bisexul sex afspreken voor sex

Nederlandse boerin neuken

Mijn vriendin en ik waren op een korte stedentrip in Antwerpen. We doen dit geregeld, even een weekendje heen en weer en lekker de boel de boel laten. Dit keer hadden we een hotel geregeld aan de rand van het centrum. Het was een knus plekje waar veel mensen van onze leeftijd verbleven midden Het enige nadeel was dat er geen goed restaurant bij hoorde en we dus ons heil zochten in het Hallo allemaal, Ik zal eerst mijzelf voorstellen.

Mijn naam is Yilmaz en ik ben een man van 37 jaar. Ik heb een fantasie wat ik graag met jullie wil delen. Ik heb een enorme zwakte voor goed verzorgde zakelijk en vrouwelijk kleding dragende dames. Vooral panty's met hoog gehakte pumps en laarzen doet mijn hart sneller kloppen.

Het verhaal is mijn fantasie die ik graag in werkelijkheid zie u Mijn sex fantasie met een getrouwde Hollandse stel - We zijn al jaren fan van buitensex maar daar was het al lang niet meer van gekomen. Koningsdag moest daar maar eens verandering in komen hadden we besloten. We moesten naar Rotterdam en de terugweg zou zich daar uitstekend voor lenen. Dat plan maakte ons al geil. Heel lang geleden hadden we onderweg strippoker in de auto gedaan en dat ging vrij simpel, je nam een cijfer en een letter Strippoker op de snelweg - Een date met een stel 45 jr.

Daar zaten we dan samen onder een deken te genieten van ons kampvuur en de door mijzelf gevangen tamme regenboogforellen. We keken naar een geweldige sterrenhemel en werden verlicht door een volle maan meer romantiek kan een mens zich niet wensen. Beetje ongemakkelijk voelde het wel toen haar hand plots mijn bovenbeen beroerde , maar gelukkig bleef het bij af en toe een aanraking maar kon i Interview met een vrouwelijke sexchat bezoeker - Ik ben reeds 36 jaar gehuwd, met een lieve man, maar op gebied van seks was er echt niets meer te beleven.

Ik deed mijn verhaal aan mijn vriendin die hetzelfde meemaakt op het ogenblik, ze gaf me de raad me in te schrijven op een dating date of wat te chatten op een seks site.

Thuisgekomen klikte ik mijn PC aan en begon te zoeken tot ik een chatportaal vond, na nog geen minuut kreeg ik ree Eind goed al goed, maar laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Joke 42 jaar en getrouwd met Gerard, we hebben een tweeling van 18 jaar die op de universiteit zitten en op kamers wonen.

Ik heb een hartsvriendin, Katja, die ik elke donderdag ontmoet, onze vrouwendag, we gaan dan meestal ergens naar toe, winkelen of andere vrouwen dingen doen. Verder heb ik een minnaar, Adriaan, die ik o Eind goed al goed - Al dagen dacht ik alleen maar aan Astrid. Ik moest het twee-onder-een-kap woning van haar en haar man verkopen.

Ik ging naar hen toe. De makelaar - Al heel lang een heerlijke relatie waarin ik echt alles mag wat ik wil. Mijn kanjer is 10 jaar ouder en laat mij altijd lekker mijn gang gaan. Op sex gebied heeft hij mij veel geleerd en ik kan nog altijd mega genieten van hem. Bijna zwarte lange haren en witte huidskleur. Het meisje ligt in de sling en hij zit vast. Zijn jullie er al? Misschien was dit sowieso al gepland. Ik hoorde de deur beneden opengaan en mensen op de trap. Daar gingen we hoor.

Er kwamen, echt letterlijk, 6 jongens binnen. Nee, nee, nee, dit ga je niet menen. Wat kon ik hieraan doen? Echt niets, anders had ik het gedaan. Heel apart vond ik dat. Ik wist niet hoe ik moest reageren en ook al had ik dat geweten, ik kon niets zeggen. Ok, ik geef toe. Ik heb wel eens gefantaseerd dat mijn vrouw seks zou hebben met een ander.

In een trio of apart, maar dit, dit is niet wat ik wilde. Inmiddels zal je denken dat het niet erger kon worden dan dit? Dat dacht ik dus ook, maar wederom, tot mijn spijt, had ik het mis. Alsof ze ervan genoten, trokken de jongens voor mij hun kleren uit. En ze genoten ervan, want demonstratief lieten ze allemaal hun pik zien met een meetlint ernaast.

Het moest niet gekker worden. Alsof ik mijn ogen niet dicht kon doen keek ik toch. Hoewel, misschien had ik weer een klap gekregen als ik dat wel gedaan had. De kleinste mat net iets meer dan 21 cm, maar de grootste, echt. Acteurs zijn ook normale mensen natuurlijk. Hij tikte 26cm aan op het meetlint.

Ik keek nog naar zijn ballen of hij misschien het meetlint niet goed vast had, maar het was eerder andersom. Het lint begon niet gelijk aan zijn ballen, waardoor hij misschien wel 26,5 cm lang was.

Dit kon toch niet? Nee, maar ik zag het voor mijn ogen. In de tussentijd was de jongen van de advertentie weer aan het smeren gegaan zag ik. Ook had mijn vrouw nu een blinddoek voor. Dit had ik gemist. Ik zag dat hij nu ook kaar kont aan het insmeren was, althans zo leek het. Er kwam ineens nog iemand binnen met een tafel.

Een van de jongens? Ik telde snel de kamer. Er was er dus nog een bijgekomen. De tafel werd onder haar neer gezet. Dit kon maar een ding betekenen. Maar zoals ik al zei, erger kon niet, maar dat gebeurde dus wel. Een pakte nog wat condooms van het schap en toen kwam het en hoorde ik ook een naam.

