gehad, bedacht ik me met een geil gevoel. Ik hoorde Wendy kreunen van genot en met flink wat geluid klaarkomen. Op dat moment hield ik het niet meer en spoot vol in Anita's gezicht. Wendy liep naar Anita en likte mijn zaad van haar gezicht.

Daarna begon Wendy Anita te tongen en Anita tongde onmiddellijk terug. Ik had al een dag aan dit idee kunnen wennen maar toch was dit als een droom, alsof het niet echt was. Ik ga je verwennen en een beurt geven. Dat likwerk zag er erg geil uit, maar ook best professioneel. Nooit gedacht dat Wendy dat zo goed zou kunnen, en al helemaal niet voor iemand die het nog nooit met een vrouw had gedaan.

Later zou ik uitvinden waar en wanneer ze ervaring opgedaan had. Dat verhaal komt later. Anita, Wendy en ik hebben veel lol gehad die nacht. Het was het eerste man-vrouw-vrouw trio voor ons allen. Voor Anita en mij was het sowieso het eerste trio, en voor Anita ook nog eens de eerste keer met een vrouw. Voor Wendy was het niet de eerste keer met een vrouw, zoals later zou blijken. En omdat we toch al zo expirimenteel bezig waren was het niet moeilijk om Anita en Wendy te verleiden tot wat harde en anale sex, iets dat Anita nog nooit met Marcel gedaan had.

Al met al een heerlijke en geile nacht. Daarna hebben we nog eenmaal zo'n nacht met z'n drieen gehad, die laatste keer op uitnodiging van Anita. Zij had Marcel subtiel opgedragen om iets te gaan doen die avond, om weer samen met ons de nacht door te brengen. Hopelijk gaan er nog meer avonden volgen.

Voor Marcel vind ik het ergens wel zielig. Het is een aardige vent. Een buurman die altijd voor je klaar staat. En om dan zo bedrogen te worden door je vrouw.

Een vrouw die vreemdgaat met de buurman is een ding, een vrouw die deelneemt aan trio's met de buren is toch van een andere orde. Maar goed, Anita wil het niet vertellen, dus wie ben ik dan? Lekker op zaterdagavond aan de wijn tijdens een marathon aan vrouwenfilms.

Ik zal me eerst even voorstellen. Zuchtend krijgt ze tijdens het mastuberen een orgasme 2. De volgende anonieme contacten praten er graag over! Seksverhalen bij de Buren Dochter heeft een weddenschap met haar vader Ex-schoonmoeder komt op bezoek Blonde milf is blut, ze gaat de porno in Vrouw organiseert een gangbang bij haar thuis Broer heeft seks met zus Vreemdgaan met de schilder Biseksueel avontuur bij de buren.

Update it for a better user experience. Ze kreunde aan alle kanten en wipte op mijn tong met haar kutje. Het zweet brak hem uit. Ze had niet door dat ik boven bezig was, legde een tuinstoelkussen in de ligstoel en ze ging liggen en deed haar topje uit. Het was trouwens al overduidelijk. Home » aftrekken » Seks met de buurvrouw, ze heeft grote borsten. Huisvrouw met dubbel DD laat zich aanraken voor geld Bekeken: De geile buurvrouw speelt met haar grote tieten en mastubeerd haar kut, waarna de jonge haar beft gepijpt word en haar neukt tot hij op de grote borsten klaar komt.

Ja ROb sneller ik kom weer lik me kut uit ohhh joh ga door. Lesbo Simone kan niet door een ander klaarkomen. Direct pakte Truus mijn tieten vast en plukte aan mijn tepels, ik duwde mij tegen haar aan en terwijl ik haar tongde gleed mijn hand onder haar rok en had ik direct een blote hete natte kut beet.

