amateur escort rotterdam pissende lul

Ze keek in de rondte om te zien of iemand al klaar stond om ze te pakken. Ze zag echter niemand. Met trillende benen liep ze op de stiletto’s naar het bankje die het dichtst bij het bos was. Ze vond er een klein doosje met daarin een stuk of twintig condooms. De lantaarnpalen van de parking verlichtten het bos achter haar. Het rode lakleer lichtte op in het zwakke schijnsel.

Ze ging zitten op het bankje en voelde de koude planken tegen haar billen. Het rokje was zo kort en ze droeg geen slip.

Zenuwachtig en vol spanning keek ze naar de parkeerplaats. Ze hoorde de deur van een truck klikken en weer dichtslaan. Een trucker met een dikke overhangende buik bewoog zich in haar richting. Hij droeg een ruitjesblouse en zijn broek zakte zowat van zijn lichaam en flodderde om zijn benen. Naarmate hij dichterbij kwam zag ze dat hij zware bakkebaarden had en een petje droeg.

Haar Engels was goed genoeg om hem antwoord te geven. Ze stotterde bij haar eerste klant. Hij voelde even in zijn broekzak en legde een biljet van 50 Euro neer. Ze liet zich trillend van het bankje glijden en hurkte voor hem neer. Ze rook de sterke muskusachtige geur.

Hij had zich waarschijnlijk al in dagen niet gewassen. Vol walging keek Babette naar de harde lul van de trucker. Zijn buik hing er bijna op en rook naar zweet.

Ze bleef vol walging naar de pik staren. De trucker pakte haar bij haar haren en drukte haar richting zijn lul. Ze moest haar hoofd licht draaien om onder zijn buik terecht te komen. Ze opende haar mond en stak haar tong uit.

Het puntje van haar tong raakte de punt van zijn eikel en de verbinding was gelegd. Ze proefde de zoute druppels van zijn voorvocht. Een rilling trok door haar lichaam. Ze deed haar ogen dicht en begon puur op gevoel de lul te pijpen. Hij drukte haar bij elke hoofdbeweging stevig tegen zijn bezwete buik. Hij begon zowaar met zijn bekken heen en weer te bewegen. Hij probeerde haar mond te neuken. Zijn zware buik zat echter in de weg zodat hij niet echt kon doordrukken. Babette had nog nooit aan deap throat gedaan en was dat ook niet van plan.

Ze hoopte dat het snel over was. De man had er echter plezier in. Babette deed nu harder haar best om hem te laten komen. Ze wilde dat deze nachtmerrie snel ten einde kwam. Iets in haar vertelde haar dat dat niet erg waarschijnlijk was. Ze kietelde zijn ballen en begon sneller aan zijn pik te trekken. Na een paar minuten begon zijn ademhaling sneller te gaan. Zonder vooraankondiging spoot hij zijn warme stralen in haar mond. Lading na lading spoot hij in haar mond. Zoveel had ze nog nooit bij haar vriendjes meegemaakt.

Ze opende haar mond en liet het over haar lippen en haar kin uit haar mond vallen. Het maakte een plasje op de grond voor haar. De Schotse trucker keek haar triomfantelijk aan. Clean it off you whore! Babette was nog nooit zo vernederd. Dit zouden haar vriendjes nooit bij haar durven. Ze had echter geen keus. Ze likte de lul van de trucker schoon. Hij ritste zijn broek dicht. Hij keek haar nog een keer aan en grijnsde. Toen draaide hij zich om en liep terug naar zijn truck.

Jasper had met een camera voorzien van een nachtfilter alles opgenomen. Van het moment dat ze het geld achter haar lijfje stopte tot het schoonlikken van de trucker. Nu zit ze vast Jaap, ze komt er niet meer uit! Jaap had ondertussen ook niet stil gezeten en testte het beeldscherm in zijn hand. Ze hadden stiekem twee kleine cameraatjes in haar auto gebouwd. Ze waren amper te zien en waren slim verborgen. Gauw legden ze de sleutels weer terug op de band.

Ze keken even naar Babette die ondertussen opnieuw werd benaderd door een groepje van drie mannen. Beiden slopen ze naar de auto van Jaap’s vader. Daar wachtten ze op wat er verder ging komen. Ze wilden niet het risico nemen ontdekt te worden door te dicht bij te komen. Ze hadden genoeg materiaal om haar tot het einde van hun schooltijd in het gareel te houden. Vanaf hier was alles extra. De groep van drie bestond uit een dikke Surinamer en twee midden twintigers met honkbalpetjes op.

Het leken wel drugsrunners die uit waren op een verzetje. Ze zaten immers in de buurt van Rotterdam en drugsrunners waren hier een bekend begrip. Ze gingen een beetje dreigend om Babette heen staan. Ben je niet een beetje verdwaald meisje? Babette voelde de dreiging maar vermande zich door zich voor te doen als een volleerde hoer. Ze hoopte door zich zo te gedragen dat ze de drie mannen het hoofd kon bieden.

Ze was immers alleen in deze verrekte hoerenkleding. Tegen drie mannen zou ze geen enkele kans maken. Ze zag eruit als een hoer dus dit zou ook haar redding zijn. De Surinamer bekeek haar uitgebreid van top tot teen en zei uiteindelijk: De mannen staken even de koppen bij elkaar en overlegden.

Dat moet voldoende zijn om ons te pijpen en je te neuken. Nu moest ze ook al volleerd hoer acteren. De oudste van het stel pakte een rolletje bankbiljetten uit zijn zak. Alleen drugsrunners bewaarden hun geld op deze manier. Babette was op haar hoede. Hij pelde diverse bankbiljetten af en gaf haar acht briefjes van vijftig euro.

Routineus stopte Babette het geld achter haar lijfje. Als mij wat overkomt, schiet hij jullie neer! En als hij echt gaat schieten, krijgt hij ze terug. Babette wist haar schrik nog maar net te verbergen. Uitzichtloos liep ze met de mannen mee naar het pompstation. Aan de achterkant van het gebouw was de ingang naar een dames en herentoilet. Op een bordje op het gebouw stond dat na De jongste haalde simpel een soort Zwitsers zakmes tevoorschijn.

Hij keek naar het slot en frommelde er een soort loper uit. Hij stak het in het slot en slechts seconden later ging het herentoilet open. Babette mocht als eerste naar binnen. Het rook er naar een mix van urine en chloor. De muren en deuren waren beklad met viltstift en verschillende leuzen riepen hen toe. Iemand had met een spuitbus een grote graffiti op de tegelwand gemaakt.

De oudste trok de deur achter zich dicht en schoof een grendel op de deur. Babette was nu toch veel minder zeker en vroeg aarzelend: Babette durfde niets te zeggen en wachtte op wat zou komen. Ze voelde hoe de Surinamer achter haar zijn handen onder het korte rokje schoof en in haar billen kneep. De jongste kneep in haar borsten en trok door de visnetbody heen aan haar tepels. Hij probeerde haar tepels er doorheen te trekken. Het ging niet bepaald zachtzinnig. Uiteindelijk lukte het hem zelfs.

Hij flikte er met zijn duim tegenaan. Het was voor Babette uitermate denigrerend. Ze zag eruit als een goedkope hoer en was gedwongen zich zo te gedragen. Als gevolg daarvan kreeg ze ook het gedrag dat daar bij hoorde. Respectloos voelden de mannen aan haar.

Ze dreven hun vingers in haar inmiddels natte geworden kut. Ruw pompten ze op en neer en het maakte zachte sopgeluidjes. Onbewust had het Babette toch meer gedaan want ze kreunde door het ruwe spel van de mannen. Ze zag hoe de Surinamer zijn pistool in de wasbak legde. Ze hoorde hoe hij het lipje van zijn rits naar beneden trok. Hij liet zijn broek zakken en haalde zijn grote zwarte lul uit zijn broek. Babette liet zich verslagen op de grond zakken. Ze keek naar het enorme apparaat dat voor haar ogen bungelde.

Ze besefte dat ze geen keus had. Ze pakte de lul bij zijn schacht en trok hem af. Ze voelde het bloed in zijn aderen pulseren toen het naar grotere hoogten groeide. Ze opende haar mond en omklemde de grote eikel. Met haar tong speelde ze met het kleine spleetje in de kop van de eikel. De Surinamer genoot er zichtbaar van. Ze hoorde hoe de anderen ook hun rits openden. Ze gingen om haar heen staan en sloegen met hun lullen tegen haar wang.

Babette begreep de hint en begon nu om en om de drie mannen te pijpen. In het begin bepaalde zij nog de snelheid maar naarmate de spanning steeg begonnen ze meer aan haar haren te trekken. Ze werd echt gebruikt als een voorwerp, gemaakt voor mannelijk genot.

Daar was het hen ook om te doen. Babette was slechts het voorwerp dat hen daar bij hielp. Hun spel werd steeds ruiger. Met enigszins trillende benen stond ze voor de wasbak en omklemde met haar handen de rand.

Ze bukte zich en duwde haar kont naar achteren. De oudste met honkbalpet schoof haar rokje naar boven. De opening in de vinset bodystocking werd zichtbaar. Het was een klein gat dat de gang markeerde naar haar druipende kut. Ruw trok hij de opening groter. Ze hoorde hoe de stof scheurde. Hij bekeek haar blanke billen. Hard haalde hij uit en een grote rode handafdruk stond op haar billen. Babette gilde het uit. Tranen rolden over haar wangen toen de mannen haar blanke billen spankten.

Deze lachte alleen maar. Toen voelde Babette hoe de oudste zijn eikel tegen haar kut drukte. Ze werd letterlijk met haar haren erheen gesleept. Hij drukte haar hoofd in de vieze wc-pot.

In een flits zag ze de remsporen er nog in zitten. Ze werd verder in de wc-pot gedrukt en een ander trok hem twee keer door. Al proestend werd ze weer naar boven getrokken. Als je met ons spreekt zeg je ‘ja meneer’, begrepen kuthoer? De mannen lachten weer. Hij stonk ontzettend naar urine en ze rook het chloor waarmee hij dagelijks door werd gespoeld. Zelden was ze zo vernederd.

Ze stak haar tong uit en voelde hoe het puntje de koude porseleinen rand raakte. Ze kreeg een schop tegen haar rode kont. Bij wijze van grap trokken ze het toilet door en het water spatte op de rand en tegen haar gezicht waardoor ze opnieuw de rand schoon moest likken. Tranen stroomden over haar wangen van vernedering. Het was zo’n standaard aluminium bak. Babette stond op vanuit haar knielde positie voor de wc-pot en liep richting de bak die aan de muur hing. Haar handen omklemden de rand en ze spreidde haar benen.

De oudste pakte zijn lul en drukte die bij haar naar binnen. De Surinamer vertelde de jongste dat hij in haar mond had willen spuiten maar nu ze zo smerig was dat hij haar in haar kont ging neuken. De schrik sloeg om Babette’s hart.

Hij ging haar toch niet met die enorme lul in haar kont neuken? Veel keus had ze niet. Ze voelde hoe het vlees van zijn lendenen tegen haar billen sloeg. Het geluid van vlees dat tegen vlees slaat vulde de kleine ruimte.

Ze voelde hoe de oudste zijn tempo omhoog schroefde en enkele minuten later spoot hij haar kut vol. Babette voelde de warme stralen in haar buik schieten. Het gevoel dat iemand haar volspoot zonder condoom maakte dat de tranen weer over haar wangen rolden.

De mannen hadden er echter geen boodschap aan. Ze gingen onverstoorbaar verder met hun eigen genot. De oudste veegde zijn druipende lul af aan haar benen. Het was duidelijk dat de jongste ook de hekkensluiter in het groepje was.

Het bevel drong niet helemaal tot Babette door. Vroeg hij nu haar hoofd in die gore pisbak te leggen? Toen voelde ze een stekend pijn in haar billen.

De Surinamer sloeg haar hard op haar kont en zei: Ze hoorde hoe de Surinamer zijn keel schraapte. Een paar seconden later spuugde hij een grote kwak tegen haar sterretje. Hij grijnsde toen hij zijn grote apparaat tegen haar sterretje duwde. Langzaam drukte hij het enorme gevaarte in haar.

De grote zwarte pik verdween langzaam in haar blanke roodgeslagen kont. Babette beet op haar lip. God, wat deed het pijn. Ze durfde het niet uit te schreeuwen uit angst dat de mannen haar opnieuw in de wc-pot zouden drukken.

Tranen rolden over haar wangen. Ze had geluk dat de Surinamer al zo opgefokt was dat het niet lang duurde voordat hij zijn lading in haar achterste schoot.

Warme stralen vulden haar darmen. Uit haar ooghoek zag ze dat hij wel een condoom om deed. Haar blik werd door hem opgemerkt. Hij nam twee stappen en stond achter Babette. Haar kont stond nog gapend open en grijnzend drukte hij zijn pik in één keer in haar kont.

Een nieuwe onderdrukte gil kwam uit de mond van Babette. De jongste begon gelijk op haar in te beuken. Haar lichaam ging heen en weer en ze voelde haar borsten onder de netstof heen en weer slingeren. De oudste kwam nu naast haar staan.

Hij haalde zijn lul uit zijn broek. Babette verwachtte dat ze hem opnieuw moest pijpen. Hij besliste echter anders en begon voor haar ogen in de bak te plassen! Met angst in haar ogen keek Babette naar de plassende man. Ze zouden toch niet…… Haar nachtmerrie werd waarheid toen de mannen zagen hoe bang Babette keek. Lachend zwenkte hij naar links en een natte straal doordrenkte haar haren. Ze voelde hoe de gore stinkende druppels in straaltjes door haar haren stroomde en over haar wangen, langs haar lippen in de bak onder haar terecht kwam.

Ze was nog nooit zo vernederd. Zelfs in haar wildste voorstellingsvermogen had ze dit niet kunnen bedenken. De jongste hield het niet meer toen zijn maat haar onderplaste en spoot zijn condoom vol. Babette voelde hoe zijn pik slap werd toen hij hem uit haar kont trok. Babette was zo bang geworden dat ze prompt op haar knieën ging zitten. Babette keek naar boven en zag de jongste daar staan met zijn volgespoten condoom in zijn hand.

De groezelige tl-lampen verlichtten hem. De Surinamer klopte nog even op de kolf van zijn pistool en Babette begreep dat ze geen keuze had. Ze opende haar mond. De jongeman draaide het condoom om en liet het sperma eruit lopen.

Babette zag hoe de stroom sperma langzaam uit het condoom gleed richting haar mond. Na enkele seconden droop de lange sliert op haar tong. Hij kneep lichtelijk in het condoom en een grotere kwak sperma verliet het condoom. Ze vond het walgelijk maar was doodsbenauwd voor de drie mannen.

Ze slikte het door en begon te kokhalzen. Ze voelde hoe de oudste haar bij haar haren naar achteren trok. Hij duwde het uiteinde van de condoom in haar mond en zei: Ze zoog het sperma uit de condoom.

Ze proefde de zoutige en rubberen smaak door elkaar. Ze trok er een vies gezicht bij. De mannen stonden nu rondom Babette en lachten. Ze borgen hun gereedschap op en trokken het lipje van hun rits naar boven. De jongste voelde nog even in zijn zak en gooide een briefje van vijf euro op de grond. Ze kon niets uitbrengen na de vernedering van zojuist. Ze had uit ‘vrije wil’ drie straatschoffies aan hun gerief geholpen. Mannen die ze normaal gesproken alleen met minachting zou bekijken.

De mannen staken allen een sigaret op en draaiden zich om. De oudste schoof de grendel van het slot. Daarna liepen de drie naar hun gepimpte Honda civic die slechts een paar meter verder stond geparkeerd. Toen drukte de deurdranger met een klap de deur dicht. Ze keek om haar heen en zag het geld nog op de grond liggen. Snel graaide ze het bijeen om het achter haar lijfje te stoppen. Ze had nu voldoende om aan de opdracht te voldoen. Wankelend stond ze op en drukte de grendel gauw weer op de deur.

Ze liep naar de kapotte spiegel boven het groezelige wasbak en bekeek zichzelf. Ze zag er verlept uit. De mascara was uitgelopen over haar wangen en haar lipstick zat verspreid rondom haar lippen en over haar kin. Haar haren waren nat van de urine en het spoelwater. Bij deze aanblik rolden de tranen opnieuw over haar wangen. Hoe kon ze zo stom zijn geweest. Wie weet wat ze nog meer voor haar in petto hadden.

Ze zeeg ineen op de vloer en trok haar knieën op en huilde nu grote tranen. Tien minuten lang huilde ze en kwam alle spanning eruit.

Ze voelde hoe de sperma uit haar stroomde. Ze sleepte zich naar de wc en probeerde met toiletpapier het meeste weg te vegen. Ze stond weer voor de spiegel en probeerde zichzelf te fatsoeneren. In haar auto had ze altijd wel make-up liggen.

Ze spoelde haar haren uit in de wasbak. Met het laatste restje toiletpapier droogde ze het zo goed mogelijk. Ze stond nog steeds te trillen op haar benen.

Ze veegde haar tranen en was blij dat ze dit nooit weer hoefde mee te maken. De opdracht was geslaagd. Ze trok aan de hendel en opende de deur. Voor haar stond een verbaasde pompbediende met een emmer sop en een mop in zijn hand.

Snel wurmde zich langs hem heen en met grote stappen liep ze naar haar auto. Onderweg riepen een paar mannen uit hun auto hoeveel ze vroeg voor pijpen. Ze had het geld binnen en negeerde hen. Ze was nu bijna bij haar auto. Zouden de sleutels er nog liggen? Ze keek op de voorband en ze lagen er inderdaad nog steeds. Snel knipte ze de auto open en nam plaats in de bestuurdersstoel. Ze drukte haar auto eerst op slot en keek in de spiegels om zich heen. Er was nu meer activiteit op de parkeerplaats en ze zag dat er meer vrouwen waren die mannen pijpten of neukten.