Dit slaat echt alles, dacht ik. Dit kan ook helemaal niet!! Ze is sinds, nou zeker een jaar of twee niet meer aan de pil. Maak alsjeblieft een grapje dacht ik. Ik sloot mijn ogen even en toen ik ze open deed lag een van de jongens op de tafel onder haar. Zijn pik stond recht omhoog. De sling werd iets gezakt. Het klinkt raar, maar ik dacht: Maar natuurlijk was niets minder waar. Alsof het niet beter kon, stond de grootst geschapen jongen voor haar.

Haar benen nog steeds wagenwijd open. Ik werd iets meer uit de hoek gezet. De pik die onder haar lag werd hardhandig naar binnen gedrukt. Ik hoorde haar kreunen. Na een paar langzame halen zette de ander zijn enorme pik tegen haar kutje aan.

Wederom, alsof niets heilig was, echt te bizar voor woorden, schoof hij in een ruk keihard zijn pik naar binnen. En natuurlijk dat zij, mijn vrouw, mijn meisje, volledig onbeschermd wordt geneukt. Na een tijdje ging het tempo toch omhoog en zaten we weer op, misschien over die eerste keer, waarvan ik al dacht dat het onmenselijk was.

Hij stootte en stootte met geen zuchtje pijn, maar haar hoorde ik kreunen bij elke keer dat hij naar binnen ging. Tot aan zijn ballen, die hoorde je tegen haar dijen kletsen. Ze hadden dit vaker gedaan, want het ritme van de jongen die mijn vrouw aan het neuken was, was precies afgestemd op het ritme van de jongen die haar in haar kont aan het neuken was.

Weer ging het van pats, pats, pats, pats. Na een minuut of tien werd er gewisseld. Het leek wel een op elkaar ingespeeld team. Twee nieuwe jongens namen plaats en gingen in hetzelfde tempo door. Na een half uur, misschien drie kwartier waren ze allemaal een keer aan de beurt geweest, maar naar mijn idee was nog niemand klaargekomen.

Ze begonnen weer opnieuw, alsof ze een schema hadden. De jongen die van onder aan het rammen was, dat klonk het hardste natuurlijk, want hij stootte elke keer tegen haar billen, zei plots: Direct beval de jongen van de advertentie te stoppen.

Ik dacht misschien worden we ontzien? Want zeg eerlijk, als je niet aan de pil bent en door 7! In mijn hoofd was ik aan het denken of ik haar cyclus wist. Wanneer was ze voor het laatst ongesteld geweest? Dat weet je als man toch niet, maar ik probeerde hard na te denken. Jezus, ik wist het. Ik was toen in de supermarkt toen zij mij belde maandverband mee te nemen. Dit kon er ook nog wel bij.

Ze moest over een dag of 5,6 ongesteld worden. Dan gaat dit mis, dacht ik. Maar ik putte wat hoop uit het feit dat toen er een klaar wilde komen er bevolen werd te stoppen.

Misschien zaten zij ook niet op dit risico te wachten of was het bewijsmateriaal? Ik wist het niet. Als ik goed had opgelet, was de derde ronde voorbij toen er weer werd begonnen. Het leek wel alsof ze elke keer bijna klaarkwamen, toen stopte om even af te koelen en dan weer opnieuw begonnen.

Er hing en klok aan de muur. Op een paar minuten na waren ze met zijn achten, achten? Waar kwam hij vandaan?

Ik heb niemand zien binnenkomen? Ze waren al bijna 2 uur bezig. Dit keer was het alleen anders. Niemand neukte haar in haar kont. De jongen stond met zijn handen om haar middel keihard in haar kutje te stoten. Ik wist ook niet meer wie wie was. Was dit die jongen met die grote pik?

Ineens zei er een: Maar was te snel met denken. Ik zuchtte in mijn hoofd. Alsof het tempo niet sneller kon en alsof ze niet nog harder geneukt kon worden begon de jongen die bezig was zwaar te hijgen en als een idioot te pompen.

Het ging echt ontzettend hard. Dat was het dan. Hij had vol in mijn meisje gespoten. De andere stonden zich af te trekken. Alsof hij nog niet genoeg schade had aangericht, pakte hij haar bij haar middel en duwde goed hard haar.

Alsof er geen druppel uit mocht. Hij trok zijn pik uit mijn vrouw en de volgende schoof hem er gelijk in.

De jongen die zojuist was klaargekomen trok aan een lus op de sling, waardoor zij iets achterover helde. Zo kon er ook niet uit lopen moet hij hebben gedacht. De tweede kwam ook kreunend klaar. Op die manier gingen ze alle 8 mijn vrouw af. Het kon niet anders dan dat er wat uit moest vloeien met zoveel sperma. Tussen het wisselen door, bij de laatste 2 of 3 jongens, zag ik ook dat haar hele kut echt onder de sperma zat. Kun je nagaan wat er dan nog in zit, dacht ik.

Toen de achtste klaar was dacht ik dat de nachtmerrie voorbij was. Misschien is een morning-after pil een goed idee. Allerlei dingen schoten door mijn hoofd. Ze waren inmiddels 2,5 uur bezig geweest.

Ik denk, ok jongens, dat was het. En daar gingen ze weer. Dit keer ging het echter wel sneller. Ik denk dat elke jongen in een minuut of 5 voor de tweede keer mijn vrouw vol spoot. Maar goed, dat maakt met acht man nog steeds 40 minuten! Daar lag ze dan en daar zat ik dan. Na dik 3 uur. Als ze mij losmaken kon ik toch niets beginnen dacht ik.


bisexul sex afspreken voor sex