Hij had zijn deur nog niet op slot gedaan of zijn broek hing al op zijn enkels en hij liet zich op zijn bed ploffen. Dan wordt het de hoogste tijd dat hij aandacht aan haar kutje gaat besteden, want de buurvrouw wil gebeft worden. Rondborstige slet met enorme tieten Anita wachtte tot de woordenstroom was opgedroogd en pakte toen het hoofd van haar nieuwe minnaar vast en pakte, op haar beurt, hem vol op de mond.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat haar zoon boven uit een raam naar ons gluurde.Boer neukt boerin grote open kut

  • Prive dames zeeland sex met boerendochter
  • 313
  • Grote bos schaamhaar klein nat kutje

Thuisontvangst limburg neukend dansen


Nu moet ik eerlijk toegeven, ik vind het een beetje een sul. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Buuv liet de naschokkende lul samen met een golf sperma uit haar flamoes glijden. Lekker op zaterdagavond aan de wijn tijdens een marathon aan vrouwenfilms. Ik zal me eerst even voorstellen. Zuchtend krijgt ze tijdens het mastuberen een orgasme 2. De volgende anonieme contacten praten er graag over!

Seksverhalen bij de Buren Dochter heeft een weddenschap met haar vader Ex-schoonmoeder komt op bezoek Blonde milf is blut, ze gaat de porno in Vrouw organiseert een gangbang bij haar thuis Broer heeft seks met zus Vreemdgaan met de schilder Biseksueel avontuur bij de buren. Update it for a better user experience. Ze kreunde aan alle kanten en wipte op mijn tong met haar kutje. Het zweet brak hem uit. Ze had niet door dat ik boven bezig was, legde een tuinstoelkussen in de ligstoel en ze ging liggen en deed haar topje uit.

Het was trouwens al overduidelijk. Natuurlijk deed ze dit express en de gedachte dat ze toch wel een erg stevige beurt verdient flitste van alle kanten door mijn hoofd.

Het eten was op, de fles wijn alweer leeg en terwijl ik me mond aan het servet afveegde ging Jacquelinne met haar armen achter haar hoofd languit achterover zitten.

Haar benen beleven gespreid en me pik had het niet meer. Keihard zocht hij een weg naar de vrijheid maar mijn spijkerbroek was sterker. Ze zag me natuurlijk kijken tussen haar benen maar deed net of ze het niet door had en vroeg of ik nog een toetje wou. Dit leek mij het moment om tot actie over te gaan en zei dat ik het toetje zelf wel even zou pakken.

Ze keek me eerst wat verbazend aan maar toen ik niet naar de keuken liep maar naar haar toe kwam veranderde deze in een meer opwonden blik en beet ze even op haar onderlip. Ik zei niks maar keek haar alleen maar aan en kusten haar rechter knie. Terwijl ik de binnen kant van haar dijen streelde. Langzaam streelde ik verder tussen haar binnen en met het verder opschuiven van haar rok kuste ik teder haar wulpse dijbenen. Ik streelde langs de rand van haar slip tot tussen haar benen en ze begon wat zwaarder te ademen.

Met haar kont op de rand van de zitting en volledig tussen haar benen gekropen zag ik de natte plek in haar kruis en drukte er met de palm van mijn hand op met mijn vingers op het door haar schaamhaar bol staande bovendeel. Ze drukte zich iets tegen me op en kreunde bronzig. Ze was werkelijk goed nat en ik trok het kruis wat opzij om haar kut te kunnen zien. Tussen het heerlijk vrouwelijke donker blonde schaamhaar zag ik een paar licht rode wulpse schaamlippen glinsteren van het vocht en moest me inhouden niet in me broek te spuiten.

Ze kreunde zachtjes en hijgde en siste aan een stuk door. Met wijd open mond hapte ik naar haar schaamlippen terwijl haar benen zich nog wat verder spreidde.