Dit leek wel een afwerkplek. Niemand benaderde echter haar auto. Ze trok het handschoenenvakje open en pakte mascara, lipstick en blush. Ze draaide de achteruitkijkspiegel op zo’n manier dat ze haar gezicht kon bijwerken. Tevreden keek ze na haar arbeid in het spiegeltje. Gelukkig was ze weer toonbaar. Niets ergerde haar mee dan onverzorgde mensen. Jasper en Jaap hadden een goed zich vanuit de cameraatjes.

Jaap stootte Jasper en zei: Jaap en Jasper keken beiden hoe verschrikkelijk Babette eruit zag met uitgelopen make-up. Ze observeerden haar toen ze zich opmaakte. Hij pakte de mobiel. Het was een pre-paid die ze bij een speelgoedwinkel hadden gekocht voor weinig geld. Zo konden ze hem weggooien en was hij niet traceerbaar. In speelgoedwinkels hingen vaak geen camera’s en het personeel in het weekend waren meestal goedkope scholieren. Die zouden het toch niet meer herinneren dat zij de mobiel hadden gekocht.

Babette bedacht zich dat ze blij was geweest dat ze zichzelf niet had hoeven aanbieden. Stel je voor dat ze een bekende was tegengekomen. Zo dicht bij huis zou dat niet ondenkbaar zijn geweest. Ze hoorde in het handschoenvakje haar mobiel. Een volgend SMS-bericht kondigde zich aan. We hebben eindelijk gezien dat je ook iets anders kunt dan alleen te pronken met je lichaam. We kunnen alleen de hoop uitspreken dat je er ook iets van hebt geleerd, maar betwijfelen het ten stelligste.

De nabije toekomst zal het uitwijzen. Start je auto en voeg in op de snelweg. Sla na 8 kilometer af bij het bordje waar op staat “recreatiebos” en rij richting het clubhuis van de padvinders. Het staat met bordjes aangegeven. Parkeer jouw auto daar voor de deur. Neem de tas mee die je eerder hebt opgehaald bij Carla’s sexshop. Op de deur vind je de volgende instructie. We hoeven je vast niet uit te leggen wat er gebeurt als je er niet binnen het kwartier bent.

Ze had een flauw vermoeden dat haar avond nog niet ten einde was. Wellicht zou ze er nu achter komen wie haar dit geintje flikte! Dat betekende dat ze opnieuw bijna geen tijd had. Ze moest flink doorrijden. Het was inmiddels donker geworden. Normaal gesproken zou ze nu met haar vrienden gaan stappen. In plaats daarvan werd ze gechanteerd. Ze was vernederd en belust op wraak. Ze hoopte er nu snel achter te komen wie haar dit flikte.

Furieus was ze en ze reed hard. Ze fokte zichzelf op. Ze miste bijna de afslag en kon nog net op tijd remmen. In haar hoofd bedacht ze verschillende scenario’s die ze met de daders zou uithalen. Ze sloeg af en reed met haar auto over het modderige bospad.

Het clubhuis van de padvinders stond helemaal aan het eind van een lang pad. Ver weg van het openbare deel en verscholen in het onverlichte bos. Haar Range Rover had geen enkele moeite met het onverharde bospad volkuilen. In het licht van de schijnwerpers zag ze het clubhuis.

Tussen de struiken waren drie parkeerplaatsjes. Ze stuurde haar auto in het vak en draaide de sleutel om. Het geronk van de motor stierf weg en ze hoorde niets. Ze opende de deur maar hoorde alleen die geluiden die uniek waren voor het bos.

Ze keek naar de ingang van het clubhuis. Het flauwe schijnsel van een klein lampje verlichtte een vel papier dat op de deur was bevestigd met een punaise. Ze keek op het klokje en zag dat ze nog slechts een minuut had. Snel trok ze de tas van de achterbank en waggelde op de hoge stiletto’s richting de deur.

Ze beklom de drie treden van de trap en stond op de lange veranda. Ze keek naar de deur waar een vel papier en een soort doek met een punaise aan de deur waren bevestigd. Jasper en Jaap hadden deze locatie uitgekozen vanwege het feit dat het erg afgelegen lag. Het was privéterrein van de padvinders. Buiten hen had niemand er iets te zoeken. Een andere belangrijke reden was dat één van hun beste vrienden in het bezit van de sleutel was.

Vanwege zijn lidmaatschap van de padvinders was hij meer dan eens slachtoffer van Babette en haar vrienden geweest. Toen Jaap en Jasper hun plan hadden voorgelegd had hij niet lang hoeven denken.

Hij was zelfs zo enthousiast dat hij had voorgesteld nog een paar vrienden op te trommelen. Ook zij waren regelmatig het slachtoffer van haar pesterijen geweest. Jaap en Jasper hadden hier even over moeten nadenken. Hoe meer mensen des te meer de kans dreigde op uitlekken. Na overleg met hun maat Kees hadden ze toegestemd om één andere persoon toe te laten. Dat was Kees zijn beste maat Henk geworden. Zelf hadden ze namelijk nog twee anderen uitgenodigd die hen erg dierbaar waren. Ook zij waren met regelmaat door Babette en haar weinige andere ‘vriendinnen’ gepest.

Haar andere ‘vriendinnen’ waren vooral van die nietszeggende blonde leeghoofdjes. Meiden die slechts om zichzelf en hun materiële behoeftes gaven. In feite dus hetzelfde type als Babette. Beiden konden niet wachten om deel te nemen aan de wraakactie die Jasper en Jaap hadden uitgedacht. Het waren Jaap’s vriendin Ellen en haar beste vriendin Joke. Met grote regelmaat werden zij in de zeik gezet door Babette en haar aanhangsters.

Toen Jaap en Jasper belden met het idee waren ze meteen reuze enthousiast geweest. Tegen de tijd dat Jaap en Jasper thuis waren gekomen had Ellen hen al een aantal ideeën gemaild. Kees en zijn maat Henk zagen de lichten van de Range Rover op de houten hut afkomen. Ze hadden alles al klaar gezet. Toen drukte hij de mobiel uit. Henk en Kees hadden de hele avond voorbereidingen getroffen. Jaap en Jasper hadden hen elke keer via de mobiel op de hoogte gehouden.

Haar komst was al bekend. Jaap en Jasper hadden ondertussen Ellen en Joke opgehaald bij de shop van Carla. Die zou hen voorzien van een alibi als er werd gevraagd waar ze die avond waren. Carla had samen met hen immers alle winkelvoorraden verwerkt. Babette had dat immers zelf kunnen constateren. Het mooiste was dat Carla er zelfs nog handel aan over had gehouden.

Ze hadden een afspraak gemaakt om wellicht nog wat extra handel af te kunnen zetten als ze helemaal klaar waren. Carla was immers vroeger een bekende meesteres geweest en had hen nog wat extra ideeën aan de hand gedaan. Ze had zelfs beloofd later op de avond nog langs te komen als de shop was gesloten. Zelf had ze ook wel weer eens zin had ze aangegeven. Tot dusverre waren maar zeven mensen van het hele gebeuren op de hoogte.

Dat vonden Jasper en Jaap meer dan genoeg. Babette stond in haar laklederen outfit voor de deur van het houten clubhuis. Het waaide hard om het huis en ze trilde even van de koude wind. Kippenvel zette zich af op haar lichaam en haar tepels werden spontaan hard.

Een rilling trok over haar rug toen ze het vel papier op de deur begon te lezen. Tot dusverre heb je voldaan aan alle opdrachten. Je geheim is nog veilig bij ons. Zet je tas neer naast de deur. Stop het geld dat je hebt verdiend in de tas. Kleed je helemaal uit. Pak de blinddoek en bevestig hem voor je ogen. Als blijkt dat je toch wat ziet zullen we jou straffen.

Je hebt tien minuten de tijd. Als je klaar bent klop je op de deur. Vanaf dat moment volg je zonder twijfelen alle orders op! Het was echter donker om haar heen. Uit het bos kwamen geluiden die je mocht verwachten.

Bij het zwakke schijnsel van de lamp ontdeed ze zich snel van haar kleding. Ze stopte de verdiende euro’s in de tas en zette hem tegen de deur. Ze rilde van de wind die langs het gebouw gierde.

Met moeite kreeg ze de laklederen kleding uit. Carla had het lijfje strak vastgesnoerd. Met het nodige wrikken kreeg ze hem net op tijd los. Gauw ontdeed ze zich van het visnet catsuit. Ze trok de blinddoek van de deur. Het was zo’n masker die haar moeder gebruikte om in slaap te vallen. Er was geen tijd meer om er over na te denken.

Ze klopte op de deur en hoopte dat het gauw over zou zijn. Ze hoorde gemorrel aan de deur en het piepen van de schanieren toen de deur open ging. Ze hoorde hoe een paar mensen om haar heen liepen. Ze spraken geen woord. Ze veerde op toen iemand in haar borsten kneep. Ze voelde duidelijk een vrouwenhand over haar billen. De hand verplaatste zich naar boven en voelde aan haar borsten. Ze wist nu zeker dat het een vrouw was. Ze voelde een paar harde tepels tegen haar rug priemen.

Het gaf haar een warm gevoel van vlees tegen vlees en onbewust drukte ze zich tegen de tepels aan en voelde het warme vlees van borsten tegen haar rug drukken. Toen legden de vrouwenhanden een grote koud aanvoelende kraag rond haar nek.

Haar kin werd naar boven geduwd. Een rilling trok door haar lichaam toen ook nog een koude rammelende ketting aan de kraag werd bevestigd. Babette voelde een ruk aan de ketting en had geen andere keus dan mee te lopen.

Verblind en angstig over wat haar zou gebeuren liep ze met trillende benen het gebouw binnen. In het gebouw hoorde ze het gefluister van stemmen. Dat betekende dat ze nu bloot was gesteld aan de blikken van meerdere mensen. Ze verweet zichzelf nog een keer hoe ze zo stom kon zijn geweest. In haar achterhoofd had ze al een plan om Jeffrey mee te sleuren als dit gevolgen zou hebben.

Nu overheerste echter zowel angst als woede. Ze was vooral angstig voor het onbekende maar woedend op de mensen om haar heen. Ze speelde met de gedachte om de blinddoek voor haar ogen weg te rukken. Dan zou ze in ieder geval zien wie deze mensen waren. Haar vader was machtig genoeg om het stelletje te straffen. Ze was niet gebonden en had haar handen vrij.

De gedachte drong steeds meer door en nam de overhand. Wraakgevoelens namen het angstgevoel over. Babette had haar hele leven niet met zich laten sollen en nu ook niet! De ketting was niet meer gespannen. Babette stond stil en hoorde het gefluister om haar heen. Blijkbaar stond ze midden in een cirkel.

Dan was dit haar moment. Alle schuldigen waren bijeen. Net toen de vrouwenstem haar een nieuw bevel wilde geven trok ze de blinddoek van haar gezicht. Haar ogen hoefden slechts enkele seconden wennen aan het felle licht.

Ze zag hoe ze midden in een zaal stond. Om haar heen stonden felle studiolampen opgesteld en paparaplu’s zoals ze die ook herkende van haar eigen fotoshoots.

In de hoek zat iemand achter een laptop. Ze besefte dat het geen slimme actie was geweest. Een moment was ze vergeten dat de beelden van de diefstal zouden worden geupload.

Ze besefte de zinloosheid van haar actie. Ze keek in de rondte en zag dat de ruimte gevuld was met meerdere naakte mannen en vrouwen. Iedereen was echter gemaskerd. Haar opzet was mislukt en ze herkende niemand van de aanwezigen hoewel de stemmen haar wel heel bekend voorkwamen.

Ze kon het echter niet thuis brengen. Je hebt tien seconden om te aan te geven wat je voorkeur heeft! Het filmpje mocht de buitenwereld niet bereiken en ze stotterde: Het was een grote gezette vrouw met een enorm decolleté in haar zwarte lederen jurk. Ze moest vast een dubbele E-cup hebben. Ze droeg hoge stilettohakken en had een rijzweep in haar rechterhand. Ze draaide zich naar de naakte man achter de laptop en riep tegen hem: Iedere ander persoon in deze ruimte spreek je aan met mevrouw of meneer.

Heb je dat begrepen vieze parkeerplaatshoer? Ze was de smerige ervaring van zojuist nog niet vergeten. Nog nooit in haar leven was ze zo vernederd.

Deze klootzakken hier hadden dat vast bedacht. Ze hield haar mond stevig op elkaar. Ze zou hen niet het plezier gunnen dat ze zou breken. Ze veerde op toen ze met de zweep een harde tik tegen haar schaamlippen kreeg.

Met tranen in haar ogen schreeuwde ze: Babette zakte van de pijn door haar knieën. Babette capituleerde snel en riep snikkend: Elke vorm van ongehoorzaamheid zal ik hard afstraffen sloerie. Heb je dat begrepen? Ze keek haar meesteres recht aan en snikte: Je hebt immers al twee keer straf verdiend sloerie! De vrouw liep om de geknielde Babette heen.

Kort daarop werd een flip-over achter de camera geplaatst. Eén van de aanwezige vrouwen stond op van haar stoel en sloeg het blad om en een tekst werd zichtbaar. De vrouw in het zwart zette een felrode lipstick op de vloer voor de camera.

Toen draaide ze zich om naar Babette. Als de camera begint de draaien kruip je op handen en knieën naar de camera. Je leest dan met volle overtuiging de tekst op die achter de camera staat. Mocht je aarzelen of enig blijk geven van weigering dan volgt er een derde harde straf.

Heb je dat begrepen neukvlees? Ze snikte en huilde: Carla voelde zich helemaal in haar element. Het was jaren geleden dat ze dit had gedaan. Het enige verschil was dat mannen en vrouwen haar daar dik voor hadden betaald. Maar die tijd lag al jaren achter haar. Toen ze ouder was geworden had ze besloten een punt achter haar leven als meesteres te zetten.

Maar voor deze ene keer had ze haar nicht willen helpen. Ze gooide een handdoekje naar de snikkende Babette. Ik zal jullie alles betalen wat jullie maar willen! De meesteres was onverbiddelijk.

Ze snikte nog een minuut lang in de handdoek en droogde haar tranen. Toen haar gezicht droog was van tranen werd ze door Ellen snel bijgepoederd. Het was niet meer te zien dat ze zojuist had gehuild als een klein meisje. Babette keek met waterige ogen richting camera en kroop langzaam op handen en knieën richting de lipstick. Daar aangekomen richtte ze zich op en keek gezeten op haar knieën in de camera.

Ze keek naar de flip-over achter de camera en begon vol overtuiging de woorden te lezen. De camera nam elk woord op dat over haar lippen kwam. Maar jullie zien het goed. Ik, Babette de Groot, zit hier naakt voor jullie. Laat mij jullie vertellen dat ik dol ben op sex! Ik ben er zelfs zo dol op dat ik mij zelf het liefst door meerdere mensen laat gebruiken. Hoe meer en harder ik word misbruikt hoe geiler ik word!

Ik ben een echte sexslet! Zo, het hoge woord is er eindelijk uit! Ik kan mijn geheim niet langer verbergen. Het stiekem amateurhoeren op parkeerplaatsen is voor mij niet meer genoeg, ik wil meer!

Vanavond mogen jullie mijn ultieme wens in vervulling laten gaan en mogen jullie alles met mij doen! Meesteres, gebruik uw amateurhoer vanavond voor al uw geile wensen! Zoals voorgeschreven op de flip-over maakte ze het af door een pijl te trekken naar haar mond en naar haar kut.

Ze draaide zich om en zette zo goed als ze kon een paar pijlen richting haar billen. Ik kan niet wachten. Leave this field empty. Anoniem je geheimen delen kan op Topgeheimen. Dat ik weer lekker geil ben bbdd-6b7e-4bdc-a81db b3b3-a1abc5a-8edbfb. Maak contact met geile vrouwen en regel een gratis sexdate en gratis sex via Kik Messenger. Ze kan niet wachten om ook jouw Anal 1 foto 2 feb '09 om Please enter your name here. Chatten met Vreemden Topgeheimen Inloggen Aanmelden.

Je hebt goeie smaak: One more step Please complete the security check to access www. Hmmm ben zo …. Geile jongen van 15 jaar zoekt een geile meid! Camsex           Rijpe ervaren vrouwen           Secretlove.

Een vrouw En ik wil graag met jullie chatten. Pissende sletjes achter de cam Kreeg ik gisteren via een gratis sex dating site een berichtje dat twee vriendinnen mij wilde toevoegen op Foppe 1 foto 8 feb '10 om Het bed is doorweekt, zoveel vocht als je verliest. Ik ben 16 jaar en ik woon in West-Vlaanderen.

Liefst vrouwelijk contact maar soms wil ik me ook wel eens betrappen op spannend contact met een man, wel altijd van rond mijn eigen leeftijd max. Ondertussen slik je al het sperma dat je nog kunt vinden gulzig naar binnen… Sarah:

...

In de blote kut gratis sex in zwolle

Ik stond een keer met mijn zusje onder de douche en zei moest plassen, Jij wilt anoniem dating Carbon dating difficulties synonyms Plassex - Gratis Plas sex Films - http: Monogamia definicion yahoo dating plassex rotterdam - bergschenhoek - - http: Mukai osamu dating services Plasseks - Kinky Sex Date.

Manjimup shire tenders dating Poepsex dating Belgie - http: Ik zoek een vent die denkt dat plassen Gratis Plassex porno bekijken Vagina. Lees hoe je in je partner kunt plassen en of dat wel veilig is. Ken je dat gevoel dat je moet plassen tijdens het neuken?

Interracial amateur lovers - a new site for you! Als je van plassex showtjes houd dan kun je best wel eens bij deze dame kijken. Plassex - Kinky Sex. Hier zie je onder andere hoe taboeloze mannen pisgeile meiden eronder plassen en hun urine laten drinken, Ben jij op zoek naar een escort die aan plassen doet? Ik ben een elegante plassex escort uit Antwerpen. Jouw mening over plassex - Gratis forum - http: Wil je dat ik in mijn broek plas - - http: Ik hou niet van plasseks, Terwijl ze nog steeds staat te plassen leg ik mijn hand in haar kruis en voel hoe het zeer warm Passed Define Passed at Dictionary.

Gratis plasseks porno bekijken Vagina. Plasseks kun je leren. Plasseks dating plassex plassen wetsex: Extreme brutal rough sex free site Dating obesity. Plassex Tilburg Meesteres zoekt wc slaaf - http: Pis en plas kutjes dating Tilburg. Scat copra poepsex chat date en contact. Plasseks Archives - Passie voor Seks - http: Deze geile kinky slet is op zoek naar mannen waar ze overheen mag plassen.

Pissen - Mature Album - http: Plassex Tube Films en dates voor pis fetish - http: Plassex spelletjes door geile tienersletjes - http: Plassex spelletjes door geile tienersletjes. Sexy tienersletten plassen een vaasje vol en gieten dat over elkaars lijf. Ze likken het er weer vanaf. Gratis Sexverhalen en Dating op - http: Het was lekker warm weer. Lees plassex sexverhalen - http: In de auto in mijn broek plassen.

Een hete lesbische plasseks ervaring. Mijn liefde voor plassex is een paar jaar geleden plots Plassex en poepsex gezocht - Vrouw - http: En er echt van kunnen genieten om mijn mond helemaal vol te poepen of te plassen. Spiritual singles washington dc - IFMR - http: Plassex films vol pissende kutjes van - http: Midden in de woonkamer, op straat, onder de douche Filmpjes over plassex met o. Sexy slanke - http: Geil en ranzig plassex tijdens het - http: Sex Dating 69 Dating Porno tube Plas tieners - Plassex met geile tieners - http: Top 25 Plasseks And Pis Websites - - http: Pissen - Porno Videos: Populaire - Tonic - http: Welke geile oudere man boven 30 jaar.

Wil me lekker onder pissen… lees meer. Plassex seks menu - Piessex, plasseks, - http: Klik hier voor meer Plassex.. Ik begrijp dat deze cookies door Sexdumpert.

Vrouw zoekt plasseks in Zwolle! Ben jij bereid om me helemaal onder te plassen? Mag ik onder je lul gaan zitten en kijken hoe Jullie twee sukkeltjes gaan die voor mij maken! Wat zit er voor ons in? Jaap klapte dubbel en viel op zijn knieën. Jasper werd losgelaten en snelde toe om Jaap te helpen.

Babette verliet hierop met haar dommekrachten het klaslokaal. Jullie kennen mijn site en daar staat het mailadres op, succes! Toen daalde de rust weer in het lokaal. De twee vrienden verlieten de school later dan gepland. Bij de tijd dat ze thuis waren hadden ze onderweg al zoveel mensen gebeld dat het plan dat ze wilden uitdenken al bijna klaar was. Het hoefde alleen nog maar in werking te worden gesteld.

Hun wraak zou zoet zijn! Babette zat achter haar laptop. Het boekingsbureau dat ervoor zorgde dat ze model- en reclameklussen kreeg had bedacht dat het een goed idee was dat ze zelf een site zou hebben. Op die manier konden potentiële klanten altijd haar van tevoren screenen. Ze was een mail aan het maken voor haar boekingsbureau met een nieuwe hoeveelheid foto’s van zichzelf.

Ze hoorde een ping en wist dat ze een nieuwe mail had gekregen. De afzender was onbekend en in de onderwerpbalk stond alleen: Om het geld hoefde ze het niet te doen maar ze genoot met volle teugen van alle aandacht die ze kreeg. Ze klikte op de e-mail maar eerst moest ze bevestigen dat ze de mail zou openen. Vreemd dat deed het boekingsbureau anders nooit. De mail opende zich maar ze trof alleen een link aan.

Routineus klikte ze op de link. Haar windows media speler opende zich en ze keek naar zichzelf. Met grote ogen keek ze hoe ze een diamanten ring uit de vitrine trok. Ze had toch een capuchon op gehad!

Het bloed trok uit haar gezicht en met bevende hand drukte nogmaals op de play-button. De beelden waren uit een hele andere hoek geschoten dan de beveiligingscamera. Jeffrey en zij hadden het toch minutieus voorbereid!

Ze was er al van overtuigd dat ze de weddenschap had gewonnen. Het was een weddenschap geweest om de perfecte diefstal te bedenken. Ze had op haar vaders kantoor stiekem de beveiligingsschema’s doorgekeken. Hoe had ze dit over het hoofd kunnen zien! De gedachte schoot binnen drie seconden door haar hoofd. Ze richtte zich weer op het filmpje. Die eindigde met een boodschap. In grote letters stond de tekst: Je staat er prachtig op. We weten zeker dat deze messcherpe beelden het goed zullen doen in de media.

Je grote wens om aandacht zal snel in vervulling kunnen gaan. Pappie zal het geweldig vinden dat zijn dochter de beveiliging van zijn klanten test. Als je deze e-mail beantwoord met de woorden: Ontvangen we binnen vijf minuten na het openen van deze e-mail geen bericht dan gaat de opname live de wereld in!

Je vijf minuten gaan nu in! Ze voelde zich niet goed worden. Wat zou er gebeuren als dit bekend zou worden! Haar vader zou haar onterven en ze zou publiekelijk aan de schandpaal worden genageld.

Naar haar modellenwerk kon ze wel fluiten. Pappie had natuurlijk wel een goede advocaat die haar uit de gevangenis zou houden. Ze zou vast wel een boete krijgen maar dit soort publiciteit kon ze missen als kiespijn. Hoe had ze verdomme zo stom kunnen zijn. Ze had zich laten opnaaien door die stomme Jeffrey en zijn vrienden.

Op een avond hadden ze met zijn allen een film beken over de perfecte diefstal. Ze hadden elkaar lopen opnaaien en Jeffrey en zij hadden een weddenschap gesloten met Laura en Diederick, wie het eerst de diamanten ring bij juwelier Van den Brink kon stelen zonder betrapt te worden.

Jeffrey en zij hadden gewonnen. Maar dit was wel een onverwacht staartje. Wat moest ze doen! Ze keek naar het klokje onder in het scherm. Ze had nog maar twee minuten over. Gauw drukte ze op de reply knop en tikte op haar laptop: Ze keek hoe haar eigen vinger de enter knop indrukte.

Seconden later kreeg ze een ping. Een nieuwe e-mail vulde haar beeldscherm. Er stonden slechts een paar zinnen op het beeldscherm. Gespannen begon ze elke regel te lezen: Over vijf minuten krijg je een SMS met verdere instructies. Mocht je besluiten andere personen hierbij te betrekken zullen we niet aarzelen de opname wereldkundig te maken. Het was half vijf in de middag. Ze ging wel vaker uit met vrienden op vrijdagavond dus het was niet gek dat ze vlak voor het eten het huis verliet.

Met snelle tred liep ze naar haar Range Rover. Ze opende de deur en liet zich op het leer glijden. Haar iPhone piepte en ze las de tekst op het scherm: Ga naar de verkoopster en zeg dat je bent gestuurd door Carlos. Volg haar instructies op. Onthoud vanaf dit moment dat je bij elke weigering van een opdracht wij genoodzaakt zijn de opname wereldkundig te maken!

Een gevoel van woede en machteloosheid maakte zich van haar meester. Was ze maar nooit zo stom geweest. Waar zou dit heen gaan? Wat waren ze met haar van plan? De beelden zouden nooit het daglicht mogen zien.

Ze had de e-mail op haar laptop ook direct verwijderd. Ze had toch niet kunnen achterhalen van wie die afkomstig was. Straks zou haar moeder, of nog erger, haar vader het kunnen zien. Ze startte de auto en voerde de coördinaten in op haar navigatie. Al gauw verliet ze de villa.

Met waterige ogen van onmacht en woede reed ze op de instructie van de navigatie. Ze stopte op de hoek van de straat om geld de pinnen bij een automaat. Ze keek schichtig om haar heen om te zien of ze gevolgd werd. De straat was echter leeg. Gauw pinde ze het bedrag en stapte weer in haar auto.

Die klootzak van een Jeffrey ook. Zonder hem was dit ook nooit gebeurt. Nu moest ze er maar het beste van maken. Ze nam zich voor iedereen te pakken te nemen als ze er achter zou komen wie haar dit had geflikt. Die lul van een Jeffrey als eerste. Zoals gebruikelijk zocht Babette de schuld niet bij haar zelf maar legde die bij een ander. Jaap en Jasper wisten dit al lang en hadden besloten dat ze maar eens een lesje nederigheid moest krijgen.

Dat was precies wat haar eerste opdracht zou inhouden. In de avondschemering was het neon reclamebord van Carla’s Sexshop duidelijk te zien. Ze keek waar ze kon parkeren. Tien meter verder was een kleine inham waar ze de auto neerzette. De lampen flikkerden een paar seconden om aan te geven dat de auto was gesloten.

Ze keek om haar heen maar zag alleen winkelende mensen. Het was vrijdagavond en koopavond. Doordat het etenstijd was waren de straten nog niet erg vol. Dat zou een uur later wel anders zijn. Met haar hoofd licht gebogen spoedde Babette zich naar de ingang van de shop. Ze keek nog één keer om haar heen en stapte toen snel naar binnen.

Ze had niet het idee dat iemand haar had gezien. Jasper en Jaap hadden haar echter scherp op video. Dat kwam goed van pas voor het traject dat Babette later in zou gaan. Babette sloot snel de deur achter zich. Ze keek om haar heen en zag stellages met vibrators, dildo’s, handboeien, zweepjes en allerhande volwassenen speelgoed.

Zelf had ze ook een vibrator maar die had ze discreet via internet besteld. Halverwege stond de balie met daarachter een grote blonde vrouw. Ze had een volle boezem en had haar haren hoog opgestoken. Ze droeg een sexy blouse met diepe inkijk. Babette liep op de balie af. De vrouw gaf instructies aan een jonger meisje dat dozen met nieuwe handel opende.

De blonde vrouw draaide zich om en keek lachend naar Babette. Babette keek om haar heen en zei zachtjes: Ze vernauwde haar ogen en nam Babette op van top tot teen. Haar gezellige glimlach was nu veranderd in een dominante blik. Babette merkte de subtiele uitdrukking direct op. Ik moet mevrouw helpen bij haar bestelling”. Een liefelijke stem kwam achter de stellage vandaan en riep: Ze waren geen onbekenden van elkaar.

Ellen en Joke waren van die alternatieve gothic-typetjes waar Babette van gruwelde. Van die stomme lesbo types die niets gaven om mode of uiterlijk. Dat peperde Babette ze ook regelmatig in. Het verbaasde haar dan ook niets dat ze in een smerige seksshop een bijbaantje hadden.

Ze baalde wel stevig nu die meiden haar hier hadden gezien. Als dit achter de rug zou zijn zou ze er wel voor zorgen dat die twee trutjes hun mond zouden houden. De blonde vrouw stak haar hand uit naar Babette. Aarzelend gaf ze de vrouw een hand. Ik heb de opdracht doorgekregen. Ik zal het spel wel meespelen. De klant is koning hè. Babette stond nu nog meer voor een raadsel. Welke opdracht zou ze bedoelen? Babette” antwoordde ze aarzelend. De helft staat al klaar en de andere helft gaan we nu voor je regelen.

Ik denk dat het niet zoveel problemen zal geven. Je hebt echt het perfecte figuur meid! De gezichtsuitdrukking van Carla veranderde opnieuw. Daarna verscheen er een gemene grijns op haar gezicht.

Carla opende de deur van het magazijntje en stapte naar binnen. Carla sloot de deur en draaide de sleutel in het slot om. Babette keek verschrikt naar haar. Ze keek met een arrogant gezicht neer op deze gezette blonde dame. Een arrogant trutje dat zichzelf het middelpunt van de wereld vindt”, zei Carla.

Ik heb opdracht gekregen je aan te kleden als amateur hoertje. Dat betekent dat jij je mag gaan uitkleden trutje! Je denkt toch zeker niet dat ik me in het bijzijn van jou ga uitkleden? Ze toetste een nummer in en toen de andere kant opname zei ze: Carla wachtte een moment en antwoordde in de hoorn: Ik weet niet wat het betekent maar ik weet wel dat ik die omhoog gevallen trut uit mijn winkel ga zetten!

Zij was ook een pion in het spel dat voor haar was uitgezet. Net op tijd riep Babette: Ik zal meewerken, ik zal meewerken! Blijf aan de lijn. Werk je mee of? Weten jullie dan genoeg? Ik zal de opdracht uitvoeren. Ze betaald toch wel hè? Babette keek nu iets minder hooghartig neer op Carla en wachtte. Wacht hier en ik zal je nieuwe outfit uitzoeken. Ondertussen kom je nergens aan! Babette stond in het magazijntje en keek om haar heen. Op de deur was een passpiegel geplakt en op de wanden naast haar ook.

Ze knoopte haar blouse open en ontdeed zich van haar spijkerbroek. Netjes vouwde ze de kledingstukken op en legde ze in de plastic tas. Ze bekeek zichzelf in de drie spiegels bij het zachte tl-licht.

Ze had inderdaad een perfect figuur. Haar gedachten werden onderbroken door het geluid van een omdraaiende sleutel. Carla kwam terug en droeg diverse lingerie en kledingstukken over haar arm. Babette wilde voorkomen dat Carla opnieuw zou bellen en aarzelend trok ze de overige kledingstukken uit.

Carla glimlachte en keek hoe het hooghartige tutje nu al haar opdrachten uitvoerde. Het kind moest gewoon stevig aangepakt worden, dacht ze. Babette stond nu naakt voor Carla en een rilling trok over haar rug. Haar tepels werden hard en ze kreeg kippenvel over haar hele lichaam. Carla liep om haar heen en nam haar van top tot teen op.

Ze floot een paar keer. Carla kwam nu achter Babette staan. Carla gaf haar plotseling een harde mep op haar billen.

Babette schrok ervan en maakte een sprongetje in de lucht. Die reageerde daar meteen op. Haar tepels werden hard en staken pront naar voren. Carla voerde de spanning wat op en liet haar vinger over de perfecte buik naar haar venusheuvel glijden. Kippenvel tekende zich af op Babette’s huid. Carla bukte zich iets meer en liet haar vingers tussen haar schaamlippen door glijden. Carla stak ze naar binnen en voelde hoe het kutje van de mooie Babette nat was. Vijf minuten lang vingerde Carla het kutje.

Toen haar vingers doornat waren liet ze Babette haar vingers aflikken. Op het hoogtepunt stopte Carla, ze zei: Ik moet vanavond nog werken dus mijn tijd is beperkt. Pas deze kleding aan! Carla pakte een visnet bodystocking met een open kruis. Ze haalde de bodystocking uit de verpakking en rolde hem op. Ze liet haar rechtervoet erin glijden en vervolgens haar linkervoet. Ze trok het pakje verder naar boven om vervolgens haar armen door de visnetmouwen te steken.

Haar borsten werden ingepakt door de visnetstructuur en kleine kruisjes stof drukten op haar harde tepels. Haar grote c-cup drukte de stof verder naar buiten. Carla reikte Babette twee rode laklederen lieslaarzen aan met een hoge stilettohak. Vervolgens werd haar een rood laklederen rokje aangereikt. Babette wurmde zich erin. Het kwam maar net over haar billen. Als ze zou bukken zouden haar billen zichtbaar zijn.

Als laatste kreeg ze van Carla een lijfje aangereikt. Babette keek erna met vragende blik. Carla kwam achter Babette staan en snoerde het lijfje stevig vast. Het maakte dat haar borsten nog strakker naar voren stonden. Carla deed een paar passen terug en bekeek het resultaat. Ze streelde over de lak en kneep even vluchtig in Babette’s borsten.

Babette keek in de spiegels. Het geheel zat haar als gegoten. Ze zag eruit als een goedkope heroïnehoer, die ze wel eens had zien lopen in de stad als ze terug kwam van stappen. Zij zag er alleen perfect uit. Ze keek vragend naar Carla. Niet te strak maar passend. Zal ik het maar uitdoen want ik vermoed dat je het wilt inpakken? Nee tutje, je mag zo gaan afrekenen en terug naar je auto lopen voor een nieuwe opdracht!

Nee, zo kon ze toch niet naar buiten. Stel je voor dat iemand haar zag! Ze keek naar Carla die de deur van het magazijntje opende. Tijd om dit en de tas die naast de kassa staat af te rekenen. Ellen en Joke waren druk bezig spullen in en uit te pakken. Enkele klanten liepen rond en keken haar nu over de stellages aan.

Iemand floot zelfs naar haar. Je hebt nu al alle aandacht! Ze tikte een bedrag in op de kassa en zei: Babette keek Carla nu met grote ogen aan.

Met rood hoofd stamelde Babette; “Euh, nee, nee, één moment alstublieft. Ze pakte haar portefeuille en zag dat ze gelukkig net genoeg geld in haar portefeuille had zitten naast de EUR ,- die ze als opdracht had moeten pinnen. Carla lachte opnieuw en maakte nog als grapje: Ik moest tegen je zeggen dat je het achterin je auto moest leggen een er niet in mag kijken. Het moet een verrassing zijn. Ik wens je nog een fijne avond schat! Babette keek rond en zag dat een aantal mannen haar stiekem bekeken.