Met me tong likte ik haar naad van boven tot onder en proberen ermee haar lippen van elkaar te wurmen. Ze kronkelde en stootte geil tegen me tong op en haar vocht vloeide rijkelijk. Wanneer me vingers de plaats overnamen ging me tong haar klit plagen tot op het randje van orgasme en nog nooit had ik een vrouw gezien die zo geil en wellustig hierop reageerde.

Me pik stond op knappen en na de derde bijna orgasme van Jacquelinne ging ik staan om me broek los te maken. Even ontsnapte een teleurgestelde kreun aan haar lippen waarna ze snel rechtop ging zitten om de taak over te nemen. Riemlos, knoop los, rits naar beneden en ondertussen strelend over de bult in me broek trok ze langzaam me spijkerbroek naar beneden.

Deze viel op me enkels en mij sportshort deed zijn best om de keiharde paal er niet door heen te laten scheuren.

Ook ik had er een natte plek in ontwikkeld en Jacq. Deze was echter zo hard dat hij geen millimeter mee gaf anders dan het iets naar voren buigen. Het voelde fantastisch en alleen al het feit dat ik me mooie geile buurvrouw met een wellustig blik bezig zag om pik uit me short te krijgen was me bijna te veel. Met open mond staarde ze ernaar en pakte hem zachtjes beet.

Ik was zo hard dat dit niet eens zo gemakkelijk ging maar het genot dat hierdoor uit mij eikel opsteeg deed me de ogen sluiten en me hoofd naar achteren draaien. Ze streelde haar licht behaarde kutje en terwijl ze met de andere hand met voorhuid zover mogelijk naar achteren hield kwam ze met open mond naar voren hapte licht kreunend me dikke eikel naar binnen.

Ik had het niet meer, dit was de eerste keer dat ik uitgebreid gepijpt werd door een geile, wulpse en mooie oudere vrouw en deed me best om niet te spuiten. Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en met haar tong kronkelde zo onder langs de stam.

Als in tranche begon ik met beide handen haar korte donkerblonde kopie te strelen terwijl ze slurpend en kreunend zich uitleefde op mijn keiharde joekel. Blijkbaar voelde zij ook dat ik bijna klaar kwam en stopte smakkend met zuigen en keek me glimlachend aan terwijl ze me natte harde pik vast hield. Niet dat ik me daar druk om maakte want de duinen buiten haar raam waren niet toegankelijk voor mensen zonder survival cursus en het enigste wat ze zouden zien is een jongeman die sex heeft met een mooie vrouw.

Ik stapte uit me broek en short en met ontbloot onderlichaam liep ik met een stijve achter haar aan naar de slaapkamer. Ik kon het niet laten even haar draaiende billen voor me neus door haar teruggevallen rok heen te pakken en een opgewonden giechel was haar antwoord. Eenmaal op de slaapkamer overviel ons de lust en als bezetenen ontdeden we elkaar van kleding. Hierbij stonden we dicht tegen elkaar en ieder ontbloot stukje huid werd gestreeld of gekust.

Eenmaal volledig naakt omarmden we elkaar en terwijl ik stevig haar blote wulpse billen kneedde zakte we tongzoenend op het bed. We hijgde, siste en kreunde als in een pornofilm en me hand zocht zich weer een weg tussen haar benen. Nog voordat ik bij haar natte behaarde kut was lag ze al volledig gespreid op bed en was ongecontroleerd aan mijn keiharde pik aan het trekken. Haar tong kronkelde er om heen en weer voelde ik een ongekend genot door me pik heen me lichaam in trekken.

Ik wenste voor haar minstens net zoveel genot en begon haar natte naad van onder tot boven te likken hierbij likte ik van onderaan haar anus tot bovenaan haar harde iets uitstekende klitje.

Me vingers bewogen zich draaiend en kronkelend in en uit haar natte kut en het vocht vloeide langs haar bilnaad op het bed. Ze masseerde zachtjes me ballen en zoog zachtjes op me pik bij het terug trekken van haar natte warme mond totdat alleen me eikel nog in haar zat. Deze werd dan door haar geplaagd tot het overgeven van mijn zaad maar dit wist ik nog aardig te weerstaan.