Snel liep ze met de tas in haar hand naar de deur. Ze pakte de klink beet en keek even naar buiten. Ze wachtte even en toen ze dacht dat het niet meer druk was liep ze snel naar buiten. Zo snel ze kon trippelde ze op de hoge rode lieslaarsjes naar haar auto. Onderweg werd ze een aantal keren nagestaard door verschillende mannen.

Vrouwen keken haar aan met afkeurende blik. Ze zocht in de plastic tas met haar normale kleding naar haar autosleutels. Snel knipte ze de deur open en nam plaats in de bestuurdersstoel. Ze gooide de tas met spullen over haar schouder op de achterbank. Ze had even een moment voor zich alleen. Ze durfde de binnenverlichting niet aan te doen en bekeek zichzelf in het volle maanlicht. Ze zag eruit als een hoertje die naar haar werk ging. Ze werd boos op zichzelf en zei hardop: Uit automatisme ging ze direct op zoek naar haar mobiel.

Haar mobiel was altijd belangrijker geweest dan alle andere dingen. Eindelijk vond ze het apparaat in de pijp van haar spijkerbroek. Ze opende het tekstbericht. Voeg in en rij door richting het Shell-station waar je meestal tankt. Parkeer daar helemaal aan het eind van de grote parkeerplaats. Wacht daar op verdere instructies. Je hebt een kwartier om er te komen. Als je het niet haalt hoeven we je de consequenties niet uit te leggen. Ze reed uit de winkelstraat richting snelweg.

Ze tankte inderdaad altijd bij het Shell-station. Hoe wisten ze dat allemaal? Een kwartier had ze. Dat was net genoeg om er te komen. Ze had geen tijd om zich om te kleden. Op weg naar de parkeerplaats overdacht ze haar mogelijkheden. Ze overdacht diverse scenario’s maar ze bleven uiteindelijk terugkomen bij wat haar beangstigde.

De publicatie van het filmpje. De duisternis begon al te vallen en het was al behoorlijk donker. Ze hief de hendel van het knipperlicht op en sorteerde de grote wagen voor in het vak om vervolgens door te rijden naar de parkeerplaats. Ze parkeerde in de uiterste hoek van het parkeerterrein. Ze keek om haar heen. Links van haar stonden de vrachtwagens in lange rijen geparkeerd. Rechts van haar stonden de picknickbankjes en daarachter was het bos. De iPhone lichtte weer op en snel opende ze het bericht om te lezen.

Je bent altijd geil op aandacht geweest. Nu is het de tijd om daar wat mee te verdienen. Stap uit de auto en ga op het bankje zitten dat het dichtst bij de bosrand staat. Daar vind je een doosje condooms. Je zult merken dat de truckers en andere parkeerders je snel zullen benaderen.

Dit is een bekende plek voor amateurhoertjes om zich te prostitueren. Als niemand komt dan benader je zelf bestuurders of hun passagiers. Laten we afspreken dat je in ieder geval een eerste schadevergoeding aanbetaald van EUR Over 2 uur te betalen op een volgende locatie. Om het je gemakkelijk te maken zullen wij het tarief voor je vaststellen. Leg de sleutels van je auto op je voorband. We willen niet dat die worden gestolen als je bezig bent.

Wij zullen op je auto letten. Je hebt twee uur de tijd. Succes Babette de slet. In wilde paniek begon ze te huilen. De tranen stroomden over haar wangen. Ze was geen hoer! Dit kon ze echt niet! Ze had wel veel wisselende vriendjes en ze gaf direct toe dat ze die gebruikte zoals het haar uitkwam maar ze was geen hoer! Ze maakte geen aanstalten om uit te stappen. Een volgende SMS kondigde zich aan. Als je niet betaald dan hoeven we je de consequenties niet uit te leggen.

Je snapt wel wat we bedoelen” Ze staarde nog vijf minuten voor zich uit en zat nu serieus te twijfelen om het filmpje maar te laten publiceren. Ze bedacht zich direct dat het de doodsteek voor haar vaders zaak zou betekenen. Hoe kon hij nu een succesvol beveiligingsbedrijf runnen als zijn dochter crimineel was. Het zou hem ten gronde richten. God, wat was ze stom geweest om zich te laten uitdagen door die lul van een Jeffrey. Ze zuchtte en veegde haar tranen weg.

Met trillende handen trok ze de sleutel uit het slot en opende haar deur. Ze stapte uit en legde de sleutels op haar voorband. Ze keek in de rondte om te zien of iemand al klaar stond om ze te pakken. Ze zag echter niemand. Met trillende benen liep ze op de stiletto’s naar het bankje die het dichtst bij het bos was.

Ze vond er een klein doosje met daarin een stuk of twintig condooms. De lantaarnpalen van de parking verlichtten het bos achter haar. Het rode lakleer lichtte op in het zwakke schijnsel. Ze ging zitten op het bankje en voelde de koude planken tegen haar billen. Het rokje was zo kort en ze droeg geen slip. Zenuwachtig en vol spanning keek ze naar de parkeerplaats. Ze hoorde de deur van een truck klikken en weer dichtslaan. Een trucker met een dikke overhangende buik bewoog zich in haar richting.

Hij droeg een ruitjesblouse en zijn broek zakte zowat van zijn lichaam en flodderde om zijn benen. Naarmate hij dichterbij kwam zag ze dat hij zware bakkebaarden had en een petje droeg. Haar Engels was goed genoeg om hem antwoord te geven. Ze stotterde bij haar eerste klant.

Hij voelde even in zijn broekzak en legde een biljet van 50 Euro neer. Ze liet zich trillend van het bankje glijden en hurkte voor hem neer. Ze rook de sterke muskusachtige geur. Hij had zich waarschijnlijk al in dagen niet gewassen. Vol walging keek Babette naar de harde lul van de trucker.

Zijn buik hing er bijna op en rook naar zweet. Ze bleef vol walging naar de pik staren. De trucker pakte haar bij haar haren en drukte haar richting zijn lul. Ze moest haar hoofd licht draaien om onder zijn buik terecht te komen. Ze opende haar mond en stak haar tong uit. Het puntje van haar tong raakte de punt van zijn eikel en de verbinding was gelegd. Ze proefde de zoute druppels van zijn voorvocht.

Een rilling trok door haar lichaam. Ze deed haar ogen dicht en begon puur op gevoel de lul te pijpen. Hij drukte haar bij elke hoofdbeweging stevig tegen zijn bezwete buik. Hij begon zowaar met zijn bekken heen en weer te bewegen. Hij probeerde haar mond te neuken. Zijn zware buik zat echter in de weg zodat hij niet echt kon doordrukken. Babette had nog nooit aan deap throat gedaan en was dat ook niet van plan. Ze hoopte dat het snel over was. De man had er echter plezier in. Babette deed nu harder haar best om hem te laten komen.

Ze wilde dat deze nachtmerrie snel ten einde kwam. Iets in haar vertelde haar dat dat niet erg waarschijnlijk was. Ze kietelde zijn ballen en begon sneller aan zijn pik te trekken.

Na een paar minuten begon zijn ademhaling sneller te gaan. Zonder vooraankondiging spoot hij zijn warme stralen in haar mond. Lading na lading spoot hij in haar mond. Zoveel had ze nog nooit bij haar vriendjes meegemaakt.

Ze opende haar mond en liet het over haar lippen en haar kin uit haar mond vallen. Het maakte een plasje op de grond voor haar. De Schotse trucker keek haar triomfantelijk aan. Clean it off you whore! Babette was nog nooit zo vernederd. Dit zouden haar vriendjes nooit bij haar durven. Ze had echter geen keus. Ze likte de lul van de trucker schoon. Hij ritste zijn broek dicht.

Hij keek haar nog een keer aan en grijnsde. Toen draaide hij zich om en liep terug naar zijn truck. Jasper had met een camera voorzien van een nachtfilter alles opgenomen.

Van het moment dat ze het geld achter haar lijfje stopte tot het schoonlikken van de trucker. Nu zit ze vast Jaap, ze komt er niet meer uit! Jaap had ondertussen ook niet stil gezeten en testte het beeldscherm in zijn hand. Ze hadden stiekem twee kleine cameraatjes in haar auto gebouwd. Ze waren amper te zien en waren slim verborgen. Gauw legden ze de sleutels weer terug op de band. Ze keken even naar Babette die ondertussen opnieuw werd benaderd door een groepje van drie mannen.

Beiden slopen ze naar de auto van Jaap’s vader. Daar wachtten ze op wat er verder ging komen. Ze wilden niet het risico nemen ontdekt te worden door te dicht bij te komen. Ze hadden genoeg materiaal om haar tot het einde van hun schooltijd in het gareel te houden. Vanaf hier was alles extra.

De groep van drie bestond uit een dikke Surinamer en twee midden twintigers met honkbalpetjes op. Het leken wel drugsrunners die uit waren op een verzetje. Ze zaten immers in de buurt van Rotterdam en drugsrunners waren hier een bekend begrip.

Ze gingen een beetje dreigend om Babette heen staan. Ben je niet een beetje verdwaald meisje? Babette voelde de dreiging maar vermande zich door zich voor te doen als een volleerde hoer. Ze hoopte door zich zo te gedragen dat ze de drie mannen het hoofd kon bieden. Ze was immers alleen in deze verrekte hoerenkleding. Tegen drie mannen zou ze geen enkele kans maken. Ze zag eruit als een hoer dus dit zou ook haar redding zijn. De Surinamer bekeek haar uitgebreid van top tot teen en zei uiteindelijk: De mannen staken even de koppen bij elkaar en overlegden.

Dat moet voldoende zijn om ons te pijpen en je te neuken. Nu moest ze ook al volleerd hoer acteren. De oudste van het stel pakte een rolletje bankbiljetten uit zijn zak. Alleen drugsrunners bewaarden hun geld op deze manier. Babette was op haar hoede. Hij pelde diverse bankbiljetten af en gaf haar acht briefjes van vijftig euro. Routineus stopte Babette het geld achter haar lijfje. Als mij wat overkomt, schiet hij jullie neer! En als hij echt gaat schieten, krijgt hij ze terug. Babette wist haar schrik nog maar net te verbergen.

Uitzichtloos liep ze met de mannen mee naar het pompstation. Aan de achterkant van het gebouw was de ingang naar een dames en herentoilet. Op een bordje op het gebouw stond dat na De jongste haalde simpel een soort Zwitsers zakmes tevoorschijn. Hij keek naar het slot en frommelde er een soort loper uit. Hij stak het in het slot en slechts seconden later ging het herentoilet open. Babette mocht als eerste naar binnen. Het rook er naar een mix van urine en chloor.

De muren en deuren waren beklad met viltstift en verschillende leuzen riepen hen toe. Iemand had met een spuitbus een grote graffiti op de tegelwand gemaakt. De oudste trok de deur achter zich dicht en schoof een grendel op de deur.

Babette was nu toch veel minder zeker en vroeg aarzelend: Babette durfde niets te zeggen en wachtte op wat zou komen.

Ze voelde hoe de Surinamer achter haar zijn handen onder het korte rokje schoof en in haar billen kneep. De jongste kneep in haar borsten en trok door de visnetbody heen aan haar tepels. Hij probeerde haar tepels er doorheen te trekken. Het ging niet bepaald zachtzinnig. Uiteindelijk lukte het hem zelfs. Hij flikte er met zijn duim tegenaan. Het was voor Babette uitermate denigrerend.

Ze zag eruit als een goedkope hoer en was gedwongen zich zo te gedragen. Als gevolg daarvan kreeg ze ook het gedrag dat daar bij hoorde. Respectloos voelden de mannen aan haar. Ze dreven hun vingers in haar inmiddels natte geworden kut. Ruw pompten ze op en neer en het maakte zachte sopgeluidjes.

Onbewust had het Babette toch meer gedaan want ze kreunde door het ruwe spel van de mannen. Ze zag hoe de Surinamer zijn pistool in de wasbak legde. Ze hoorde hoe hij het lipje van zijn rits naar beneden trok. Hij liet zijn broek zakken en haalde zijn grote zwarte lul uit zijn broek. Babette liet zich verslagen op de grond zakken. Ze keek naar het enorme apparaat dat voor haar ogen bungelde. Ze besefte dat ze geen keus had. Ze pakte de lul bij zijn schacht en trok hem af.

Ze voelde het bloed in zijn aderen pulseren toen het naar grotere hoogten groeide. Ze opende haar mond en omklemde de grote eikel. Met haar tong speelde ze met het kleine spleetje in de kop van de eikel. De Surinamer genoot er zichtbaar van. Ze hoorde hoe de anderen ook hun rits openden. Ze gingen om haar heen staan en sloegen met hun lullen tegen haar wang. Babette begreep de hint en begon nu om en om de drie mannen te pijpen.

In het begin bepaalde zij nog de snelheid maar naarmate de spanning steeg begonnen ze meer aan haar haren te trekken. Ze werd echt gebruikt als een voorwerp, gemaakt voor mannelijk genot. Daar was het hen ook om te doen. Babette was slechts het voorwerp dat hen daar bij hielp.

Hun spel werd steeds ruiger. Met enigszins trillende benen stond ze voor de wasbak en omklemde met haar handen de rand. Ze bukte zich en duwde haar kont naar achteren. De oudste met honkbalpet schoof haar rokje naar boven. De opening in de vinset bodystocking werd zichtbaar.

Het was een klein gat dat de gang markeerde naar haar druipende kut. Ruw trok hij de opening groter. Ze hoorde hoe de stof scheurde. Hij bekeek haar blanke billen. Hard haalde hij uit en een grote rode handafdruk stond op haar billen. Babette gilde het uit. Tranen rolden over haar wangen toen de mannen haar blanke billen spankten. Deze lachte alleen maar.

Toen voelde Babette hoe de oudste zijn eikel tegen haar kut drukte. Ze werd letterlijk met haar haren erheen gesleept. Hij drukte haar hoofd in de vieze wc-pot. In een flits zag ze de remsporen er nog in zitten. Ze werd verder in de wc-pot gedrukt en een ander trok hem twee keer door. Al proestend werd ze weer naar boven getrokken. Als je met ons spreekt zeg je ‘ja meneer’, begrepen kuthoer? De mannen lachten weer. Hij stonk ontzettend naar urine en ze rook het chloor waarmee hij dagelijks door werd gespoeld.

Zelden was ze zo vernederd. Ze stak haar tong uit en voelde hoe het puntje de koude porseleinen rand raakte. Ze kreeg een schop tegen haar rode kont. Bij wijze van grap trokken ze het toilet door en het water spatte op de rand en tegen haar gezicht waardoor ze opnieuw de rand schoon moest likken. Tranen stroomden over haar wangen van vernedering.

Het was zo’n standaard aluminium bak. Babette stond op vanuit haar knielde positie voor de wc-pot en liep richting de bak die aan de muur hing. Haar handen omklemden de rand en ze spreidde haar benen. De oudste pakte zijn lul en drukte die bij haar naar binnen. De Surinamer vertelde de jongste dat hij in haar mond had willen spuiten maar nu ze zo smerig was dat hij haar in haar kont ging neuken.

De schrik sloeg om Babette’s hart. Hij ging haar toch niet met die enorme lul in haar kont neuken? Veel keus had ze niet. Ze voelde hoe het vlees van zijn lendenen tegen haar billen sloeg. Het geluid van vlees dat tegen vlees slaat vulde de kleine ruimte. Ze voelde hoe de oudste zijn tempo omhoog schroefde en enkele minuten later spoot hij haar kut vol. Babette voelde de warme stralen in haar buik schieten. Het gevoel dat iemand haar volspoot zonder condoom maakte dat de tranen weer over haar wangen rolden.

De mannen hadden er echter geen boodschap aan. Ze gingen onverstoorbaar verder met hun eigen genot. De oudste veegde zijn druipende lul af aan haar benen.

Het was duidelijk dat de jongste ook de hekkensluiter in het groepje was. Het bevel drong niet helemaal tot Babette door. Vroeg hij nu haar hoofd in die gore pisbak te leggen? Toen voelde ze een stekend pijn in haar billen. De Surinamer sloeg haar hard op haar kont en zei: Ze hoorde hoe de Surinamer zijn keel schraapte. Een paar seconden later spuugde hij een grote kwak tegen haar sterretje. Hij grijnsde toen hij zijn grote apparaat tegen haar sterretje duwde.

Langzaam drukte hij het enorme gevaarte in haar. De grote zwarte pik verdween langzaam in haar blanke roodgeslagen kont. Babette beet op haar lip. God, wat deed het pijn. Ze durfde het niet uit te schreeuwen uit angst dat de mannen haar opnieuw in de wc-pot zouden drukken. Tranen rolden over haar wangen. Ze had geluk dat de Surinamer al zo opgefokt was dat het niet lang duurde voordat hij zijn lading in haar achterste schoot.

Warme stralen vulden haar darmen.
amateur escort rotterdam pissende lul

Ze keek in de rondte om te zien of iemand al klaar stond om ze te pakken. Ze zag echter niemand. Met trillende benen liep ze op de stiletto’s naar het bankje die het dichtst bij het bos was.

Ze vond er een klein doosje met daarin een stuk of twintig condooms. De lantaarnpalen van de parking verlichtten het bos achter haar. Het rode lakleer lichtte op in het zwakke schijnsel. Ze ging zitten op het bankje en voelde de koude planken tegen haar billen. Het rokje was zo kort en ze droeg geen slip. Zenuwachtig en vol spanning keek ze naar de parkeerplaats. Ze hoorde de deur van een truck klikken en weer dichtslaan.