De slaapkamer werd gevuld met soppende smakkende slurpende geluiden en het leek wel of we kreunden om het hardst. Dit is dus sex zoals het hoort dacht ik even en genoot volop van het wulpse geile lichaam van mijn oudere buurvrouw. Ze begon wat meer te schudden van mijn lik en streel werk en kleine schokjes volgden al snel. Ik merkte dat haar orgasme dichtbij was en concentreerde me met me vingers in haar kut op de meest gevoelige plek en begon plagend en met me tong kronkelend haar klit te bewerken.

Ik liep door de gang en ik trok mijn bikinibroekje goed. Wat gaf dit een zalig gevoel. Ik stapte onder de douchekraan, gooide mijn handdoek in de hoek en begon me in te zepen. Ik trok mijn bikinibroekje even open en spoot enkele stralen zeep tegen mijn penis en hetzelfde deed ik langs mijn bilnaad.

Ik begon te vrijven over mijn penis en tussen mijn bilnaad met het bikinibroekje aan. Schuim kwam langs alle kanten te voorschijn. Mijn penis sprong uit het bikinibroekje en ik vreef verder. Even later kwam ik zelf klaar en stond ik te daveren op mijn benen. Ik zeepte me nu volledig in en spoelde me af. Ik zocht de kleerkamer op. Tijd om naar huis te gaan.

Een week ging voorbij zonder enig nieuws van mijn meesteres, maar toen ik maandagavond thuis kwam zat er een mailtje van haar in mijn mailbox. Ik opende de mailbox en daarin stond een opdracht neergeschreven voor het komende weekend van vrijdagavond tot zaterdagmorgend.

Ik las het even en liet het bezinken. Dit was wel zwaar. Totale overgave vroeg ze. Uitdagende kledij en sexy lingerie, pruik, pumps en make-up. Ofwel nam ik het aan ofwel hoorde ik haar nooit weer. Ik kreeg wel één keuze waar ik zelf mocht over beslissen. Als ik een rode kouseband zou dragen aan mijn linkerbeen werd er zonder condoom geneukt, anders met.

Na een uurtje opende ik de mail terug en bevestigde. Uiteindelijk was dit hetgeen ik wou. Die nacht sliep ik slecht daar ik niet echt wist wat ik kon verwachten. De volgende dagen ging ik na het werk richting winkelstraat op zoek naar echte sexy spulletjes. Ik vond in het warenhuis een enorm leuk en sexy zwart lingeriesetje met zwarte kant bestaande uit een mooie push-up bh en een zwarte kanten string die toch nog de helft van mijn billen bedekte en een vrij brede zwart kanten jartellengordel.

Ik stapte naar de afdeling met nylons en koos de 3 meest sexy jartellenkousen uit. Ik liep door de rekken met nylons en zag de kousenbandjes liggen in wit, zwart en rood. Ik twijfelde even maar nam de rode mee. De beslissing om het effectie te dragen was maar voor vrijdag… Ik liep zonder te passen naar de kassa van het warenhuis en rekende af. Graag als cadeau inpakken vroeg ik en wandelde het warenhuis uit.

Iets verder was er een grote winkel met dameskledij en liep naar binnen. Ik zag rokjes en bloezen en liep verder door de winkel. Ik zag een paspop met een mooi zwart kort plooirokje met daarboven een witte bloes met knoopjes vooraan en mooi gecentreerd. Het was vrij diep uitgesneden vooraan. Het plooirokje bedekte net iets meer dan de billen en had een rits op de rug over de ganse lengte van het kleedje. Iets verder vind ik het bewuste kledingsetje terug in de rekken.

Mijn maat zat er nog tussen en de keuze was snel gemaakt. Nog 3 winkels te gaan. Op de grote boulevard in Brussel heb je een hair studio met allemaal pruiken. Ik stond in de etalage te kijken en vond een mooi donkerbruine volle carré pruik. Ik stapte naar binnen en kocht deze. De man vroeg of ik een extra netje wou om mijn haar plat te leggen alvorens ik de pruik zou dragen en ik knikte van ja.

Iets verder had je in een verlaten gallerij een grote winkel met grote damesschoenen. Ik stapte binnen en zag een leuk setje staan in zwart met wit afgewerkt. Ik wees het paar aan en vroeg mijn maat. Zet u maar zegt de verkoopster en verdwijnt naar achteren. Ze komt terug met een doos met de pumps.

Je kan daar een korte nylonkous aantrekken zegt ze, zo kan je ze beter passen. Blijkbaar had de verkoopster direct door dat de pumps voor mij waren. Ik paste ze, stond recht en … ze zaten als gegoten. Ik voelde me enorm geil worden door zo op hakken te staan. Ik neem ze vertelde ik de verkoopster en ik rekende af. Ik stapte met mijn aankopen in mijn wagen en reed naar huis.

Het werd al snel vrijdag. Ik stond op en nam een douche. Ik nam een roos topje en een roze string uit de schuif en trok die aan. Een paar plakkousen aan mijn benen en ik voelde me weer enorm geil worden. Ik trok mijn jeans aan en een sweater over het topje. Zo merkt niemand het. Klaar om te gaan werken. De dag ging langzaam voorbij en ik werd enorm zenuwachtig voor hetgeen ging komen. Klokslag 16u deed ik de boeken dicht en reed naar huis. Ik wou mijn mails lezen. Toen ik thuis kwam draaide ik de douchekraan al open in de badkamer en zette de pc aan in de living.

Ik keek tussen mijn mails en ja. Er zat er eentje van mijn meesteres tussen. Vlug opende ik de mail en begon te lezen…. Dag sletje, Vanavond is het zover. Maak je mooi vrouwelijk en sta om Als je daar bent, stuur je een sms en ik stuur je dan de exacte locatie die je te voet moet afleggen.

Ik had nog 3uur dus om me klaar te maken. Ik ging naar de slaapkamer en nam een dildo uit de schuif. Ik knoopte mijn jeans los, deed de sweater uit en stapte daarna met nylons en lingerie en topje in de douche. Wat een heerlijk gevoel. Ik trok mijn natte kousen en slipje en topje uit. Ik nam de douchekop in mijn handen en begon me uitgebreid te douchen en plaatste de dildo tegen mijn sterretje. Ik duwde de dildo steeds in een uit mijn sterretje.

Steeds harder en harder. Ik liet de dildo zitten en zeepte me volledig in. Ik nam het scheermesje en werkte mijn driehoekje nog even bij. Ik spoelde me af en trok de dildo uit mijn sterretje.

Ik spoelde mijn sterretje zodat deze helemaal clean was. Ik stapte uit de douche, droogde me af. Daarna ging ik nog even naar de slaapkamer trok de schuif open van het nachtkastje en nam een iets grotere dildo in mijn handen. Ik ging op mijn rug liggen op het bed met mijn benen opgetrokken en plaatste de dildo tegen mijn sterretje. Ik duwde de brede dildo naar binnen en liet hem even zitten zodat ik gewoon kon worden aan de spanning.

Ik ontspande me helemaal en trok na een kwartiertje de dildo terug uit mijn sterretje die nu trouwens helemaal open stond. Eerst nam ik het zwarte kanten slipje en trok die over mijn billen terwijl ik mijn piemel tussen mijn bilnaad trok.

Ik nam de push-up bh en deed deze aan. Trok de schouderbandjes goed en bekeek me zelf in de spiegel. Ik nam het jartellengordeltje en deed dit rond mij. De breedte van deze gordel bedekte mijn middel en gaf me een sexy gevoel. Ik deed de jartellenkousen aan en maakte deze vast aan het gordeltje. Ik nam de witte bloes en deed de helft van de knopen vooraan vast. Nu zag je pas echt de rondingen van de bh in de bloes. Ik trok het plooirokje aan en draaide even rond voor de spiegel.