Een trucker met een dikke overhangende buik bewoog zich in haar richting. Hij droeg een ruitjesblouse en zijn broek zakte zowat van zijn lichaam en flodderde om zijn benen. Naarmate hij dichterbij kwam zag ze dat hij zware bakkebaarden had en een petje droeg. Haar Engels was goed genoeg om hem antwoord te geven. Ze stotterde bij haar eerste klant.

Hij voelde even in zijn broekzak en legde een biljet van 50 Euro neer. Ze liet zich trillend van het bankje glijden en hurkte voor hem neer. Ze rook de sterke muskusachtige geur.

Hij had zich waarschijnlijk al in dagen niet gewassen. Vol walging keek Babette naar de harde lul van de trucker. Zijn buik hing er bijna op en rook naar zweet. Ze bleef vol walging naar de pik staren. De trucker pakte haar bij haar haren en drukte haar richting zijn lul. Ze moest haar hoofd licht draaien om onder zijn buik terecht te komen. Ze opende haar mond en stak haar tong uit.

Het puntje van haar tong raakte de punt van zijn eikel en de verbinding was gelegd. Ze proefde de zoute druppels van zijn voorvocht. Een rilling trok door haar lichaam. Ze deed haar ogen dicht en begon puur op gevoel de lul te pijpen.

Hij drukte haar bij elke hoofdbeweging stevig tegen zijn bezwete buik. Hij begon zowaar met zijn bekken heen en weer te bewegen. Hij probeerde haar mond te neuken. Zijn zware buik zat echter in de weg zodat hij niet echt kon doordrukken. Babette had nog nooit aan deap throat gedaan en was dat ook niet van plan. Ze hoopte dat het snel over was. De man had er echter plezier in. Babette deed nu harder haar best om hem te laten komen. Ze wilde dat deze nachtmerrie snel ten einde kwam.

Iets in haar vertelde haar dat dat niet erg waarschijnlijk was. Ze kietelde zijn ballen en begon sneller aan zijn pik te trekken. Na een paar minuten begon zijn ademhaling sneller te gaan. Zonder vooraankondiging spoot hij zijn warme stralen in haar mond. Lading na lading spoot hij in haar mond. Zoveel had ze nog nooit bij haar vriendjes meegemaakt.

Ze opende haar mond en liet het over haar lippen en haar kin uit haar mond vallen. Het maakte een plasje op de grond voor haar. De Schotse trucker keek haar triomfantelijk aan. Clean it off you whore!

Babette was nog nooit zo vernederd. Dit zouden haar vriendjes nooit bij haar durven. Ze had echter geen keus. Ze likte de lul van de trucker schoon. Hij ritste zijn broek dicht. Hij keek haar nog een keer aan en grijnsde. Toen draaide hij zich om en liep terug naar zijn truck. Jasper had met een camera voorzien van een nachtfilter alles opgenomen. Van het moment dat ze het geld achter haar lijfje stopte tot het schoonlikken van de trucker. Nu zit ze vast Jaap, ze komt er niet meer uit!

Jaap had ondertussen ook niet stil gezeten en testte het beeldscherm in zijn hand. Ze hadden stiekem twee kleine cameraatjes in haar auto gebouwd. Ze waren amper te zien en waren slim verborgen. Gauw legden ze de sleutels weer terug op de band. Ze keken even naar Babette die ondertussen opnieuw werd benaderd door een groepje van drie mannen.

Beiden slopen ze naar de auto van Jaap’s vader. Daar wachtten ze op wat er verder ging komen. Ze wilden niet het risico nemen ontdekt te worden door te dicht bij te komen.

Ze hadden genoeg materiaal om haar tot het einde van hun schooltijd in het gareel te houden. Vanaf hier was alles extra. De groep van drie bestond uit een dikke Surinamer en twee midden twintigers met honkbalpetjes op. Het leken wel drugsrunners die uit waren op een verzetje.

Ze zaten immers in de buurt van Rotterdam en drugsrunners waren hier een bekend begrip. Ze gingen een beetje dreigend om Babette heen staan. Ben je niet een beetje verdwaald meisje? Babette voelde de dreiging maar vermande zich door zich voor te doen als een volleerde hoer.

Ze hoopte door zich zo te gedragen dat ze de drie mannen het hoofd kon bieden. Ze was immers alleen in deze verrekte hoerenkleding.

Tegen drie mannen zou ze geen enkele kans maken. Ze zag eruit als een hoer dus dit zou ook haar redding zijn. De Surinamer bekeek haar uitgebreid van top tot teen en zei uiteindelijk: De mannen staken even de koppen bij elkaar en overlegden. Dat moet voldoende zijn om ons te pijpen en je te neuken. Nu moest ze ook al volleerd hoer acteren. De oudste van het stel pakte een rolletje bankbiljetten uit zijn zak. Alleen drugsrunners bewaarden hun geld op deze manier.

Babette was op haar hoede. Hij pelde diverse bankbiljetten af en gaf haar acht briefjes van vijftig euro. Routineus stopte Babette het geld achter haar lijfje. Als mij wat overkomt, schiet hij jullie neer! En als hij echt gaat schieten, krijgt hij ze terug. Babette wist haar schrik nog maar net te verbergen. Uitzichtloos liep ze met de mannen mee naar het pompstation.

Aan de achterkant van het gebouw was de ingang naar een dames en herentoilet. Op een bordje op het gebouw stond dat na De jongste haalde simpel een soort Zwitsers zakmes tevoorschijn. Hij keek naar het slot en frommelde er een soort loper uit. Hij stak het in het slot en slechts seconden later ging het herentoilet open. Babette mocht als eerste naar binnen. Het rook er naar een mix van urine en chloor.

De muren en deuren waren beklad met viltstift en verschillende leuzen riepen hen toe. Iemand had met een spuitbus een grote graffiti op de tegelwand gemaakt. De oudste trok de deur achter zich dicht en schoof een grendel op de deur. Babette was nu toch veel minder zeker en vroeg aarzelend: Babette durfde niets te zeggen en wachtte op wat zou komen.

Ze voelde hoe de Surinamer achter haar zijn handen onder het korte rokje schoof en in haar billen kneep. De jongste kneep in haar borsten en trok door de visnetbody heen aan haar tepels.

Hij probeerde haar tepels er doorheen te trekken. Het ging niet bepaald zachtzinnig. Uiteindelijk lukte het hem zelfs. Hij flikte er met zijn duim tegenaan. Het was voor Babette uitermate denigrerend. Ze zag eruit als een goedkope hoer en was gedwongen zich zo te gedragen.

Als gevolg daarvan kreeg ze ook het gedrag dat daar bij hoorde. Respectloos voelden de mannen aan haar. Ze dreven hun vingers in haar inmiddels natte geworden kut. Ruw pompten ze op en neer en het maakte zachte sopgeluidjes. Onbewust had het Babette toch meer gedaan want ze kreunde door het ruwe spel van de mannen. Ze zag hoe de Surinamer zijn pistool in de wasbak legde. Ze hoorde hoe hij het lipje van zijn rits naar beneden trok. Hij liet zijn broek zakken en haalde zijn grote zwarte lul uit zijn broek.

Babette liet zich verslagen op de grond zakken. Ze keek naar het enorme apparaat dat voor haar ogen bungelde. Ze besefte dat ze geen keus had. Ze pakte de lul bij zijn schacht en trok hem af. Ze voelde het bloed in zijn aderen pulseren toen het naar grotere hoogten groeide. Ze opende haar mond en omklemde de grote eikel. Met haar tong speelde ze met het kleine spleetje in de kop van de eikel.

De Surinamer genoot er zichtbaar van. Ze hoorde hoe de anderen ook hun rits openden. Ze gingen om haar heen staan en sloegen met hun lullen tegen haar wang. Babette begreep de hint en begon nu om en om de drie mannen te pijpen. In het begin bepaalde zij nog de snelheid maar naarmate de spanning steeg begonnen ze meer aan haar haren te trekken.

Ze werd echt gebruikt als een voorwerp, gemaakt voor mannelijk genot. Daar was het hen ook om te doen. Babette was slechts het voorwerp dat hen daar bij hielp.

Hun spel werd steeds ruiger. Met enigszins trillende benen stond ze voor de wasbak en omklemde met haar handen de rand. Ze bukte zich en duwde haar kont naar achteren. De oudste met honkbalpet schoof haar rokje naar boven. De opening in de vinset bodystocking werd zichtbaar. Het was een klein gat dat de gang markeerde naar haar druipende kut. Ruw trok hij de opening groter. Ze hoorde hoe de stof scheurde. Hij bekeek haar blanke billen.

Hard haalde hij uit en een grote rode handafdruk stond op haar billen. Babette gilde het uit. Tranen rolden over haar wangen toen de mannen haar blanke billen spankten. Deze lachte alleen maar. Toen voelde Babette hoe de oudste zijn eikel tegen haar kut drukte. Ze werd letterlijk met haar haren erheen gesleept. Hij drukte haar hoofd in de vieze wc-pot. In een flits zag ze de remsporen er nog in zitten. Ze werd verder in de wc-pot gedrukt en een ander trok hem twee keer door.

Al proestend werd ze weer naar boven getrokken. Als je met ons spreekt zeg je ‘ja meneer’, begrepen kuthoer? De mannen lachten weer. Hij stonk ontzettend naar urine en ze rook het chloor waarmee hij dagelijks door werd gespoeld. Zelden was ze zo vernederd. Ze stak haar tong uit en voelde hoe het puntje de koude porseleinen rand raakte.

Ze kreeg een schop tegen haar rode kont. Bij wijze van grap trokken ze het toilet door en het water spatte op de rand en tegen haar gezicht waardoor ze opnieuw de rand schoon moest likken. Tranen stroomden over haar wangen van vernedering. Het was zo’n standaard aluminium bak. Babette stond op vanuit haar knielde positie voor de wc-pot en liep richting de bak die aan de muur hing.

Haar handen omklemden de rand en ze spreidde haar benen. De oudste pakte zijn lul en drukte die bij haar naar binnen. De Surinamer vertelde de jongste dat hij in haar mond had willen spuiten maar nu ze zo smerig was dat hij haar in haar kont ging neuken. De schrik sloeg om Babette’s hart.

Hij ging haar toch niet met die enorme lul in haar kont neuken? Veel keus had ze niet. Ze voelde hoe het vlees van zijn lendenen tegen haar billen sloeg. Het geluid van vlees dat tegen vlees slaat vulde de kleine ruimte. Ze voelde hoe de oudste zijn tempo omhoog schroefde en enkele minuten later spoot hij haar kut vol. Babette voelde de warme stralen in haar buik schieten.

Het gevoel dat iemand haar volspoot zonder condoom maakte dat de tranen weer over haar wangen rolden. De mannen hadden er echter geen boodschap aan. Ze gingen onverstoorbaar verder met hun eigen genot. De oudste veegde zijn druipende lul af aan haar benen.

Het was duidelijk dat de jongste ook de hekkensluiter in het groepje was. Het bevel drong niet helemaal tot Babette door. Vroeg hij nu haar hoofd in die gore pisbak te leggen? Toen voelde ze een stekend pijn in haar billen.

De Surinamer sloeg haar hard op haar kont en zei: Ze hoorde hoe de Surinamer zijn keel schraapte. Een paar seconden later spuugde hij een grote kwak tegen haar sterretje. Hij grijnsde toen hij zijn grote apparaat tegen haar sterretje duwde. Langzaam drukte hij het enorme gevaarte in haar. De grote zwarte pik verdween langzaam in haar blanke roodgeslagen kont. Babette beet op haar lip. God, wat deed het pijn. Ze durfde het niet uit te schreeuwen uit angst dat de mannen haar opnieuw in de wc-pot zouden drukken.

Tranen rolden over haar wangen. Ze had geluk dat de Surinamer al zo opgefokt was dat het niet lang duurde voordat hij zijn lading in haar achterste schoot. Warme stralen vulden haar darmen. Uit haar ooghoek zag ze dat hij wel een condoom om deed.

Haar blik werd door hem opgemerkt. Hij nam twee stappen en stond achter Babette. Haar kont stond nog gapend open en grijnzend drukte hij zijn pik in één keer in haar kont.

Een nieuwe onderdrukte gil kwam uit de mond van Babette. De jongste begon gelijk op haar in te beuken. Haar lichaam ging heen en weer en ze voelde haar borsten onder de netstof heen en weer slingeren. De oudste kwam nu naast haar staan. Hij haalde zijn lul uit zijn broek. Babette verwachtte dat ze hem opnieuw moest pijpen.

Hij besliste echter anders en begon voor haar ogen in de bak te plassen! Met angst in haar ogen keek Babette naar de plassende man. Ze zouden toch niet…… Haar nachtmerrie werd waarheid toen de mannen zagen hoe bang Babette keek. Lachend zwenkte hij naar links en een natte straal doordrenkte haar haren. Ze voelde hoe de gore stinkende druppels in straaltjes door haar haren stroomde en over haar wangen, langs haar lippen in de bak onder haar terecht kwam.

Ze was nog nooit zo vernederd. Zelfs in haar wildste voorstellingsvermogen had ze dit niet kunnen bedenken. De jongste hield het niet meer toen zijn maat haar onderplaste en spoot zijn condoom vol. Babette voelde hoe zijn pik slap werd toen hij hem uit haar kont trok. Babette was zo bang geworden dat ze prompt op haar knieën ging zitten.

Babette keek naar boven en zag de jongste daar staan met zijn volgespoten condoom in zijn hand. De groezelige tl-lampen verlichtten hem. De Surinamer klopte nog even op de kolf van zijn pistool en Babette begreep dat ze geen keuze had. Ze opende haar mond. De jongeman draaide het condoom om en liet het sperma eruit lopen. Babette zag hoe de stroom sperma langzaam uit het condoom gleed richting haar mond. Na enkele seconden droop de lange sliert op haar tong.

Hij kneep lichtelijk in het condoom en een grotere kwak sperma verliet het condoom. Ze vond het walgelijk maar was doodsbenauwd voor de drie mannen. Ze slikte het door en begon te kokhalzen. Ze voelde hoe de oudste haar bij haar haren naar achteren trok. Hij duwde het uiteinde van de condoom in haar mond en zei: Ze zoog het sperma uit de condoom. Ze proefde de zoutige en rubberen smaak door elkaar. Ze trok er een vies gezicht bij. De mannen stonden nu rondom Babette en lachten.

Ze borgen hun gereedschap op en trokken het lipje van hun rits naar boven. De jongste voelde nog even in zijn zak en gooide een briefje van vijf euro op de grond. Ze kon niets uitbrengen na de vernedering van zojuist. Ze had uit ‘vrije wil’ drie straatschoffies aan hun gerief geholpen. Mannen die ze normaal gesproken alleen met minachting zou bekijken. De mannen staken allen een sigaret op en draaiden zich om. De oudste schoof de grendel van het slot. Daarna liepen de drie naar hun gepimpte Honda civic die slechts een paar meter verder stond geparkeerd.

Toen drukte de deurdranger met een klap de deur dicht. Ze keek om haar heen en zag het geld nog op de grond liggen. Snel graaide ze het bijeen om het achter haar lijfje te stoppen. Ze had nu voldoende om aan de opdracht te voldoen. Wankelend stond ze op en drukte de grendel gauw weer op de deur. Ze liep naar de kapotte spiegel boven het groezelige wasbak en bekeek zichzelf.

Ze zag er verlept uit. De mascara was uitgelopen over haar wangen en haar lipstick zat verspreid rondom haar lippen en over haar kin. Haar haren waren nat van de urine en het spoelwater. Bij deze aanblik rolden de tranen opnieuw over haar wangen. Hoe kon ze zo stom zijn geweest. Wie weet wat ze nog meer voor haar in petto hadden. Ze zeeg ineen op de vloer en trok haar knieën op en huilde nu grote tranen. Tien minuten lang huilde ze en kwam alle spanning eruit.

Ze voelde hoe de sperma uit haar stroomde. Ze sleepte zich naar de wc en probeerde met toiletpapier het meeste weg te vegen.

Ze stond weer voor de spiegel en probeerde zichzelf te fatsoeneren. In haar auto had ze altijd wel make-up liggen. Ze spoelde haar haren uit in de wasbak. Met het laatste restje toiletpapier droogde ze het zo goed mogelijk.

Ze stond nog steeds te trillen op haar benen. Ze veegde haar tranen en was blij dat ze dit nooit weer hoefde mee te maken. De opdracht was geslaagd. Ze trok aan de hendel en opende de deur.

Voor haar stond een verbaasde pompbediende met een emmer sop en een mop in zijn hand. Snel wurmde zich langs hem heen en met grote stappen liep ze naar haar auto. Onderweg riepen een paar mannen uit hun auto hoeveel ze vroeg voor pijpen. Ze had het geld binnen en negeerde hen. Ze was nu bijna bij haar auto. Zouden de sleutels er nog liggen?

Ze keek op de voorband en ze lagen er inderdaad nog steeds. Snel knipte ze de auto open en nam plaats in de bestuurdersstoel. Ze drukte haar auto eerst op slot en keek in de spiegels om zich heen. Er was nu meer activiteit op de parkeerplaats en ze zag dat er meer vrouwen waren die mannen pijpten of neukten.

Dit leek wel een afwerkplek. Niemand benaderde echter haar auto. Ze trok het handschoenenvakje open en pakte mascara, lipstick en blush. Ze draaide de achteruitkijkspiegel op zo’n manier dat ze haar gezicht kon bijwerken. Tevreden keek ze na haar arbeid in het spiegeltje. Gelukkig was ze weer toonbaar. Niets ergerde haar mee dan onverzorgde mensen. Jasper en Jaap hadden een goed zich vanuit de cameraatjes. Jaap stootte Jasper en zei: Jaap en Jasper keken beiden hoe verschrikkelijk Babette eruit zag met uitgelopen make-up.