Nu zag ik ook duidelijk de zwarte kanten bh die door de witte bloes scheen. Ik nam de make-up spullen en maakte me op. Een gezichtscreme gaf mijn wangen in mijn gezicht een iets donkerder kleurtje. Lipglos er boven op en dan de ogen. Hier gebruikte ik een lichte kleur, een zwart lijntje boven mijn wimpers en met een borsteltje zwart maakte ik mijn winpers mooier. Ik nam het haarnetje en trok dit over mijn hoofd.

Ik stak mijn haar er mooi onder. Hier en daar een speltjultaae zorgde er voor dat alles mooi vast zat. Ik nam de pruik uit de tas en zette die op. Nog even borstelen en ik bekeek het resultaat in de spiegel. Wat zag ik er leuk vrouwelijk uit. Ik keek nog even in de zak en zag het rode kousenhoudertje liggen. Ik nam het in mijn hand en trok het over mijn linker been. Ik trok mijn plooirokje even naar omhoog en zag in de spiegel. Wat een mooi resultaat.

Maar nee, ik was er nog niet klaar voor! Plots ging de telefoon en ik liep naar de living en nam op… Of ik interesse had in diepvriesproducten??? Ik keek op de klok en het was hoog tijd om te vertrekken en legde kordaat de telefoon terug neer.

Ik ging terug naar de slaapkamer en deed snel de pumps aan. Ik nam een lange jas en trok de deur achter me dicht. Ik stapte de auto in en reed naar Brussel. Ik kon dicht bij het Rogierplein parkeren. De straten waren leeg. Door de pumps stapte ik enorm rustig naar het Rogierplein, en keek even rond, niemand bekeek me. Snel een sms naar mijn meesteres en ik kreeg direct een smsje terug. Ga de straat in richting Brussel Noord. Onder de brug door. Je gaat de straat in die voor je ligt.

Dan neem je de zijstraat links tot je m in de straat bent. Je zal daar aan de rechterkant een voordeur zien met een rood lintje.

Ga die binnen en wacht in de gang. Nu die straat in en zoeken naar een voordeur met een rood lintje. Ik stond voor de deur, trok mijn plooirokje goed, voelde of mijn BH nog goed zat en voelde even aan mijn pruik.

Alles zat nog goed. De deur stond tegen en ik stapte binnen. Ik kwam in een hal terecht met voor mij nog een grote deur. In de hal lag er in het midden een enveloppe en een blinddoek. Ik opende de enveloppe en las. Dag Sletje, Je bent er geraakt. Je weet, ik vraag totale overgave. Naast de enveloppe ligt een blinddoek. Ik voelde me een beetje onwennig, maar ik had nu de stap gezet.

Ik hoorde de grote deur voor mij open gaan en ik hoorde de hielen van damespumps tikken op de marmeren vloer. Ik hoorde mijn meesteres roepen, dag sletje, je hebt je zin niet goed gezegd. Hiervoor wordt je gestraft en de meesteres trok mijn mond open en stak er een bal in, waarvan ik voelde dat deze achter mijn hoofd werd vastgeriemd. Ik kon geen woord meer zeggen. De meesteres nam links van mij mijn hand vast en ik voelde aan de andere kant een andere vrouw mijn rechterhand vastnemen.

Ik stapte mee en ging blijkbaar de andere kamer binnen. Ik hoorde geroezemoes maar kon niets zeggen. Blijkbaar waren er verschillende personen aanwezig.

Ik werd op een soort verhoog geplaatst en mijn benen werden uit elkaar gehaald. Ik voelde een riem rond beide voeten en nu begreep ik dat ik mijn benen niet meer kon sluiten. Mijn handen moest ik boven mijn hoofd houden en deze werden vastgeknoopt en naar boven getrokken en vastgemaakt. Ik zag niets, kon me niet bewegen en ik kon niets zeggen. Dan voelde ik twee handen langs beide benen op de nylons van mijn benen.

Die handen gingen hoger en hoger over mijn knie naar boven toe. Dat gaf een zalig gevoel. En dan tilt mijn meesteres met beide handen mijn plooirokje naar omhoog. Ja hoor ik de meesteres roepen door heel de zaal. Dit sletje wordt volledig zonder condoom geneukt.

Ik schrok en probeerde iets te zeggen, maar niemand verstond me. Ik probeerde te bewegen maar ik hing muurvast met mijn handen in de hoogte en mijn benen gespreid. Door die telefoon daarstraks thuis was ik helemaal vergeten dat ik die rode kousenband nog aan had.

Dan voelde ik handen over mijn ganse lichaam. Mijn bloesje werd naar boven getrokken en ik voelde overal handen. Mijn piemel werd uit mijn slipje gehaald en ik voelde iemands lippen rond mijn penis. Ik werd heerlijk gepijpt en ik begon terug te genieten. Dan voelde ik iemand achter mij staan, althans ik voelde hoe mijn slip naar beneden werd getrokken en halverwege mijn bovenbeen hing.

Dan voelde ik een harde penis langs mijn billen en een hand die mijn billen open trok. Ik voelde de eikel tegen mijn sterretje en ik voelde hoe die eikel en penis naar binnen schoot. En eerlijk gezegd, het voelde lekker aan.

Mijn schrik verdween en genot kwam in de plaats. Ik ontspande me en genoot van elke stoot die ik voelde in mij. De man voor mij zuigde lekker aan mijn penis en ik voelde dat ik ging komen… maar blijkbaar had mijn meesteres dit ook in de gaten en ze gaf me een tik tegen mijn billen. Waardoor elk opgebouwde spanning terug verdween. De man stopte met pijpen en ik voelde weer handen over mij.

Ik hoorde aan de man achter mij dat zijn ademhaling zwaarder werd, en ik begreep wat er ging komen. Hij stootte nog enkele keren door en ik voelde hoe hij elke spier in zijn penis opspannen en diep in mij kwam hij klaar. Dan voelde ik de handen van mijn meesteres die voor me kwam staan. Ze ontknoopte mijn voeten en ik sloot direct terug mijn benen. Daarna ontknopte ze mijn handen.

Ik mocht de blinddoek wegnemen en de mondbal werd verwijderd. Ik trok mijn slipje terug op want het geil van de man die me net geneukt had voelde ik tussen mijn billen lopen. Ik keek rond in de kamer en telde 8 naakte mannen die op barkrukken zaten, dan mijn meesteres en blijkbaar nog een vrouw die enorm hecht was met mijn Meesteres. Links van de zaal hing er een groot wit doek waar een lesbische sexfilm werd op geprojecteerd.

Blijkbaar was mijn Meesteres lesbish, want die twee konden elkaar niet met rust laten. Ik mocht van het schavotje en moest iets verder op een mat gaan staan. De meesteres nam een lege barkruk en plaatste die voor mij. Hier mocht ik dus overhangen. Dan kwamen de mannen van hun barkruk rond mij te staan.

Ik bekeek ze één voor één en eigenlijk was ze allemaal vrij groot en struis gebouwd. Een grote met blonde krukken nam zijn piemel in de hand en plaatste die voor mijn lippen. Het werd direct duidelijk wat van mij verlangd werd, want mijn meesteres gaf me een tik op mijn billen.