Ze observeerden haar toen ze zich opmaakte. Hij pakte de mobiel. Het was een pre-paid die ze bij een speelgoedwinkel hadden gekocht voor weinig geld. Zo konden ze hem weggooien en was hij niet traceerbaar.

In speelgoedwinkels hingen vaak geen camera’s en het personeel in het weekend waren meestal goedkope scholieren. Die zouden het toch niet meer herinneren dat zij de mobiel hadden gekocht. Babette bedacht zich dat ze blij was geweest dat ze zichzelf niet had hoeven aanbieden.

Stel je voor dat ze een bekende was tegengekomen. Zo dicht bij huis zou dat niet ondenkbaar zijn geweest. Ze hoorde in het handschoenvakje haar mobiel. Een volgend SMS-bericht kondigde zich aan. We hebben eindelijk gezien dat je ook iets anders kunt dan alleen te pronken met je lichaam.

We kunnen alleen de hoop uitspreken dat je er ook iets van hebt geleerd, maar betwijfelen het ten stelligste. De nabije toekomst zal het uitwijzen. Start je auto en voeg in op de snelweg. Sla na 8 kilometer af bij het bordje waar op staat “recreatiebos” en rij richting het clubhuis van de padvinders.

Het staat met bordjes aangegeven. Parkeer jouw auto daar voor de deur. Neem de tas mee die je eerder hebt opgehaald bij Carla’s sexshop. Op de deur vind je de volgende instructie. We hoeven je vast niet uit te leggen wat er gebeurt als je er niet binnen het kwartier bent.

Ze had een flauw vermoeden dat haar avond nog niet ten einde was. Wellicht zou ze er nu achter komen wie haar dit geintje flikte!

Dat betekende dat ze opnieuw bijna geen tijd had. Ze moest flink doorrijden. Het was inmiddels donker geworden. Normaal gesproken zou ze nu met haar vrienden gaan stappen.

In plaats daarvan werd ze gechanteerd. Ze was vernederd en belust op wraak. Ze hoopte er nu snel achter te komen wie haar dit flikte.

Furieus was ze en ze reed hard. Ze fokte zichzelf op. Ze miste bijna de afslag en kon nog net op tijd remmen. In haar hoofd bedacht ze verschillende scenario’s die ze met de daders zou uithalen.

Ze sloeg af en reed met haar auto over het modderige bospad. Het clubhuis van de padvinders stond helemaal aan het eind van een lang pad. Ver weg van het openbare deel en verscholen in het onverlichte bos. Haar Range Rover had geen enkele moeite met het onverharde bospad volkuilen. In het licht van de schijnwerpers zag ze het clubhuis. Tussen de struiken waren drie parkeerplaatsjes. Ze stuurde haar auto in het vak en draaide de sleutel om.

Het geronk van de motor stierf weg en ze hoorde niets. Ze opende de deur maar hoorde alleen die geluiden die uniek waren voor het bos. Ze keek naar de ingang van het clubhuis. Het flauwe schijnsel van een klein lampje verlichtte een vel papier dat op de deur was bevestigd met een punaise.

Ze keek op het klokje en zag dat ze nog slechts een minuut had. Snel trok ze de tas van de achterbank en waggelde op de hoge stiletto’s richting de deur. Ze beklom de drie treden van de trap en stond op de lange veranda. Ze keek naar de deur waar een vel papier en een soort doek met een punaise aan de deur waren bevestigd.

Jasper en Jaap hadden deze locatie uitgekozen vanwege het feit dat het erg afgelegen lag. Het was privéterrein van de padvinders. Buiten hen had niemand er iets te zoeken.

Een andere belangrijke reden was dat één van hun beste vrienden in het bezit van de sleutel was. Vanwege zijn lidmaatschap van de padvinders was hij meer dan eens slachtoffer van Babette en haar vrienden geweest. Toen Jaap en Jasper hun plan hadden voorgelegd had hij niet lang hoeven denken. Hij was zelfs zo enthousiast dat hij had voorgesteld nog een paar vrienden op te trommelen. Ook zij waren regelmatig het slachtoffer van haar pesterijen geweest.

Jaap en Jasper hadden hier even over moeten nadenken. Hoe meer mensen des te meer de kans dreigde op uitlekken. Na overleg met hun maat Kees hadden ze toegestemd om één andere persoon toe te laten. Dat was Kees zijn beste maat Henk geworden. Zelf hadden ze namelijk nog twee anderen uitgenodigd die hen erg dierbaar waren.

Ook zij waren met regelmaat door Babette en haar weinige andere ‘vriendinnen’ gepest. Haar andere ‘vriendinnen’ waren vooral van die nietszeggende blonde leeghoofdjes.

Meiden die slechts om zichzelf en hun materiële behoeftes gaven. In feite dus hetzelfde type als Babette. Beiden konden niet wachten om deel te nemen aan de wraakactie die Jasper en Jaap hadden uitgedacht. Het waren Jaap’s vriendin Ellen en haar beste vriendin Joke. Met grote regelmaat werden zij in de zeik gezet door Babette en haar aanhangsters. Toen Jaap en Jasper belden met het idee waren ze meteen reuze enthousiast geweest. Tegen de tijd dat Jaap en Jasper thuis waren gekomen had Ellen hen al een aantal ideeën gemaild.

Kees en zijn maat Henk zagen de lichten van de Range Rover op de houten hut afkomen. Ze hadden alles al klaar gezet. Toen drukte hij de mobiel uit. Henk en Kees hadden de hele avond voorbereidingen getroffen. Jaap en Jasper hadden hen elke keer via de mobiel op de hoogte gehouden. Haar komst was al bekend. Jaap en Jasper hadden ondertussen Ellen en Joke opgehaald bij de shop van Carla.

Die zou hen voorzien van een alibi als er werd gevraagd waar ze die avond waren. Carla had samen met hen immers alle winkelvoorraden verwerkt. Babette had dat immers zelf kunnen constateren. Het mooiste was dat Carla er zelfs nog handel aan over had gehouden. Ze hadden een afspraak gemaakt om wellicht nog wat extra handel af te kunnen zetten als ze helemaal klaar waren. Carla was immers vroeger een bekende meesteres geweest en had hen nog wat extra ideeën aan de hand gedaan. Ze had zelfs beloofd later op de avond nog langs te komen als de shop was gesloten.

Zelf had ze ook wel weer eens zin had ze aangegeven. Tot dusverre waren maar zeven mensen van het hele gebeuren op de hoogte. Dat vonden Jasper en Jaap meer dan genoeg. Babette stond in haar laklederen outfit voor de deur van het houten clubhuis. Het waaide hard om het huis en ze trilde even van de koude wind. Kippenvel zette zich af op haar lichaam en haar tepels werden spontaan hard. Een rilling trok over haar rug toen ze het vel papier op de deur begon te lezen.

Tot dusverre heb je voldaan aan alle opdrachten. Je geheim is nog veilig bij ons. Zet je tas neer naast de deur. Stop het geld dat je hebt verdiend in de tas. Kleed je helemaal uit. Pak de blinddoek en bevestig hem voor je ogen. Als blijkt dat je toch wat ziet zullen we jou straffen. Je hebt tien minuten de tijd.

Als je klaar bent klop je op de deur. Vanaf dat moment volg je zonder twijfelen alle orders op! Het was echter donker om haar heen. Uit het bos kwamen geluiden die je mocht verwachten. Bij het zwakke schijnsel van de lamp ontdeed ze zich snel van haar kleding. Ze stopte de verdiende euro’s in de tas en zette hem tegen de deur. Ze rilde van de wind die langs het gebouw gierde. Met moeite kreeg ze de laklederen kleding uit. Carla had het lijfje strak vastgesnoerd. Met het nodige wrikken kreeg ze hem net op tijd los.

Gauw ontdeed ze zich van het visnet catsuit. Ze trok de blinddoek van de deur. Het was zo’n masker die haar moeder gebruikte om in slaap te vallen.

Er was geen tijd meer om er over na te denken. Ze klopte op de deur en hoopte dat het gauw over zou zijn. Ze hoorde gemorrel aan de deur en het piepen van de schanieren toen de deur open ging. Ze hoorde hoe een paar mensen om haar heen liepen. Ze spraken geen woord. Ze veerde op toen iemand in haar borsten kneep. Ze voelde duidelijk een vrouwenhand over haar billen.

De hand verplaatste zich naar boven en voelde aan haar borsten. Ze wist nu zeker dat het een vrouw was. Ze voelde een paar harde tepels tegen haar rug priemen. Het gaf haar een warm gevoel van vlees tegen vlees en onbewust drukte ze zich tegen de tepels aan en voelde het warme vlees van borsten tegen haar rug drukken.

Toen legden de vrouwenhanden een grote koud aanvoelende kraag rond haar nek. Haar kin werd naar boven geduwd. Een rilling trok door haar lichaam toen ook nog een koude rammelende ketting aan de kraag werd bevestigd. Babette voelde een ruk aan de ketting en had geen andere keus dan mee te lopen.

Verblind en angstig over wat haar zou gebeuren liep ze met trillende benen het gebouw binnen. In het gebouw hoorde ze het gefluister van stemmen. Dat betekende dat ze nu bloot was gesteld aan de blikken van meerdere mensen. Ze verweet zichzelf nog een keer hoe ze zo stom kon zijn geweest.

In haar achterhoofd had ze al een plan om Jeffrey mee te sleuren als dit gevolgen zou hebben. Nu overheerste echter zowel angst als woede. Ze was vooral angstig voor het onbekende maar woedend op de mensen om haar heen. Ze speelde met de gedachte om de blinddoek voor haar ogen weg te rukken. Dan zou ze in ieder geval zien wie deze mensen waren. Haar vader was machtig genoeg om het stelletje te straffen.

Ze was niet gebonden en had haar handen vrij. De gedachte drong steeds meer door en nam de overhand. Wraakgevoelens namen het angstgevoel over. Babette had haar hele leven niet met zich laten sollen en nu ook niet! De ketting was niet meer gespannen. Babette stond stil en hoorde het gefluister om haar heen.

Blijkbaar stond ze midden in een cirkel. Dan was dit haar moment. Alle schuldigen waren bijeen. Net toen de vrouwenstem haar een nieuw bevel wilde geven trok ze de blinddoek van haar gezicht. Haar ogen hoefden slechts enkele seconden wennen aan het felle licht. Ze zag hoe ze midden in een zaal stond. Om haar heen stonden felle studiolampen opgesteld en paparaplu’s zoals ze die ook herkende van haar eigen fotoshoots. In de hoek zat iemand achter een laptop.

Ze besefte dat het geen slimme actie was geweest. Een moment was ze vergeten dat de beelden van de diefstal zouden worden geupload. Ze besefte de zinloosheid van haar actie. Ze keek in de rondte en zag dat de ruimte gevuld was met meerdere naakte mannen en vrouwen. Iedereen was echter gemaskerd. Haar opzet was mislukt en ze herkende niemand van de aanwezigen hoewel de stemmen haar wel heel bekend voorkwamen.

Ze kon het echter niet thuis brengen. Je hebt tien seconden om te aan te geven wat je voorkeur heeft! Het filmpje mocht de buitenwereld niet bereiken en ze stotterde: Het was een grote gezette vrouw met een enorm decolleté in haar zwarte lederen jurk.

Ze moest vast een dubbele E-cup hebben. Ze droeg hoge stilettohakken en had een rijzweep in haar rechterhand. Ze draaide zich naar de naakte man achter de laptop en riep tegen hem: Iedere ander persoon in deze ruimte spreek je aan met mevrouw of meneer. Heb je dat begrepen vieze parkeerplaatshoer? Ze was de smerige ervaring van zojuist nog niet vergeten. Nog nooit in haar leven was ze zo vernederd. Deze klootzakken hier hadden dat vast bedacht. Ze hield haar mond stevig op elkaar. Ze zou hen niet het plezier gunnen dat ze zou breken.

Ze veerde op toen ze met de zweep een harde tik tegen haar schaamlippen kreeg. Met tranen in haar ogen schreeuwde ze: Babette zakte van de pijn door haar knieën. Babette capituleerde snel en riep snikkend: Elke vorm van ongehoorzaamheid zal ik hard afstraffen sloerie. Heb je dat begrepen? Ze keek haar meesteres recht aan en snikte: Je hebt immers al twee keer straf verdiend sloerie! De vrouw liep om de geknielde Babette heen.

Kort daarop werd een flip-over achter de camera geplaatst. Eén van de aanwezige vrouwen stond op van haar stoel en sloeg het blad om en een tekst werd zichtbaar. De vrouw in het zwart zette een felrode lipstick op de vloer voor de camera.

Toen draaide ze zich om naar Babette. Als de camera begint de draaien kruip je op handen en knieën naar de camera. Je leest dan met volle overtuiging de tekst op die achter de camera staat.

Mocht je aarzelen of enig blijk geven van weigering dan volgt er een derde harde straf. Heb je dat begrepen neukvlees? Ze snikte en huilde: Carla voelde zich helemaal in haar element. Het was jaren geleden dat ze dit had gedaan. Het enige verschil was dat mannen en vrouwen haar daar dik voor hadden betaald. Maar die tijd lag al jaren achter haar. Toen ze ouder was geworden had ze besloten een punt achter haar leven als meesteres te zetten. Maar voor deze ene keer had ze haar nicht willen helpen.

Ze gooide een handdoekje naar de snikkende Babette. Ik zal jullie alles betalen wat jullie maar willen! De meesteres was onverbiddelijk. Ze snikte nog een minuut lang in de handdoek en droogde haar tranen. Toen haar gezicht droog was van tranen werd ze door Ellen snel bijgepoederd. Het was niet meer te zien dat ze zojuist had gehuild als een klein meisje. Babette keek met waterige ogen richting camera en kroop langzaam op handen en knieën richting de lipstick.

Daar aangekomen richtte ze zich op en keek gezeten op haar knieën in de camera. Ze keek naar de flip-over achter de camera en begon vol overtuiging de woorden te lezen. De camera nam elk woord op dat over haar lippen kwam. Maar jullie zien het goed. Ik, Babette de Groot, zit hier naakt voor jullie.

Laat mij jullie vertellen dat ik dol ben op sex! Ik ben er zelfs zo dol op dat ik mij zelf het liefst door meerdere mensen laat gebruiken. Hoe meer en harder ik word misbruikt hoe geiler ik word!

Ik ben een echte sexslet! Zo, het hoge woord is er eindelijk uit! Ik kan mijn geheim niet langer verbergen. Het stiekem amateurhoeren op parkeerplaatsen is voor mij niet meer genoeg, ik wil meer!

Vanavond mogen jullie mijn ultieme wens in vervulling laten gaan en mogen jullie alles met mij doen! Meesteres, gebruik uw amateurhoer vanavond voor al uw geile wensen! Zoals voorgeschreven op de flip-over maakte ze het af door een pijl te trekken naar haar mond en naar haar kut.

Ze draaide zich om en zette zo goed als ze kon een paar pijlen richting haar billen. Ik kan niet wachten. Leave this field empty. Anoniem je geheimen delen kan op Topgeheimen. Dat ik weer lekker geil ben bbdd-6b7e-4bdc-a81db b3b3-a1abc5a-8edbfb. Maak contact met geile vrouwen en regel een gratis sexdate en gratis sex via Kik Messenger.

Ze kan niet wachten om ook jouw Anal 1 foto 2 feb '09 om Please enter your name here. Chatten met Vreemden Topgeheimen Inloggen Aanmelden. Je hebt goeie smaak: One more step Please complete the security check to access www. Hmmm ben zo …. Geile jongen van 15 jaar zoekt een geile meid! Camsex           Rijpe ervaren vrouwen           Secretlove. Een vrouw En ik wil graag met jullie chatten. Pissende sletjes achter de cam Kreeg ik gisteren via een gratis sex dating site een berichtje dat twee vriendinnen mij wilde toevoegen op Foppe 1 foto 8 feb '10 om Het bed is doorweekt, zoveel vocht als je verliest.

Ik ben 16 jaar en ik woon in West-Vlaanderen. Liefst vrouwelijk contact maar soms wil ik me ook wel eens betrappen op spannend contact met een man, wel altijd van rond mijn eigen leeftijd max. Ondertussen slik je al het sperma dat je nog kunt vinden gulzig naar binnen… Sarah:

...

Als je van plassex showtjes houd dan kun je best wel eens bij deze dame kijken. Plassex - Kinky Sex. Hier zie je onder andere hoe taboeloze mannen pisgeile meiden eronder plassen en hun urine laten drinken, Ben jij op zoek naar een escort die aan plassen doet? Ik ben een elegante plassex escort uit Antwerpen.

Jouw mening over plassex - Gratis forum - http: Wil je dat ik in mijn broek plas - - http: Ik hou niet van plasseks, Terwijl ze nog steeds staat te plassen leg ik mijn hand in haar kruis en voel hoe het zeer warm Passed Define Passed at Dictionary. Gratis plasseks porno bekijken Vagina. Plasseks kun je leren. Plasseks dating plassex plassen wetsex: Extreme brutal rough sex free site Dating obesity. Plassex Tilburg Meesteres zoekt wc slaaf - http: Pis en plas kutjes dating Tilburg.

Scat copra poepsex chat date en contact. Plasseks Archives - Passie voor Seks - http: Deze geile kinky slet is op zoek naar mannen waar ze overheen mag plassen. Pissen - Mature Album - http: Plassex Tube Films en dates voor pis fetish - http: Plassex spelletjes door geile tienersletjes - http: Plassex spelletjes door geile tienersletjes. Sexy tienersletten plassen een vaasje vol en gieten dat over elkaars lijf. Ze likken het er weer vanaf.

Gratis Sexverhalen en Dating op - http: Het was lekker warm weer. Lees plassex sexverhalen - http: In de auto in mijn broek plassen. Een hete lesbische plasseks ervaring. Mijn liefde voor plassex is een paar jaar geleden plots Plassex en poepsex gezocht - Vrouw - http: En er echt van kunnen genieten om mijn mond helemaal vol te poepen of te plassen.

Spiritual singles washington dc - IFMR - http: Plassex films vol pissende kutjes van - http: Midden in de woonkamer, op straat, onder de douche Filmpjes over plassex met o. Sexy slanke - http: Geil en ranzig plassex tijdens het - http: Sex Dating 69 Dating Porno tube Plas tieners - Plassex met geile tieners - http: Top 25 Plasseks And Pis Websites - - http: Pissen - Porno Videos: Populaire - Tonic - http: Welke geile oudere man boven 30 jaar. Wil me lekker onder pissen… lees meer.

Plassex seks menu - Piessex, plasseks, - http: Klik hier voor meer Plassex.. Ik begrijp dat deze cookies door Sexdumpert. Vrouw zoekt plasseks in Zwolle! Ben jij bereid om me helemaal onder te plassen? Mag ik onder je lul gaan zitten en kijken hoe Ik het een heel lekker kutje die gebeft wil worden tijdens het plassen.

Poepsex dating meppel Kinky Vrouwen - http: Ver pelicula El Cazador y la Reina del - http: Plassex in het weiland: PornoVerhalen plassex sexverhalen - http: Plasseks met moeder en dochter. Windows messenger adult chat rooms - - http: Windows messenger adult chat rooms. Plassex filmpjes, Plassende Meiden, - http: London live sex Mariette Straathof - http: Höckelheim pictures of hairy pussy sex comes to fixing you up online dating but every Om het je gemakkelijk te maken zullen wij het tarief voor je vaststellen.

Leg de sleutels van je auto op je voorband. We willen niet dat die worden gestolen als je bezig bent. Wij zullen op je auto letten. Je hebt twee uur de tijd. Succes Babette de slet. In wilde paniek begon ze te huilen. De tranen stroomden over haar wangen. Ze was geen hoer! Dit kon ze echt niet! Ze had wel veel wisselende vriendjes en ze gaf direct toe dat ze die gebruikte zoals het haar uitkwam maar ze was geen hoer!

Ze maakte geen aanstalten om uit te stappen. Een volgende SMS kondigde zich aan. Als je niet betaald dan hoeven we je de consequenties niet uit te leggen. Je snapt wel wat we bedoelen” Ze staarde nog vijf minuten voor zich uit en zat nu serieus te twijfelen om het filmpje maar te laten publiceren. Ze bedacht zich direct dat het de doodsteek voor haar vaders zaak zou betekenen.

Hoe kon hij nu een succesvol beveiligingsbedrijf runnen als zijn dochter crimineel was. Het zou hem ten gronde richten. God, wat was ze stom geweest om zich te laten uitdagen door die lul van een Jeffrey. Ze zuchtte en veegde haar tranen weg.

Met trillende handen trok ze de sleutel uit het slot en opende haar deur. Ze stapte uit en legde de sleutels op haar voorband. Ze keek in de rondte om te zien of iemand al klaar stond om ze te pakken.

Ze zag echter niemand. Met trillende benen liep ze op de stiletto’s naar het bankje die het dichtst bij het bos was. Ze vond er een klein doosje met daarin een stuk of twintig condooms. De lantaarnpalen van de parking verlichtten het bos achter haar.

Het rode lakleer lichtte op in het zwakke schijnsel. Ze ging zitten op het bankje en voelde de koude planken tegen haar billen. Het rokje was zo kort en ze droeg geen slip. Zenuwachtig en vol spanning keek ze naar de parkeerplaats. Ze hoorde de deur van een truck klikken en weer dichtslaan. Een trucker met een dikke overhangende buik bewoog zich in haar richting. Hij droeg een ruitjesblouse en zijn broek zakte zowat van zijn lichaam en flodderde om zijn benen.

Naarmate hij dichterbij kwam zag ze dat hij zware bakkebaarden had en een petje droeg. Haar Engels was goed genoeg om hem antwoord te geven. Ze stotterde bij haar eerste klant. Hij voelde even in zijn broekzak en legde een biljet van 50 Euro neer.

Ze liet zich trillend van het bankje glijden en hurkte voor hem neer. Ze rook de sterke muskusachtige geur. Hij had zich waarschijnlijk al in dagen niet gewassen.

Vol walging keek Babette naar de harde lul van de trucker. Zijn buik hing er bijna op en rook naar zweet. Ze bleef vol walging naar de pik staren. De trucker pakte haar bij haar haren en drukte haar richting zijn lul. Ze moest haar hoofd licht draaien om onder zijn buik terecht te komen. Ze opende haar mond en stak haar tong uit. Het puntje van haar tong raakte de punt van zijn eikel en de verbinding was gelegd.

Ze proefde de zoute druppels van zijn voorvocht. Een rilling trok door haar lichaam. Ze deed haar ogen dicht en begon puur op gevoel de lul te pijpen. Hij drukte haar bij elke hoofdbeweging stevig tegen zijn bezwete buik. Hij begon zowaar met zijn bekken heen en weer te bewegen.

Hij probeerde haar mond te neuken. Zijn zware buik zat echter in de weg zodat hij niet echt kon doordrukken. Babette had nog nooit aan deap throat gedaan en was dat ook niet van plan. Ze hoopte dat het snel over was. De man had er echter plezier in. Babette deed nu harder haar best om hem te laten komen. Ze wilde dat deze nachtmerrie snel ten einde kwam.

Iets in haar vertelde haar dat dat niet erg waarschijnlijk was. Ze kietelde zijn ballen en begon sneller aan zijn pik te trekken. Na een paar minuten begon zijn ademhaling sneller te gaan. Zonder vooraankondiging spoot hij zijn warme stralen in haar mond.

Lading na lading spoot hij in haar mond. Zoveel had ze nog nooit bij haar vriendjes meegemaakt. Ze opende haar mond en liet het over haar lippen en haar kin uit haar mond vallen. Het maakte een plasje op de grond voor haar.

De Schotse trucker keek haar triomfantelijk aan. Clean it off you whore! Babette was nog nooit zo vernederd. Dit zouden haar vriendjes nooit bij haar durven. Ze had echter geen keus. Ze likte de lul van de trucker schoon. Hij ritste zijn broek dicht. Hij keek haar nog een keer aan en grijnsde. Toen draaide hij zich om en liep terug naar zijn truck. Jasper had met een camera voorzien van een nachtfilter alles opgenomen. Van het moment dat ze het geld achter haar lijfje stopte tot het schoonlikken van de trucker.

Nu zit ze vast Jaap, ze komt er niet meer uit! Jaap had ondertussen ook niet stil gezeten en testte het beeldscherm in zijn hand. Ze hadden stiekem twee kleine cameraatjes in haar auto gebouwd. Ze waren amper te zien en waren slim verborgen. Gauw legden ze de sleutels weer terug op de band.

Ze keken even naar Babette die ondertussen opnieuw werd benaderd door een groepje van drie mannen. Beiden slopen ze naar de auto van Jaap’s vader. Daar wachtten ze op wat er verder ging komen. Ze wilden niet het risico nemen ontdekt te worden door te dicht bij te komen.

Ze hadden genoeg materiaal om haar tot het einde van hun schooltijd in het gareel te houden. Vanaf hier was alles extra. De groep van drie bestond uit een dikke Surinamer en twee midden twintigers met honkbalpetjes op. Het leken wel drugsrunners die uit waren op een verzetje. Ze zaten immers in de buurt van Rotterdam en drugsrunners waren hier een bekend begrip.

Ze gingen een beetje dreigend om Babette heen staan. Ben je niet een beetje verdwaald meisje? Babette voelde de dreiging maar vermande zich door zich voor te doen als een volleerde hoer.

Ze hoopte door zich zo te gedragen dat ze de drie mannen het hoofd kon bieden. Ze was immers alleen in deze verrekte hoerenkleding. Tegen drie mannen zou ze geen enkele kans maken.

Ze zag eruit als een hoer dus dit zou ook haar redding zijn. De Surinamer bekeek haar uitgebreid van top tot teen en zei uiteindelijk: De mannen staken even de koppen bij elkaar en overlegden.

Dat moet voldoende zijn om ons te pijpen en je te neuken. Nu moest ze ook al volleerd hoer acteren. De oudste van het stel pakte een rolletje bankbiljetten uit zijn zak.

Alleen drugsrunners bewaarden hun geld op deze manier. Babette was op haar hoede. Hij pelde diverse bankbiljetten af en gaf haar acht briefjes van vijftig euro. Routineus stopte Babette het geld achter haar lijfje. Als mij wat overkomt, schiet hij jullie neer! En als hij echt gaat schieten, krijgt hij ze terug. Babette wist haar schrik nog maar net te verbergen. Uitzichtloos liep ze met de mannen mee naar het pompstation.

Aan de achterkant van het gebouw was de ingang naar een dames en herentoilet. Op een bordje op het gebouw stond dat na De jongste haalde simpel een soort Zwitsers zakmes tevoorschijn. Hij keek naar het slot en frommelde er een soort loper uit. Hij stak het in het slot en slechts seconden later ging het herentoilet open. Babette mocht als eerste naar binnen. Het rook er naar een mix van urine en chloor. De muren en deuren waren beklad met viltstift en verschillende leuzen riepen hen toe.

Iemand had met een spuitbus een grote graffiti op de tegelwand gemaakt. De oudste trok de deur achter zich dicht en schoof een grendel op de deur.

Babette was nu toch veel minder zeker en vroeg aarzelend: Babette durfde niets te zeggen en wachtte op wat zou komen. Ze voelde hoe de Surinamer achter haar zijn handen onder het korte rokje schoof en in haar billen kneep. De jongste kneep in haar borsten en trok door de visnetbody heen aan haar tepels.

Hij probeerde haar tepels er doorheen te trekken. Het ging niet bepaald zachtzinnig. Uiteindelijk lukte het hem zelfs. Hij flikte er met zijn duim tegenaan. Het was voor Babette uitermate denigrerend. Ze zag eruit als een goedkope hoer en was gedwongen zich zo te gedragen.

Als gevolg daarvan kreeg ze ook het gedrag dat daar bij hoorde. Respectloos voelden de mannen aan haar. Ze dreven hun vingers in haar inmiddels natte geworden kut.

Ruw pompten ze op en neer en het maakte zachte sopgeluidjes. Onbewust had het Babette toch meer gedaan want ze kreunde door het ruwe spel van de mannen. Ze zag hoe de Surinamer zijn pistool in de wasbak legde. Ze hoorde hoe hij het lipje van zijn rits naar beneden trok. Hij liet zijn broek zakken en haalde zijn grote zwarte lul uit zijn broek. Babette liet zich verslagen op de grond zakken. Ze keek naar het enorme apparaat dat voor haar ogen bungelde.

Ze besefte dat ze geen keus had. Ze pakte de lul bij zijn schacht en trok hem af. Ze voelde het bloed in zijn aderen pulseren toen het naar grotere hoogten groeide. Ze opende haar mond en omklemde de grote eikel. Met haar tong speelde ze met het kleine spleetje in de kop van de eikel. De Surinamer genoot er zichtbaar van.

Ze hoorde hoe de anderen ook hun rits openden. Ze gingen om haar heen staan en sloegen met hun lullen tegen haar wang. Babette begreep de hint en begon nu om en om de drie mannen te pijpen. In het begin bepaalde zij nog de snelheid maar naarmate de spanning steeg begonnen ze meer aan haar haren te trekken. Ze werd echt gebruikt als een voorwerp, gemaakt voor mannelijk genot.

Daar was het hen ook om te doen. Babette was slechts het voorwerp dat hen daar bij hielp. Hun spel werd steeds ruiger. Met enigszins trillende benen stond ze voor de wasbak en omklemde met haar handen de rand.

Ze bukte zich en duwde haar kont naar achteren. De oudste met honkbalpet schoof haar rokje naar boven. De opening in de vinset bodystocking werd zichtbaar. Het was een klein gat dat de gang markeerde naar haar druipende kut. Ruw trok hij de opening groter. Ze hoorde hoe de stof scheurde. Hij bekeek haar blanke billen. Hard haalde hij uit en een grote rode handafdruk stond op haar billen.

Babette gilde het uit. Tranen rolden over haar wangen toen de mannen haar blanke billen spankten. Deze lachte alleen maar. Toen voelde Babette hoe de oudste zijn eikel tegen haar kut drukte. Ze werd letterlijk met haar haren erheen gesleept. Hij drukte haar hoofd in de vieze wc-pot. In een flits zag ze de remsporen er nog in zitten. Ze werd verder in de wc-pot gedrukt en een ander trok hem twee keer door.

Al proestend werd ze weer naar boven getrokken. Als je met ons spreekt zeg je ‘ja meneer’, begrepen kuthoer?

De mannen lachten weer. Hij stonk ontzettend naar urine en ze rook het chloor waarmee hij dagelijks door werd gespoeld. Zelden was ze zo vernederd. Ze stak haar tong uit en voelde hoe het puntje de koude porseleinen rand raakte. Ze kreeg een schop tegen haar rode kont. Bij wijze van grap trokken ze het toilet door en het water spatte op de rand en tegen haar gezicht waardoor ze opnieuw de rand schoon moest likken.

Tranen stroomden over haar wangen van vernedering. Het was zo’n standaard aluminium bak. Babette stond op vanuit haar knielde positie voor de wc-pot en liep richting de bak die aan de muur hing. Haar handen omklemden de rand en ze spreidde haar benen.

De oudste pakte zijn lul en drukte die bij haar naar binnen. De Surinamer vertelde de jongste dat hij in haar mond had willen spuiten maar nu ze zo smerig was dat hij haar in haar kont ging neuken. De schrik sloeg om Babette’s hart. Hij ging haar toch niet met die enorme lul in haar kont neuken?

Veel keus had ze niet. Ze voelde hoe het vlees van zijn lendenen tegen haar billen sloeg. Het geluid van vlees dat tegen vlees slaat vulde de kleine ruimte. Ze voelde hoe de oudste zijn tempo omhoog schroefde en enkele minuten later spoot hij haar kut vol. Babette voelde de warme stralen in haar buik schieten. Het gevoel dat iemand haar volspoot zonder condoom maakte dat de tranen weer over haar wangen rolden. De mannen hadden er echter geen boodschap aan. Ze gingen onverstoorbaar verder met hun eigen genot.

De oudste veegde zijn druipende lul af aan haar benen. Het was duidelijk dat de jongste ook de hekkensluiter in het groepje was. Het bevel drong niet helemaal tot Babette door. Vroeg hij nu haar hoofd in die gore pisbak te leggen? Toen voelde ze een stekend pijn in haar billen. De Surinamer sloeg haar hard op haar kont en zei: Ze hoorde hoe de Surinamer zijn keel schraapte. Een paar seconden later spuugde hij een grote kwak tegen haar sterretje. Hij grijnsde toen hij zijn grote apparaat tegen haar sterretje duwde.

Langzaam drukte hij het enorme gevaarte in haar. De grote zwarte pik verdween langzaam in haar blanke roodgeslagen kont. Babette beet op haar lip. God, wat deed het pijn. Ze durfde het niet uit te schreeuwen uit angst dat de mannen haar opnieuw in de wc-pot zouden drukken.

Tranen rolden over haar wangen. Ze had geluk dat de Surinamer al zo opgefokt was dat het niet lang duurde voordat hij zijn lading in haar achterste schoot. Warme stralen vulden haar darmen. Uit haar ooghoek zag ze dat hij wel een condoom om deed. Haar blik werd door hem opgemerkt. Hij nam twee stappen en stond achter Babette.

Haar kont stond nog gapend open en grijnzend drukte hij zijn pik in één keer in haar kont. Een nieuwe onderdrukte gil kwam uit de mond van Babette. De jongste begon gelijk op haar in te beuken. Haar lichaam ging heen en weer en ze voelde haar borsten onder de netstof heen en weer slingeren.

De oudste kwam nu naast haar staan. Hij haalde zijn lul uit zijn broek. Babette verwachtte dat ze hem opnieuw moest pijpen. Hij besliste echter anders en begon voor haar ogen in de bak te plassen! Met angst in haar ogen keek Babette naar de plassende man. Ze zouden toch niet…… Haar nachtmerrie werd waarheid toen de mannen zagen hoe bang Babette keek.

Lachend zwenkte hij naar links en een natte straal doordrenkte haar haren. Ze voelde hoe de gore stinkende druppels in straaltjes door haar haren stroomde en over haar wangen, langs haar lippen in de bak onder haar terecht kwam. Ze was nog nooit zo vernederd. Zelfs in haar wildste voorstellingsvermogen had ze dit niet kunnen bedenken. De jongste hield het niet meer toen zijn maat haar onderplaste en spoot zijn condoom vol.

Babette voelde hoe zijn pik slap werd toen hij hem uit haar kont trok. Babette was zo bang geworden dat ze prompt op haar knieën ging zitten. Babette keek naar boven en zag de jongste daar staan met zijn volgespoten condoom in zijn hand. De groezelige tl-lampen verlichtten hem. De Surinamer klopte nog even op de kolf van zijn pistool en Babette begreep dat ze geen keuze had. Ze opende haar mond. De jongeman draaide het condoom om en liet het sperma eruit lopen.

Babette zag hoe de stroom sperma langzaam uit het condoom gleed richting haar mond. Na enkele seconden droop de lange sliert op haar tong. Hij kneep lichtelijk in het condoom en een grotere kwak sperma verliet het condoom.