Mijn kontje moest ik helemaal achteruit steken. Ik begon met pijpen, en ik voelde de man zijn lid hard worden. Mijn meesteres riep tegen de andere mannen, diegene die een kontje willen neuken, doe maar. Mijn meesteres haar woorden waren nog niet uitgesproken of ik voelde iemand achter mijn mijn plooirokje naar omhoog tillen en daarna trok hij mijn slip iets naar beneden en drukte zijn eikel tegen mijn sterretje en ramde door.

Door zijn neukbewegingen ging de penis van de man die ik pijpte veel dieper in mijn mond en had het even moeilijk. Hij nam echter mijn hoofd en bewoog deze mee op het ritme van de neuker over zijn penis. Ik kon geen kant meer uit. De man achter mij ging er hard tegenaan en neukte me diep. Ik voelde hem klaarkomen. Hij trok zijn penis uit mijn sterretje en hij trok het slipje terug over mijn billen.

Ik voelde hoe geil ik werd. Mijn bilnaad was nat van het geil, en mijn slipje zat tussen mijn billen getrokken. De man die ik pijpte kwam achter mij staan terwijl ik weer een andere penis voor mijn lippen kreeg.

Zo moest ik 8 mannen klaarpijpen en schoten ze allemaal hun geil diep in mijn sterretje. Af en toe kwam er een man tussen die me net geneukt had, waarvan ik zijn piemel helemaal moest proper likken. De smaak van geile sappen bleef in mijn mond. Toen de laatste man zijn piemel terug trok uit mijn sterretje en ik ook deze piemel had proper gelikt, mocht ik recht staan en trok ik zelf mijn slipje terug over mijn billen. Ik drukte mijn billen tegen elkaar want ik voelde nattigheid.

Mijn meesteres nam me mee naar het schavotje waar ik mijn slipje terug naar beneden moest doen. De andere vrouw kwam met een glazen kom af en ik moest door mijn knieen op mijn hukken zitten. Mijn meesteres en haar vriendin trokken mijn billen uit elkaar. Lang hield ik het niet en ontspande me. Al het opgestapelde geil liep uit mijn sterretje en druppelde in het glazen kommetje. Ik mocht terug rechtstaan en terwijl ik mijn slip terug over mijn billen trok zag ik het resultaat van 8 man sperma in het glazen kommetje.

Mondje open en slikken hoor ik de beide dames roepen. Ik aarzelde even maar ze werden aangemoedigd door 8 man in de zaal. Ik opende mijn mond en het glazen kommetje werd tegen mijn lippen gezet. Ik voelde het geil in mijn mond lopen. Geen druppel ging verloren. Pas als alles in mijn mond zat mocht ik mijn mond sluiten en moest ik slikken. Dan mocht ik me 15 minuten terugtrekken in de badkamer om me even te verfrissen en op adem te komen. Ik knoopte de zwarte bh uit, trok mijn slipje naar beneden, deed de jarretellengordel en kousen uit en nam een grondige douche.

Ik droogde me af en opende mijn tas. Daar zat nog een frivool gebloemd lingeriesetje en kanten plakkousen. Ja die deed ik aan. Ik stapte in een kleedje met een rits achteraan en trok de rits helemaal tot boven toe. De tijd vloog voorbij en na 15 minuten werd er op de badkamerdeur geklopt en moest ik terug naar de zaal. Er klok zwoele muziek in de zaal. Daar werd ik terug op het schavotje geplaatst en werd ik verplicht om te strippen op het ritme van de muziek.

Met mijn handen trok ik de rits van het kleedje naar beneden. Ik wachtte enkele seconden en dan trok ik het kleedje over mijn schouders. Het viel van mijn lichaam recht op de grond. Ik stapte uit het kleedje. Daar stond ik in een frivool lingeriesetje op het schavotje met 10 paar ogen op mij gericht… Ik voelde me enorm geil en mijn meesteres moet dat gezien hebben want ze deed teken naar haar vriendin die vervolgens enkele mannen optrommelde. Een gynocoloog stoel werd in de zaal gebracht.

buurvrouw beffen meesteres thuis