Ze vond het walgelijk maar was doodsbenauwd voor de drie mannen. Ze slikte het door en begon te kokhalzen. Ze voelde hoe de oudste haar bij haar haren naar achteren trok. Hij duwde het uiteinde van de condoom in haar mond en zei: Ze zoog het sperma uit de condoom. Ze proefde de zoutige en rubberen smaak door elkaar.

Ze trok er een vies gezicht bij. De mannen stonden nu rondom Babette en lachten. Ze borgen hun gereedschap op en trokken het lipje van hun rits naar boven. De jongste voelde nog even in zijn zak en gooide een briefje van vijf euro op de grond. Ze kon niets uitbrengen na de vernedering van zojuist. Ze had uit ‘vrije wil’ drie straatschoffies aan hun gerief geholpen.

Mannen die ze normaal gesproken alleen met minachting zou bekijken. De mannen staken allen een sigaret op en draaiden zich om. De oudste schoof de grendel van het slot. Daarna liepen de drie naar hun gepimpte Honda civic die slechts een paar meter verder stond geparkeerd. Toen drukte de deurdranger met een klap de deur dicht. Ze keek om haar heen en zag het geld nog op de grond liggen. Snel graaide ze het bijeen om het achter haar lijfje te stoppen. Ze had nu voldoende om aan de opdracht te voldoen.

Wankelend stond ze op en drukte de grendel gauw weer op de deur. Ze liep naar de kapotte spiegel boven het groezelige wasbak en bekeek zichzelf. Ze zag er verlept uit. De mascara was uitgelopen over haar wangen en haar lipstick zat verspreid rondom haar lippen en over haar kin. Haar haren waren nat van de urine en het spoelwater.

Bij deze aanblik rolden de tranen opnieuw over haar wangen. Hoe kon ze zo stom zijn geweest. Wie weet wat ze nog meer voor haar in petto hadden. Ze zeeg ineen op de vloer en trok haar knieën op en huilde nu grote tranen.

Tien minuten lang huilde ze en kwam alle spanning eruit. Ze voelde hoe de sperma uit haar stroomde. Ze sleepte zich naar de wc en probeerde met toiletpapier het meeste weg te vegen. Ze stond weer voor de spiegel en probeerde zichzelf te fatsoeneren.

In haar auto had ze altijd wel make-up liggen. Ze spoelde haar haren uit in de wasbak. Met het laatste restje toiletpapier droogde ze het zo goed mogelijk. Ze stond nog steeds te trillen op haar benen. Ze veegde haar tranen en was blij dat ze dit nooit weer hoefde mee te maken. De opdracht was geslaagd. Ze trok aan de hendel en opende de deur. Voor haar stond een verbaasde pompbediende met een emmer sop en een mop in zijn hand.

Snel wurmde zich langs hem heen en met grote stappen liep ze naar haar auto. Onderweg riepen een paar mannen uit hun auto hoeveel ze vroeg voor pijpen. Ze had het geld binnen en negeerde hen.

Ze was nu bijna bij haar auto. Zouden de sleutels er nog liggen? Ze keek op de voorband en ze lagen er inderdaad nog steeds. Snel knipte ze de auto open en nam plaats in de bestuurdersstoel. Ze drukte haar auto eerst op slot en keek in de spiegels om zich heen. Er was nu meer activiteit op de parkeerplaats en ze zag dat er meer vrouwen waren die mannen pijpten of neukten.

Dit leek wel een afwerkplek. Niemand benaderde echter haar auto. Ze trok het handschoenenvakje open en pakte mascara, lipstick en blush. Ze draaide de achteruitkijkspiegel op zo’n manier dat ze haar gezicht kon bijwerken. Tevreden keek ze na haar arbeid in het spiegeltje. Gelukkig was ze weer toonbaar. Niets ergerde haar mee dan onverzorgde mensen. Jasper en Jaap hadden een goed zich vanuit de cameraatjes. Jaap stootte Jasper en zei: Jaap en Jasper keken beiden hoe verschrikkelijk Babette eruit zag met uitgelopen make-up.

Ze observeerden haar toen ze zich opmaakte. Hij pakte de mobiel. Het was een pre-paid die ze bij een speelgoedwinkel hadden gekocht voor weinig geld. Zo konden ze hem weggooien en was hij niet traceerbaar. In speelgoedwinkels hingen vaak geen camera’s en het personeel in het weekend waren meestal goedkope scholieren. Die zouden het toch niet meer herinneren dat zij de mobiel hadden gekocht. Babette bedacht zich dat ze blij was geweest dat ze zichzelf niet had hoeven aanbieden.

Stel je voor dat ze een bekende was tegengekomen. Zo dicht bij huis zou dat niet ondenkbaar zijn geweest. Ze hoorde in het handschoenvakje haar mobiel. Een volgend SMS-bericht kondigde zich aan. We hebben eindelijk gezien dat je ook iets anders kunt dan alleen te pronken met je lichaam.

We kunnen alleen de hoop uitspreken dat je er ook iets van hebt geleerd, maar betwijfelen het ten stelligste. De nabije toekomst zal het uitwijzen. Start je auto en voeg in op de snelweg. Sla na 8 kilometer af bij het bordje waar op staat “recreatiebos” en rij richting het clubhuis van de padvinders. Het staat met bordjes aangegeven. Parkeer jouw auto daar voor de deur. Neem de tas mee die je eerder hebt opgehaald bij Carla’s sexshop.

Op de deur vind je de volgende instructie. We hoeven je vast niet uit te leggen wat er gebeurt als je er niet binnen het kwartier bent. Ze had een flauw vermoeden dat haar avond nog niet ten einde was. Wellicht zou ze er nu achter komen wie haar dit geintje flikte! Dat betekende dat ze opnieuw bijna geen tijd had. Ze moest flink doorrijden. Het was inmiddels donker geworden. Normaal gesproken zou ze nu met haar vrienden gaan stappen. In plaats daarvan werd ze gechanteerd.

Ze was vernederd en belust op wraak. Ze hoopte er nu snel achter te komen wie haar dit flikte. Furieus was ze en ze reed hard. Ze fokte zichzelf op. Ze miste bijna de afslag en kon nog net op tijd remmen. In haar hoofd bedacht ze verschillende scenario’s die ze met de daders zou uithalen. Ze sloeg af en reed met haar auto over het modderige bospad. Het clubhuis van de padvinders stond helemaal aan het eind van een lang pad.

Ver weg van het openbare deel en verscholen in het onverlichte bos. Haar Range Rover had geen enkele moeite met het onverharde bospad volkuilen. In het licht van de schijnwerpers zag ze het clubhuis. Tussen de struiken waren drie parkeerplaatsjes. Ze stuurde haar auto in het vak en draaide de sleutel om.

Het geronk van de motor stierf weg en ze hoorde niets. Ze opende de deur maar hoorde alleen die geluiden die uniek waren voor het bos. Ze keek naar de ingang van het clubhuis. Het flauwe schijnsel van een klein lampje verlichtte een vel papier dat op de deur was bevestigd met een punaise. Ze keek op het klokje en zag dat ze nog slechts een minuut had.

Snel trok ze de tas van de achterbank en waggelde op de hoge stiletto’s richting de deur. Ze beklom de drie treden van de trap en stond op de lange veranda.

Ze keek naar de deur waar een vel papier en een soort doek met een punaise aan de deur waren bevestigd. Jasper en Jaap hadden deze locatie uitgekozen vanwege het feit dat het erg afgelegen lag.

Het was privéterrein van de padvinders. Buiten hen had niemand er iets te zoeken. Een andere belangrijke reden was dat één van hun beste vrienden in het bezit van de sleutel was. Vanwege zijn lidmaatschap van de padvinders was hij meer dan eens slachtoffer van Babette en haar vrienden geweest. Toen Jaap en Jasper hun plan hadden voorgelegd had hij niet lang hoeven denken. Hij was zelfs zo enthousiast dat hij had voorgesteld nog een paar vrienden op te trommelen. Ook zij waren regelmatig het slachtoffer van haar pesterijen geweest.

Jaap en Jasper hadden hier even over moeten nadenken. Hoe meer mensen des te meer de kans dreigde op uitlekken. Na overleg met hun maat Kees hadden ze toegestemd om één andere persoon toe te laten. Dat was Kees zijn beste maat Henk geworden. Zelf hadden ze namelijk nog twee anderen uitgenodigd die hen erg dierbaar waren. Ook zij waren met regelmaat door Babette en haar weinige andere ‘vriendinnen’ gepest.

Haar andere ‘vriendinnen’ waren vooral van die nietszeggende blonde leeghoofdjes. Meiden die slechts om zichzelf en hun materiële behoeftes gaven. In feite dus hetzelfde type als Babette. Beiden konden niet wachten om deel te nemen aan de wraakactie die Jasper en Jaap hadden uitgedacht.

Het waren Jaap’s vriendin Ellen en haar beste vriendin Joke. Met grote regelmaat werden zij in de zeik gezet door Babette en haar aanhangsters. Toen Jaap en Jasper belden met het idee waren ze meteen reuze enthousiast geweest.

Tegen de tijd dat Jaap en Jasper thuis waren gekomen had Ellen hen al een aantal ideeën gemaild. Kees en zijn maat Henk zagen de lichten van de Range Rover op de houten hut afkomen.

Ze hadden alles al klaar gezet. Toen drukte hij de mobiel uit. Henk en Kees hadden de hele avond voorbereidingen getroffen. Jaap en Jasper hadden hen elke keer via de mobiel op de hoogte gehouden. Haar komst was al bekend. Jaap en Jasper hadden ondertussen Ellen en Joke opgehaald bij de shop van Carla. Die zou hen voorzien van een alibi als er werd gevraagd waar ze die avond waren. Carla had samen met hen immers alle winkelvoorraden verwerkt. Babette had dat immers zelf kunnen constateren.

Het mooiste was dat Carla er zelfs nog handel aan over had gehouden. Ze hadden een afspraak gemaakt om wellicht nog wat extra handel af te kunnen zetten als ze helemaal klaar waren. Carla was immers vroeger een bekende meesteres geweest en had hen nog wat extra ideeën aan de hand gedaan. Ze had zelfs beloofd later op de avond nog langs te komen als de shop was gesloten.

Zelf had ze ook wel weer eens zin had ze aangegeven. Tot dusverre waren maar zeven mensen van het hele gebeuren op de hoogte. Dat vonden Jasper en Jaap meer dan genoeg. Babette stond in haar laklederen outfit voor de deur van het houten clubhuis.

Het waaide hard om het huis en ze trilde even van de koude wind. Kippenvel zette zich af op haar lichaam en haar tepels werden spontaan hard. Een rilling trok over haar rug toen ze het vel papier op de deur begon te lezen. Tot dusverre heb je voldaan aan alle opdrachten. Je geheim is nog veilig bij ons. Zet je tas neer naast de deur. Stop het geld dat je hebt verdiend in de tas. Kleed je helemaal uit. Pak de blinddoek en bevestig hem voor je ogen. Als blijkt dat je toch wat ziet zullen we jou straffen.

Je hebt tien minuten de tijd. Als je klaar bent klop je op de deur. Vanaf dat moment volg je zonder twijfelen alle orders op! Het was echter donker om haar heen. Uit het bos kwamen geluiden die je mocht verwachten. Bij het zwakke schijnsel van de lamp ontdeed ze zich snel van haar kleding. Ze stopte de verdiende euro’s in de tas en zette hem tegen de deur.

Ze rilde van de wind die langs het gebouw gierde. Met moeite kreeg ze de laklederen kleding uit. Carla had het lijfje strak vastgesnoerd. Met het nodige wrikken kreeg ze hem net op tijd los. Gauw ontdeed ze zich van het visnet catsuit. Ze trok de blinddoek van de deur. Het was zo’n masker die haar moeder gebruikte om in slaap te vallen. Er was geen tijd meer om er over na te denken. Ze klopte op de deur en hoopte dat het gauw over zou zijn.

Ze hoorde gemorrel aan de deur en het piepen van de schanieren toen de deur open ging. Ze hoorde hoe een paar mensen om haar heen liepen. Ze spraken geen woord. Ze veerde op toen iemand in haar borsten kneep.

Ze voelde duidelijk een vrouwenhand over haar billen. De hand verplaatste zich naar boven en voelde aan haar borsten. Ze wist nu zeker dat het een vrouw was.

Ze voelde een paar harde tepels tegen haar rug priemen. Het gaf haar een warm gevoel van vlees tegen vlees en onbewust drukte ze zich tegen de tepels aan en voelde het warme vlees van borsten tegen haar rug drukken.

Toen legden de vrouwenhanden een grote koud aanvoelende kraag rond haar nek. Haar kin werd naar boven geduwd. Een rilling trok door haar lichaam toen ook nog een koude rammelende ketting aan de kraag werd bevestigd.

Babette voelde een ruk aan de ketting en had geen andere keus dan mee te lopen. Verblind en angstig over wat haar zou gebeuren liep ze met trillende benen het gebouw binnen. In het gebouw hoorde ze het gefluister van stemmen. Dat betekende dat ze nu bloot was gesteld aan de blikken van meerdere mensen. Ze verweet zichzelf nog een keer hoe ze zo stom kon zijn geweest. In haar achterhoofd had ze al een plan om Jeffrey mee te sleuren als dit gevolgen zou hebben.

Nu overheerste echter zowel angst als woede. Ze was vooral angstig voor het onbekende maar woedend op de mensen om haar heen. Ze speelde met de gedachte om de blinddoek voor haar ogen weg te rukken. Dan zou ze in ieder geval zien wie deze mensen waren. Haar vader was machtig genoeg om het stelletje te straffen.

Ze was niet gebonden en had haar handen vrij. De gedachte drong steeds meer door en nam de overhand. Wraakgevoelens namen het angstgevoel over. Babette had haar hele leven niet met zich laten sollen en nu ook niet! De ketting was niet meer gespannen. Babette stond stil en hoorde het gefluister om haar heen. Blijkbaar stond ze midden in een cirkel. Dan was dit haar moment. Alle schuldigen waren bijeen. Net toen de vrouwenstem haar een nieuw bevel wilde geven trok ze de blinddoek van haar gezicht.

Haar ogen hoefden slechts enkele seconden wennen aan het felle licht. Ze zag hoe ze midden in een zaal stond. Om haar heen stonden felle studiolampen opgesteld en paparaplu’s zoals ze die ook herkende van haar eigen fotoshoots.

In de hoek zat iemand achter een laptop. Ze besefte dat het geen slimme actie was geweest. Een moment was ze vergeten dat de beelden van de diefstal zouden worden geupload. Ze besefte de zinloosheid van haar actie. Ze keek in de rondte en zag dat de ruimte gevuld was met meerdere naakte mannen en vrouwen.

Iedereen was echter gemaskerd. Haar opzet was mislukt en ze herkende niemand van de aanwezigen hoewel de stemmen haar wel heel bekend voorkwamen. Ze kon het echter niet thuis brengen. Je hebt tien seconden om te aan te geven wat je voorkeur heeft! Het filmpje mocht de buitenwereld niet bereiken en ze stotterde: Het was een grote gezette vrouw met een enorm decolleté in haar zwarte lederen jurk. Ze moest vast een dubbele E-cup hebben. Ze droeg hoge stilettohakken en had een rijzweep in haar rechterhand.

Ze draaide zich naar de naakte man achter de laptop en riep tegen hem: Iedere ander persoon in deze ruimte spreek je aan met mevrouw of meneer. Heb je dat begrepen vieze parkeerplaatshoer? Ze was de smerige ervaring van zojuist nog niet vergeten. Nog nooit in haar leven was ze zo vernederd. Deze klootzakken hier hadden dat vast bedacht. Ze hield haar mond stevig op elkaar. Ze zou hen niet het plezier gunnen dat ze zou breken.

Ze veerde op toen ze met de zweep een harde tik tegen haar schaamlippen kreeg. Met tranen in haar ogen schreeuwde ze: Babette zakte van de pijn door haar knieën. Babette capituleerde snel en riep snikkend: Elke vorm van ongehoorzaamheid zal ik hard afstraffen sloerie. Heb je dat begrepen?

Ze keek haar meesteres recht aan en snikte: Je hebt immers al twee keer straf verdiend sloerie! De vrouw liep om de geknielde Babette heen. Kort daarop werd een flip-over achter de camera geplaatst. Eén van de aanwezige vrouwen stond op van haar stoel en sloeg het blad om en een tekst werd zichtbaar. De vrouw in het zwart zette een felrode lipstick op de vloer voor de camera.

Toen draaide ze zich om naar Babette. Als de camera begint de draaien kruip je op handen en knieën naar de camera. Je leest dan met volle overtuiging de tekst op die achter de camera staat. Mocht je aarzelen of enig blijk geven van weigering dan volgt er een derde harde straf. Heb je dat begrepen neukvlees? Ze snikte en huilde: Carla voelde zich helemaal in haar element. Het was jaren geleden dat ze dit had gedaan. Het enige verschil was dat mannen en vrouwen haar daar dik voor hadden betaald.

Maar die tijd lag al jaren achter haar. Toen ze ouder was geworden had ze besloten een punt achter haar leven als meesteres te zetten. Maar voor deze ene keer had ze haar nicht willen helpen. Ze gooide een handdoekje naar de snikkende Babette.
Erotische massage amsterdam natte buurvrouw

  • HETE PRUIM GEILE ZWARTE MEISJES
  • LEKKER GENEUKT WORDEN KAAL NAT KUTJE
  • Carla knikte en Babette pakte de set boeien van tafel en pakte het bos touw. Tien minuten lang huilde ze en kwam alle spanning eruit.
  • Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Geile jonge mannen zoekt slaaf


amateur escort rotterdam pissende lul